- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Ezt én is tapasztaltam. Kb. mm-es mozgása van, de csak a telefon felé, oldalirányba nem. Engem is idegesít mert nem emlékszem milyen volt. Egy hétig használtam egy elég szoros tokot, lehet attól lett ilyen, van is a csuszka alatt egy vonal karcolódva a műanyag felületbe.
-
kp78
addikt
Melyik Opera is van fent?
Opera Mobile 11.10-ben tuti van multitouch.
Opera Mini 6.1-ben is van multitouch.
Van még egy ötletem, amit meg kéne nézned:
beállítások > kapcsolatok > beállítások > célok. Itt "opciók" > alapértelmezett kapcsolat.
Ha ott is internet van beállítva, akkor tényleg elfogyott a tudomány -
Tyren
aktív tag
Hát én a navi-t azt a szélvédőre szoktam rakni és nem szokott lenni semmi baja, pedig elég sokat vezettem már nagy melegben, több órát (akár egész napot) egyhuzamban. Illetve most jut eszembe, hogy vezettem már nagy nyári melegben egy BluePanther, vagy milyen navival is. Ha annak nem lett semmi baja, akkor egy Nokia telónak sem illene. Annyi, hogy oda is fújatok levegőt a légkondival (mármint a szélvédőre), bár nem tudom, hogy számít-e.
A telefonomat autóban nem szoktam navigációra használni, így erről nem tudok mit mondani.
A használati útmutatóban benne van, hogy milyen hőmérsékleten kell tartani. Racionálisan gondolkozva nem kéne, hogy baja essen, de én lehet, hogy a telefonomat én sem merném kitenni a szélvédőre, mert ki tudja, de ez azért van mert én túlságosan kötődök a telómhoz
Nagyon meglepődnék, ha baja lenne. -
sunone
aktív tag
még egy pont a nokia situationsnak,
hibátlan darab, sokféle beállítási lehetőséggel.
User error-ra persze vigyázni kell: pl. ha cellainformációk alapján programozol egy profilt, amiben beállítod az energiatakarékos üzemmódot, a váltáskor cellát is válthat, így nem szűrt cellára vált, vissza az eredeti módra, ahol nem él az energiatakarékos profil, tehát ismét visszavált a szűrt cellára, ami miatt mégis átvált programozott profilra, ami miatt ismét cellát vált.... etc.
Csak állsz a telefonnal a kezedben és az váltogatja folyamatosan a profilokat ide-oda-ide-oda. :-) Tehát csak okosan! -
dave_gahan
aktív tag
Mely frissítés után kezel feliratot is a beépített lejátszó?
A 1174.-ben írt sw verzió lejátszójának elvileg már tudnia kell? Vagy a lejátszó verziójáról van szó? (ezt nem találtam sehol)Az alkalmazások/eszközök/szoftverfrissítés felajánl ugyan telefon sw frissítést, de a 014.002-t, ami azért furcsa, mert elvileg azon van most a teló...
OVI áruházban nem lehet frissíteni a beéptített playert? (egyáltalán mi a neve?)
-
Georgie1224
tag
"A Nokia tervezőinek most minden bejött: a szappantartó formaterv és az anyaghasználat (csiszolt fém, szürke műanyag és krómszínű alumínium triumvirátusa jellemző a telefonra) kombinációja telitalálatnak bizonyult."
A cikkben is szerepel, hogy a hátulja totál fém csak oldal van műanyag, amivel kevesebbet érintkezik az ember keze. Viszont a felső rész megint alu.
-
Tyren
aktív tag
Nem csak a hátlap, hanem a kijelző körül körbefutó keret is fém. Ezáltal ahol legtöbbet hozzáérsz az fém, illetve a műanyagok is nagyon jó minőségűek.
A Samsung Galaxy Ace nagyon jó kritikát kapott, nekem a kinézete is tetszik és tényleg bivaly jó telefon, de amikor multkor egyik haveromét a kezembe fogtam... A hátlapja érdesített műanyag, az még rendben lenne. De az ezüst festésű csúszós-fényes műanyag... Ha már ennyit fizetek egy telefonért, szeretem, ha jó érzés megfogni. A c7-et az. Nekem ez nagyon sokat számít, számomra ez ugyanúgy a felhasználói élmény része, mint a gyors rendszer. Nem is értem, hogy a HTC hogyan engedheti meg magának, hogy 150eFt os csúcskategóriás telókat dob piacra full műanyag. Annyival többe kerülne az az 5g acél? -
Tyren
aktív tag
Én az Opera Mobile helyett az Opera Mini-t tudom ajánlani, abból is párhuzamosan fut egy 4.x-es és egy 5.x-es verzió. Az 5.x-es szerintem nagyon jó, én azt használom. Sokkal gyorsabb és töredék adatforgalmat generál. A gyári böngészőnél egy kevéssel kevesebbet tud, pl nincsen multitouch, de én eddig mindig elboldogultam vele.
Igaz, hogy én elsődlegesen az adatforgalom visszafogása miatt használom, de ha ezt nem nézem, akkor is legalább olyan jó böngészőnek gondolom, mint a gyári. -
Georgie1224
tag
Köszi az ékezetes info-t. Tényleg úgy jó. Hiába nem olvastam el a manual-t
.
A böngésző azért lehet lassabb, mert az oldalakat, legalábbis a legtöbbet még nem csinálták meg mobil verzióban is. Szóval azok eredetileg egy nagyobb teljesítményű és memóriájú PC-re lettek tervezve. Nekem a kifejezettem mobil oldalak nagyon gyorsak.
-
sunone
aktív tag
A levelezés még nem az erősége a telefonnak. Az MfE + gmail párosítás teljesen megbízhatatlan, gondolom a google nem fektet túl nagy energiát a symbian illesztésére :-)
Szerencsére a nokia messenger (vagy hogyhívják) már ingyenes a C7-tel, korábbi telefonoknál még külön díjas volt (nokia mail néven árazták a szolgáltatók talán).
A telefon egyébként annyira stabil, amennyire stabil programokkal pakoljuk tele. Én most megszívtam az ovi-s nokia maps frissítéssel, mióta az fennt van, fagyogat, leáll a mozgásérzékelő, bezároghatnak a programok, elfogy a memória, a szokásos symbian bénaságok tömkelege.
Ellenben ha elkerülitek a Maps frissítést, gyakorlatilag atomstabil a telefon - ennyin múlik. -
Lord Zero
addikt
uszkve három hete van már rá (működő!) Skype
innen (is) letölthető, nekem a december elejei v1.50.15_S^3 van fent, chat, hívás (skype - skype és skype - telefon egyaránt), fileküldés zökkmentesen megy (hívás közben nem tudsz filet küldeni + video call - még - nem támogatott)
a Skype oldalán történő célirányos rákeresést sem tartom oly furmányos kuruzslásnak, hogy ne menne, de azért itt egy link (mobilböngészővel: skype.com/m)szerk.
Továbbra sem tudtok rá valamiféle lopásgátló programot? - a preinstallált F-secure nem jó? én azt használom -
Takiatti
csendes tag
Az attól függ, hogy itt vett, és ki-bekocsikáztatott cuccról van-e szó, vagy kint vett, és bekocsikáztatottról!
Ha kint vett, és bekocsikáztatott a cucc, akkor lehet, hogy csak a "bolti garanciát" kapsz rá, azaz, ha gond van odaviszed a boltba, és ha akarják megoldják, ha akarják akkor nem!
Mert a benne lévő EU garancia itthon nem mindig érvényes...
Ha a dobozban benne van a rendes magyar NOKIA garancia, ami ha jól tudom hologramos is, akkor nincs félnivalód, az csak ki-bekocsikáztatott motyó.
Ennyi!
Ha sokkal olcsóbb, akkor valszeg azért mert csak a bolti gari van rá.
Egy rendes NOKIA, vagy bármilyen másik gyártó saját magyar garanciája, készülékenként 10-20-25ezer forinttal dobja meg az árat.Én tv-kkel ,háztartási gépekkel foglalkozom, ott kb. ez a tendencia!
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest