- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
De azért azt tegyük hozzá, hogy ott vagytok Ti is mindig, mint LG "védők".
LG-ről jót vagy semmit, és ha valaki le meri írni negatív tapasztalatait, akkor jajj neki, mentek rá.
Szóval kettőn áll a vásár, ezt el kell ismernetek. Vannak a rajongók, meg az ellenrajongók, de alapvetően semleges emberekből van a legtöbb, akik között van, akinek vannak negatív véleményűek is, de ez még nem jelenti azt, hogy ellendrukker is, mert ha az LG letesz valami komolyat az asztalra simán változhat a véleménye, mint most nekem is a 4X-el... lényeg, hogy lehetne jobb is a hangulat a fórumon, de mégsincs, mindig sokaknál vérre megy, nem csak LG-nél, más gyártóknál is.L7-hez tényleg írtam én is, hát a szögletes home gomb elég Samsung sajátosság lett szerintem, lehetett volna egyedibbet is alkotni. Mert most őszintén, ha leszeded a logot nem tudod megmondani LG-e vagy Samsung. Viszont mindenki Samsung-ot mondana, mert a szögletes home gomb Samsung, ezt szoktuk meg, kb. Omnia 1 óta. Olyan ez, mint eddig SE-nél a 3 vagy 4 fizikai gomb alul. Logo nélkül is megmondod ki a gyártó. De csak egy vélemény volt, sajnos gyenge a SoC, nekem az azért nem tetszik speciel.
-
keIdor
titán
Mármint mire gondolsz? A fikázást, azt nem, ugyanis nem alaptalan, itt viszont nem nagyon láttam fikázást, de lehet csak átugortam az ilyen hsz-eken.
Ha pedig arra gondolsz én fikázom, akkor jelentem nem írtam ilyet, hosszú idő óta első LG, amit még talán vennék is, mert tetszik. L széria, 3D Max nem tetszik, ezekhez nem is írtam ha jól emlékszem semmit sem, tavalyi generációval meg már régóta nem foglalkozom.
Mellesleg ugyanezt el lehetne mondani az Apple, Samsung stb. haterekről, mindegyikből sok garázdálkodik errefelé.Ami viszont tényleg unalmas, az a #29, random bedobni több helyre is egy ilyet, mikor a többség pozitív. Nem értelek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged