- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
De azért azt tegyük hozzá, hogy ott vagytok Ti is mindig, mint LG "védők".
LG-ről jót vagy semmit, és ha valaki le meri írni negatív tapasztalatait, akkor jajj neki, mentek rá.
Szóval kettőn áll a vásár, ezt el kell ismernetek. Vannak a rajongók, meg az ellenrajongók, de alapvetően semleges emberekből van a legtöbb, akik között van, akinek vannak negatív véleményűek is, de ez még nem jelenti azt, hogy ellendrukker is, mert ha az LG letesz valami komolyat az asztalra simán változhat a véleménye, mint most nekem is a 4X-el... lényeg, hogy lehetne jobb is a hangulat a fórumon, de mégsincs, mindig sokaknál vérre megy, nem csak LG-nél, más gyártóknál is.L7-hez tényleg írtam én is, hát a szögletes home gomb elég Samsung sajátosság lett szerintem, lehetett volna egyedibbet is alkotni. Mert most őszintén, ha leszeded a logot nem tudod megmondani LG-e vagy Samsung. Viszont mindenki Samsung-ot mondana, mert a szögletes home gomb Samsung, ezt szoktuk meg, kb. Omnia 1 óta. Olyan ez, mint eddig SE-nél a 3 vagy 4 fizikai gomb alul. Logo nélkül is megmondod ki a gyártó. De csak egy vélemény volt, sajnos gyenge a SoC, nekem az azért nem tetszik speciel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest