- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drenadar
veterán
Hát... minőségi érzés a MI3 közben műanyag de mégsem olyan mint egy samsung pl, ez valahogy izgalmasabb... a razr i viszont azt a benyomást kelti mellette hogy nagyon de nagyon kompakt és strapabíróbb is (rendes fém keret miatt).
hangszórója kellemes, csak rossz helyen van.
beszéd minőséggel semmi bajom nincs, mióta a sim kártyát kicsit kitámasztottam (nagyon gáz a sim tálca)félelmetesen gyors, nagyon szép kijelző (razr i se rossz, de szikrázó napsütésben a razr i-t már nem volt kellemes használni, ezt meg látom szépen)
MIUI elég jó alap rendszer, minden benne van ami kell nekem kb, és durva érzés, hogy a root az csak annyi, hogy adatvédelmi beállításoknál egy csúszka elhúzása és kész root jog van...
természetesen ennek is vannak negatív oldalai mint mindennek...
-
Zsebob
senior tag
Én is őszintén várom... bár elég nehéz lesz meggyőzni azt hiszem..
Az a fröccsöntött randa hátlap ( iPhone 3 look, ákombákom felirattal )
kezelhetetlen ( háromkezes ) óriáskijelző, hát nem tudom...az most talán mindegy is hogy
"ál " nyolcmagos, ha tizenhatmagos lenne, akkor sem kéne. -
Halo
senior tag
-
kiro4444
tag
Hallod te nagyon kemény vagy! Leoltasz, és amikor ezt sérelmezem (mert véleményem szerint abszolút nem volt jogos, de ha úgy is érzed, nem a megfelelő hangnemet használtad szerintem) még neked áll feljebb.
De jó, legyen így, ha akarod, akkor ne szólj hozzám. Ha eddig tudtál segíteni valamiben (most nem olvasok vissza), akkor azt megköszönöm azért, mert jól-nevelt vagyok. Sajnálom, más fórumon nem tapasztaltam még ilyet. -
kiro4444
tag
Ok, nem zizegek.
Azt hittem ez egy fórum, ahova be lehet írni ha kérdésed van és aki akar vagy tud az segít.....
Új még a telefon a kezemben vazze, persze hogy kérdezgetek mindent. Szerintem ez tök normális.
Vagy ez ilyen néma fórum, hogy csak olvassuk a semmit??
Ha csak ennyivel tudsz hozzászólni, akkor légyszi máskor inkább ne is írd meg, vagy dobd át pü-be.
Lehet, hogy nagy császár vagy és kened vágod ezt a típust, de hidd el azon a fórumon, ahol én vagyok spíler ott nem oltanálak le....
Néztem már másik fórumot, de sajnos nem találtam, szólj ha találsz és tiplizek innen a te kedvedért, és máshol zizegek, azaz teszem fel a kérdéseimet.....(kiro4444 hibernálva)
-
kiro4444
tag
Oké rendben, akkor annyi
Csak én sem tettem fel mindenféle romzabáló appot, és nem értem, hogy a háttérben minek fut a youtube, a calendar, a play szolgáltatások, google+, text messaging, stb stb. Hibernálni nem tudom őket, mert ott meg nem dobja ki lehetőségnek. Mi lenne, ha mondjuk egy komoly RAM zabáló játékkal elkezdenék játszani, amikor mondjuk 88%-on ketyeg? Akkor magától bezárja a nemhasználtakat, vagy akadozik a játék?
Jól van akkor nem parázok rá, elfogadom, hogy ilyen, és várom a 4.4-et -
kiro4444
tag
Köszi!
Végre!
És úgy néz ki ez most kifogástalanul is működikLekopogtam középsőujjal, alulról, fára háromszor
Tesztelek rajta mindent, most épp a hotspotot, az is jó. Eddig minden pipa. Nem fagy, nem akad. Tölt is, merül is
És nagyon szép, azt hiszem, ha rendben lesz, akkor sokáig elköteleztem magam ismét.
Várom a jó ötleteket, tanácsokat, app ajánlókat.Tegnap már adódott is egy kis gondom. A régi agybadugós fülhallgatóm valahova eltűnt, és azt kellett használjam, amit küldtek mellé. Egyébként szépen szól, tolja a mélyet rendesen, mélyhang kiemelés nélkül is. De! Van rajta egy gomb a vezetékén, amit be kell nyomnom, csak akkor szól rendesen, egyébként ultra gagyin. Nem találtam erre semmilyen beállítást. Ötlet a problémára?
-
tom956ster
aktív tag
Köszönöm a kiigazítást, eltettem a köszörűt és nem élezem tovább a pengét, hogy eretvágjak magamon, mert sikerült egy "hibás példányt" kifogonom.
Egyébként megy a vas. Sajnos ennek a gyökér droidnak olyan erőmű kell, ami egy vicc... a feleségemnek az S3-as is akad mint egy rossz bakelit... hihetetlen. -
tom956ster
aktív tag
Köszi a segítséget!
Bepippantottam, de azért még szagat így is bizonyos menüben mászkálós esetekben, mondjuk ez annyira nem zavar...
A már inkább, hogy reggel lehúztam a töltőről és bakker nem 100%-ig, hanem csak 97%-ig töltötte fel? :S Ezt ki érti? Találkoztatok már ilyennel? -
tildy
nagyúr
Csak szolok, akiknek hazavittem es UK-ben vettek, azoknak kb 53 ezerert volt a telefon. Garanciasan, vadonatujan.
Kb ket havonta jarok haza, vagy meg valaki, vagy haza tudom kuldeni, tehat meg a gariztatas is megoldott.
Btw elkoszonni jottem.
Holnaptol mar nem leszek razr i tulaj , igy a lassulas problema is megoldodik. ( Elotte azert csinalok egy videot a lassulasrol)
Parom telefonja( amit kb 1 honapja hasznalok) kisse jobban birta mint anno az enyem, de ugyanugy produkalja random modon a lassulast. Erre nincs szuksegem.
Eladni nem fogjuk, tartalek telefon lesz.
-
Drenadar
veterán
telenyomor a telenor...
nálam nem kifagyott a telefon, hanem ahogy leírtam nagyon gyenge a hálózat, pedig budapest kis híjján belváros, de még pont nem. 3G és 2G között váltogat. és nincs olyan beállítás, hogy only 3G, csak only 2G, utóbbit nagyon nem szeretném, mert ha folyton azon lenne berecsegtet minden fülest, meg hangszórót...
-
_JD
csendes tag
Az árat az aprón/vaterán fellelhető telefonok kapcsán lőttem be, fenntartom a tévedés lehetőségét :-) . Abból indultam ki, hogy 45-50 körül találtam bolti garanciásat. Nem arról van szó hogy feltétenül fájna kiadni érte többet, főleg ha normális expansys-os garancia lenne rá :-)
Egyébként láttam a 68k-s telefont, viszont az fehér...
-
acura13
aktív tag
Fáj ha megirják a véleményt?? Menj fuss az operátor bácsikhoz...Azért forum hogy mindenki véleményt nyilvánitson, elmondja mit gondol, tud, és tapasztalatot szerezzen vásárlás előtt vagy segitséget kérjen......
Ha nem birod a kritikát, akkor ne irj vissza..én meg fogok ezután is.....
Látom neked is bántja a szemed az X pedig megint csak nem emeltem ki..erre mondják Savanyu a szőlő!! .Azt pedig tanuld meg..Ha a nép pörköltet akar és kisfröccsöt, azt kell neki adni! nem pedig turospalacsintát--erről szol a kereskedelem..
A kedvedért leforditom..Ha a piacon a Qualcomm a menő, ne probálj Atommal jönni mert elvetélt probálkozás lesz..lásd Symbian NokiaRészemről itt befejeztem..mehetsz op bácsihoz, max 3 perc mulva uj néven jövök vissza:-)
-
acura13
aktív tag
Ezt gondold át mert a saját telodat fikáztad le:-D ....pedig majdnem ugyanaz a design mindkettő:-) max a Razr vékonyabb---
kisebb felb.kijelzővel pedig gyorsabb lehet..de már nem lényeg..eladtam, ha két weboldalt megnyitsz máris előnyben a két mag.......vagy egy bonyolultabb számitás-------Ezzel olyan butaságot mondtál mintha egy 3 Ghz proci ráverne a 2 magosra ugyanolyan RAM és video mellettvan még az orajel mellett az orajelenkén végrehajtott utasitások száma is..amiben viszont egy 2 magos proci korszerübb..tehát többet tud..Tehát nem ver rá"köröket" a Razorra:-)
-
Halo
senior tag
amit kiír, az 4g valóban, de amit tud (pl. a DE - mert az nem LTE-s), az "csak" HSPA+ -- ez olyan 22mbps le, 14 fel - Békéscsabán tudja is a vodka ezt nyújtani, be is kellett kapcsolnom a biztosnági övet
írom a tesztet - remélhetőleg a hétvégén kész leszek vele, s hétfőn posztolom is ki.
-
Drenadar
veterán
szerintem minden elfogadható teljesítményt tud, ha tudod hogy mit fogsz vele készíteni és ezt elfogadod.
Értelemszerűen aki tényleg fotózni akar, az vegyen egy gépet és ne egy telefonnal bohóckodjon.
De arra, hogy egy családi születésnapi partin lefényképezd a szerettedet miközben elfújja a gyertyát bőven elég egy 5-8 mp-es telefon is, vagy arra hogy mikor beléd megy egy degenerált az úton, lefényképezd a szitut, vagy mikor belemész egy kátyúba és kár ér azt lefényképezd...Nekem is tetszene az X, gondoltam rá, hogy hozassak Tildyvel, talán hozna nekem, de... belegondoltam, hogy milyen lényeges tulajdonsága van ami miatt megérne több mint 300 fontot? és csak az jött ki a matekben, hogy a birtoklás élménye. Nah azért nem adok ennyit... csak hogy meglegyen a feeling, hogy nekem van, hogy ott legyen a tudat, hogy jó proci és 4x gyorsabb (a FB és a logout nem tölt be gyorsabban tőle), meg szebb kijelző (a pici 23"-ös samsungom azért sokkal kényelmesebb)... nem akkora váltás a 890-hez képest, hogy ezért én pénzt adjak... persze ha pénz lenne a bőröm alatt is, akkor kit érdekelne? de az nem én vagyok, valamint nekem ez nem presztízs kérdés.
Egyedül az android verzió ami zavar de igazából jól működik ez a verzió is, nem tudok olyan lényeges funkcióról amit hiányolnék.
-
Drenadar
veterán
merthogy kifejtenéd?
már nem a polcomon csücsül sim nélkül, hanem itt már használva is van mobilinternettel, mindennel. Nem tapasztalok rajta semmi hibát mint egy xpben, hogy azt mondanám, hogy nah ennek már kell egy restart (pár óránként).
Maradjunk annyiban hogy nem tudod hogy ez mennyire van túlszemetelve szarokkal, vagy hogy mit hogyan használok, és kezedben sem volt, és nem tudok semmi olyan "tudnivalóról" hogy márpedig ki kell kapcsolni egy telefont.
Ha azt mondanád, hogy van hogy beragad a teló a szolgáltatónál és újra kell indítani hogy újra kapj smst vagy hogy újra elérhető légy, ez baromság. elég a GSM modult újraindítani, a teljes rendszert nem kell.
-
kiro4444
tag
És érdemes rá venni fóliát? Vagy tényleg nem karcolódik, ha mondjuk normálisan használom és nem fémreszelék közé teszem a zsebembe?
A jelenlegi headsettem nagyon jó, azért lenne jó, ha nem kéne vegyek másikat hozzá.
Rootolni és a többit nem akarom elvégezni rajta, a jelenleginél csak azért kellett, mert eléggé idegesítő volt a sok hiányosság.
Jan 16-án rendeltem, febr 3-án érkezett meg az országba. Azóta ülnek rajta. Vámkezelés alá esett, így majd valami adatokat kérnek tőlem (ez van a nyomonkövetés oldalon). Folyamatosan fent vagyok az ebay-es fórumon tudakolózni, hogy mi lesz most, de ha van valakinek személyes tapasztalat, akkor szívesen elolvasom. Mit fognak bekérni tőlem, és meddig tart még ez az egész. Jó volna már kézbe fogni..... -
acura13
aktív tag
én a T-Mobilban vettem autos tartót..massziv.......................töltö meg bárhol kaphato micro USB-s......manapság vétek beruházni tipusspecifikus dolgokra, 1-2 évente ujulnak a cikkek
16GB is bőséges..ott a Drive tárhelyed is!! aktiváltad??
4.4.2 KitKat rajta figyel már?? -
acura13
aktív tag
milyen autos cucc van hozzá??nem a kiegészitök teszik jová a telot.....
az X meg nem 8+32GB hanem 16 v. 32 és 50 GB Drive:-)
nem kell félni hogy besz..rik a Sd kártya mint pl nálam,
Igaz filmeket nem ezen nézem, a 16 GB kb felét laktam be..pedig volt rajt full EU 3D navi is...
most pedig a 32GB-os a bőség zavara ........ -
Kront
tag
ha lefordítom nehezen olvasható, mert jobbról balra kell és még az ékezetek is leeshetnek.
angliában élő haveromnak (akinek szintén razr i-je van, mint nekem) van egy műszaki vegyes boltja. pár hete írt, hogy a motorolától megjöttek a moto x-es szórólapok (már adhat le rá előrendelést) és egyúttal értesítették, hogy rendelhet a kifutó razr i-ből kb. féláron. (110 gbp) gondoltuk mindketten beszerzünk 1-et, 1-et magunknak alkatrésznek, de addig "tököltünk" vele, hogy ma adta le a rendelést és visszaírtak neki, hogy lekéste, már nem rendelhető a nagykerből: "the product has been discontinued"
azt hittük egyedi sajátosság, de körbenéztem a neten és a nagyobb forgalmazóknál, már detto ez a helyzet. úgy tűnik, a moto központilag kifuttatta.
-
kiro4444
tag
Gyúrok egyet, és lesz itt bódottá
01.18-án a hong kongi határt átlépte a telefonom, és svájc felé tart. Azóta semmi hír róla, vagy nem frissítik a csomagküldőben a nyomon követést.
Írt a csávó, hogy elfelejtette felírni az IMEI számot, tehát, ha megjön, akkor az akksi mögül majd írjam le, és küldjem el neki.....A hátlapot - ami alatt az akksi van - otthon nem tudom leszedni nem?
Akartam már kérdezni, hogy ki-mit ajánl majd az akksira. Első töltési idő stb....Van ennek még értelme? Elrontani nem tudom, de az tuti, hogy vagy 2-3 napig nyomkodni fogom, jobb, ha töltőn van addig? Vagy teljesen mindegy? Feltölt pár óra alatt, és mehet, amíg majdnem le nem merül?Jöhetne már, nagyon várom.
-
Drenadar
veterán
majd megnézem, most még nem kell töltőre tenni, de úgy rémlik hogy 100%ot csak töltőn jelez nekem is, amint lehúzom 99%.
1%ra meg ne is merüljön az aksi, tudod képes lehet az aksi olyan mélyre meríteni magát hogy utána a gyári töltővel fel nem töltöd... gondolom ezt megakadályozandó pár százaléknál kikapcsol.
-
tekk
tag
Hát jöhetne már, mivel van egy olyan bug a mostani ROM-mal hogy külföldi út, azaz roaming után meg tud bolondulni (értsd nem kapom meg az sms-eket, de pl. hívás az van, volt már fordítva is). Kell egy restart, de sokszor az már későn jön, az ember nem akar még ilyen triviális dolgokkal is foglalkozni.
Mellesleg itt van előttem egy Moto G, ha annak a belsőségét (alap + friss ROM) át lehetne tenni a razr i külsőjébe, na az lenne nekem a tökéletes telefon
Mellesleg nagyon gondolkodom a Moto G-re váltáson is, ha azt nem tudom eladni rövid időn belül, és az i-re tényleg nem lesz semmi új ROM, hát nem is tudom... -
GGMPC
őstag
Eldontve... Rendeles leadva... Keddre itt is lesz a Razr i!
Lottem hozza egy folia csomagot ami 2db es egy 32GB-s Class 10 Mobile SanDisk SD kartyat!
Otterbox tokot meg megrendelem az USA-bol szallitassal 10-11 forint lesz, de ahhoz ragaszkodom!
Igy biztos, hogy nem fog esztetikailag amortizalodni - mondjuk nalam amugy se, de azert jobb ovatosnak lenni!
Szoval varom nagyon!
G2 a legjobb android telefon amit eddig lattam, de a merete az brutal - igy inkabb az iPad mini LTE 32GB melle inkabb a Razr i passzol - foleg, hogy amikor kiprobaltam egyet most kedden, akkor eleg meggyozo volt...
-
J.K.F.
csendes tag
Természetesen kezeli a 32GB-os microSD kártyákat.
Én is ilyet használok benne, egy 32GB-os Class6-os Samsung-ot. Látja a teljes kapacitást és elég gyorsan ír/olvas is róla - bár gondolkoztam Class10-esen is amikor vettem, de akkoriban ez elérhetőbb árú (kb 9.000Ft) volt és ez legalább volt is a boltban. Azóta már Class10-est is lehet venni azért az árért.
-
Schanyee
senior tag
-
Schanyee
senior tag
Ha nem zavar, hogy még mindig nem tudjuk hogy lesz e 4.4 frissítés, vagy maradunk 4.1en, akkor jó áron még mindig elég jó telefon. Az ár azért már elég fontos tényező. Amilyen árak felmerulnek itt a fórumon még most is lehet ezt venném. Nagyobb telefont továbbra sem akarok, a sebességevel meg meg vagyok elégedve most is. Ha emlékszel év elején az enyémet nézted meg, azóta sem nagyon tudok róla rosszat mondani.
-
sxxorp
őstag
A Razr i egész prémium anyagokból építkező (alumínium, kevlár a műanyag mellett), jó üzemidejű, és ami a legfontosabb: az egyik legkompaktabb telefon, a 4,0 colos Iphone5(s) méretű testben 4,3-as képernyő:
[link]
A többségnek hibátlanul működik, ezért is mertem Angliából venni, körülményesen érvényesíthető garanciával. Az, hogy most megéri-e most? Totálisan az ártól/állapottól függ.Egyébként ez azért baromira nem az a méretű fórum, amit nem lehet átfutni, vagy ezen belül a téged érdeklő kulcsszavakra rákeresni... Annyit megtehetsz magadért, hogy legalább az 1. hozzászólást átnézd.
-
DVlad
őstag
Mi használunk egyet és minden igényt felül teljesít, ami elvárható tőle. Soha, semmilyen hibát nem produkált és igen szeretett tárgy. Negatívumként egyetlen dolgot tudnék említeni, a festék pattog, kopik róla az éleken, ha kemény igénybevételnek van kitéve tokok nélkül.
A fehér i-ről olvasható itt is, hogy sajnos, mint minden olyan terméknél (nekem például a notebook klaviatúra-gombjai, hűtőszekrény ajtaja és a magába foglalt kijelző műanyag kerete), ahol új korában egyforma színű, ám különböző anyagú részek vannak, ott bizony nem egyformán öregednek az anyagok, ezért más színűek lesznek idővel. -
Baranya24
tag
A maxx 700$, az ultra 600-650... plusz szállítás + vám.. azaz k. sok...
Ha majd lemegy annyira hogy az új független 140-150körül hazaér, akkor komolyan elfogok gondolkodni..addig a fantáziámat a LG G2 mozgatja meg.. csak hát műanyag szappantartó és NINCS CIRCLES WIDGET: ((( -
Baranya24
tag
Nagyon szívesen amúgy (neked is Schanyee) :-)
Végre hasznomat is vettétek itt a fórumon.Az volt "erős", hogy utoljára ilyen mappa orientációs szituval egy LG Shine -on találkoztam ha jól emlékszem. Pedig azóta az Omniától az n97-en át a Defy -ig kb 20 telefon fordult meg tartósan a kezemben. Én erre a jelenségre eddig elavult dologként gondoltam. :-)
-
Baranya24
tag
Alapból:
- Phone vagy dialer (egyre megy)
- Settings
- Caller ID read out
- Caller ID then ring vagy Caller ID repeatCsak füleshez rendelni:
- SmartAction
- "+" gomb
- Custom
- Triggers +
- I plug in headphones
- When my headphones are plugged in
- Actions +
- Adjust my volume (ahogy neked jó)
- Actions +
- Annouance calls and textsRemélem kimerítő és használható, teszteltem, TÖKÉLETESEN MÜKÖDIK.
Off:
Nálam az volt eddig csak beállítva hogy indítsa el a lejátszót, mert elvileg playlistet is elindítana, de a smartact. nem látja mégse a listákat, szóval zsákutca. Pedig hasznos lenne. -
Keeperv85
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy fogalomzavar van annak a fejében, aki az zajokat zenének nevezi, amit az elektronika kelt. Elektromos hangszer nem létezik, tehát elektronikus zene sem. Mielőtt jönne Vangélisz és társai: csak előre szólok, hogy ő pl. csak a magyar átiratok szerint alkot elektronikus zenéket. Ráadásul Görög az úriember, nem Angol.
Az említett filmeket meg nem nézem végig, sem fapofával, sem máshogy mert untat. Ja és nem: a Pitét sem szeretem...
-
Keeperv85
nagyúr
Angol humor?! Majdnem röhögtem... Olyan nincs. Az a nép egy tragédia. Minősíthetetlenül ostoba a legtöbb. Tisztelet a kivételnek persze!
Arról már nem is beszélve, hogy az angol nők olyan rondák, hogy ha szesztilalmat rendelnek el, akkor tele lesz a bíróság válóperes tárgyalással... és ez nem vicces!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest