- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Fogtam már iPhone - t a kezemben, nem igazán voltam elájulva tőle...
Egyébként meg, valamit félreértettél, nem fikáztam egy sort sem, épp azt írtam, hogy annak való, aki nem akar vele vacakolni, és jó neki a keretek közé zárt, beszabályozott felhasználás, és a cserébe kapott stabilitás, hiszen vajmi keveset ért hozzá, hogy kissé komplikáltabb dolgokba kezdjen.
Jómagam pont, hogy szívesen elvacakoltam az Androiddal, bár el egyszer sem szállt a frissítés, persze akadtak gondok, de legalább volt mit megoldani. "Hackelni" is jó móka, most sem a gyári ROM van rajta (CM7 rlz), persze ezt vállalkozó kedvű iPhone tulajok is megtehetik, biztos jó dolog a Jailbrake is
Blyan: Hát, azért az átlag iPhone tulajok fejvesztve, fröcsögő nyállal rohantak megvenni az újabb típusokat, amint azok kijöttek, és nem 2-3 évente (leszámítva a legutóbbit, ami csak egy újabb bőr volt a 4esről, mégis rekordokat döntött), nem sok ember kezében látok 3ast manapság (max aki használtan vette, mert másra nincs pénze, de részesedni akar az iRzérbű). Az androidos piac meg sokkal szerteágazóbb, rengeteg típus létezik, minden kategóriában találhatsz magadnak, persze, hogy az emberek gyakrabban csereberélnek. Frissítéseket meg mindig megkapják a csúcsmodellek (iPhone - ból meg ugye csak az van, bár úgy tűnik az Apple is kezd rájönni, hogy nagyobb piacot tudnak lefedni, ha több réteg számára adnak ki új telefont, majd kiderül mi lesz vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- PlayStation 5
- Wise (ex-TransferWise)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest