- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Mármint mire gondolsz? A fikázást, azt nem, ugyanis nem alaptalan, itt viszont nem nagyon láttam fikázást, de lehet csak átugortam az ilyen hsz-eken.
Ha pedig arra gondolsz én fikázom, akkor jelentem nem írtam ilyet, hosszú idő óta első LG, amit még talán vennék is, mert tetszik. L széria, 3D Max nem tetszik, ezekhez nem is írtam ha jól emlékszem semmit sem, tavalyi generációval meg már régóta nem foglalkozom.
Mellesleg ugyanezt el lehetne mondani az Apple, Samsung stb. haterekről, mindegyikből sok garázdálkodik errefelé.Ami viszont tényleg unalmas, az a #29, random bedobni több helyre is egy ilyet, mikor a többség pozitív. Nem értelek...

-
Naras
őstag
Hát, ha gyári ROM - mal tolod, akkor respect

Bár, nekem a GT540en volt gyári, azon jó volt... lehet Black - en is jó, de 2X - en mindenki csak szenvedett vele... nekem soha nem volt ezen, használtan, CM7 - tel vettem, azóta is az van rajta (bá, újabb verzió, más kernellel) és bevált... ár/érték viszonylatban meg LG a legjobb, remélem így is marad, mert akkor valószínűleg a 4X lesz az új telóm... had szóljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Windows 11
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi