- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Fogtam már iPhone - t a kezemben, nem igazán voltam elájulva tőle...
Egyébként meg, valamit félreértettél, nem fikáztam egy sort sem, épp azt írtam, hogy annak való, aki nem akar vele vacakolni, és jó neki a keretek közé zárt, beszabályozott felhasználás, és a cserébe kapott stabilitás, hiszen vajmi keveset ért hozzá, hogy kissé komplikáltabb dolgokba kezdjen.
Jómagam pont, hogy szívesen elvacakoltam az Androiddal, bár el egyszer sem szállt a frissítés, persze akadtak gondok, de legalább volt mit megoldani. "Hackelni" is jó móka, most sem a gyári ROM van rajta (CM7 rlz), persze ezt vállalkozó kedvű iPhone tulajok is megtehetik, biztos jó dolog a Jailbrake is
Blyan: Hát, azért az átlag iPhone tulajok fejvesztve, fröcsögő nyállal rohantak megvenni az újabb típusokat, amint azok kijöttek, és nem 2-3 évente (leszámítva a legutóbbit, ami csak egy újabb bőr volt a 4esről, mégis rekordokat döntött), nem sok ember kezében látok 3ast manapság (max aki használtan vette, mert másra nincs pénze, de részesedni akar az iRzérbű). Az androidos piac meg sokkal szerteágazóbb, rengeteg típus létezik, minden kategóriában találhatsz magadnak, persze, hogy az emberek gyakrabban csereberélnek. Frissítéseket meg mindig megkapják a csúcsmodellek (iPhone - ból meg ugye csak az van, bár úgy tűnik az Apple is kezd rájönni, hogy nagyobb piacot tudnak lefedni, ha több réteg számára adnak ki új telefont, majd kiderül mi lesz vele)
-
Naras
őstag
Legyen LG - hez híven ár/érték győztes, és jöhet is
...és ki tudja, tán végre eltalálják a szoftvert is, hátha az ICS hoz némi megváltást az LG tulajoknak végre...
Mondjuk a "fizikai gombok" nem tudom minek kerültek rá, de még így is szép arányos, úgyhogy nem zavaróak...
A hátlap télleg kicsit csicsa... -
Naras
őstag
Hát, ha gyári ROM - mal tolod, akkor respect
Bár, nekem a GT540en volt gyári, azon jó volt... lehet Black - en is jó, de 2X - en mindenki csak szenvedett vele... nekem soha nem volt ezen, használtan, CM7 - tel vettem, azóta is az van rajta (bá, újabb verzió, más kernellel) és bevált... ár/érték viszonylatban meg LG a legjobb, remélem így is marad, mert akkor valószínűleg a 4X lesz az új telóm... had szóljon! -
Naras
őstag
Hát, azért kíváncsi vagyok a 2X - em mit fog művelni ICS - vel a vason, lehet azért ez-az elmegy majd, de a 4X is cukor...
Majd 1-2 év múlva akár jöhet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged