- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Nem vagyok igazi LG védő, mert vannak nekem is fintoraim sokszor. Csak azért vettem Black-et, mert az SGS-re nem volt pénzem. De nem bántam meg. Előtte Omnia 2-őm volt, tökéletesen megfelelt minden téren. Jó anyaghasználat, Amoled kijelző, jó kamera, jó hang stb...
Beázott, kellett helyette valami. Noka 5800 lett. Azt használtam 6 hónapig, utána hosszabbítottam meg a Black-el a hűségemet a T-Mobile-nál.
Eddig semmi gondom nem volt vele.
Természetesen jobban el lennék egy S2-vel én is. Ajjaj, de még mennyire. Az nekem egy álom teló.Vagy egy 4S-el.
-
tzsolesz
nagyúr
Dehogy is. Félreértettél. Ismerlek már annyira itt a fórumban, hogy ne ezzel essek neked.
Azt hogy minden topic-ban 5-6 ember ezzel jön. Nah, ez az unalmas......
mikor a többség pozitív
A kisebbség meg még meg sem fogta, nem is használta, még is hamar kijelenti, hogy valószínű olyan mint az X2, meg hát ugye az X2 után LG-t soha. De kérem ezt már leírta minden topic-ban......
Nah mindegy, és biztosan nem fogok erről vitatkozni. -
tzsolesz
nagyúr
Figyelj, rossz volt az FX5000-es széria.
Erre: Soha többet Geforce.
És ezt be kell írnom még a GTX580 topic-ba is?Persze a valóságban már a 7000-es széria is nagyon jó volt utána, de még 6000-es széria is.
Volt egy rossz éve az NV-nek, ennyi. Ráadásul az LG igazából csak azt a telót szúrta el abban az évben......Asszem ezzel le is zártam ezt......
-
tzsolesz
nagyúr
Amíg muszáj, addig nem unom.
Kérlek, inkább a többiektől kérdezd meg, hogy unják-e már ezt a fikázást.
Te nem unod?Ebben az a jó, hogy ha előre beírom ezt, akkor általában kellemetlenebbül érzi magát utána egy egy fikázó, meg hát rájön arra, hogy sajnos már unalmas az LG fika, és hogy ettől nem lesz sztár senki itt.....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35 üzenetére
Igen, inkább a HTC topic-jában.
Ott lehet isteníteni mindent ami nem LG.
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, ez azért már odabasz.
Nem semmi teló. Nah, jöhetnek az LG hurrogók. előre szólok, unalmas....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest