- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mobil flották
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #134 üzenetére
annyii erővel,már akkor inkább az optimus LTE2.... de az is először csak Koreába kezd..
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #132 üzenetére
Kérdés,mihez képest késik e...Ha jól működik az ICS,akkor engem különösenbben nem fog zavarni,h mikor jön a köv frissités....Bizom benne,h az üzemidő 1 nap meglesz,még erős használattal is....
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #130 üzenetére
Te is erre a telefonra pályázol??
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #129 üzenetére
Közben expansyson kapott árat: 159 270 Ft
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #125 üzenetére
Ezt már néztem,meggyőző szerintem... vagy itt a HTC One x való összemérés.... Kicsit besül a HTC böngészője....
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #121 üzenetére
pont ezért fog a htc magas áron nyitni...mert akkor még nem lesz vetélytársa....
Én azt a htc-t biztos nem venném,ugyanaz a szappantartó,mint a többi házon belül.....Nameg aksiban is nem elhanyagolható a különbség.... -
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #62 üzenetére
Visszatérve az Fm-rádióra az LG-től is érdeklődtem, pozitív választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Az LG Optimus 4x HD model, amelyet egyenlőre cégünk az LG Electronics Magyar Kft. nem forgalmaz, tartalmazni fogja az FM rádió funkciót.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-20, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat "
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest