- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
válasz
tom956ster #4454 üzenetére
a szivárgás miatt teleszemeteli magát - 4.4-en már minden ok....
most vagy eljut a teló evolúcióilag arra a szintre, vagy custom rom, vagy együttélés... úgy tűnik, nincs más esély. -
GGMPC
őstag
válasz
tom956ster #4448 üzenetére
Az felment 100-ig csak valami vedelem miatt hagyja (par ora nem lehuzas eseten) visszacsurogni - azaz nem tolt ra.
Multkor elmondtak nekem, hogy miert, de most le nem birnam irni - a lenyeg, hogy nyugi, minden rendben van ott!
-
J.K.F.
csendes tag
válasz
Még sosem felejtettem töltőn, de gyanítom, hogy arról lehet szó, hogy 100%-ra feltöltés után akkuról kezdett működni a mobil és reggelre merült 3%-nyit. Lítium akksinál ugyanis nincs csepptöltés (legalábbis nem ajánlott), és a notebook-om is úgy működik, hogy 95% fölött nem kezd töltésbe.
-
kelly416
veterán
válasz
95% és 100% között tartja a max.-ot töltőn, legalábbis az én régi tapasztalataim szerint. Nem "csepegteti" mindig tele, hanem 100-on abba hagyja, és nagyjából 95 körül újra feltölti. Már nincs meg egy ideje, lehet, hogy téves is amit írtam, de annak idején én ezt figyeltem meg.
-
GGMPC
őstag
válasz
tom956ster #4435 üzenetére
Settings - Developer Options - Disable HW Overlays pipa be.
Igy nem lesznek roccenesek... Annyi hogy minden ki-bekapcs utan vissza kell pipalnod!
-
Schanyee
senior tag
válasz
tom956ster #4435 üzenetére
Csináltál a vásárlás után törlést? Tegnapi nap este megnéztem mennyit bírt az aksi, mert meglepett meddig ment, ennyit nem szokott. A háttérben fut Google(now is) , Facebook, Skype, bő 1 óra beszélgetés ésuúgy25 perc bekapcsolt kijelző volt, 1 nap 16 óra után volt mmég 28%. Valamint a lagg sem jellemző, pedig már lassan fél éve nem volt törölve semmi. Szerintem próbálj meg egy resetet.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
tom956ster #4397 üzenetére
Azt nem ketlem, hogy jo lesz az ar - foleg a mi 12 es 13 ezres arunkhoz kepest!
Viszont ha leejted - meg rugdoshatod is par meteren keresztul!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
tom956ster #4394 üzenetére
Nekem az van (fekete) és cool, ismerősömnek fehér az is szép!
Kamera gomb eltakarva, de nem para, mert nyito szituban ott van és a képernyőre is ki van rakva!
Moccanj rá!
-
Zsebob
senior tag
válasz
tom956ster #4394 üzenetére
A méret jó, de az M en nincs kamera gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest