- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
burasu4 #1320 üzenetére
Az valóban megy, nekem is fent van (bár ritkán kapcsolom be), de ő szerintem arra mondta, amit linkeltem csak időjárásprogramot, amit viszont én sem próbáltam.
-
kp78
addikt
-
-
ntomi0730
senior tag
Az SPB-ben bent van "gyárilag". Tyren jól írja. De én nem mindig használom a shellt, és ez hiányzott. Ezzel pl. lehet állítani a kijelző világítási idejét(akár 5mp), ami egyúttal a bill.zár ideje is. Ha nem akarod, hogy lezárjon, akkor csak a kijelző fényét veszi le. Azt is betudod állítani, hogy melyik programokat ne zárja le az eltelt-beállított idő után.
-
-
loncsika
tag
Visszamentem reggel, kicserélték, szerncsére nekik sem kapcsolt be, mert tegnap kétszer halt meg. Még az akkut sem tudtam majd 2 nap alatt formázni sem. Megnézte az akksit, elvleg jó volt, de nem kapsolt be, úgyhogy szerencsémre a szeme láttára produkálta a hibát, amit amúgy random módon tett a kütyü. Szal most egy kütyüm van, remélem ez már beválik, Majd gyömöszölöm szombatig, mint állat.
-
-
Márky
tag
csak tippjeim vannak:
Beállítások/kapcsolatok/beállítások/célok/internet/ --> és itt a priorítást beállítani.
illetve a Beállítások/kapcsolatok/beállítások/váltás wlanra -> csak ismert wlanok van kiválasztva?
és még a Beállítások/kapcsolatok/beállítások/adathasz. saj. országban -> itt mi van neked beállítva? (mindig kérdezzen rá?)
-
-
Lord Zero
addikt
én ezt a Shellt tettem fel, nem akadt, nem szakított meg hívásokat, általánosságban elmondható, h nem okozott olyasféle galibákat, amiről páran beszámoltak (C7 és N8 is vitte). az egész kicsit amolyan android déja vu : )
a RAM-ba beleharap rendesen, feltételezem, h némi többletfogyasztással is jár (mondjuk grafikailag biztos izzasztóbb neki, mint a Symbian3 spártai felülete), bár ezt igazán nem tudom felmérni, mert - noha szép is, kellemes is, de - valahogy nem lett belőle szerelem, maradt a shell-nélküli UI
-
ntomi0730
senior tag
Én a *#7370-el csináltam, és valóban letöröl néhány dolgot, többek között a maps-ot is, de nem probléma, mert az OVI-ról újra lehet tenni. Azon kívül ami hiányzik azt, azt a készülék szoftverfrissítője felismeri, és újra lehet rakni. Tehát semmi gáz! Nyugodtan megcsinálhatod.
-
Lord Zero
addikt
az nem töröl semmit. a személyreszabott beállításokat (téma, csengőhang, etc.) próbálja defaultra tenni.
a HR az igazi takarító (A hard reset ha nem is megy.. - miért ne menne?)szerk.
(#493) sunone: Régebben hiányosan állt fel az S^3as rendszer "nagytakarítás" után... - nekem ez új. mit jelent, milyen hiányosság? -
sunone
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest