- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
andrás47 #2568 üzenetére
Persze hogy van.
1) (amit én is használok) a Google Contactsba töltsd fel a névjegyzéked, és innentől kezdve másolgatás helyett egyszerűen állítsd be a szinkronizálást az új telefonon.
2) Használd a külső memóriára másolást (ez az előbb említett VCF formátum), és ugyanerről a kártyáról az új telefonba másold be őket. (Ez Symbiannal megy a legsimábban.)
3) Jelöld ki mind, és küldd át Bluetoothon (személy szerint utálom).
4) Nokia és Nokia között használd a Syncet, egymás között áthúzza egyik telefon a másikra az anyagot.
-
Tyren
aktív tag
válasz
andrás47 #1439 üzenetére
A mail klienssel én sem vagyok teljesen elégedett. Elég lassú és vontatott az egész. Van, hogy egy három soros mailt is majd egy percig tölt le, a csatolmányosokat pedig még tovább... Illetve sokszor bele is akad a letöltésbe. Mármint úgy értem, hogy nálam először csak a fejlécet tölti le a telefon alapból és akkor kéne letöltenie a többit, amikor maegnyitom az adott mailt. Rábökök, kiírja, hogy letöltés és utána hosszú várakozás. Elég idegesítő...
Már azon gondolkozom, hogy letöltök egy alternatív gmail klienst, csak a google fejlesztése az java alapú és nem érintős telefonokra lett fejelsztve, ezért amilyen jó hagyományos telón, tapicskolóson olyan béna. Nem használ valaki valami jó mail klienst? A lényeg, hogy gyors legyen és kezelje a csatolmányokat.
-
napata2
tag
válasz
andrás47 #1414 üzenetére
Tudom, hogy aki ilyet vesz, az általában használja is rendesen, így 2-3 naponta kell tölteni, de én ritkán használnám, ezért kérdeztem, hogy az egy hetes készenlét elérhető-e valóban minimális használattal? Esetleg akinek van benne tapasztalata, az meg tudna erősíteni?!?
-
Márky
tag
válasz
andrás47 #1176 üzenetére
sztem az energiatakarékos módod be van kapcsolva, és az nem egy L betű, hanem egy kis hold sztem...
kapcs ki, mégpedig úgy, hogy rákattansz az elem-re, majd feljön egy hármas lista, ott megint az elemre, és lesz egy ott egy olyan, hogy energiatakarékos mód kikapcs, azt ha megnyomod, akkor már elűnik a holdacska, és világosabb lesz a kijelző és gsm-ről átáll 3.5G-re.
-
jancsiii
tag
válasz
andrás47 #1066 üzenetére
1. beállítások->alk.beállítások->helymeghatározás->helymeghatár.szerver->letiltva (helymeghat.módszerek->beépített gps)
2.készenlétben->opciók->főképernyőszerkeszt->webeszköz katalógus->hivatkozások. Ezután a kitett hivatkozásra kattintva beállítgatod őket mit szeretnél ott látni.
A webeszköz katalógusban is van e1-2 dolog ami jól jöhet.Sokat segít a használatiútmutató elolvasása
Elég jó a gyári térkép bár nekem jobban megy a papír gps-sel a navigáció. Én minden navi cucal összeveszek majd kikapcsolom a francba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged