Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Mármint mire gondolsz? A fikázást, azt nem, ugyanis nem alaptalan, itt viszont nem nagyon láttam fikázást, de lehet csak átugortam az ilyen hsz-eken.
Ha pedig arra gondolsz én fikázom, akkor jelentem nem írtam ilyet, hosszú idő óta első LG, amit még talán vennék is, mert tetszik. L széria, 3D Max nem tetszik, ezekhez nem is írtam ha jól emlékszem semmit sem, tavalyi generációval meg már régóta nem foglalkozom.
Mellesleg ugyanezt el lehetne mondani az Apple, Samsung stb. haterekről, mindegyikből sok garázdálkodik errefelé.Ami viszont tényleg unalmas, az a #29, random bedobni több helyre is egy ilyet, mikor a többség pozitív. Nem értelek...

-
Naras
őstag
Hát, ha gyári ROM - mal tolod, akkor respect

Bár, nekem a GT540en volt gyári, azon jó volt... lehet Black - en is jó, de 2X - en mindenki csak szenvedett vele... nekem soha nem volt ezen, használtan, CM7 - tel vettem, azóta is az van rajta (bá, újabb verzió, más kernellel) és bevált... ár/érték viszonylatban meg LG a legjobb, remélem így is marad, mert akkor valószínűleg a 4X lesz az új telóm... had szóljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest