- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Ha én védem az szerintem egy természetesebb dolog,mert lg-s topicba vagyunk és nekem is lg-m van,de aki csak úgy idejön a semmiből és na ezek is inkább gyársanak mikrót,az szerintem inkább rosszabb szokás....Vagy te ezt most úgy értelmezted,h nekik azért kell ide beirni,h mi beléjük tudjunk kötni?.....Ha nem irnak ostobaságot mi se irunk vissza rosszat...
-
tzsolesz
nagyúr
Nem vagyok igazi LG védő, mert vannak nekem is fintoraim sokszor. Csak azért vettem Black-et, mert az SGS-re nem volt pénzem. De nem bántam meg. Előtte Omnia 2-őm volt, tökéletesen megfelelt minden téren. Jó anyaghasználat, Amoled kijelző, jó kamera, jó hang stb...
Beázott, kellett helyette valami. Noka 5800 lett. Azt használtam 6 hónapig, utána hosszabbítottam meg a Black-el a hűségemet a T-Mobile-nál.
Eddig semmi gondom nem volt vele.
Természetesen jobban el lennék egy S2-vel én is. Ajjaj, de még mennyire. Az nekem egy álom teló.Vagy egy 4S-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest