Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Mármint mire gondolsz? A fikázást, azt nem, ugyanis nem alaptalan, itt viszont nem nagyon láttam fikázást, de lehet csak átugortam az ilyen hsz-eken.
Ha pedig arra gondolsz én fikázom, akkor jelentem nem írtam ilyet, hosszú idő óta első LG, amit még talán vennék is, mert tetszik. L széria, 3D Max nem tetszik, ezekhez nem is írtam ha jól emlékszem semmit sem, tavalyi generációval meg már régóta nem foglalkozom.
Mellesleg ugyanezt el lehetne mondani az Apple, Samsung stb. haterekről, mindegyikből sok garázdálkodik errefelé.Ami viszont tényleg unalmas, az a #29, random bedobni több helyre is egy ilyet, mikor a többség pozitív. Nem értelek...

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest