- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
tzatzikiii #2499 üzenetére
én is tés vagyok, nekem is a qoffice, adobe esett pl. áldozatul. A diploma meg, leírtam, hogy került az asztalra. Utálom, ha hülyébbnek néznek, mint amilyen vagyok.
-
old rocker
veterán
válasz
tzatzikiii #2442 üzenetére
Én már azt is tudom, hogy szervizkörülmények között se nagyon... és az új telefonok is már ezzel a szoftverrel jönnek majd ki. Szokás szerint elkapkodott, gyorsan, dobjuk piacra, nem baj, hogy félkész, a felhasználó szív, mi meg kiadunk majd 15 szoftverfrissítést...
-
old rocker
veterán
válasz
tzatzikiii #2425 üzenetére
szintén köszönöm, most még ha azt is elárulnád, hogy lehet leoperálni ezt az agyatlan förmedvényt...
-
_voodoo_
tag
válasz
tzatzikiii #2425 üzenetére
Azért írtam szerkesztésbe, hogy gyors voltál...
Egyébként köszi, műxik mind2. -
oceanearth
őstag
válasz
tzatzikiii #2423 üzenetére
Köszönöm szépen!!
-
_voodoo_
tag
válasz
tzatzikiii #2420 üzenetére
Esetleg elküldhetnéd akár priviben a fellelhetőségét a telepítőknek, mert sehol nem találom, bár legszívesebben visszaraknám a régi szoftvert, nekem az anna semmi pozítív változást nem hozott, viszont annál több kellemetlenséget... microsd-n lévő többszáz fénykép pl. meg se jelenik a fényképnézegetőben, meg ilyenek...
gyors voltál
-
oceanearth
őstag
válasz
tzatzikiii #2420 üzenetére
hol sikerült megtalálni az adobe reader telepítőjét? én csak a quickoffice-t találtam meg a nokiaprogramokon
ill. sajnos a nokiaprogramokos office-ok közül sem tudok felrakni egyet sem.
-
válasz
tzatzikiii #1700 üzenetére
Nem akarom forgatni, de az, hogy neked szerencséd volt a C7 vásárlással, rajta sokat nem segít. Egy ismerősöm meg most kapott egyet, újraindul ha beindul a GPS, az is szép darab
-
válasz
tzatzikiii #1698 üzenetére
Vedd észre azért, hogy a halva született i8910HD-d és az i9003SL között amellett hogy időben is nagy a különbség, se hardveresen se szoftveresen nem egy liga (mint ahogy a C7 se).
-
Georgie1224
tag
válasz
tzatzikiii #1588 üzenetére
Én az accut- csak külön prg ként használom widget-ként soha.
A locationt kézzel adom meg és így a gps-t nem használom hozzá egyébként se olyan nagy az ország -
burasu4
senior tag
válasz
tzatzikiii #1588 üzenetére
Én az SPB Mobil Shellben lévő időjárás widgetet használom. Nagyon szeretem, és pontos képet ad az aktuális helyzetről!
Más. Nekem is késik az órám egy-két hét múlva, ahhoz képest amikor beállítom pontosan!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
tzatzikiii #1582 üzenetére
Nekem sem jó
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1530 üzenetére
2-3 napot nálam vígan el megy ha itthon vagyok. Mert ugye itthon pc-vel tolom. Ha melózok 2-3 töltés egy nap mert folyamatosan nyírom. Ha 3D játék megy akkor meg annyi neki.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1528 üzenetére
Aha. Azt hittem dupla vastag speckó hátfallal.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1525 üzenetére
Dupla? Az milyen?
-
tzatzikiii
tag
válasz
tzatzikiii #1367 üzenetére
No, nekem meg a hong-kongi duplaakksi + tolto (10 USD) jott meg ma, kereken 21 nappal a rendeles utan.
Szuper.
-
hito
nagyúr
válasz
tzatzikiii #1463 üzenetére
Nincsmit
Ma próbáltam ki egérrel. Rádugtam és már ment is
-
hito
nagyúr
válasz
tzatzikiii #1457 üzenetére
Persze, hogy nem titok: 2eFt volt speedshopban. Biztos van olcsobb is de 2 sarokra dolgozom onnan, ugyhogy csak at kellett ugrani erte.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1457 üzenetére
Itt olcsó sok mindennel együtt: www.skyphone.hu vagy ebay még olcsóbb.
-
sajo13
senior tag
válasz
tzatzikiii #1448 üzenetére
Legnagyobb baja a sebessége...néha fél vagy 1 percig is eltart míg betölti a levél tartalmát. És semmi extra, csak szöveges tartalom, az sem túl nagy, néhány kB mindössze. Mindezt WIFI-n(ahol kb 1 mp alatt letöltődik ez), szinte érthetetlen, miért "töltöget" oly' sokáig a kliens.
Néha azért emberi idő alatt bejön a levél, de sajna ez a kisebb hányada az eseteknek(10-15%), többnyire lassú, döcögős. De talán majd a PR1.2(0.14 verzio)-val jobb lesz, csak jönne már Telenorra is. -
napata2
tag
válasz
tzatzikiii #1421 üzenetére
Hát ez nagyon elszomorító, pedig nekem ezen múlna a C7, de ezek szerint keresnem kell másikat.
-
AirBooms
addikt
válasz
tzatzikiii #1397 üzenetére
T-Mobil függőt is lehet frissíteni?
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1395 üzenetére
Hm, ideje frissítened mert nem tudom tesztelni.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1393 üzenetére
A leírt jelenség miatt a Clearban tuti elő jön. A Sima V2-ben nem. Ha neked a V1 van ott is jónak kellene lennie ha nem volt rajta hard reset.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1391 üzenetére
Rengeteget nyomoztam az ügyben! De megérte!
Most kénytelen vagyok törölni a Clear verziót.
-
Daffni2
addikt
válasz
tzatzikiii #1361 üzenetére
Ne viccelj már, miért lenne kamu?
-
kp78
addikt
válasz
tzatzikiii #1285 üzenetére
Esetleg egy linket lehetne kapni ehhez a handy blacklisthez, vagy hogy melyik verzió ami fut nektek? Kipróbálnám már csak kíváncsiságból is. Előre is
-
blt.62
őstag
válasz
tzatzikiii #1280 üzenetére
Nagyon szívesen!
Végre ismét bebizonyult,hogy a mások által hülyeségnek tartottfelvetések,más embernek segítséget és hasznosat nyújtanak. Ezért van értelme a fórumnak!
Örülök,hogy neked is tetszik a hívásszűrés,azoknak akik különleges munkakörben dolgoznak nagyon jól jöhet. -
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #1280 üzenetére
Igen, be is rögzült. Mindig egyből kikapcsoltam. A C7 esetében is, és tegnap döbbentem rá hogy itt jó.
-
blt.62
őstag
válasz
tzatzikiii #1253 üzenetére
Felraktuk a Handy Blacklist-t és teljesen jól működik. Teljesen magyar nyelvű,és egyszerű a beállítása.És ami a legfontosabb,egyből foglaltat jelez,és nincs az hogy "kinyomtam" a hívást.
-
blt.62
őstag
válasz
tzatzikiii #1251 üzenetére
Köszi! Örülök neki,hogy más is van aki megérti a problémámat. Sajnos a munkám miatt kell használnom a hívásszűrést,ha akarok egy kis nyugodt családi életet is.
Az Energia takarékos móddal kapcsolatban tudnál segíteni? Ha bekapcsolom akkor a rezgéssel együtt a csengetési hangerőt is le halkítja? -
Georgie1224
tag
válasz
tzatzikiii #998 üzenetére
Nekem se feltétlen ideális, mert akkor már inkább lenne 60kg körül ilyen magassággal.
A link-eket néztétek? -
Tyren
aktív tag
válasz
tzatzikiii #995 üzenetére
Hát már megint témánál vagyunk... Bár 175-höz szerintem is kevés az 53...
-
szp1
addikt
válasz
tzatzikiii #995 üzenetére
Ha levonjuk a 8 centis cipősarkot, akkor viszont passzol(na)....
-
loncsika
tag
válasz
tzatzikiii #914 üzenetére
Igen, nekem is gondom volt, a kihangosítással, be is telefonáltam a téhez, azt mondták, összegerjed a kihangosításnál a mikrofon, meg a hangszóró és ezért van ez az akadozás. Akkor kérdem én, mi a pecsának van rajta kihangosító funkció??!!! Vennem kellett 6500-ért bluetooth-t. Ja, és a 4 éves nokia 7373-as telómhoz képest az embereket alig értem mit beszélnek még kihangosítás nélkül is. Örökké vissza kell kérdeznem, valahogy torzít. Evvan. Na ezért mondom, ez az utolsó nokiám, pedig eddig fan voltam. De már nem.
-
oceanearth
őstag
válasz
tzatzikiii #911 üzenetére
Szia!
http://maps.ovi.com/ Ide írd be kezdőpontnak Budapestet, célnak meg Sopront. Meg fogsz lepődni... Ugyanígy tervez a mobilon is. Tiszta vicc. Ja és ez a gyorsabb útvonaltervezés. Menetidő: 2:47 perc, 251km. Ha átállítom a rövidebbre, akkor menetidő: 2:47 perc, 210km. Magyarul kerülsz 40km-t és ugyanannyi idő alatt vagy ott. Ezt nevezem
nem tudom, te hol laksz, de ha Mosonmagyaróvárnál akarnál lejönni, az még gázabbüdv
-
Daffni2
addikt
válasz
tzatzikiii #911 üzenetére
Jó kérdés, arra tippelek, hogy a Windows op. rendszeres az tudja a duplex üzemmódot, bár a 6131 nem op. rendszeres.
Vagy nem tünt föl.
-
Daffni2
addikt
válasz
tzatzikiii #908 üzenetére
A kihangosított telefon simplex üzemmódban működik, tehát csak egyirányú.
Amíg beszélsz, a másik felet nem hallani, és fordítva.Ez nem hiba.
-
kp78
addikt
válasz
tzatzikiii #896 üzenetére
Tapasztalataim szerint nagyon kevés telefonon lehet kihangosítva jól beszélni.
Próbáld a hangerőt visszavenni, mert lehet, hogy az is zavarja kihangosításkor, hogy a hangszóróból jövő hangot érzékeli a mikrofon, és emiatt kicsit "gerjedhet".
C7-en még nem próbáltam kihangosított beszélgetést, de majd kipróbálom, és megírom. -
szp1
addikt
válasz
tzatzikiii #853 üzenetére
Átlagos használat mellett max 48 óra alatt 30%-ra megy le.
( Napi 5 -10 hívás 3G/ GSM vegyesen, 20-30 perc wifi-s böngészés, nincs takarékos mód...).
Sajnos ezek a telefonok sokat zabálnak.
Első dolog volt : autós töltő.. -
oceanearth
őstag
válasz
tzatzikiii #851 üzenetére
a "szintjelző" az akku feszültségét méri. egy akkumulátor minél jobb, annál hosszabb ideig tartja terhelve a névleges feszültségét, majd hirtelen leesik a feszültsége. ezért figyelhető meg az új akkuknál az a jelenség, hogy sok ideig a szintjelző nem mutatja, hogy kevesebb lenne az akkuban, majd hirtelen akár pár óra alatt teljesen lemerül a készülék. ahogy idősebb lesz az akku, annál pontosabb lesz a "szintjelző" és annál egyenletesebben merül majd le az akku.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
tzatzikiii #848 üzenetére
Sajnos készenlét tekintetében nekem is elég gyengén teljesít. Multkor este 7 kor feltöltve reggelre nulla % lett az akksi kapacitása, ébreszteni se tudott. Nem ment rajta semmi, képernyő kikapcs, semmilyen telepített program nincs rajta.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #846 üzenetére
Három ciklus minimum kell neki. Nekem bír annyit mint az Omnia.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tzatzikiii #844 üzenetére
Amúgy tényleg nagyon jó cucc. De nem bőr. És mivel a termékleírás nem fedi a valóságot ezért kérem vissza a pénzt. Így ingyen van egy jó tokom. Amúgy szabásmintának jó, mert van bőr anyagom, asszonypajti meg megvarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest