- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
válasz
DarknessHope #195 üzenetére
Szerintem nagyon is jó úton járnak, csak még nem értek oda.
És ezzel szerintem mindenki egyetért, legyen akár WP7, Android, iOS fan, vagy csak egy Nokia-gyűlölő -
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem maga a készülék nem rossz, még a kezdőárát is hasonló szintre tippeltem volna. De ez a Symbian^3 rendszer tényleg le van kicsit maradva.
-
DarknessHope
senior tag
tényleg szép a telefon.. és amióta nincs siemens... mint az egyetlen élvonalbeli Európai gyártónak drukkolok is hogy a porondon maradjanak.. így is már mindent Kínában meg japánban ..(és Koreában de az mindegy... ferde-szemű vidék
gyártanak.. legalább valami maradjon meg it az EU-ban is de a formaterven kívül azt hiszem nem a legjobb úton járnak... még szerencse hogy a Nokia név azért még mindig sokat jelent..
De a legjobb poén az egészben az arcfelismerés AF nélkül.. ezen sírva röhögtem
-
burasu4
senior tag
Nekem tetszik a C7!
Sajnálom hogy nem került az alaptartozékokba a pendrive-ot is kezelő kábel! De jó pont, hogy venni lehet hozzá. (lagalább)
Remélem esik az ára majd! -
ruzsabazsa
aktív tag
Szerintem egy nő kezébe jól állna
... az ár meg túlzás
-
Csak egy építő jellegű off topic megjegyzés a cikkhez: nem kell ennyi dőlt betűs szót használni a szövegben, lépten-nyomon, mert széttöredezik tőle a mondat, nagyon megnehezíti a folyamatos olvasást.
-
rolkaDb
aktív tag
Nem rossz kis telefon. Nekem bejön éppenséggel, de ez a 120ezer. A teszt viszont jó lett, köszi!
-
Lord Zero
addikt
válasz
dr. Kind #188 üzenetére
az N8 topicjában linkeltem egy RAM-nyúzást, amolyan meddig bírja a kínpadon-szerűt, amiben tulképp a C7-et küldték bitófa alá
aszonták, h Symbian^3 multi-tasking in action - running all the standard applications (37) at the same time - with 38MB of RAM still free
tudnál hasonló torture tesztet produkálni, hogy a száraz adatokon túl mennyire életképes a rendszer (úgy értem, nagyon fasza, h marad még "csomó" szabad RAM, de ha közben agonizál a telefon és levegőért kiált, akkor a számok semmit nem érnek)?
-
rakloo
aktív tag
A telefon szép,de látszik.hogy a Nokia nem akarta,hogy ellensége legyen a kamerával az N8-nak, s mivel nincs autofocus így sajnos tovább gyűjtök az N8-ra.
Meg kell hagyni,hogy mutatós kis telefon! -
Lord Zero
addikt
az a videó (improved homescreen & browser) már sehol nem elérhető: This video is no longer available due to a copyright claim by Nokia Corporation (én még láttam anno)
hm, fura... vagy visszakozás vagy kudarc vagy zárt ajtók mögötti hegesztés, bármi lehet.
felvetődik: vajh menyire volt ez echte nokia imprúvment? -
dr. Kind
aktív tag
válasz
mexicanraven #181 üzenetére
Elsősorban a vegyes anyaghasználat miatt, nézd meg a hátlapot. De lehet hogy az extravagáns jelző kicsit túlzóra sikeredett...
-
Lord Zero
addikt
véééégre...
ez a telefon.. gyönyörű. ha egy tárgy kellem-mutatóját pódiumon kéne demonstrálni, ezt választanám corpus delictinek.
de tényleg.vártam a cikket (elsősorban azért, h végre saját topikot tudjon magáénak a tel
)
sok meglepetést nem okozott (az N8-ról végigolvasott sokszáz teszt után, lol), S3 nem reinkarnálódott, a döcc és a röcc pont ott van, ahol eddig is, a böngészés amolyan jelenések könyve-szerű (borzalmakat idéz), a felület spártai (kár, hogy ez némelyekben egyenértékű azzal, h ostoba is - pedig erről szó nincs), a hardware csonkított, mintha inkvizíció üldözné, etceterade ennek ellenére bennem ez a telefon kondította meg a musthave fílinget. ahogy olvasom, nem sok elvtársam akad majd ebben, de nem is számít... az se számít, h a megjelenése ennyire megosztó.
a designer jó anyagot szívott, ez a lényeg (amúgy nekem határozottan az e66/e71 formavilágát idézi, a vonalvezetés, az erős króm-kontűr, a derékszögek hiánya, az első blikk hatása - anno az e66 volt a loveat1stglance, csak simán, zsigerből - azóta is megvan)szerk.
dr. kind: nálad van még a cucc? -
xxxixxx
csendes tag
én 3 hónapja ilyet gyártok.elég sok a gond vele.sz*r az anyagminösége.100tesztelt tasmanbol 50-60 kiesik anyaghiba miatt mert a kinaika szálitják a cuccokat hozzá
-
mexicanraven
senior tag
Én nem mondtam ilyesmit, szerintem kellemes külsővel rendelkezik, de nem extravagánssal. Emiatt kérdeztem azt, hogy a cikk írója miért tartja annak?
[mod]: Ááááááááá, én nem mondtam, hogy ronda, kaki, fos etc etc. Mint említettem kellemes külső jegyekkel rendelkezik (bár kb 3 része, 3 telefonból össze is rakható), de nem extravagáns!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mexicanraven #178 üzenetére
Jobb lett volna a cikk ha 3 mondat lett volna amiben ezt sűrítik bele:
- N8 hw
- új külső (fiatalosabb desing?)
- gyenge kamera (fixfókusz miatt)
- még mindig lassú a hw-hez képest és bonyolult symbian.
- túl drága, ilyen szegmensben jobb alternativák vannak.Amúgy nekem se tetszik annyira, az N8 külseje sokkal jobb a szememnek.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
mexicanraven #178 üzenetére
Nem nekem szolt de azért válaszolok.
Ennél a készüléknél főként a szépségre mentek és szép is lett.Más dolog hogy neked nem tetszik nem a te világodba szánták.Egyébként barátnőmnek kifejezetten bejön, oda van érte és a barátnői is. -
mexicanraven
senior tag
"extravagáns megjelenése"
Kedves dr. Kind!
Ez a készülék miért kapta az említett jelzőt? Az ovális alakja kb egy Corby-ra emlékeztet, a körbefutó csík iPhone 3G/GS, a hátulja pedig szintét ismert/már többször felhasznált formával rendelkezik.
A fentiek tekintetében kérdem én, hogy ez telefon mitől extravagáns? (más is megmondhatja, de engem az érdekel leginkább, hogy az író miért tartja annak) -
HarapósKutya
tag
ez a telefon egy vicc, ilyen áron...
Nem tudom minek erőltetik ezt a symbiant. Szerintem elképesztően gyenge a többi alternatívához képest. (felsőkategóriában)
Amúgy külsőre tényleg nem rossz darab, de azért nem vagyok tőle elájulva.
-
Ez is olyan mint a többi csak más a külső és kicsit butított a belső, pl a kamera. Az a fix fókusz nagy csapás lenne nekem ha ilyenem lenne. A sok feltételes mód. Nem lesz ilyenem.
A 3.5-ös kijelző kicsi, nem lehet vele sms-t írni, N8-on is félre ütöttem, a 4.X colos desire HD-n már nem mert nagyobbak voltak a gombok. Bízom benne hogy az E7 4 collal szintén jól fog viselkedni.
Ez az OS dolog egyre aggasztóbb méreteket ölt. Főleg mert jönnek ki az újabbnál újabb telefonok és az OS a régi. Bennem is felmerült az, hogy miben változott a symbi, mert ha mellé rakok egy 7650-et akkor lényegében ugyan azt látom kicsit ráncfelvarrva. Unalmas a grafika de a funkciókat ellátja azért. Ha belegondoltok egy 2007-es E90-essel is el lehet lenni ha van mobilnet, még ha gombok is, de a mailt meg lehet vele nézni, ott a youtube, msn, meg ezer más dolog. Egyszerűen az ember jobbat akar.
A HD vidi minősége nekem bejött, az udvar is nagyon ott volt.*********
Nem tudom ki fogja tesztelni az E7-et de lassan szerintem összejön egy adag kérés, hogy mit nézzen meg rajta a tesztelő. Bog talán te fogod tesztelni ?
********* -
Kumite
aktív tag
Szerintem is messze az egyik legszebb telefon. Első látásra talán csak az X10 tetszett legalább ennyire, vagy anno a Motorola Milestone.
Ha bekerül a szolgáltatókhoz, akkor simán felveheti a versenyt bármelyik egy árban lévő telefonnal. Az ára pedig hatalmasat fog esni, az alig pár hetes N8-at már lehet 120ért venni GSM boltban, azaz már most 30-at esett, ami tippre azt jelenti, hogy ez a lélektani 100 alatt is kezdhet egy szolgáltatónál. -
total90
veterán
Nekem az előlap nem tetszik, a hátlap igen... kamera nem nagy érvágás, azt sem bánnám ha nem lenne rajta. A szoft meg tetszik, de az árat magasnak találom a tudáshoz mérten.
Egyébként E7 teszt várható?
-
Probber
őstag
Az, hogy mi a szép, az mindenkinek más. Ebben a színösszeállításban nekem nemigazán tetszik, így olyan szelíd. Feketében már tetszetősebb, de a készüléknek elég sok gyenge pontja van, én biztosan nagy ívben kerülném ha hasonló tudású telefont szeretnék vásárolni.
-
VIC20
őstag
"Egy oldalról komoly tudású, gyors és gyönyörű masináról van szó, látszik rajta, hogy a finnek szívüket-lelküket beleadták, aki ezzel jelenik meg, garantáltan a társaság középpontjában lesz."
Jó vicc...
-
Jadro
veterán
Nem mintha kötelező lenne google cuccokat használni hozzá, buzz-t meg pláne nem. Live-nál is szépen testreszabható elég sok dolog. (pl meglepődtem hogy láthatóak az msn ismerősem, de aztán megtaláltam a korlátozásokat is.) El kell fogadni hogy ezek a készülékek egy-egy rendszerhez jobban kötődnek és azokkal könnyebb használni őket.
Pont Nokiánál érdekes ez az OVI regisztráció kell pl a facebook klienshez.
-
=Mentor=
őstag
válasz
talamasca #62 üzenetére
De igenis voltak gondok a Nokia N8 tesztjével, mert tulajdonképpen az egyetlen "gyengesége" a Symbian szoftver, de az is csak a konkurenciához képest, egyébként maximálisan jól használható, multimédiában és anyaghasználatban viszont tönkreveri mind a Desire-t mind a Galaxy S-et... Ezért járt volna az ajánlott plecsni. Külföldi oldalakon szinte mindenhol maximális pontszámot és minősítést kap a tesztekben, ez is érdekes....
A C7 egy igen szép telefon, aki ezt csúnyának látja annak ízlésficama van
Persze való igaz, hogy a Nokia általában kocka, ez meg kerek de akkor sem csúnya. A Fixkókusz tényleg érdekes, de láttam már 8 megapixeles autofokuszos tömény ratyi képeket lövő telefont is, talán valamelyik LG volt, ez még mindig nagyságrendekkel jobb nála. Összességében tetszik a telefon, aki le tud mondani a HDMI csatolóról, a 16 giga belső memóriáról ( Ebben 8 giga van) és az N8 erős kamerájáról annak jó választás lehet 25 ezerrel olcsóbban...
-
Lirion
addikt
A sense nem a droid alaptartozéka. Vagy te láttál már samsungot sense felülettel?
Szóval nyugodtan maradjunk annyiban, hogy a droidban nincs rendes karakter számláló.Az árazás szerintem nem véletlenül alakult így. Nem kizárt, hogy azért van ilyen közel a kettő egymáshoz, hogy az ember inkább az N8-at válassza egy kicsi plusz ráfordítással. Elég sokan rádobnának még +10k-t, hogy legyen benne hdmi, jobb kamera, xenon vaku meg nagyobb tárhely.
Arra leszek kíváncsi, mennyire fogja tartani ez az árát, mert ha 2-3 hónap múlva 100 alá esik, akkor nyilván hibás az elméletem. -
oceanearth
őstag
hát ha ezzel akarná kihúzni magát az gáz lenne.
egyébként az a baj itt sokaknál, hogy magukból indulnak ki. az őskockák még mindig csak a felhasználó piac nagyon kicsi részét teszik ki.
akikre valóban lehet alapozni azoknak ez a telefon teljesen jó, még ennyiért is. hiába itt sokan tisztában vannak azzal mi az az AF, meg 680mhz-es processzor, meg Symbian3, de a júzerek 90%-a aki ezt a telefont megveszi, szarik rá. jól néz ki, ingyen van a gps, van benne wifi, 8mp kamera, 8gb memória és kész...szerintem picit jó lenne, ha néha kívülről is próbálnátok nézni a dolgokat, nem csak arra gondolni, hogy ez a telefon a magyar kockáknak nem tetszik
úgy gondolom, nem ők állnak a nokia marketingeseinek középpontjában
szerintem meg 100-ért ez a teló teljesen jó, azt az árat, meg úgyis eléri 2-3 hónap múlva
-
se a droidban nincs normális sms karakter számláló (csak akkor jelenik meg, ha már alig van 10-12 karaktered) - Desireben van - és szerintem minden Sense alapú HTCben.
droidban google regisztráció kell a naptár használatához. - google reg kell mindenhez, ahogy live! reg. Kell a winphone-hoz, ezek az online sync-hez szükségesek minden esetben, a droid meg erre van kihegyezve....
-
Külcsín képek alapján nem nagy szám.
Inkább tudnám egy nő kezében elképzelni. -
kp78
addikt
válasz
oceanearth #155 üzenetére
Én speciel sokat használom az 5800 kameráját plakátok, szövegek fotózására, amihez ez nagyon nem lenne jó.
Így akkor marad az N8, mint váltási lehetőség.
Vagy bye nokia, és keresünk vmi mást. -
válasz
Ezen hozzászólás fényében érdekes, hogy a Nokia pont egy kamerára orientált telefonnal akarja kihúzni magát a szarból, nem?
-
Misály
addikt
válasz
hadde nem erted hogy fixfokusz es gaz?
-
oceanearth
őstag
Egyébként én nem értem ezt a kamra körüli mizériát... Aki telefonnal akar szép képeket készíteni az már régen rossz, bulifótra meg épp lekapni valamit jó ez is...
-
mrhitoshi
veterán
Ha nem ez az undormány Symbian lenne rajta, akkor még el is gondolkodnék egy ilyennek a vételén, de így... Szóval kifejezetten tetszik, meg hardveresen is elég jó, de a szoftver valami iszonyat gagyi.
-
Jimmy8
senior tag
Tetszik a teszt, ill. a cikk. A cikk fő sodrásában tárgyilagos és kiértékelő marad a szerző, majd a végén jelzi csak a szubjektív véleményt. Csak így tovább.
A telefon formája és anyaghasználata nem rossz, de nekem az a "króm" keret nagyon nem tetszik..
A kamera meg hogy nem autófókuszos, nem lenne baj, mert ha minden igaz, akkor EDOF kamerát kapott, így a makrón kívül jó is lehetne, de:
A tesztképeket elnézve szörnyen zajos képeket készít. Ez viszont nem bocsájtható meg neki. Remélhetőleg csak a szokásos Nokia betegség, hogy az első szoft nem a legjobb és később javítják.
-
ferencka
tag
szép cucc.bár olyan mint a zsiráf szép szép de haza nem vinném.
-
leviske
veterán
Jahogy ez nem a Nokiás ár?
(#135) Lirion: Ettől függetlenül ha ennyien utálnak, vagy ennyien imádnak egy UI-t, akkor abban lehet valami, még akkor is, ha van ellenvélemény.
Én spec már unom a Symbian kezelőfelületét. A mai alternatívákhoz képest időrabló, döcögős és sokszor korlátokba ütközik az ember. Úgy igazándiból nem is értem, hogy a Nokia miért nem állt át Maemo-ra az okostelefonjain a N900 megjelenése után. Rég kint lennének a pácból.
-
Valentino K.
senior tag
válasz
erikke17 #131 üzenetére
A kollégák már többször próbálták finoman felhívni a figyelmed arra a tényre, hogy a Nokia soha a büdös életbe nem fog Androidot használni a saját telefonjain...
Fáradt vagyok, hirtelen nem jut eszembe példa, előttem írták, hogy ez kb olyan, mintha Adidas felső kéne neked Puma logóval... -
Arthuro_Adam
őstag
Nem írták újra. Az S^4 lett volna újraírva, de most az is változott, nem egyben lesz megírva, hanem minden alkotóelemet megírnak QT-ban, és az elméletben ezeket a mostani rendszer is tudja majd futtatni. Az S^3 csak javítva lett, felemás sikerrel.
Engem csak az érdekelne, hogy az SNS programba tényleg csak Ovi reggel lehet belépni? Ezt nem is értem, miért jó. Az Androidnál is szar ez a rendszer.
-
válasz
Dave1984 #146 üzenetére
Aki nem érti a leírt szöveget, miért kommentel?
Arthuro_Adam: S^4-ben is "csak" az AVKON-t dobták volna ki (ami természetesen üdvözlendő, ugyanis a legundorítóbb dolog amit valaha ember tervezett, a Tokyo Gore Police kivételével talán), ott se vették volna górcső alá azt a circa 15 GB forráskódot.
Ezt a váltást most is meg akarják lépni, csak nem lesz neki ilyen release neve.
Egyébként azért kell az Ovi belépés, mert valószínűleg nem közvetlenül kommunikál a telefon az SN-ekkel, hanem a Nokia szerverei absztrahálják a hálózatokat. Ez jövőbiztosság szempontjából előny (nem kell a telefonon lévő szoftvert bizgetni ha a FB protokollt változtat) és hátrány (a Nokiától is függsz).
-
Dave1984
őstag
"menük almenüjének
almenüjében kell piszkálnunksimán lehetett volna
egyszerűbben, logikusabban"
Aki ilyen minimális szinten nem vágja a Symbian rendszert,az h.írhat róla tesztet?
Bármelyik legeldugodtabb almenüt,a főmenübe átlehet helyezni!Telefon jó szerintem,majd ha 80körül lesz! -
Nem is a megoldás mikéntjét firtatom, írtam hogy olyan, amilyen. Hanem azt hogy nem a képernyőváltás a lassú, hanem a megoldásból fakadóan vált így. Valóban, az SPB úgy vált, ahogy azt többen megszokták, még az 5530-amon is, és az a megoldás sem lassú, csak ez itt nem olyan
Egyébként milyen droid-os, vagy SPB-s widget görgethető oldalra?
(#143) Karma:
Oké-oké, keresztre ne feszítsetekÉn nem a megoldást védem, hanem a lapozás filozófiáját próbálom elmagyarázni.
Mert továbbra sem lassú, csak hülyén van megoldva, ezért addig nem vált, míg teljesen végig nem húzod az ujjad.
Viszont ha N8-ra már megcsinálták, akkor talán itt sem lesz másképp -
válasz
Barthezz2 #139 üzenetére
Ez marhaság. Ha a widgetet akarod görgetni, akkor a widgetet érinted meg, és húzod az ujjadat oldalra. Ennek semmi köze ahhoz, hogy a főképernyőt hogyan oldják meg.
A "beviszi a júzer a parancsot és majd utána vált a kép" módszer a spórolós megoldás, mert közel triviális implementálni. Szerencsére volt egy videó, ahol az N8 már tudta normálisan követni az ujjat.
-
joey04
titán
-
Misály
addikt
Ez az orok kinek a pap kinek a paplan, telefonos szinten a symbian szvsz erosebb mint barmi es mivel meg mindig arra hasznalom a legtobbet, ezert marad az, ebbol kifolyolag a c7 jo keszulek. Szamomra.
Akik fikazzak azok izlesenek nem felel meg, hogy ettol miert kell hulyenek nezni azt aki ezt hasznalja, azt tovabbra sem ertem.
Es igen, szamomra udvos hogy maradtak a regi jol bevalt felepitesnel, ha stabil az os es marad ez a menu meg jodarabig akkor maradok naluk.
Nem fikazni kell ezt hanem mast venni, en se megyek mashova sajnalkozni hogy jaj szegeny xy-on keszulek milyen ratyi telefonkonyve van.
Es akkor a telefonhoz:
Fixfokusz, hazon belul ne csinaljanak konkurenciat foleg ha ilyen "kicsi" az arbeli kulonbseg (xxlgsm arakra tovabbra se alapozzunk), nem mellesleg a szinhuseggel nincs gond ( szemben teszem azt egy iphone kameraval, vagy az 5800-ammal )es gondolom szuper sebesseggel lo kepeket mivel nem kell fokuszalni.
Nemtudom hova rohantok, ez a sebesseg boven jo.
UI, fentebb irtam.
Forma, asszony azonnal venne barnaban, foleg az ingyen gps miatt mivel nem kell kulon fizetni erte es azonnal mukodik ( mutassatok meg egy ilyet, ennyiert, ez hatalmas elony nokianal, ui meg marka ide vagy oda )
Kijelzo, egeszseges tavolsagbol nem latod a pixeleket, csak ha kozelrol nezed, ergo leszarhato adathuszaroknak egyedul szamito fassag. Most sokan ki fogtok kelni magatoktol de ha 60-70 centire tartasz egy i4-et vagy egy sgs-t vagy egy ilyet nem hiszem hogy annyira zavaro lenne.
Mas most nem jut eszembe.
A teszthez annyit, hogy messze jobb az iras mint bog-e. Bog stilusarol mindig egy sertodott elkenyeztetett dagadt gyerek jut eszembe, mint a transformersben az a srac aki segitett a pentagonos csajnak. ( nem sertegetni akarlak bog csak egyszeruen nem jon be a stilus es a tesztjeid hisztirohamkent jonnek le nekem, akarmit tesztelsz )
-
válasz
erikke17 #127 üzenetére
Már egyszer leírtam itt, nem lassan vált, csak nem az a váltás, hogy húzod az ujjad, és megy vele, hanem ha végighúztad az ujjad, akkor fog váltani. Ennek pedig az az oka, hogy vannak widgetek(pl kontaktok, ami a videón is látszik), amik oldalra görgethetőek, így ha netán azt akarnád odébb tessékelni, akkor ne a képernyőt told odébb.
Lehet ezt a megoldást nem szeretni, olyan, amilyen, de ne szarozzuk már le, ha nem tudjuk mért van így..
-
janes74
senior tag
Gratula a Nokiának!Sikerült nekik is piacra dobni a Corbyt(nekem az ugrott be)8mp edof,vérszegény vas,122 ruppo.
-
Lirion
addikt
Látod én összetalálkoztam már pár almával és sikítva menekültem, hogy szinte semmit nem tudok benne átállítani, hogy nincs főképernyője, hogy alig érek hozzá az üveghez és máris teljesíti a parancsot vagy hogy a képernyő nem fordul el a menüben mindenhol fektetett nézetbe.. Szerintem az is gáz, hogy se az almában, se a droidban nincs normális sms karakter számláló (csak akkor jelenik meg, ha már alig van 10-12 karaktered), vagy hogy a droidban google regisztráció kell a naptár használatához.
Egyébként nyilvánvalóan én kisebbségben vagyok a véleményemmel, de nekem fontosabb a telefon tudása, mint a felhasználói felülete. Ráérek, hogy várjak 1-2 mp-et egy program indulásra vagy kicsit több kattintással érjek el funkciókat, ha cserébe pl. egyszerűen ki tudom rakni tv-re a képeimet, videoimat (játékaimat
) vagy tudok rá pendrive-ról is másolgatni, nem kell mindig rádugni a gépre, hátha megbolondul vmi program, ami a mem kártyán volt. Na és az fm transmittert is üdvözlöm, bár mostanában ritkán vezetek hosszabb ideig, de akkor jól jön, ha saját zenéket tudok egyszerűen hallgatni és nem a rádió által szórt hol jó hol szar összeállításra vagyok kényszerülve.
-
LA_COSTE
senior tag
Az árazással nagyon nagy bajok vannak. Csak azért, mert felső kategóriás, miért nem lehetne olcsóbb? Ilyen áron Galaxy S.
A másik, hogy a kinézete nem mondhatni, hogy egyedi a Nokiák körében.
Nem alkottak nagyot. -
B.Gaboo
tag
Csökken is a Nokia piaci részesedése. A teló nem rossz, ha valaki még nem használta a konkurensek termékeit. (ebben az árban pl. galaxy s, htc desire..)
-
Sztbeni
őstag
Kurvajó teló, többet ér az ájfonnál.
-
erikke17
őstag
Hoppá vidit el felejtettem megnézni megnéztem hát egy kicsit kevés az a proci alá mikor főképernyőben is lapoz elég későn megy át ahhoz képest mikor az ujját húzta.
-
Ádyka
őstag
Minek ide autófókusz? Sok autófókuszos megirigyelné ezeket a képeket házon belül és kívül is. Az tény, hogy baromi jól hangzana ha benne lenne. Persze a makrót ne használjuk.
Nézzük a dolog jó oldalát. Ezzel könnyebb jó képet csinálni, egy autófókuszossal az amatőrök és "egyes öregek" homályt fotóznak, mert nem fogják fel a fókusz lényegét.
-
leviske
veterán
Miért ne gondolhatná komolyan, hogy nem tetszik neki a C7?
(#121) Lirion: Amikor bonyolultságrób beszélünk, akkor érdemes a többi rendszerhez hasonlítani. Márpedig ha mondjuk egy Apple tulaj összetalálkozik egy Symbianos telóval, akkor lehet, hogy sikítva elrohan és pszichiátriai kezelésekre lesz szüksége, míg elfelejti az élményt.
És mielőtt elkezdene oltani valaki: azt hiszem eléggé a kezdetektől Symbian tulaj vagyok, szóval nekem pl nem okozna gondot a rendszer használata.
(#119) Jadro: Ha nem a Nokiától veszi, 2 év Nokia garival, hanem csak valamelyik GSM üzletben, akkor már eleve nem 120k lesz, hanem csak valahol 90-100k közt.
-
Vtwo
senior tag
8mp AF nélkül egy 120rongyos okostelón.Ez világbajnok.
-
oceanearth
őstag
bár úgy lenne... szívem szerint már most rohannék a boltba, mert nem a 122-vel van bajom. ennyibe kerül és kész. új, aki pedig újdonságot akar, az többet fizet. hű szoktam maradni az elveimhez, márpedig 100 fölött tuti, hogy nem fogok telefont venni
egyébként én úgy gondolom, hogy karácsony környékére/után be fog esni 100 alá. -
Jadro
veterán
válasz
oceanearth #112 üzenetére
Valószínűleg elég hamar be fog esni 100 alá, mivel túl van ez árazva. Kezdheted lementeni az adataidat.
-
tjb007
nagyúr
válasz
erikke17 #103 üzenetére
Gratulálunk!
Ön a mai második szerencsésidétlenakinek sikerült feltennie a Mikor tér már át a Nokia Androidra ? kérdést.
Ezzel kiérdemelte a Roppant tájékozott vagyok a témában díjat.Nyereménye egy virtuális vállon veregetés amelyet akár már a mai napon átvehet.
Köszönjük a részvételt, legközelebb is játsszon velünk.
-
ClioRS
őstag
válasz
PowerBuldog #30 üzenetére
Fél év után hasonlítsd össze a 2 árat
Nekem egyébként tetszik, bár a fixfocus-al én se vagyok kibékülve...
-
jacis
nagyúr
válasz
Bounasieaux #110 üzenetére
Az általad említett szoftveres hibák bizom benne, hogy javításra kerűlnek, de a fix fókuszos kamera, no HDMI stb.... azok már inább bosszantó hibák.
-
mark77
tag
Pontosítok: Kinek a pap kinek a papné. De a 120 ezer nagyon húzós érte. Az ára nem az elnéző fanok miatt nem fog lejjebb menni, hanem a Nokia üzletpolitikája miatt.
Fanokat az apple háza táján kell keresgélni. Másképpen fogalmazva :tartalomfogyasztókat
Kis áruházi nyomkodás tesztolvasás után mindenki megtalálja a számára legpraktikusabb eszközt, gyátsa azt akárki akárhol... -
kp78
addikt
válasz
Brutális eb #109 üzenetére
"fixfókusz megölte sok ember vásárlási vágyát"
Az enyémet is rendesen
Ennyi pénzért hogy gondolják már, hogy ilyen f@st adnak bele
Nagyon megdobta volna a költségvetést egy AF kamera. -
oceanearth
őstag
A hsz-ek elolvasása után úgy látom én vagyok az egyetlen, akinek tetszik ez a teló. A kinézet teljesen szubjektív, de amikor először megláttam mahagóni barnában azonnal birtoklási vágyat keltett. Tuti, hogy ha beesik 100 alá (nálam a 100 egy lélektani határ) akkor azonnal megveszem és eladom az 5800-t.
Biztos van ennél jobb választás, de én nem vagyok kocka. Én telefonálásra használom telefont és főleg navigációra meg netezésre. Ezért kell nekem a nagy és jó kijelző. Ha ezeket a dolgokat kielégíti és még tetszik is, akkor jöhet -
Bounasieaux
csendes tag
Atyaég... Nem tudom, hogy lehetséges ez de engem ez a telefon felidegesített. 8MP+ fix fókusz? WTF?
Az videón végig látszik, hogy ezt a cuccot szenvedés használni, a lapozgatás az oldalak közt szörnyű (legalábbis engem iPhone és Desire simogatás után biztos, hogy baromira zavarna) a böngésző egy szégyen amiket csinál meg amilyeneket laggol + még ronda is. Maga a telefon el kell ismernem, hogy főleg ahhoz képest, hogy a Nokia milyen ocsmányságokkal szokott meglepni egész jól néz ki, de más oprendszerrel sem kéne. Az N8 a legtöbb színben nekem jobban bejön. Szerintem a Motorola desginban egyelőre utolérhetetlen. -
Brutális eb
addikt
Édes erdegem fix fókuszos szállodai szappantartó.
A cikk fasza a teló számomra nem nyerő.
Formavilág inkább "érdekes"mint szép a rendszer szódáva elmegy,hardware kicsit kevésnek tűnik(Vagy a rendszer optimalizáció?) ,fixfókusz megölte sok ember vásárlási vágyát.Na meg az áraIndulónak max 80 ropit elfogadnék de 122?
És nem fog zuhanni mert nagyon sok a fan aki igen elnéző.(Nem támadás)
-
jacis
nagyúr
Ez a telefon kevés szerintem 2010 novemberében.
Kb ennek kellett volna kijönni az 5800 helyett anno (Akkor nem itt tartana a Nokia a versenyben).
Az E7 már biztatóbb. -
mark77
tag
Szép és jó. Egy két év múlva feleennyiért nagyobb tudású készüléket adnak. Nokián háza táján sok alternatíva létezik jóval olcsóbban, de aki tapifont akar...
"de még mindig ugyanazt a felhasználói felületetet és menüstruktúrát kell bámulnunk,mint 6 éve több-kevesebb lelkesedéssel nézegetünk" Ha a sebességgel stabiltással nincs gond akkor miért baj, hogy ugyanazt a felhasználói felületet kell nézegetni? SZvsz az a jó ha nem kell mindíg új kezelőfelületet újraszokni. Mindenki máshogy gondol a felhasználói élményre, a magam részéről az egyszerűséget, stabilitást preferálom.
-
erikke17
őstag
Nem értem a Nokiát miért mindig a symbian
Miért nem próbálja ki magát androidba
Lehet egy jót alakitana vele.
-
leviske
veterán
Ha Nokia ellenesnek tartod a Mobilarénát, akkor javaslom, hogy rágd át magad az N900 teszten.
Amint lerak a Nokia egy, a régi hírnevéhez méltó telefont az asztalra, rögtön nincsen lehúzva. Ebben az árkategóriában már nem a Symbiannal kéne vesződni és ez látszik meg a cikken.
Ami meg az N8 cikket illeti: egy telefonban még mindig nem a kamera a döntő, még ha több átlagfelhasználó aszerint is méri a tudását a telóknak. A Samsung kijelző meg inkább dicséret, miután Ők gyártják a leggyönyörűbb képet adó kijelzőket.
MOD/MÁS: A külsőhöz hozzászólva: A Nokia N8 és az N900 után ez a design szerintem is inkább gagyi, mintsem gyönyörű. Ettől függetlenül lehet, hogy élőben, más színben tetszene.
(#103) erikke17: Hülye lenne Androidra váltani, mikor ott van nekik készülőben a MeeGo. A Qt segítségével még menthető alsóbb kategóriákban a Symbian, ha viszont Androidra váltanak, akkor a Qt kilőve és megy a levesbe a Symbianba ölt rengeteg pénz.
Az viszont igaz, hogy hozhatnák már a MeeGo-t... Jelen állás szerint értelme nem volt lelőni a Maemo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest