- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #133 üzenetére
Ekkora akkuval nagyon el kell szúrni valamit ahhoz, hogy ne legyen jó az üzemideje.
A kését meg ahhoz képest mérem, hogy elcsábít-e valami mielőtt megjelenik
Legszívesebben a Sony Xperia GX-et venném, de az megint két emberöltő mire végre megjelenik és méltóztatik megvehetővé is válni... -
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #131 üzenetére
Attól függ elkésik-e.
A OneX gyönyörű, rohadt jó kijelzővel de túl sok a kötöttség (sd, akksi). Az S3 hardverileg über, bővíthető de a kijelző nem az igazi (nem is a pentilera gondolok, hanem az amoled egyéb nyűgjeire). Erre ez valamilyen szempontból ötvöz előnyöket mindkét telefonból, csak barátkozni kell a gondolattal, hogy 2014 előtt nem lesz rá jelly bean -
Blyan
félisten
Melyik felső kategóriás droidos telefon kapott minimum két évig, a Nexust leszámítva?
Mutass már egyet.Bár igazad lehet, ha azt nézzük, hogy a SGSII tavaly ilyenkori telefon és talán nyárra kap egy ICS frissítést (amely 4 hónapja jelent meg), akkor nem szóltam. Csak tisztázzuk, hogy a frissítés valójában mit és mikorit jelent?
-
keIdor
titán
De azért azt tegyük hozzá, hogy ott vagytok Ti is mindig, mint LG "védők".
LG-ről jót vagy semmit, és ha valaki le meri írni negatív tapasztalatait, akkor jajj neki, mentek rá.
Szóval kettőn áll a vásár, ezt el kell ismernetek. Vannak a rajongók, meg az ellenrajongók, de alapvetően semleges emberekből van a legtöbb, akik között van, akinek vannak negatív véleményűek is, de ez még nem jelenti azt, hogy ellendrukker is, mert ha az LG letesz valami komolyat az asztalra simán változhat a véleménye, mint most nekem is a 4X-el... lényeg, hogy lehetne jobb is a hangulat a fórumon, de mégsincs, mindig sokaknál vérre megy, nem csak LG-nél, más gyártóknál is.L7-hez tényleg írtam én is, hát a szögletes home gomb elég Samsung sajátosság lett szerintem, lehetett volna egyedibbet is alkotni. Mert most őszintén, ha leszeded a logot nem tudod megmondani LG-e vagy Samsung. Viszont mindenki Samsung-ot mondana, mert a szögletes home gomb Samsung, ezt szoktuk meg, kb. Omnia 1 óta. Olyan ez, mint eddig SE-nél a 3 vagy 4 fizikai gomb alul. Logo nélkül is megmondod ki a gyártó. De csak egy vélemény volt, sajnos gyenge a SoC, nekem az azért nem tetszik speciel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- OLCSÓ MONITOROK
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest