- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Ha én védem az szerintem egy természetesebb dolog,mert lg-s topicba vagyunk és nekem is lg-m van,de aki csak úgy idejön a semmiből és na ezek is inkább gyársanak mikrót,az szerintem inkább rosszabb szokás....Vagy te ezt most úgy értelmezted,h nekik azért kell ide beirni,h mi beléjük tudjunk kötni?.....Ha nem irnak ostobaságot mi se irunk vissza rosszat...
-
tzsolesz
nagyúr
Nem vagyok igazi LG védő, mert vannak nekem is fintoraim sokszor. Csak azért vettem Black-et, mert az SGS-re nem volt pénzem. De nem bántam meg. Előtte Omnia 2-őm volt, tökéletesen megfelelt minden téren. Jó anyaghasználat, Amoled kijelző, jó kamera, jó hang stb...
Beázott, kellett helyette valami. Noka 5800 lett. Azt használtam 6 hónapig, utána hosszabbítottam meg a Black-el a hűségemet a T-Mobile-nál.
Eddig semmi gondom nem volt vele.
Természetesen jobban el lennék egy S2-vel én is. Ajjaj, de még mennyire. Az nekem egy álom teló.Vagy egy 4S-el.
-
jooker82
nagyúr
Nem neked irta, alapból minden LG-s topicba beszokkta irni 10-15 emberke,h tanuljanak meg optimalizálni, mi az ,h 2,3, már rég ICS-el kellene kiadni...Soha LG-t inkább gyártsanak mikrót...stb...
Ezekből már sokszor nekem is elegem volt...
Nézd meg,az L7-hez mindenki beirta,h SGS2 copy...nem tudom,még lehet te is...,de a home gombon kivül semmi különösebb hasonlóság nincs bennük....az,h téglalap formájú,...a telefonok 99%-a az..
a gombot meg,ha kerekre csinálják,akk iphone copy?? körbe se nézik a telefont,csak egy mp ránézés után copy... -
tzsolesz
nagyúr
Dehogy is. Félreértettél. Ismerlek már annyira itt a fórumban, hogy ne ezzel essek neked.
Azt hogy minden topic-ban 5-6 ember ezzel jön. Nah, ez az unalmas......
mikor a többség pozitív
A kisebbség meg még meg sem fogta, nem is használta, még is hamar kijelenti, hogy valószínű olyan mint az X2, meg hát ugye az X2 után LG-t soha. De kérem ezt már leírta minden topic-ban......
Nah mindegy, és biztosan nem fogok erről vitatkozni. -
tzsolesz
nagyúr
Amíg muszáj, addig nem unom.
Kérlek, inkább a többiektől kérdezd meg, hogy unják-e már ezt a fikázást.
Te nem unod?Ebben az a jó, hogy ha előre beírom ezt, akkor általában kellemetlenebbül érzi magát utána egy egy fikázó, meg hát rájön arra, hogy sajnos már unalmas az LG fika, és hogy ettől nem lesz sztár senki itt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest