- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #134 üzenetére
annyii erővel,már akkor inkább az optimus LTE2.... de az is először csak Koreába kezd..
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #132 üzenetére
Kérdés,mihez képest késik e...Ha jól működik az ICS,akkor engem különösenbben nem fog zavarni,h mikor jön a köv frissités....Bizom benne,h az üzemidő 1 nap meglesz,még erős használattal is....
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #130 üzenetére
Te is erre a telefonra pályázol??
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #125 üzenetére
Ezt már néztem,meggyőző szerintem... vagy itt a HTC One x való összemérés.... Kicsit besül a HTC böngészője....
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #121 üzenetére
pont ezért fog a htc magas áron nyitni...mert akkor még nem lesz vetélytársa....
Én azt a htc-t biztos nem venném,ugyanaz a szappantartó,mint a többi házon belül.....Nameg aksiban is nem elhanyagolható a különbség.... -
jooker82
nagyúr
Ide is bedobom már,h valaki milyennek képzelte el még januárban...[link]
Brutál lett volna,főleg az OLED kijelző,aksi,meg a tárhely is...de a RAM se piskóta... -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Ha én védem az szerintem egy természetesebb dolog,mert lg-s topicba vagyunk és nekem is lg-m van,de aki csak úgy idejön a semmiből és na ezek is inkább gyársanak mikrót,az szerintem inkább rosszabb szokás....Vagy te ezt most úgy értelmezted,h nekik azért kell ide beirni,h mi beléjük tudjunk kötni?.....Ha nem irnak ostobaságot mi se irunk vissza rosszat...
-
jooker82
nagyúr
Nem neked irta, alapból minden LG-s topicba beszokkta irni 10-15 emberke,h tanuljanak meg optimalizálni, mi az ,h 2,3, már rég ICS-el kellene kiadni...Soha LG-t inkább gyártsanak mikrót...stb...
Ezekből már sokszor nekem is elegem volt...
Nézd meg,az L7-hez mindenki beirta,h SGS2 copy...nem tudom,még lehet te is...,de a home gombon kivül semmi különösebb hasonlóság nincs bennük....az,h téglalap formájú,...a telefonok 99%-a az..
a gombot meg,ha kerekre csinálják,akk iphone copy?? körbe se nézik a telefont,csak egy mp ránézés után copy... -
jooker82
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest