- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
-
GGMPC
őstag
válasz
Keeperv85 #1646 üzenetére
Papa! Kezded kihuzni a gyufat!
Oket mint altalad nem jegyzet elektronikus zenere mondtam!
Gondolom az olimpiai megnyitonal is hattal ultel a tv-nek!?.
(ha mar Made in UK)
Szerintem ne vitazzunk ezen es foleg nem itt!
Vegyel ki szabadnapot es pihenjel! Vagy ma nicsen bolcsi?
-
GGMPC
őstag
válasz
Keeperv85 #1642 üzenetére
Elektronikus fogalomzavaromat, meg mailezd le legyszives Jarre-al, Kraftwerkekkel azon belul Bartos urral es a Tangerine Dream brigad barmely tagjaval!
Aztan hajtsd el a Monthy Python humortalan brigadot is!
Na egyebkent amiket irtal... az ele illik tenni az szvsz jelzot!
Mara visszavonulok... elfaradtam!
-
GGMPC
őstag
válasz
Keeperv85 #1642 üzenetére
Rendben - akkor most ralepek a fekre, mielott letiltanak a dementorok altal felajzott moderatorok...
Ui: En mar akkor tudtam, hogy ki az a Vangelis amikor meg csak Aphrodite's Child uzemmodban volt Demis Roussossal... (es Loukas Siderassal)
Priviben belemegyek barmilyen zenei vitaba veled, mert kb. 2 pillanat alatt megeszlek reggelire!
Blööö...
Dolj hatra sasfioka - ez nem a te meneted!
-
GGMPC
őstag
válasz
Keeperv85 #1636 üzenetére
Hat tenyleg... (A dementor srac...)
Gondolom a Gyalog Galopp filmet es a Bryan eletet is rezzenestelen fa arccal nezted vegig!?.
Ilyenrol nem nagyon hallottam ezidaig, de ezek szerint itt az elo pelda sasmadar alakot oltve...
Aztan meg annyira ostobak, hogy a zenei vilag azon belul az.elektronikus zeneit meg foleg - szoval rendesen kiveszik a reszuket belole...
Temat lezartam - nem vagytok popularisak - ennyi! (Tisztelet a kivetelnek)
Eljen a Moto!!! (Talan ebben meg egyetertunk...)
Ui: Legkozelebb is Nokia 3310-el illesuk azt akinek nem eg a keze alatt az Android platform!
-
kelly416
veterán
válasz
Keeperv85 #1597 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, hogy nem ez a magyarázat mindenre. Pont a telefoné tényleg nem, de el sem gondolkoztam, hogy abban nincs is földelés. Sorry, túl gyorsan válaszoltam, nem gondolkoztam el eléggé. Viszont, hogy a mikró háza, a hűtő háza és a többi így bizserget, az csak a földelés hiánya. Én is gyengeáramon végeztem, ha nem is szín ötössel, de azt tudom, hogy ezeknek a készülékeknek a külső burkolata normális hálózatban használva egyáltalán nem kellene rázzon, hiszen eléggé szigorú minőségi követelményeknek van kitéve. Nem úgy a régi házak hálózata, ahol sokszor nem ritka a vastag egy eres alumínium vezeték, ami köztudottan nem jó. Ugyanígy a földelés is eléggé elavult rendszer, ha egyáltalán kiépítették rendesen.
Drenadar (#1596):
Ha lenne rendes földelés, pont, hogy nem éreznéd sosem.Schanyee (#1598):
Én a helyedben hallgatnék Keeperv85 fórumtársra, mert kicsit jobban ért a dolgokhoz, mint én (amint a mellékelt ábra is mutatja), és lecserélném a töltőt. Ha akkor nem csinálja, visszavinném garanciába, hiszen egy év van a tartozékokra is. Meg amúgy is annyira kis összeg, nem hiszem, hogy problémáznának vele. -
kelly416
veterán
válasz
Keeperv85 #1594 üzenetére
A barátnős téma nem az én asztalom, mármint az Ő barátnője. Keressék meg együtt a feszültség forrását.
De a többi sajnálatos módon földelési hiba. A mikrón, gépen, monitoron, hűtőn stb. azért érezni, hogy finoman birirzgálja az ujjadat, amikor érintőlegesen mozgatod rajta, mert a konnektorod, amibe bedugod az eszközt, nincs leföldelve. Ezt régebbi 10emeleteseken is lehet tapasztalni. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy az Ő konnektora tuti földelt, Igen, benne van látszólag a földelés, be is van kötve, csak a végét nem földelik le ténylegesen, hiszen így sokat lehetett spórolni pl. munkával és vezetékkel.
Mondanám, hogy nem ajánlott ilyen konnektorba dugni a töltőt, de az egész lakásban nem fogsz másfajta konnektort találni, az szinte biztos.
-
Drenadar
veterán
válasz
Keeperv85 #1592 üzenetére
szerintem a rázást nem úgy értette.... hanem mikor elhúzod az ujjad rajta akkor van egy fura érzés... én is éreztem ezt, de még nagyon sok más helyen... mikrón... de a legfurcsább az mikor vonatállomáson voltunk barátnőmmel egymás kezén is ezt éreztük... és bizisten mondhatom nem voltunk bedugva a 230V-ba!
-
Kront
tag
válasz
Keeperv85 #1581 üzenetére
"jó" helyen és néven van, ráadásul a kép is jó mind méretre, mind színre (res\drawable-nodpi\background_dial_holo_dark.png)
a probléma az, hogy az app a tárcsázáskor használja is a képet, míg a contact-ok megjelenítésekor már nem. tehát hiába cseréled ki, nem tölti fel. (ebből adódóan nem tudni, hogy itt ez szándékos-e a moto részéről avagy sem)
a speed dial modult is mint objektumot látom a forrásban de, hogy az szándékosan lett-e levezetve a felületről vagy valami bug, csak akkor látnám, ha végigdebuggolnám az egészet. azt meg már mégse...
-
Kront
tag
válasz
Keeperv85 #1541 üzenetére
adb most nincs fenn a gépemen, idővel majd megnézem. igazából azért is választottam ezt a gépet, mert tetszett, hogy gyárilag egyben van és nem akartam/akarom piszkálni semmivel. éppen eleget kínlódunk a munkahelyemen a galaxy tabok belső lelkivilágával. még rootolni se akarnám, ha a TB menne rajta.
-
Kront
tag
válasz
Keeperv85 #1521 üzenetére
azért egyelőre még elég jó ahhoz, hogy ne hiányozzon a downgrade, bl nyitás meg a root. főleg most, hogy zsírfecske linkje alapján tényleg le lehet szedni a google idegesítő reklámjait. (na jó, a root-ot azért egyszer megcsinálom, de kizárólag a TB miatt. már egyszer kifagyott teljesen, csak a hard reset segített, pedig hozzá sem nyúltam, csak az asztalon figyelt készenlétben, aztán csak jött a piros halál.)
más inteles telefon nincs a piacon, amit könnyebb lenne portolni? mint ha a nokiának lenne ilyen. vagy az W9 platform?
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #1475 üzenetére
Gopi Palaniappan írta, ő adta ki a forrást. Lehet jobban megnézte mint te
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #1473 üzenetére
Az csak a toolchain.
Amúgy a hivatalosról beszélek én is:
Do not do a full build by running "make" as that would most likely fail. Instead you should try to build the individual binary targets. With the subset of repos that we post currently, its not possible to build the entire release using just "make"
We only guarantee the build for GPL binary targers, kernel, kernel modules. All others may/may not build..you may need to make changes to make them build with vanilla repos. -
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #1470 üzenetére
Igazából annyi a probléma ezzel is, hogy a srác aki közzétette megmondta, hogy ebből NEM lehet egy teljes ROMot összerakni, még dolgozni kell vele. Ha lenne Razr I-m, akkor lehet, hogy nekiülnék, de így, hogy még tesztelni se tudok...
Mondjuk még most is keresek JB-s Razr I OTA csomagot, kíváncsi lennék benne egy-két megoldásra.Amúgy elég következetes a számozás: 8-as a ICS, 9-es a JB.
-
GGMPC
őstag
válasz
Keeperv85 #1463 üzenetére
Mivel nekem van ilyen es 2-3 modellel is kiprobaltuk, ezert batran allithatom, hogy a leirasaval egyezoen kb. 8 Motorola modellel kompatibilis es igen a dock menut is elohozza minden esetben!
En szvsz utangyartott cuccokkat sosem vennek, de kinek a pap, kinek a paplan!
15ezer forint volt szallitassal egyutt.
-
Kront
tag
válasz
Keeperv85 #1454 üzenetére
amúgy feláll a rendszer GXI-n? megy rajta valamennyire? én bele se merek gondolni, mekkora meló ezt oda portolni, hogy rendesen működjön. még akkor is, ha a vas közel azonos. egyik környezetet sem ismerem, csak a samsung tabok lelkivilágában vagyok otthon valamennyire, de ott is annyi az egyedi kernel rész, még házon belül is, hogy app írásakor gyakran figyelni kell rá, hogy a 7-esre írt UI elemek nem futnak a 10-es gépen és viszont.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Keeperv85 #1338 üzenetére
igen, ezt kitárgyaltuk, mivel a default.prop (recovery ramdisk alatt) - build.prop (system gyökér) combo-t nem tudja összehozni...
Arra értettem, hogy már be sem kapcsol neki a telefon (nem soft-os gond) mert lemerült (bootloopnál is eljut legtöbbször a moto logóig - defynél tuti!) -
Jaffa75
őstag
-
Jaffa75
őstag
válasz
Keeperv85 #1318 üzenetére
na ez a kérdés, fején találtad teliben...
ha a kernel ugyanaz (tegyük fel) és felteszem a francia vodásat, akkor fel tudom-e tenni kis idő múlva az angol retail verziót? - ez a fő kérdés...
Sok esetben csak annyi a különbség a szolgáltatós kiadások és a függetlenek közt, hogy belepakolnak néhány speckó (maradjunk ennél a kifejezésnél a sz@r helyett
) alkalmazást!
Viszont ha bármilyen frissítés jön utána, akkor arra viszont léphetek majd előre...
-
Jaffa75
őstag
válasz
Keeperv85 #1312 üzenetére
Szia,
A GB a Build numberben a régió kódja...
A gond az, hogyha ezt (FR) feldobom rá, és utána más lesz a GB retail build száma - akkor nem tuti hogy azt rá tudom tenni (nincs downgrade ugye...)
!Egyébként most töltöm lefelé
, ez egy francia Vodafone-ra kiadott Blur verzió...!
-
kelly416
veterán
válasz
Keeperv85 #1277 üzenetére
Ejha, eddig úgy tudtam, hogy nagyon kis hatósugarú adatátvitel. Igaz, nem olvastam utána, mert annyira nem érdekelt a dolog, de most felkeltetted az érdeklődésemet.
A cégnél ahol dolgozom, többek között mágneskártyák is vannak, hogy azonosítsuk magunkat. Mármint ilyen (azt hiszem, ez inkább chipkártya) megoldások. Ezek szerint van rá lehetőségem, hogy ezt lemásoljam és csak a telefonommal azonosítsam magam olyan helyen, ahol ezt kérik? -
zsirfecske
addikt
válasz
Keeperv85 #1080 üzenetére
na jó, ott a pont.
de hogy témához is kapcsolódjak: usb otg kábel, próbálta valaki? pendrive csatlakoztatáson kívül gyakorlati felhasználása mi lehet?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Keeperv85 #1078 üzenetére
le merem fogadni, hogy nem mernéd odaadni 5 perce egy random 1 éves gyereknek
defy-al megteheted, de ha nem akarsz gg-re fentiekhez hasonló árkokat, kell a fólia. grand x in és razr i meg fóliával is maradandó károsodásokat szenvedne. bármilyen samsung okosteló meg vasdobozban purhabbal kifújva is, hehe.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Keeperv85 #961 üzenetére
Ha a 39-es brittet, vagy a 31-es EU-t teszi fel nagy b@zmeg nem lesz, csak onnan már nem léphet vissza! Nem szaladtam még bele a késbe így, úgyhogy csak azt tudom, amit ezek kapcsán olvastam! Ha bootloopos (mert erősen úgy tűnik) akkor a kérdés, hogy tudja-e tölteni? Én ezen aggódnék
..
-
MFalcon
tag
válasz
Keeperv85 #953 üzenetére
A lefelé gombbal tudok közlekedni, a fel gomb az enter. Hangerő le + bekapcs gombbal tudok belépni. A lefelé gombbal megy is, ha hangerő fel-t nyomok bármelyik opción lefagy. Ha pl recovery-re nyomok, lent kiírja, hogy "Booting into Recovery mode..." és nem csinál semmit. Ezután már lépkedni se tudok, csakha mind a 4 gombot lenyomom, újraindul.
-
MFalcon
tag
válasz
Keeperv85 #948 üzenetére
Na engem érdekelne ez a recoveryből helyreállítás dolog.
Egy másik módszer szerint csináltam, de bootloadert nem nyitottam, lehet hogy pont ez a baja. Indulás után belép Fastbbot Flash Mode-ba és ott nem tudok semmit csinálni. Hogy tudnám visszarakni a gyári csomagot??
-
-
MFalcon
tag
válasz
Keeperv85 #939 üzenetére
Úgy tűnt, hogy minden rendben van. Bár a 4. lépés nem volt teljesen tiszta. ZTE-s driver pack gondolom nekem nem kell (de azért felraktam
) , a fastboot drivert meg ugye a rootolás folyamata közben fogja kérni, de tőlem nem kért semmit.
Most találtam egy másik root leírást, direkt razr i-hez. Részletesebbnek tűnik, próbálkozok azzal. Majd jelzem, hogy mi a helyzet.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Keeperv85 #939 üzenetére
Ennél rosszabb a helyzet...
egyikkel sem tudtam rootolni, (ha rendszergizdaként futtattam akkor sem
) ! Nemcsak a root checker írja azt hog ynem megy, hanem a tb sem indul el rajta! Addig eljut hogy újraindítja, de utána nem írja ki, hogy minden sikeres!
más lesz a gond...
-
zsirfecske
addikt
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
Keeperv85 #748 üzenetére
ez olyan mint anno defyban az omap3, tökmindegy hogy az 1 ghz-es soc megy 800 mhz-en, vagy alapból 800 mhz-es soc ami fut 1300 mhz-en is, mégis ment a vita. gyártástechnológia tök ugyanaz itt is ott is, lásd itt alul van a Z2480.
ha a moto tuningol, akkor úgyis szelektált procikat használhat csak és ellenőrizve kell legyenek egyesével, tehát tényleg indifferens hogy minek nevezzük. mindenesetre a grand x in-esek arcát elkentük, mert így vagy úgy +400 mhz a turbo boost órajelünk
de fel kell rakni egy rendszerdiagnosztikai progit és megnézni, lehet majd később megnézegetem.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Keeperv85 #744 üzenetére
kösz a pontosítást...
Természetesen láttam a Te neved is a sűrűn post-olók és építő megjegyzéseket tevő userek közt (a 'srácok' megnevezést nem degradálásnak, hanem inkább a teljes felsorolást megelőzvén kívántam használni) , és a szignóról is olvastam, hogyha az nem stimmel, akkor kuka az egész!
A kernel forrásnál pedig odáig (nem jutottam egyenlőre benne tovább) értem el, hogy ment "több kedves" üzi feléjük - és jött pár hárító válasz is a ZTE részéről!
Köszaz infókat!
-
Jaffa75
őstag
válasz
Keeperv85 #741 üzenetére
lejárt a szerkesztés...
Azt olvastam a Grand x topic mélyvizében, hogy "erős hasonlóság" van a 2 készülék közt, és alaposan belemásztak a srácok a dolgokba (nekem azért elég magasok voltak a dolgok
)... mire jutottak? Ha jól emlékszem még a ZTE-nek is címeztek leveleket a kernelforrásról, amit talán ki is erőszakoltak
... amit ko9 kolléga írt root, azon vajon működ(het)ne az I-n is?
-
user137
őstag
válasz
Keeperv85 #650 üzenetére
nekem nem tűnik ellentmondásnak itt semmi amit írsz az eredeti állításhoz képest (ami ez volt: "a SIM kártya és a térerő 2 független dolog").
A SIM kártya meg 3210-esben is ugyanígy nézett ki, mint a mostani (nem micro)-SIMek, igaz előtte a hőskorban (GSM450, etc) még nem szedtem szét mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest