- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Fogtam már iPhone - t a kezemben, nem igazán voltam elájulva tőle...
Egyébként meg, valamit félreértettél, nem fikáztam egy sort sem, épp azt írtam, hogy annak való, aki nem akar vele vacakolni, és jó neki a keretek közé zárt, beszabályozott felhasználás, és a cserébe kapott stabilitás, hiszen vajmi keveset ért hozzá, hogy kissé komplikáltabb dolgokba kezdjen.
Jómagam pont, hogy szívesen elvacakoltam az Androiddal, bár el egyszer sem szállt a frissítés, persze akadtak gondok, de legalább volt mit megoldani. "Hackelni" is jó móka, most sem a gyári ROM van rajta (CM7 rlz), persze ezt vállalkozó kedvű iPhone tulajok is megtehetik, biztos jó dolog a Jailbrake is
Blyan: Hát, azért az átlag iPhone tulajok fejvesztve, fröcsögő nyállal rohantak megvenni az újabb típusokat, amint azok kijöttek, és nem 2-3 évente (leszámítva a legutóbbit, ami csak egy újabb bőr volt a 4esről, mégis rekordokat döntött), nem sok ember kezében látok 3ast manapság (max aki használtan vette, mert másra nincs pénze, de részesedni akar az iRzérbű). Az androidos piac meg sokkal szerteágazóbb, rengeteg típus létezik, minden kategóriában találhatsz magadnak, persze, hogy az emberek gyakrabban csereberélnek. Frissítéseket meg mindig megkapják a csúcsmodellek (iPhone - ból meg ugye csak az van, bár úgy tűnik az Apple is kezd rájönni, hogy nagyobb piacot tudnak lefedni, ha több réteg számára adnak ki új telefont, majd kiderül mi lesz vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest