- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomi0730
senior tag
válasz
oceanearth #1688 üzenetére
A megjelenéstől gyakorlatilag C7-em volt, de elég volt...! Vettem egy Samsung I9003 galaxi SL-t. 5mp alatt talál jelet, akár offline módba is, a wifi sokkal stabilabb, a kijelző nem "lilul", stb!!! Semmilyen téren nem hasonlítható a kettő össze!!! Nem leszólni akarom a C7-t, mert nem volt semmi bajom vele, de a két telefon között ég és föld a különbség, holott szinte 1 árba van a kettő! Nagyon lemaradt a Nokia, sajnos...
-
ntomi0730
senior tag
Megjött Telenorra is 1.2 (014.002)
-
ntomi0730
senior tag
válasz
karldergroße #1491 üzenetére
Szia.
Nekem is van közbe olyan, hogy nem tölt, de ha még egyszer lehúzom, és visszadugom akkor neki áll tölteni. Általában ovi suiton használom.
-
ntomi0730
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=-GuEYeNBvOU
Nem nagyon kell fólia az üvegre.
-
ntomi0730
senior tag
Nálatok előfordul ez a "hiba"? Elég sok N8-at, C7-et érint. Felhívtam a Nokiát, és bármilyen hihetetlen, tudnak a hibáról, és azt mondták, hogy gariba cserélik a kijelzőt!
-
ntomi0730
senior tag
http://www.telefonguru.hu/hir/A_Nokia_valasza_a_hibas_szeriara_2011-2-23
Ez gáz!!!
-
ntomi0730
senior tag
Valaki tudna segíteni? A térképeknél az előzményeket hogyan kell-lehet törölni? Vagy hogyan lehet eltüntetni?
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Nagyon jó kis idő előrejelző az Ovi-n. WetterWick
-
ntomi0730
senior tag
válasz
tatamama #589 üzenetére
Szia!
A programba lévő idő beállítási idővel, a zár idejét tudod állítani. PL. 15mp után elalszik(mindig) a kijelző, de ha hozzáérsz, vissztér. Ha az időt 30mp-re teszed: 15mp után elalszik, de a lezárás +15 mp múlva történik meg(amit nem látsz, mert már sötét a kijelző). Ha ez kevés, akkor a progit disabled(kikapcsolt) módba teszed, és a telefonon-beállítás-kijelző-időt felteszed 1percre. Az ikonnal akkor zársz amikor csak akarsz!! Az mindig működik!!! Enabled(bekapcsolt) módba pl. kitudod választani azt is, hogy melyik telefonon lévő alkalmazásra NE vonatkozzon a lezárás. Ennek a proginak az a lényege, hogy a gyári 1percnél hamarabb tudsz zárni, ill. az ikonnal történő zárás. Tehát a Mr.Lock, és telefon valamilyen szinten összedolgozik.
Remélem tudtam segíteni!
-
ntomi0730
senior tag
Az SPB-ben bent van "gyárilag". Tyren jól írja. De én nem mindig használom a shellt, és ez hiányzott. Ezzel pl. lehet állítani a kijelző világítási idejét(akár 5mp), ami egyúttal a bill.zár ideje is. Ha nem akarod, hogy lezárjon, akkor csak a kijelző fényét veszi le. Azt is betudod állítani, hogy melyik programokat ne zárja le az eltelt-beállított idő után.
-
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, van-e valami olyan, hogy ne az oldalát kelljen megnyomni a kijelző lezárásához, hanem a kijelzőn 1 ikont? Pl mint az SPB-n. Valaki....???? -
ntomi0730
senior tag
Nagyon sokat nem vesz le az akku készenlétből. Talán fél napot. Ha nem használod sokat a telefont, akkor szinte semmit.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #509 üzenetére
Köszönöm, de olyanra gondoltam, hogy a kijelzőn megnyomom az ikont és lezár, úgy, mint az SPB-nél. Ilyet esetleg?
-
ntomi0730
senior tag
-
ntomi0730
senior tag
Én a *#7370-el csináltam, és valóban letöröl néhány dolgot, többek között a maps-ot is, de nem probléma, mert az OVI-ról újra lehet tenni. Azon kívül ami hiányzik azt, azt a készülék szoftverfrissítője felismeri, és újra lehet rakni. Tehát semmi gáz! Nyugodtan megcsinálhatod.
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Megjelent egy frissítés hozzá (013.016). Az OVI-n keresztül nem látta, de ha rámentem a telefonba lévő "szoftverfrissítés" menüre, az kiírta, hogy van, és fontos (7mb)! Igazából nem látok rajta új dolgot, ha valaki frissít, és lát benne új dolgot, az írja le. Előre is köszi! Amúgy a telefonnal az elmúlt 1hónapba semmi probléma nem volt, pedig használva van rendesen
. Aki ilyen vásárláson gondolkodik, annak csak ajánlani tudom!!! Esetleg valaki nem tud hozzá olyan lezáró valamit, hogy ne kelljen az oldalán húzkodni, hanem a kijelzőn csak az ikont kelljen megnyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest