- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
DarknessHope #19 üzenetére
Már kijött a 3D utódja, 3D max néven, itt van róla a hír.
Bocsi, nem olvastam el az előző hsz-t, abban is pont erről van szó. Na mindegy, most már nem szerkesztem át valami teljesen másra...
-
VateRicsi
aktív tag
Szerintem nagyon komolyra sikerült, bár a kinézette elég átlagos, ebben a Sony mobilok jobbak. Az akku növelése kihagyhatatlan volt, így sem fogja túl sokáig bírni ilyen hardverrel. A 2X nálam egy napot se nagyon bírt, ebben a Samsungok valamiért jobbak.
enginev3.0: Elhiszem hogy még az SGS2 se jön be neked, mert műanyag, de az tény hogy iszonyat király teló! Nincs olyan terület amiben ne nyújtana kiemelkedőt, legyen szó a kijelzőről, kameráról, videólejátszásról, sebességről, akksiról vagy bármiről, egyszerűen a mai napig tökéletes mindenre. Nekem a formája is tetszik a vékonysága, meg a hátlapja miatt. Egyedül az anyaghasználatban jobb a HTC, de nekem teljesen megfelel a Samu is, nem recseg-ropog, nincsenek rajta hézagok, stb. A teljesítmény fontosabb és abban az i9100 sokáig verhetetlen volt és még most is elég bármire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest