- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
A problémám megoldódott.
Tegnap a nokia dobott frissítést a suite-hoz és lőn csoda tudtam a telefont csatlakoztatni.
Az előző verzióban valami nem stimmelt, mert érzékelte, de csatlakoztatni a suite-hoz nem csatlakoztatta.Szóval megint örülök mint majom a micsodájának
.
-
Georgie1224
tag
Üdv!
A PC-men újra kellett raknom a win 7-et és új nokia suite felrakása után nem látja a telefont a suite.
Azt írja, hogy nem nokia suite módban van a telefon.
Persze a telefon abban az üzemmódban van, de mégsem úgy érzékeli.
Emiatt nem tudom szinkronizálni az adataimat a telefon és a megadott könyvtárak között.
Találkozott valaki hasonló gonddal? -
Georgie1224
tag
A nokia wp8 elsőre vonzó, de épp múltkor olvastam, hogy a srác vett egy 920-at két napon belül eladta.
A csempefon kinézet elég béna.ON
Nekem 2 éves a C7-esem (decemberbe töltötte be a másodikat) és nagyon szeretem.
A mostani droid szutykok egyetlen dolgot nem tudnak csak, amit a C7 viszont tud.
FM transmitter. Ez nálam egy varázs szó. Mivelhogy kocsiban nagyon jól lehet használni az autósmód nevű app-al együtt.
Droidot csak aztért nem vennék még most se, mert a fenti technológia hiányzik belőlük.
Egyébként a kamerát szerintem felesleges leszólni, fix fókusz. Kit érdekel, amikor ha valaki ténylegesen fényképezni akar, akkor fényképező gépet használ. -
Georgie1224
tag
válasz
dewil666 #4704 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Jelenleg lehet maga a telenoros hálózat a probléma, mert a feleségem telefonján is a gsm hálózat nem elérhető. Kizárólag 3g-n tudunk most csak itt kapcsolódni, ami nem lenne gond, hogyha a 3g jelszintje nem ingadozna a házban.Fizikai behatás nem érte a készüléket, szóval az ki van zárva.
A monitorra kötésre annyit tudok mondani, hogy van hozzá nokia kábel amivel HDMI-re lehet tenni a telefont.
példa:
[link] -
Georgie1224
tag
Üdv!
Nekem most két éves a C7-esem, viszont gondok vannak mostanában.
Előfordulhat, hogy a hálózat vacakol, de még 1 hónapja ilyen gond nem volt erre.
A lényeg az, hogy a telefonon ha hívok valakit nem hallja, hogy beszélek, és ráadásul mintha a sima gsm modul meghalt volna benne nem csatlakozik gsm-en csakis 3g-n.
Szentesen lakom, de nem tudok róla, hogy a telenor kinyírta volna a gsm sávot, sőt most bővítettek 3g-s hálót erre. Szóval nem értem, hogy a telóm a rossz vagy a hálózat hülyesége lehet.Minden esetre remélem a hálózat a rossz és nem a telefonom, mert én nagyon szeretem a telómat.
Észrevételeket és válaszokat örömmel fogadom!
Üdv:
Georgie -
Georgie1224
tag
Felraktam a frissítést.
A telenoros telókhoz jön egy közösségi és a Micro$oft-os takony.
Az utóbbi kiakasztotta a telómat totál.
A képernyőkímélőtől totál lehalt.
Le kellett szednem ,mert a telefon használhatatlanná vált. -
Georgie1224
tag
A téma alkalmazásnál én is belefutottam ugyan ebbe a hibába, hogy homokórázik a rendszer aztán a restart-al meg a téma ok lesz.
Nekem inkább az a fura, hogy sok Anna-n futó app még nincs Belle-re.
Nekem a Mr. Lock lenne fontos, mert a free verzió egy kalap wc-be valót nem adnék érte, viszont én kifizettem akkor meg miért nincs rá update. Egyébként ezzel az app-al lehet a képernyőt zárolni az oldalsó slide nékül a képernyőt taperolva, így lehet az élettartamán sporolni a csúszkának.
-
Georgie1224
tag
Nekem már fent van a Belle. A sleeping screen eltűnt az összes névjegyemmel e-mail fiókommal együt, szóval röviden minden.
-
Georgie1224
tag
válasz
old rocker #2884 üzenetére
Megoszthatnád, hogy mi a neve, hogy esetleg más is megnézze
.
-
Georgie1224
tag
Tegnap a PC-n frissítettem az ovi suite-ot -> nokia suite-ra, utána a telefonon is frissült a térkép szoftver. gondoltam megnézem, hogy milyen a felület változott-e.
Erre azt írta ki, hogy a térkép szolgáltatás nem érhető el.
Megpróbáltam frissíteni megint a térképeket, de ugyanaz volt az eredmény.
Ezután csináltam egy teljes reinstall a telefon szoftverének, de az se hozott eredményt.
Miután kifogytam az ötletekből felmentem noika store-ba.
Onnan fura mód azt írta a felület, hogy telepítés a térképhez.
Nem azt, hogy frissítés vagy indít.
Ezután install nyomtam és láss csodát működik.Szóval röviden a frissítés után a nokia suite volt oly kedves és leszedte a térkép alkalmazást, viszont a térképeket meghagyta, sőt lehetett őket frissíteni is.
Szívtam vele kb két órát mire sikerült megcsinálni, csak azért írom ide le, hogy másnak ne kelljen vele nyűglődni.
-
Georgie1224
tag
válasz
irmacsek #1642 üzenetére
Ha folyamatosan nyomod a képernyőt lehet szerkeszteni azt. Ott az egyik + jellel ellátott helyre nyomsz, akkor előjönnek a fontosabb app-ok.
Itt neked a hivatkozásokat kell kiválasztani, utána bejön egy pár app pontosan 4db.
Rányomsz és beállítások. Az általad kiválasztott helyre keresed ki a kívánt app-okat.
Az összes a telefonban levő app kirakható, még a játékok is. -
Georgie1224
tag
válasz
tzatzikiii #1588 üzenetére
Én az accut- csak külön prg ként használom widget-ként soha.
A locationt kézzel adom meg és így a gps-t nem használom hozzá egyébként se olyan nagy az ország -
Georgie1224
tag
válasz
viki_nyanya #1503 üzenetére
A jelenlegi telefonok többsége nem boldogul a flash oldalas játékokkal.
A C7-en se fog menni zökkenőmentesen. Az ilyen oldalakról csak a Pad-ek fognak esetleg még a kétmagos procival ellátott telók fognak jól működni. Az androidos telók és a symbian-os telók se elég erősek ezekhez az oldalokhoz. Egymagos asztali gépet is kifektetik nagyérszben nemhogy egy telefont. -
Georgie1224
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a C7-eshez milyen kábel kell, hogy hdmi-s tv-re rákössem?
Köszi a válaszokat előre is!!! -
Georgie1224
tag
válasz
viking19 #1336 üzenetére
Kollégáimnak van ZTE Blade én nem vagyok igazán hasra esve tőle.
Ha jól tudom pl flash-t nem támogatja az android verzió ami rajta van.
Tudom lehet rá haxolni meg egyebek de a C7-re meg eleve van támogatás flash-re.
Azt kell eldöntened, hogy a funkcionalitása a telefonnak ami jelen esetben szerintem majdnem a tökéleteset súrolja a lényeg, vagy az, hogy a rom-okat főzöd hozzá, hogy jobb legyen, meg egy idő után a hivatalos support-ban nincs benne az újabb android amit fentebb is írtak.
Nekem Nokiánál dolgozó barátom mondta, de már ide is írtam, hogy még minimum két évig fejlesztik a symbian^3-at. Ezt tény ként mondta nekem.
A lassabb proci hosszabb üzemidőt is jelent, de ugyanazt tudja a teló mint a HTC.
Én próbáltam a navigálás vele ismert útvonalon, és egész jól teljesít.
Nehéz lenne vele eltévedni. Nekem van hozzá adatcsomag, szóval hagyom hogy használja az A-GPS-t így azonnal van helyzetjel.
A képernyője a ZTE-hez képest viszont sokkal jobb.
A kollégák szerintem csak azt irígylik a telómból, bár annak valami qualcom 600Mhz-es szuti van benne a C7-ben meg arm 680Mhz-es proci van.
Próba szintjén néztük, hogyha rányomunk az angrybirds-re melyiken jön be hamarabb a főképernyő. Hát a C7 győzött.
Röviden ennyi a telóról.
Vannak hibái amivel együtt kell élni, de azokat feledteti szerintem a funkcionalitása. -
Georgie1224
tag
válasz
pulykatojas #1288 üzenetére
Be lehet állítani, hogy csak az egyiket használod 3g vagy gsm, vagy a kettős mód, amikor 3g elérhető azon lóg a teló, ha csak edge, akkor meg azon.
-
Georgie1224
tag
Üdv!
Az Ovi Suite nem hajlandó felfrissíteni a telómat 013.016-ról vagyis PR1.1-ről PR.1.2-re.
Telenoros a telóm. Találkozott valaki a Telenorosok közül ilyen hibával? -
Georgie1224
tag
válasz
Daffni2 #1140 üzenetére
Nekem Telenoros a szoftver rajta.
Ezen is be kellett állítani, azt, hogy kérdezze meg, hogy csatlakozhat-e ide vagy oda.
Viszont nincs ilyen problémám, legalábbis nem 100MB feletti forgalom.
Neki lehet a T-s szoftver kavar be.
Mint írtam már fentebb is ugye, a szolgáltatók előszeretettel nyösztetik a mobil gyártókat, hogy olyan configot állítsanak be, ami adatforgalmat generál.
Ezt első kézből tudom.
Ezért is gondoltam, hogy neki ez a probléma.
Mint fent írtam nekem be van lőve, hogy rákérdezzen, mégis néha rajta kapom a telót, hogy valamit edge-n vagy 3g matat. Nincs semmilyen alkalmazás ami a háttérben futna, de mégis valami felmegy. Igaz szerencsémre csak minimális 30kbyte körüli forgalmat csinál néha.
A másik hogy a legtöbbször WiFi közelben vagyok, szóval nem okoz gondot, hogy ránéz valamire. -
Georgie1224
tag
-
Georgie1224
tag
Grafy12 véleménye azért nem általánosságban igaz, mert neki tényleg volt sok gondja hardveresen a készülékével, de a legtöbb embernek itt a fórumon nem volt ennyi gondja.
A zenelejátszó, ahogy írtam privátban is kissé fapados, de ha megcsináljuk a saját play lis-eket, onnan tól elég jó. Külsős fülessel sokkal jobb, mint a gyárival, én eleve nem is bírom az ilyen headset-eket. A hangszóró átlagos, de nem is arra van tervezve a telefon, hogy úgy szóljon, mint egy 2x2,5w-os jó minőségű hangszóró. Ráadásul nem is zenetelefon, így nem probléma legalábbis a számomra, hogy nem sztereo. A mono-hoz képest viszont szerintem szépen szól a telefon.
Lehet elfogult vagyok, mert nekem inkább tetszik a symbian fapadossága, mint a csilli villi efektes robot os. A hardver pedig nagyon is jól átgondolt. Ha nagyobb proci lenne benne, akkor nem menne 1 napot sem. Az akksi idő és a teljesítmény jól van balanszolva.
Javulni is fog esetleg az újabb szoftverekkel, vagy megfelelő saját managementel is.Még valami a szoftvert még minimum 2évig fejleszteni fogják, mert még 100-150 milliót akarnak eladni a symbian-os telókból. Ezt belső forrásból tudom, nem kitaláció.
Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a horrorsoft-al az üzlet kútba esik.
Már csak azért is mert a win p 7-et főleg felső kategóriába szánja a horrorsoft, viszont a nokia az alsóbb szegmenseket is meg szeretné célozni. -
Georgie1224
tag
"A Nokia tervezőinek most minden bejött: a szappantartó formaterv és az anyaghasználat (csiszolt fém, szürke műanyag és krómszínű alumínium triumvirátusa jellemző a telefonra) kombinációja telitalálatnak bizonyult."
A cikkben is szerepel, hogy a hátulja totál fém csak oldal van műanyag, amivel kevesebbet érintkezik az ember keze. Viszont a felső rész megint alu.
-
Georgie1224
tag
Gorilla glass van rajta meg amoled képernyő ips technikával. Emiatt volt akinek kékesebb volt vagy mályva színű a szürke átmeneti tesztnél.
Én még nem találtam rajta karcot, pedig már november vége óta meg van és nincs hozzá tokom, de tervezem a beszerzését.
A teljesen fém készülékház ami sokat dob rajta, mert fogtam én már Samsung galaxy 3-at totál műanyag, és szerintem egyáltalán nem minőségi. A C7 viszont nagyon ott van ilyen téren. Nekem nagyon tetszik, hogy van némi súlya ami miatt érzi az ember, hogy van telefonja. -
Georgie1224
tag
Maga a kezelőfelület még most is a bill-es nokiákéhoz hasonló.
Bár én nem bánom, mert jobban kedvelem ezt a megoldást.
Az N97-ben még olyan volt a menü mintha bill-es lenne az N97-is.
Emiatt sokan kritizálták anno.
Ráadásul szerintem a képernyő érzékenysége sokkal kisebb az N97 mint a C7-nél.
Macerásabbnak éreztem rajta görgetését pl.: névjegyzék. -
Georgie1224
tag
Új Ovi térkép érhető el.
A PR1.2-t még a telenor-os telókhoz sajna nem adták ki. -
Georgie1224
tag
válasz
tzatzikiii #998 üzenetére
Nekem se feltétlen ideális, mert akkor már inkább lenne 60kg körül ilyen magassággal.
A link-eket néztétek? -
Georgie1224
tag
PR1.2 van már telenoros telókra?
Nekem még az ovisuite nem rakta fel a telóra az új szoftvert sajna.
-
Georgie1224
tag
válasz
oceanearth #982 üzenetére
Egy. ha igazad akkor sem kell bunkó módjára válaszolni, nem is neked írtam és nem is olyan hangvételben, ahogy te válaszoltál NEKEM.
Tőlem lehet az, hogy nem kell aksi formázás.
Akkor viszont mivel magyarázod, hogy neki nem jó az aksija?
Ha nem azért nem kell formázni csak az jöhet szóba, hogy rossz?
Gyárilag is el lehet szúrni a formázást tuti.
Én csak azért írtam, hogy próbálja meg, mert hátha azzal nyer üzemidőt. -
Georgie1224
tag
válasz
Quasi_modo #978 üzenetére
Nagyot tévedsz, ugyanis a telenornál nekem mondta az ismerős kisnő, akitől a telókat veszem, hogy az új telók aksijait is kell formázni.
Az egy dolog, hogy amikor meg vesszük van rajta x órára elegendő nafta, de utána 20-24 óra formázás kell az akksinak.
Ezt tapasztalatból mondta, nem azért, hogy szívasson. -
Georgie1224
tag
A szoftver elég jó. Nem tudom pontosan már melyik navi céget vették meg, egy az egyben, hogy integrálni tudják és létrehozzák az ovi maps-et. A hangosnavigáció nagyon ott van. Annyi féle hangot szed le az ember amennyit akar (mármint nyelvet). Gyárilag egy okos telefontól elvárható a szoftverkörítés. Az ovi store wifi-ről használva nagyon kellemes mennyiségű app-al lát el. Ennél több szinte felesleges. A használata szerintem elég egyszerű.
Egy acc-ot csinál az ember, és még egy @ovi.com-os mail is lehet hozzá. Annak a felülete is korrekt a telón meg egyszerű belőni. -
Georgie1224
tag
1 #872-ben levő linkelt fórumba már írtam, de ide is fogom, hogy a Symbian-ra még minimum 2évig lesz frissítés. Azért is biztos, mert a nokia még több millió telót el akar vele adni.
Ahogy te is írtad előfordulhat, hogy addigra meggondolják magukat.
Egyik barátom eléggé benne van a nokiás dolgokban, és ő még a MeeGoo-ra gondolt, hogy hátha feljön mint oprendszer. Az Intel legalábbis nem írta még le sőt, épp a múltkor olvastam cikket, hogy egy kisgépet azzal adnak majd ki.
Szóval lehet a "Horrorsoft-os" wp7 nem lesz annyira kelendő.
Főleg, hogyha az árba túl sok a wp7-es ára.
Még az kellene, hogy a telókra is olyan legyen a szisztéma mint PC-kre, hogy starter, home, prof, ultimate wp7-es. Akkor tuti minden ember hagyná a fenébe a wp7-es telókat. -
Georgie1224
tag
Köszi az ékezetes info-t. Tényleg úgy jó. Hiába nem olvastam el a manual-t
.
A böngésző azért lehet lassabb, mert az oldalakat, legalábbis a legtöbbet még nem csinálták meg mobil verzióban is. Szóval azok eredetileg egy nagyobb teljesítményű és memóriájú PC-re lettek tervezve. Nekem a kifejezettem mobil oldalak nagyon gyorsak.
-
Georgie1224
tag
válasz
dave_gahan #876 üzenetére
A gyári böngésző szerintem elég jó.
A tesztben lehúzzák egy kicsit, de szerintem nincs sok gond vele.
Nekem az Opera mobile többször kiakadt mint a beépített.
A flash is megy rajta, a pr1.1 óta meg gyorsabb is valamivel, és stabilabb is.A qwerty bill szerintem nem vészes. Engem egyedül az ékezetek előcsalása bosszant, hogy nehéz őket elérni. Vagy ékezettel írok és forgatom a telót a normál nézetbe, vagy anélkül írok.
A gombok elhelyezkedése szerintem lehetne rosszabb is. Az opera mobile-nak saját qwerty bill-je van és attól a falra tudnék mászni annyira rossz, mert kicsik a gombok. Igaz design-osabb de az nem minden. -
Georgie1224
tag
Én elégedett vagyok vele, mert mindent tud amire szükségem van.
Csak leírtam, hogy vannak nekem is "gondjaim" vele, de szerencsémre jóval kevesebb mint a kollégának.
Ma néztem egy néma profilos használatot tegnap 21:30-tól reggel 8-ig általános utána néma profil, most 74%-on volt az aksi, amikor megnéztem. Szerintem elég kafa.
Ebben volt 4-5 beszélgetés 2-3perces. -
Georgie1224
tag
Nekem most 1 nap alat szó szerint 35%-ig ment le az aku.
Ebben 6 óra zene hallgatás vezetékes fülhallgatóval.
Bluetooth használat kb folyamatosan (adaforgalom) 20 perc.
3G adatforgalom 10MB
WiFi 20MB forgalom
1 óra beszélgetés kb.
Videó nézés kb 30 perc.Szerintem ez eléggé intenzív használat.
Ezekután még rendelkezésre áll az aksi 35%-a. -
Georgie1224
tag
Nekem csak annyi lenne a kérdésem feléd, hogy milyen szolgáltatót használsz (pannon, voda, T)?
Előfordulhat, hogy a cég által kért sok tahóság miatt fuccsol be a rom, mert annyi korlátozást raknak bele, hogy az ügyfél minél nagyobb adatkapcsolatit csináljon, meg hasonlóak, hogy előfordulhat azért xart be az új telód is.
Nekem Telenor-os C7-em van december óta.
Nekem csak az újraindítás után 15-20 alkalmazást a könyvtárából kivág, de csak mindig ugyanazokat. Az azok előtt feltelepített, és utánuk felrakottakat nem.
Igen vicces, de nem tudom mi okozza.Ha még van türelmed, szerintem vágd a szolgáltató képébe a telót, és kérj újat.
Hidd el nekem a telefon egy elég jó cucc. Te 2x is belefutottál problémás készülékbe az tényleg sajnálatos, de ne add fel. -
Georgie1224
tag
Bennfentes nokiás ismerősömtől tudom, hogyha agyon pakolják a főmenüt, akkor lassúnak tűnhet.
Ez ugye azért van mert van benne 256MB RAM amit a symbian^3 os a felületre és minden egyébre használ a telefonon.
Ha telepakolod mind a három képernyőt nem kell csodálkozni. Nekem 1,5 képernyőnyi cucc van, de a másodikon már egy képernyő széles free memory bar van, ami megmutatja mennyi az annyi ami épp szabad a ramból meg a wifi widget-je.
Így 156MB marad szabadon, szóval több mint a fele.
A másik okos dolog, hogyha új alkalmazást telepítettél utána újra érdemes indítani a telefont.
A telepítésnél ugye a memóriát használja a telepítő, így azt telerakja a cuccaival.
Fentebb egyik hozzászóló írta, hogy a Menü/Beállítások/Témák/Általános/aktuális témán OPCIÓK gomb/Témahatások/Ki gyorsítja a telefont.
Ugyanis mint a tesztben is írták van egy késleltetés a desktop-ok (asztalok) váltása közben, de ez nem hiba, hanem effekt. Persze 3 teli desktop-al már lehet, hogy nem csak effekt lesz belőle. Nekem az első oldal minden olyan dolgot tartalmaz, amire naponta esetleg szükségem lehet. A többit hivatkozásokban meg lehet adni. Nekem az alkalmazások egy hivatkozás, így nincs minden kipakolva a desktopra és RAM-ot spórolok, a HAWX vagy egyéb HD játékokhoz. -
Georgie1224
tag
Nekem pedig olyan mintha mindkettő szólna, de akkor biztos csak úgy hangzik
.
-
Georgie1224
tag
Az auto fókusz még lassabb lenne, mint a fix.
Plusz mechanikát jelentene és fogysztást fényképezésnél.
Ráadásul hogyha normális akkor még ki is türemkedik a készülék házából, ha meg optikai zoom is van benne akkor meg totál ronda lesz a telefon.
Egyébként ha meg fényképezőgépet akar venni az ember, akkor azt vesz nem telefont.
A kamera egyébként egész jó képet csinál. A videót nem is említem, mert az jó fényviszonyok mellett 720p-ben szinte tökéletes egy mobil készülékben.
Egyik ismerősöm aki a Nokiánál dolgozik küldött nekem egy teszt videót Quatarból amit N8-al csinált. Annyira jól néz ki, hogy HDTV-n is lazán nézhető (tudom mert van). -
Georgie1224
tag
válasz
commanDOS #736 üzenetére
Az első, hogy nézd meg milyen profilban van a telefon. (Általános javasolt)
Ha abban van, akkor nézd meg a csengőhang beállítást, hogy mi az alap beállítása, ott megtalálod a rezgés beállítást is.
Hogyha ezek mind rendben vannak, akkor fordulj a nokiához, mert több most nem jut eszembe. -
Georgie1224
tag
Az újratelepítésre kellett menni, és észre vette, hogy van frissítés.
Ezután backup-ol egyet és már friss leszek. -
Georgie1224
tag
Érdekes nekem még nem jelezte az ovi suite, hogy frissíthetem a telót.
Rámentem keres és kidobja, hogy ennyi a verzió számom: 012.003.
Telenor-os vagyok és ezért is lepődök meg, hogy nem megy. -
Georgie1224
tag
A kamerának van egy geotag része vagyis a képekbe égeti a gps koordinátákat.
Ha te beállítod, az Opciók/beállításokban, hogy "helyadatok mentése" igen/nem.
A telefonban A-GPS modul található, vagyis a helymeghatározáshoz adatforgalmat is használ a telefon, hogy gyorsabban megtalálja a pozícióját.
Emiatt kapcsol be a fényképezésnél az adatkapcsolat.
Ki lehet kapcsolni: Menü/beállítások/Alk.beállítások/Helymeghatároz/Helymeghat. módszerek és kiveszed a pipát a "Kiegészített GPS" elől.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Formula-1
- Külpolitika
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest