- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
old rocker
veterán
válasz
TaylorPro #2489 üzenetére
Kedves mester. Sőt, Mester. Csak a tapasztalatomat írtam le. Bizonnyára sokkal képzettebb vagy nálam, így készséggel elhiszem neked, egy kábelneten, vezeték nélküli hálózattal végrehajtott pécés frissítés minimum egyenértékű a szervizeldében, közvetlenül gépről végzettel. Nem is értem, hogyan járhattam néha úgy, hogy pl. az OVI Suite frissítése közben kiakadt... Mester... Iszom minden szavadat, ha akarod, neked adom a céhetesemet is, meg az eötvenkettőmet is, csak valami csattogós szárnyú falepkét adjál helyette, mester, hogy legyen mivel játszanom... Mert belátom, nekem, aki két diplomával mint szerkesztő, idehaza montírozza az interjúit, amik aztán néhány tízezer olyan mester, mint te, tévéjén jelennek meg adásban, nem való egy okostelefon. Mivel hótt hülye vagyok hozzá. Talán rosszul állt az USB kábel .... vagy nem Mekka felé fordítottam a kijelzőt; valszeg ezt cseszhettem el a telepítéskor, mert egyébként még a seggem is ugyanúgy vakartam meg, mint korábban tettem szoftver frissítés közben.
Én, a saját műszaki, szoftveres tudásommal kapcsolatban Villont szoktam idézni, Mester: "... nem vagyok bölcs, azonban nem vagyok ostoba egészen." De most, bármennyire utálom a szakmai konzumidiótákat, hajlok arra, hogy a véleményed alapján elcseréljem valami f@sza kis S40-es op. rendszerűre, csak f@sza nagy kijelzője legyen... Kérlek, írd meg, véleményed szerint melyik lenne az ideális nekem, egyáltalán, legalább S40-re jó vagyok, ha nagyon utána nézek, Mester?
Ja, még annyit. Nem kizárólag a Nokia szervizelde (és nem csak egy szervizelde) szakemberei alapján látom - szerinted nagyon helytelenül - hogy a házi frissítés bugosabb... Két olyan mobilkereskedés szakijainak a véleményére is támaszkodtam eddig, akik autentikusnak tűntek. De majd beledörgölöm az arcképcsarnokukba a véleményedet, Mester. Te egy igazi szakértő - mit szakértő, zseni - benyomását kelted, aki lefogadom, hogy egy N8-on hátrafelé biciklizve visszafelé mondja fel pl. Kirchoff törvényét.
Csak szólj, ha megtisztelsz azzal, hogy elfogadod tőlem eddig méltatlanul és avatatlan kezekkel használt okos telefonjaimat ... hülye a hülyébbnek jeligére a szerkesztőségbe. -
O_L_I
őstag
válasz
TaylorPro #2116 üzenetére
Ha nem úgy nézne ki mint amit c64-ről portoltak nem sajnálnám.
Azért néztem ki ezt a telót mert egyrészt nagyon jól néz ki/ jó minőségű, a GSMarena audio tesztjében nagyon jó eredményt ért el (jobbat mint sok 100+k-s andoidos csoda), plusz olcsóbb mint a Desire S amint androidos vonalon kinéztem. -
oceanearth
őstag
válasz
TaylorPro #2039 üzenetére
Szia!
Köszönöm a sok segítséget! Sikerült! Mondjuk volt riadalom bőven, mert miközben flasheltem kifagyott az egész program, majd bezárta magát, de dead phone módban sikerült újraéleszteni. Szóval msot van egy szűz T-mobile-os szoftverem.
Jól gondolom, hogy rá tudnám rakni a rendes gyári szoftot is és ha esetleg valamiért szervizbe kéne vinnem előtte visszaraknám a T-mobileost, akkor még a gari sem veszne el?? -
oceanearth
őstag
válasz
TaylorPro #2033 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget. Annyi kérdésem lenne, ha a gyári T-mobile-os szoftvert akarom felrakni Phoenixel semmiféle hack-el meg UDA módosítással, akkor a navifirm-ben az összes fájlt le kell töltenem, vagy csak amiket alapból ad, plusz a 8gb.fpsx-et??
előre is köszi a választ és bocs a láma kérdésért
-
oceanearth
őstag
válasz
TaylorPro #2031 üzenetére
Szia!
Ha Phoenixel frissítek az nem írja át a product code-ot? Kéne szoftvert frissítenem, de a szervízben csak 1 napra vállalják, munkámból kifolyólag én nem tudom ennyi ideig nélkülözni a telómat.
Attól félek, ha átírja, mert a nokiaprogramokon ezt olvastam, akkor elveszik a gari -
ruskop
senior tag
válasz
TaylorPro #1786 üzenetére
Ha jól tudom minden symbianos op.rendszerrel ellátott telefonon ha nyomva tartod a home gombot akkor a futó alkalmazások közés kerülsz és ott tudod kilőni, bezárni a progikat. Egy progiból meg úgy tudsz kilépni, hogy ne fusson a háttérben tovább, hogy megnyomod a hívásbefejezés (piros telefonkagyló) gombot. Ha viszont a háttérbe akarod tenni, hogy fusson mert valami mást megakarsz nézni akkor meg a home gombot.
-
helenne
tag
válasz
TaylorPro #1617 üzenetére
Hát, ez lenne a kézenfekvő, de megtettem és a kb huszonnéhány zenéből látott 6ot? Na, ezért kérdeztem.
Viszont lehet, hogy amatőr vagyok, képtelen vagyok kirakni az említett lejátszót....Jukebox.... az "asztalra", hogy ne kelljen folyton a menübe túrnom.
Sajnos csak az alapok vannak benn az útmutatóban. -
-
AirBooms
addikt
válasz
TaylorPro #1498 üzenetére
Az OVI térképeket használja valaki? Magyaországból melyik a legfrissebb és hogy érem el?
Mert amit az OVI-n le tudok tölteni, az egy évnél is öregebb (legalábbis az M6 autópálya még csak Dunaújvárosig van, holott a többi szakaszát is már rég átadták). Viszont ha felmegyek a neten az OVI-ra, ott az OVI-n friss térkép van, az M6-os végig van. -
sajo13
senior tag
válasz
TaylorPro #1441 üzenetére
Nem hinném hogy sokan fizetni akarnának olyan szolgáltatásért amit egy okostelefonnak alapból tudnia illik.
A mail kliens sajna nálam is lassúcska, nem létezik, hogy a Nokia nem tud összeharácsolni egy normális mail progit(mögötte normális szerverrel). Idő lett volna rá, mert már az 5800 XM-ben is elég gyengusz volt a mail kliens.
Androidon láttam a gyári mail klienst, hát kenterbe veri a Symbianos-t kezelhetőségben, sebességben és az Android friss rendszer, mégis előrébb tart? Hogy van ez? -
zzola
titán
válasz
TaylorPro #1432 üzenetére
Köszi. Sajnos C7-tel sem indult jól a kezdés (mint anno E52-vel sem)...
Tegnap éjjel tudtam először bekapcsolni, FOTA-n jött egy frissítés, összességében ~2 órát nyomkodtam, konfiguráltam, kevés wifi és kevés BT használat volt. Ez idő alatt 1x lefagyott, 2x újraindult. Ma visszavittem a vásárlás helyére, onnan továbbküldtek T-Mobile szervizbe, ahol cserét kértem, de szervizes csak bevizsgálásra vette át, közben többször kértem a vásárlók könyvét! A vége az lett, hogy visszaküldtek a vásárlás helyére, és ott kicserélték a készüléket egy ugyan olyan újra!
Igazából bosszant a dolog, nem egy olcsó készülékről van szó, 0 percet beszéltem vele, és ez lett a vége! Remélem nem úgy járok mint az E52-vel...
Ezek után tényleg elgondolkodom, hogy vegyek-e valaha Nokia-t... -
-
-
kp78
addikt
válasz
TaylorPro #1277 üzenetére
Minden dupla betű megy.
blt.62
Vmilyen program, ami gps-t használ fut, és ez nagyon nem jó, mert a gps az egyik, ami leginkább szívja az akksit.
Nekem nem sikerült csak úgy kitenni a műhold jelet, csak ha google maps, vagy térképek, sporttracker, vagy vmi fent említett progi fut. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
TaylorPro #1209 üzenetére
BIG THX, időközben uezt a linket feltették nekem az N8 topicban is és bevált!
Holodp: független teló ez, is, még nem frissítettem rajta sw-t, mert ezzel a verzióval vettem kb. 2 hete, szóval meglehetősen friss a cucc.
Egyedül a meglévő 3.04 OVI Maps-et update-eltem 3.06-ra.
-
szp1
addikt
válasz
TaylorPro #1125 üzenetére
Nekem is hibátlan a gép, csak ezt senki nem hiszi el, ha leírom.
Gyanítom, hogy a hibák zömének oka a felhasználókra vezethető vissza ( többek közt az ész nélküli program telepítések, nyakló nélküli hardresetek stb.....)
Ja, és sokan nem képesek időt szánni a manual elolvasására - de ez szinte minden műszaki cikknél így van. Valamiért az emberek azt hiszik, hogy genetikailag kódolva vannak a bonyolultabbnál bonyolultabb eszközök tökéletes használatára. Pedig a használati utasítás tanulmányozása meglepő dolgokra deríthet fényt. -
sunone
aktív tag
válasz
TaylorPro #957 üzenetére
ezt a szilikontokos abberációt meg tudom erősíteni. Amikor elsőnek ráraktam a tokot, teljesen megkergült az érintőképernyő - azt hittem a szélét nyomja, vagy egy billentyűt.. Jó néhány perc kellett mire használható lett.
Ellenben, mióta fennt van a tok, egyszer sem ejtettem el a telefont.. -
Tyren
aktív tag
válasz
TaylorPro #957 üzenetére
Ez a csillag gomb még a rendes billentyűzetes telefonokról (fura, hogy már az a különleges, ha egy telefonnak van "hardveres" billentyűzete) maradt meg. Nem is tudom, hogy vélelenül-e, vagy direkt
Ott kényelmes volt, mert nem kellett menüben botorkálni, meg semmi, de itt, alig használom a tárcsázó felületet, szóval ez is inkább akkor jönne elő, ha az akksira rábökök, vagy hasonló.
Amúgy * gomb az a BT, a # hosszan nyomva pedig a néma profilt aktiválja. (nem tudom, hogy utóbbi is elhangzott-e) -
tzatzikiii
tag
válasz
TaylorPro #845 üzenetére
Akinek ilyen asszonya van...
Egyebkent nem vagyok teljesen elegedett az akksielettartammal. Napi fel ora wifi, fel ora jatek, sms-ezes, orankenti push e-mail es mondjuk 10 p hivas leszivja 20%-ra, ugyhogy nekem korantsem a tesztben emlitett eros hasznalattal 2 nap joslat jott eddig be. Kerdes, hogy mennyire tudhato ez be annak, hogy eddig osszesen 3 feltoltesi cikluson ment keresztul. Nyugtassatok meg, hogy bejaratodik, es lesz ez meg jobb is.
-
Tyren
aktív tag
válasz
TaylorPro #765 üzenetére
A kérdés, hogy Brando-ból van-e direkt C7-esre gyártott, vagy csak univerzális. Én univerzálistól kicsit félnék, bár lehet, hogy nincsen rá okom. Én még régen használtam PDA-n Brando-t és nagyon jó volt, bár ott süllyesztett kijelző volt. Nem tudom hogy a C7 esetében mennyire illik rá a fólia, pl szerintem nem lenne szép, ha ténylegesen csak a kijelzőn lenne és az amelletti fél centik szabadon maradnának.
Kicsit drágább mulatság (olyan 4eFt) egy ZAGG InvisibleShield, de azt speciálisan C7-re is gyártják és nagyon minőségi darabnak néz ki.
Ha esetleg majd szereztél fóliát, kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest