Hirdetés
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Fogtam már iPhone - t a kezemben, nem igazán voltam elájulva tőle...
Egyébként meg, valamit félreértettél, nem fikáztam egy sort sem, épp azt írtam, hogy annak való, aki nem akar vele vacakolni, és jó neki a keretek közé zárt, beszabályozott felhasználás, és a cserébe kapott stabilitás, hiszen vajmi keveset ért hozzá, hogy kissé komplikáltabb dolgokba kezdjen.
Jómagam pont, hogy szívesen elvacakoltam az Androiddal, bár el egyszer sem szállt a frissítés, persze akadtak gondok, de legalább volt mit megoldani. "Hackelni" is jó móka, most sem a gyári ROM van rajta (CM7 rlz
), persze ezt vállalkozó kedvű iPhone tulajok is megtehetik, biztos jó dolog a Jailbrake is 
Blyan: Hát, azért az átlag iPhone tulajok fejvesztve, fröcsögő nyállal rohantak megvenni az újabb típusokat, amint azok kijöttek, és nem 2-3 évente (leszámítva a legutóbbit, ami csak egy újabb bőr volt a 4esről, mégis rekordokat döntött), nem sok ember kezében látok 3ast manapság (max aki használtan vette, mert másra nincs pénze, de részesedni akar az iRzérbű). Az androidos piac meg sokkal szerteágazóbb, rengeteg típus létezik, minden kategóriában találhatsz magadnak, persze, hogy az emberek gyakrabban csereberélnek. Frissítéseket meg mindig megkapják a csúcsmodellek (iPhone - ból meg ugye csak az van, bár úgy tűnik az Apple is kezd rájönni, hogy nagyobb piacot tudnak lefedni, ha több réteg számára adnak ki új telefont, majd kiderül mi lesz vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ford topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Arc Raiders
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), persze ezt vállalkozó kedvű iPhone tulajok is megtehetik, biztos jó dolog a Jailbrake is