- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #134 üzenetére
annyii erővel,már akkor inkább az optimus LTE2.... de az is először csak Koreába kezd..
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #133 üzenetére
Ekkora akkuval nagyon el kell szúrni valamit ahhoz, hogy ne legyen jó az üzemideje.
A kését meg ahhoz képest mérem, hogy elcsábít-e valami mielőtt megjelenik
Legszívesebben a Sony Xperia GX-et venném, de az megint két emberöltő mire végre megjelenik és méltóztatik megvehetővé is válni... -
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #132 üzenetére
Kérdés,mihez képest késik e...Ha jól működik az ICS,akkor engem különösenbben nem fog zavarni,h mikor jön a köv frissités....Bizom benne,h az üzemidő 1 nap meglesz,még erős használattal is....
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #131 üzenetére
Attól függ elkésik-e.
A OneX gyönyörű, rohadt jó kijelzővel de túl sok a kötöttség (sd, akksi). Az S3 hardverileg über, bővíthető de a kijelző nem az igazi (nem is a pentilera gondolok, hanem az amoled egyéb nyűgjeire). Erre ez valamilyen szempontból ötvöz előnyöket mindkét telefonból, csak barátkozni kell a gondolattal, hogy 2014 előtt nem lesz rá jelly bean -
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #130 üzenetére
Te is erre a telefonra pályázol??
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #129 üzenetére
Közben expansyson kapott árat: 159 270 Ft
-
FragMaster
addikt
LG lines up Optimus 4X HD for launch in Germany, Sweden, Great Britain, Italy and Poland
Remélem azért nem maradunk ki a buliból...
-
kchris78
veterán
.
-
FragMaster
addikt
Kis érdekesség: a hangerőgombok használhatók fotózáshoz és videó-felvételhez, ergo van "nem dedikált, dedikált" kameragomb
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #125 üzenetére
Ezt már néztem,meggyőző szerintem... vagy itt a HTC One x való összemérés.... Kicsit besül a HTC böngészője....
-
FragMaster
addikt
-
rinbanbo
tag
De legalább átálltak ők is az ips-re..a leggyengébb pontjuk ez volt kíváncsi leszek melyikben lesz a jobb kép....
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #121 üzenetére
pont ezért fog a htc magas áron nyitni...mert akkor még nem lesz vetélytársa....
Én azt a htc-t biztos nem venném,ugyanaz a szappantartó,mint a többi házon belül.....Nameg aksiban is nem elhanyagolható a különbség.... -
rinbanbo
tag
De mikor jelenik meg..?tuti sokkal olcsóbb lesz egy pár hónap mulva mint a semmivel többet tudó htc sőt...!!!
-
jooker82
nagyúr
Ide is bedobom már,h valaki milyennek képzelte el még januárban...[link]
Brutál lett volna,főleg az OLED kijelző,aksi,meg a tárhely is...de a RAM se piskóta... -
jooker82
nagyúr
-
rinbanbo
tag
De miért nem nova ips-t kap..? (nova hd)
-
jooker82
nagyúr
-
attika89
senior tag
clove.co.uk preorder
Due for release June 2012
£456.0 Including (VAT)
Jó árnak tűnik -
Blyan
félisten
Ez két év?
2010-ben megjelent, majd kapott két frissítést (a másodikat csak a felhasználói hisztik miatt, mert a HTC nagyon csúnyán ki akarta hagyni, és kapott egy megnyirbált Sense-t, miközben a HTC Explorer, a maga f0s 7227-es procijával megkapta teljest), most idén lesz a telefon két éves, hol a többi?
Vagy a 4.0 már nem járja?(#100) Naras
Tévedsz, sokan vannak, akik pl 3G-ről váltottak 4s-re, de a hangsúly a supporton van, azon, hogy pl. 3GS pl 2009-es telefon, és idén még mindig támogatott eszköz, de fogadhatunk abban is, hogy a tavaly előtti iPhone 4 jövőre még mindig kap majd frissítést. Méghozzá frisset, nem olyat, amit már fél-egy éve megkaphatott volna.
(#99) jooker82
Igen, talán kap (bár ahogy olvastam az 5.0 főleg a tabletekre fókuszál), de egyelőre a 4 hónapja megjelent 4.0-t sem kapta meg. Majd.
-
Naras
őstag
Fogtam már iPhone - t a kezemben, nem igazán voltam elájulva tőle...
Egyébként meg, valamit félreértettél, nem fikáztam egy sort sem, épp azt írtam, hogy annak való, aki nem akar vele vacakolni, és jó neki a keretek közé zárt, beszabályozott felhasználás, és a cserébe kapott stabilitás, hiszen vajmi keveset ért hozzá, hogy kissé komplikáltabb dolgokba kezdjen.
Jómagam pont, hogy szívesen elvacakoltam az Androiddal, bár el egyszer sem szállt a frissítés, persze akadtak gondok, de legalább volt mit megoldani. "Hackelni" is jó móka, most sem a gyári ROM van rajta (CM7 rlz), persze ezt vállalkozó kedvű iPhone tulajok is megtehetik, biztos jó dolog a Jailbrake is
Blyan: Hát, azért az átlag iPhone tulajok fejvesztve, fröcsögő nyállal rohantak megvenni az újabb típusokat, amint azok kijöttek, és nem 2-3 évente (leszámítva a legutóbbit, ami csak egy újabb bőr volt a 4esről, mégis rekordokat döntött), nem sok ember kezében látok 3ast manapság (max aki használtan vette, mert másra nincs pénze, de részesedni akar az iRzérbű). Az androidos piac meg sokkal szerteágazóbb, rengeteg típus létezik, minden kategóriában találhatsz magadnak, persze, hogy az emberek gyakrabban csereberélnek. Frissítéseket meg mindig megkapják a csúcsmodellek (iPhone - ból meg ugye csak az van, bár úgy tűnik az Apple is kezd rájönni, hogy nagyobb piacot tudnak lefedni, ha több réteg számára adnak ki új telefont, majd kiderül mi lesz vele)
-
Blyan
félisten
Melyik felső kategóriás droidos telefon kapott minimum két évig, a Nexust leszámítva?
Mutass már egyet.Bár igazad lehet, ha azt nézzük, hogy a SGSII tavaly ilyenkori telefon és talán nyárra kap egy ICS frissítést (amely 4 hónapja jelent meg), akkor nem szóltam. Csak tisztázzuk, hogy a frissítés valójában mit és mikorit jelent?
-
Lazika
senior tag
-
Lazika
senior tag
Nekem volt egy 2xem es amikor frissiteni akartam hiba lepett fel es nem mukodott a telo ez egy het utan volt! Soha tobbet lgt es androidot! A soecifikacioi jok de a tamogatas szoftveresen az egy rakat... En maradok iPhoneos! Megbizhatobb, nem fagy le es iszonyat sok program van ra!
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #62 üzenetére
Visszatérve az Fm-rádióra az LG-től is érdeklődtem, pozitív választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Az LG Optimus 4x HD model, amelyet egyenlőre cégünk az LG Electronics Magyar Kft. nem forgalmaz, tartalmazni fogja az FM rádió funkciót.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-20, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat "
-
stbtamas
aktív tag
Nagyon komoly cucc és ennyiért best buy lenne a Note-hoz képest.
Kb mikorra várható hogy megtalálható legyen ez az üzletekben? Gondolok itt dátumra (hónap) -
VateRicsi
aktív tag
válasz
DarknessHope #19 üzenetére
Már kijött a 3D utódja, 3D max néven, itt van róla a hír.
Bocsi, nem olvastam el az előző hsz-t, abban is pont erről van szó. Na mindegy, most már nem szerkesztem át valami teljesen másra...
-
BloodRay
veterán
Optimus 2X-em és Optimus 3D-m is volt, ezek után pár napja tapogattam meg kicsit a 3D MAX-ot és külsőre nagyon rendben van szerintem. Képről nekem sem tetszenek nagyon ezek az új hátlapok, de élőben szerintem kifejezetten igényes.
Az L szériában személy szerint csalódtam, de ez a 4X igen igen várós lett. -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
RaveForce #82 üzenetére
Számomra is a 2x a szép!
A legjobban a hátlap fogását, s a legömbölyített kijelző szélét szeretem.
Hát ez a 4x... Nem mondanám csúnyának, de a kezembe kéne venni, hogy megmondjam milyen.
Mindig is IPS panel párti voltam, a SAMOLED valahogy nem az én világom. (Fogtam már S2-t, S-t) De nem jött be. A színek meg hát nem is tudom... Azért is látni kéne.
-
manoarc
senior tag
szép nagy tepsi. lapát kezűek előnyben
-
RaveForce
veterán
hát ez érdekes, mert nekem pont, h a 2X az egyik legszebb telefon élőben, mesteri az a minimalizmus, viszont EZ?! namajd talán élőben..de sztem a 2X köröket ver rá..
a színek viszont lehetnének egy csöppet élénkebbek.
akkor ennyit a díjnyertes IPS-ről..az a hátlap meg..rücskös müanyag, akokr már inkább a fényes lakk de komolyan, ennél csúnyábbat nem nagyon tudok elképzelni..
az akksi és az ICS viszont becsülendő, odaraktak a sony-nak -
Recon666
Közösségépítő
Komoly lett! Csúcs kijelző, ehhez méltó hardver, a többi az árazáson múlik.
-
Naras
őstag
Legyen LG - hez híven ár/érték győztes, és jöhet is
...és ki tudja, tán végre eltalálják a szoftvert is, hátha az ICS hoz némi megváltást az LG tulajoknak végre...
Mondjuk a "fizikai gombok" nem tudom minek kerültek rá, de még így is szép arányos, úgyhogy nem zavaróak...
A hátlap télleg kicsit csicsa... -
lovrityp
csendes tag
Nagyon brutál!!!! Ettől jobbat jelenleg nem is találhatnék...
-
tome.jr
addikt
Mindene tetszik a telónak, egyedül a hátlapja nem. Ez elég bénára sikerült szerintem.
Eddig ez a készülék volt a tuti befutó nálam, de az utóbbi napok hírei alapján még a HTC One X és az SGS3 is sanszos.
-
jooker82
nagyúr
Ha én védem az szerintem egy természetesebb dolog,mert lg-s topicba vagyunk és nekem is lg-m van,de aki csak úgy idejön a semmiből és na ezek is inkább gyársanak mikrót,az szerintem inkább rosszabb szokás....Vagy te ezt most úgy értelmezted,h nekik azért kell ide beirni,h mi beléjük tudjunk kötni?.....Ha nem irnak ostobaságot mi se irunk vissza rosszat...
-
tzsolesz
nagyúr
Nem vagyok igazi LG védő, mert vannak nekem is fintoraim sokszor. Csak azért vettem Black-et, mert az SGS-re nem volt pénzem. De nem bántam meg. Előtte Omnia 2-őm volt, tökéletesen megfelelt minden téren. Jó anyaghasználat, Amoled kijelző, jó kamera, jó hang stb...
Beázott, kellett helyette valami. Noka 5800 lett. Azt használtam 6 hónapig, utána hosszabbítottam meg a Black-el a hűségemet a T-Mobile-nál.
Eddig semmi gondom nem volt vele.
Természetesen jobban el lennék egy S2-vel én is. Ajjaj, de még mennyire. Az nekem egy álom teló.Vagy egy 4S-el.
-
Bavid
senior tag
Lol az Lg meg már a Samuról másol? Vagy csak szerintem hasonlít egy samsung telefonra?
-
keIdor
titán
De azért azt tegyük hozzá, hogy ott vagytok Ti is mindig, mint LG "védők".
LG-ről jót vagy semmit, és ha valaki le meri írni negatív tapasztalatait, akkor jajj neki, mentek rá.
Szóval kettőn áll a vásár, ezt el kell ismernetek. Vannak a rajongók, meg az ellenrajongók, de alapvetően semleges emberekből van a legtöbb, akik között van, akinek vannak negatív véleményűek is, de ez még nem jelenti azt, hogy ellendrukker is, mert ha az LG letesz valami komolyat az asztalra simán változhat a véleménye, mint most nekem is a 4X-el... lényeg, hogy lehetne jobb is a hangulat a fórumon, de mégsincs, mindig sokaknál vérre megy, nem csak LG-nél, más gyártóknál is.L7-hez tényleg írtam én is, hát a szögletes home gomb elég Samsung sajátosság lett szerintem, lehetett volna egyedibbet is alkotni. Mert most őszintén, ha leszeded a logot nem tudod megmondani LG-e vagy Samsung. Viszont mindenki Samsung-ot mondana, mert a szögletes home gomb Samsung, ezt szoktuk meg, kb. Omnia 1 óta. Olyan ez, mint eddig SE-nél a 3 vagy 4 fizikai gomb alul. Logo nélkül is megmondod ki a gyártó. De csak egy vélemény volt, sajnos gyenge a SoC, nekem az azért nem tetszik speciel.
-
jooker82
nagyúr
Nem neked irta, alapból minden LG-s topicba beszokkta irni 10-15 emberke,h tanuljanak meg optimalizálni, mi az ,h 2,3, már rég ICS-el kellene kiadni...Soha LG-t inkább gyártsanak mikrót...stb...
Ezekből már sokszor nekem is elegem volt...
Nézd meg,az L7-hez mindenki beirta,h SGS2 copy...nem tudom,még lehet te is...,de a home gombon kivül semmi különösebb hasonlóság nincs bennük....az,h téglalap formájú,...a telefonok 99%-a az..
a gombot meg,ha kerekre csinálják,akk iphone copy?? körbe se nézik a telefont,csak egy mp ránézés után copy... -
daniel909
addikt
külső nem tetszik, belsőről meg annyit hogy a ZTE is jön egy tegra 3-as cuccal ugyh lesz választék
-
tzsolesz
nagyúr
Dehogy is. Félreértettél. Ismerlek már annyira itt a fórumban, hogy ne ezzel essek neked.
Azt hogy minden topic-ban 5-6 ember ezzel jön. Nah, ez az unalmas......
mikor a többség pozitív
A kisebbség meg még meg sem fogta, nem is használta, még is hamar kijelenti, hogy valószínű olyan mint az X2, meg hát ugye az X2 után LG-t soha. De kérem ezt már leírta minden topic-ban......
Nah mindegy, és biztosan nem fogok erről vitatkozni. -
=Mentor=
őstag
Az 5 bemutatott LG-ből 3 szemétre való kis túlzással, ez viszonyt tényleg jónak tűnik és még szép is, persze a puding próbája az evés, hiszen az erős vas önmagában még nem garancia semmire.
-
keIdor
titán
Mármint mire gondolsz? A fikázást, azt nem, ugyanis nem alaptalan, itt viszont nem nagyon láttam fikázást, de lehet csak átugortam az ilyen hsz-eken.
Ha pedig arra gondolsz én fikázom, akkor jelentem nem írtam ilyet, hosszú idő óta első LG, amit még talán vennék is, mert tetszik. L széria, 3D Max nem tetszik, ezekhez nem is írtam ha jól emlékszem semmit sem, tavalyi generációval meg már régóta nem foglalkozom.
Mellesleg ugyanezt el lehetne mondani az Apple, Samsung stb. haterekről, mindegyikből sok garázdálkodik errefelé.Ami viszont tényleg unalmas, az a #29, random bedobni több helyre is egy ilyet, mikor a többség pozitív. Nem értelek...
-
jooker82
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Figyelj, rossz volt az FX5000-es széria.
Erre: Soha többet Geforce.
És ezt be kell írnom még a GTX580 topic-ba is?Persze a valóságban már a 7000-es széria is nagyon jó volt utána, de még 6000-es széria is.
Volt egy rossz éve az NV-nek, ennyi. Ráadásul az LG igazából csak azt a telót szúrta el abban az évben......Asszem ezzel le is zártam ezt......
-
Ricardo
titán
Nem tűnik rossznak, de a 2X esetéből okulva tuti nem vennék az első körben.
-
Naras
őstag
Hát, ha gyári ROM - mal tolod, akkor respect
Bár, nekem a GT540en volt gyári, azon jó volt... lehet Black - en is jó, de 2X - en mindenki csak szenvedett vele... nekem soha nem volt ezen, használtan, CM7 - tel vettem, azóta is az van rajta (bá, újabb verzió, más kernellel) és bevált... ár/érték viszonylatban meg LG a legjobb, remélem így is marad, mert akkor valószínűleg a 4X lesz az új telóm... had szóljon! -
tzsolesz
nagyúr
Amíg muszáj, addig nem unom.
Kérlek, inkább a többiektől kérdezd meg, hogy unják-e már ezt a fikázást.
Te nem unod?Ebben az a jó, hogy ha előre beírom ezt, akkor általában kellemetlenebbül érzi magát utána egy egy fikázó, meg hát rájön arra, hogy sajnos már unalmas az LG fika, és hogy ettől nem lesz sztár senki itt.....
-
Naras
őstag
Hát, azért kíváncsi vagyok a 2X - em mit fog művelni ICS - vel a vason, lehet azért ez-az elmegy majd, de a 4X is cukor...
Majd 1-2 év múlva akár jöhet is
-
FragMaster
addikt
Ahogy látom ebbe a One X-el ellentétben belefért az FM rádió. Nem valami nagy dizájn, de egyre szimpatikusabb a készülék.
A kernel a tegra miatt nem a legfrisebb elérhető 3-as? -
kchris78
veterán
meddig fogja bírni az akksi? AMOLED nem ártott volna... Főleg hogy az ICS sötét hátterével nagyon jól meg lehet hosszabbítani az akksi idejét.. Galaxy Note-om 4-6 órát elbír egy töltéssel (+1 nap készenlét), ez az IPS vajh mennyit bír majd? De biztos szép képe lesz, azt meg kell hagyni.
-
tjb007
nagyúr
Gyakorlatilag van csak nincs külön micro HDMI port.
"A telefonon a szokásos gombkínálat mellett egy 3,5 milliméteres kimenetet és egy microUSB-aljzatot találunk. Utóbbi MHL-támogatással rendelkezik, azaz a megfelelő kábel segítségével HDMI-csatlakozóként és USB-hosztként is tud szuperálni."
-
Cybertrone
veterán
Azt lehet tudni pontosan mikortól lehet majd kapni? Samu és HTC után ennek már adnék egy esélyt faszán!
-
Ronan968
tag
Érdekes,hogy ebből kimaradt a HDMI...
-
mark77
tag
A fenének kell egy ilyen szörnyeteg...
Inkább bírjon ki egy hetet töltés nélkül. Mert a teljesítmény nem minden. -
Cybertrone
veterán
válasz
enginev3.0 #52 üzenetére
Akkor vegyél azt, de a kutya nem kíváncsi az ömlengésedre... Reméljük sok jó HTC telefonod lesz még, de ezt a megfelelő topikban nyálazzad, ne itt pls!
-
VateRicsi
aktív tag
Szerintem nagyon komolyra sikerült, bár a kinézette elég átlagos, ebben a Sony mobilok jobbak. Az akku növelése kihagyhatatlan volt, így sem fogja túl sokáig bírni ilyen hardverrel. A 2X nálam egy napot se nagyon bírt, ebben a Samsungok valamiért jobbak.
enginev3.0: Elhiszem hogy még az SGS2 se jön be neked, mert műanyag, de az tény hogy iszonyat király teló! Nincs olyan terület amiben ne nyújtana kiemelkedőt, legyen szó a kijelzőről, kameráról, videólejátszásról, sebességről, akksiról vagy bármiről, egyszerűen a mai napig tökéletes mindenre. Nekem a formája is tetszik a vékonysága, meg a hátlapja miatt. Egyedül az anyaghasználatban jobb a HTC, de nekem teljesen megfelel a Samu is, nem recseg-ropog, nincsenek rajta hézagok, stb. A teljesítmény fontosabb és abban az i9100 sokáig verhetetlen volt és még most is elég bármire.
-
enginev3.0
félisten
HTC, az KELL!
Az volt előző is HD2, most Desire HD, és talán, TALÁN, nyáron egy újabb 2012-es modell, ha nyáriszünetben találok munkátMert itt nem úgy működik, hogy az ölembe hullik a telefon, amit anyuci, apuci elejt. Vagy más nem, majd télen lesz újítás, mindent megteszek az ügy érdekében
Csak most több terv is van előkészítve
de a hszem lényege, se LG, se Samsung, !HTC!
jajjj, ez még mindig LG-s topic
muszáj voltam válaszolni -
gybazsi
senior tag
Ha a supporton javítanak a 2X-éhez képest (már ha annak volt egyáltalán), akkor sikeres telefon lehet. Nekem tetszik.
-
tamasgal
senior tag
válasz
enginev3.0 #49 üzenetére
Samu nem? Htc? Több alternativa nem nagyon van
-
bok92
addikt
Na ez az LG már kellene...
-
BITBOYS
addikt
Mehetne bele projektor is, kár volt kihagyni
-
tamasgal
senior tag
válasz
enginev3.0 #40 üzenetére
Reméljük! Csak ne kapkodjátok el a vásárlást mint anó én a 2x-el. Várjátok meg, hogy a nagyobbik koreai mit mutat be. S3
-
kolosanyi
veterán
Korrekt, remélem az előd minden pozitív tulajdonságát megtartják, a hibáit meg javítják.
-
tamasgal
senior tag
4x mi? Gondolom legalább olyan jól müködik mint a 2x-em tette.
-
Dany007
veterán
Uh bakker az a videóba zoomolás komoly volt!
(mármint a videóban)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35 üzenetére
Igen, inkább a HTC topic-jában.
Ott lehet isteníteni mindent ami nem LG.
-
CabalX
aktív tag
válasz
enginev3.0 #32 üzenetére
Most vagy én néztem valamit félre nagyon de a One S-ben nincs (sincs) microSD slot. Engem annak hiánya, a beépített akksi és az állítólag nem túl modern Amoled kijelző tántorított el attól a telefontól.
Ha kijön az összes Tegra3-as mobil akkor össze lehet majd hasonlítani hogy melyik mit tud teljesítmény, kijelző, akku stb... terén.
-
Skynet258
veterán
válasz
Már pár napja van róla sajtóanyag is.
-
tjb007
nagyúr
Ha a képeket nem nézem akkor egy nagyon jó hardverrel rendelkező telefont látok, viszont ha a képeket nézem akkor csak egy semmilyen kinézetű (bazári kinézetű króm kerettel rendelkező) telefont látok. Ennek kellett volna megkapnia az L3 házát/ kinézetét, az L3 -nak meg ezét és rendben is lenne (bár 170000 forintot akkor sem adnék érte).
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, ez azért már odabasz.
Nem semmi teló. Nah, jöhetnek az LG hurrogók. előre szólok, unalmas....
-
simonlaci55
tag
Nagyon durva!!!
-
Apika
addikt
Jól felszerelt darab!
-
CabalX
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Arra gondolt AS szerintem hogy a most bejelentett HTC-k esetén nincs SD kártya bővíthetőség.
Engem az érdekel hogy mennyire bírja közepes használat mellett az akksi.
Videókat nézve a neten, volt ahol 3-4 perc alatt merült 3%-ot ami még ha több dolog is futott a háttérben akkor is elég durva.
De ha azt vesszük hogy a HTC One X szinte teljes egészében megegyezik az LG-vel, de kisebb kapacitású az akksija akkor inkább a 4X-et választanám. -
dr. Kind
aktív tag
válasz
jön, ki is próbáltuk, nemsokára olvashatsz is róla
-
xedos
addikt
válasz
Bakker! Pár éve ez egy notebook paramétere volt! Durva!
-
SzlobiG
félisten
Jónak tűnik remélem tanultak a 2X-nek a hibáiból amiből van dögivel. Számomra meglepő hogy nem GB van rajta, de ez csak jó hogy ics-el érkezik, ha a supportra jobban odafigyelnek akkor jó alternatíva lesz ez.
-
DarknessHope
senior tag
ha ez a 2X utódja.. akkor vajon az optimus 3D utódja is jön hamarosan? már régóta piacon van.. és jelenleg nincs is konkurenciája.. az evo 3D elég gyengus válasz volt.... és azóta nincs új 3D telefon....
4,7 v 4,5 colon nagyobb felbontással egész látványos lenne már a 3D.. bár 7 colos táblán még inkább
-
Gyula88
tag
Pofás kis gép
-
Psytech
őstag
Elég ígéretesnek hangzik ez a telefon a specifikációk alapján, még tetszik is
Nagyon nagyon bízom benne, hogy nem jut a 2X sorsára!
Egyszóval: Váróóóós
-
Retekegér
MODERÁTOR
Akksival mi a helyzet?
-
Blyan
félisten
Szép. Elég jól néz ki, ahogy belezoomol a videóba.
-
^Clown
addikt
Csak én idegenkedem az LG-ktől?
-
BITBOYS
addikt
2x után biztos felüdülés lesz
Ismét szép reményekkel várom mint az elődöt.. -
ADAM1337
nagyúr
Elég korrekt telefon lett bejövős.
-
Demens
tag
Brutál a telefon, de sajnos nem tetszik. Meg ugye az LG és a support.
Kár, hogy ezeket a csúcsgépeket nem adják ki kissebb változatban. A kijelző mérete nekem végül is mindegy mekkora, csak maga a telefon ne legyen kb. a HTC Sensation-nél nagyobb.
-
bolondember
MODERÁTOR
na jó, megbocsátom a "rossz" oldalon lévő hangerő szabályozó gombokat..
Tetszik, kéne.
(hátlap ahogy elnézem Prada3-tól jött. Tetszik.)
-
JoeYi
őstag
lassan nagyobb mancsú tesztelőket kell alkalmaznotok
-
AS
félisten
Na ez igen
Nálam ö nyert az MWc-n. Szerintem ez jobb lesz mint HTC modellje. Nem beszélve hogy ezt lehet bővíteni... Sebesség kiváló. Készülék szép. Kezdő ár meg hamar lemegy Lg nél tudjuk hogy igy van.
-
spawn21
veterán
Bizony mondom én Néktek! Nagyon várom ezeket a "szörnyeket"!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tegra 3 lapkakészlettel, 1280 x 720 képpontos True HD IPS kijelzővel, NFC-chippel, saját felülettel és Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel szeretne hódítani az LG legújabb zászlóshajója.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest