- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harait
tag
válasz
-=Vacsek=- #4892 üzenetére
Motorola eg30
-
harait
tag
Már nem tudom mik voltak, amire emlékszem az a mignonos játék(lehet azóta megoldották nem néztem), aztán nemrég próbáltam a guglinak a cardboard alkalmazását az nem ment sem a hasonló appok(tuscany dive). Mondom nem akkora gond, a legtöbb nagy fejlesztővel nincs gond csak néha van amibe belefutok hogy nem működik....
-
harait
tag
válasz
GordonSamway #4816 üzenetére
Ez nem neked való készülék.
-
harait
tag
válasz
-=Vacsek=- #4748 üzenetére
Biztos le fognak hurrogni de én tescos töltőt használok. Szép kék ledje van
azt hiszem 600ma töltőárammal. Navi mellett is tölti az akksit
-
harait
tag
válasz
Executioner #4734 üzenetére
Első körben azt mondanám hogy a másik fél készüléke gagyi vagy samsung, esetleg gagyi samsung
nálam is szokott ilyen lenni de általában kristálytiszta a hang. Lehetséges ok még a hálózatgyengeség.
-
harait
tag
válasz
-=Vacsek=- #4721 üzenetére
Jaaa akkor szolgáltató, ilyenkor újra aktiválják vagy resetelik a sim kártyát a hálózaton. Telefonálj be nekik hogy van 10 percük megcsinálni
-
harait
tag
válasz
-=Vacsek=- #4718 üzenetére
Akkor esetleg settings》more》mobile networks》acces point
Itt nézd meg hogy mi van, a szolgáltatódnak megfelelő apn kell legyen beállítva, guglizz rá hogy t-mobile apn, vagy telenor apn stb
-
harait
tag
válasz
-=Vacsek=- #4714 üzenetére
Miért nem frissíted 4.1.2-re? Amúgy nem járt le a mobilnet előfizetésed?
-
harait
tag
Jajj de jól jött ez a progi, kiderült hogy a 1.5m-es kábelomon alig jön áram, max 200mA, a 3m-es 2 dolláros kínai kábelen meg szépen jön 500 felett...nem hittem hogy ennyi múlik a kábelen
-
harait
tag
Sziasztok, olyan gondom akadt hogy tegnap óta néha rájön az 5 perc a telomra. Azaz 2-3 percig ha akarok nyitni egy appot akkor csak villan egyet és kidob belőle. Tehát indítanám az alkalmazást és csak kilép. Se üzenet se semmi. Utána meg mintha semmi sem történt volna minden működik rendesen. Amit utoljára letöltöttem alkalmazásokat már letöröltem hátha azok okozzák a gondot. Ilyenkor a settings sem akar megnyílni, applista, launcher működnek, widgetek is. Van esetleg valakinek ötlete? Egyedül a clean mastert használom ami bele tud nyúlni a fájlokba de csak óvatosan törölgetem a felesleget vele. Ha lehet akkor elkerülném a factory resetet.... köszi az építő jellegű tippeket
-
harait
tag
Én igazán nem értek ennyire a dologhoz, de a ram az nem azért van hogy használja a telefon? Ha folyamat azt hajhássza az ember hogy minél üresebb legyen a ram akkor ki kell szedni belöle és kész
A rendszer majd intézi magának hogy mit hagy benne meg mit nem. Hasonló eset mint ismerős a legújabb csúcs samsunggal, amint megkapta első dolga volt ilyen task killer feltelepítése, ki is röhögtem azt mondtam neki ha szerinted ettől jobb lesz akkor nyomkodd csak -
harait
tag
Igen sokkal praktikusabb gombot nyomni mint a képet tapizni, biztosan tudom hogy letettem a hívást(vegyek egy nokia 3310-est mi
) a kameragomb nem is rossz ötlet majd letesztelem
Szerk: a hangerő gombra nem ébred, viszont a kameragomb hosszannyomásával majd visszagombbal kivitelezhető a dolog
kösz sxxorp, megmentettél egy emberi életet
-
harait
tag
Ha holnapig nem találunk rá megoldást akkor lehúzom azt az üveg ciánt amit kikészítettem
-
harait
tag
Sziasztok, olyan bajom van hogy én szeretem a power gombbal letenni a hívást. De ha esetleg kihangosítva beszélek akkor a kijelző lekapcsol és ha számot akarok hívás közben kikeresni a telefonból akkor nemtudom életre kelteni a képernyőt, csak a power gombbal amivel meg ugye leteszi
ördögi kör......valakinek van esetleg ötlete?(a képernyő timeoutját nem akarom piszkálni)
-
harait
tag
Nem tudom volt-e már, de esetleg hasznos lehet
-
harait
tag
A "nem fordul el a kijelző" jelenség nálam is szokott jelentkezni kb 2 hetente. Valamint néha gondol egyet és nincs mobilnet, ujraindítás szokott segíteni de akkor is zavaró...
-
harait
tag
Natessék[link]
-
harait
tag
Micsoda problémáitok vannak, a Kitkat a legújabb android verzio neve. Az a villám meg sztem tökmindegy hogy ott van-e vagy nincs(nekem is ott van ha feltöltötte akkor is). Azzal jelöli a telo hogy a kábel rá van dugva és jó a kontakt. Miért zavar ez ennyire? Jól működik a telefon, feltölti? Akkor hol a gond
-
harait
tag
Sziasztok, mostanában el kezdett vacakolni a telefonom...ilyen apróságokkal hogy nem akar felmászni mobilnetre, vagy multkor a waze vacakolt...egy újraindítás szokott segíteni. Ma 40%-os akksinál fotózni akartam majd szépen úgy állította le a telot mintha 1% lenne csak, azt is írta h 1%.
Factory reset segíthet, vagy valami döglődik benne? Reset esetén milyen progit ajánlotok ami visszaállítja a jelenlegi összes adatot, wifi pass, progik esetleg launchert is? Tehát h ne kelljen újra vacakolni a visszarendezéssel...
Köszi -
harait
tag
Sziasztok, használ valaki hívásrögzítőt ami működik is? Bármelyiket teszem fel ha rögzít is csak akkor amikor én kezdeményezen a hívást....valami tipp esetleg? Köszi
-
harait
tag
válasz
zsirfecske #3355 üzenetére
Az alant említett hangerő le+power hosszan nyomva kombót ugye már próbáltad
-
-
harait
tag
-
harait
tag
Sziasztok, nektek a skype, hangout stb programokban milyen a front kamera képe? Nekem egy kivágott vackot mutat....idegesítő h van másodlagos kamera de a programok nem tudják rendesen kezelni...
-
harait
tag
válasz
zsirfecske #3235 üzenetére
Egeret már próbáltam, nem kezeli
-
harait
tag
Igen sajnos akármilyen gorilla glass, a telefon még mindig nem való szögbeütésre. December óta használom tokban, semmi baja, karcmentes.
-
harait
tag
nem értem, hogy ha valaki alföldi akkor miért nem tud helyesen írni.... -
harait
tag
Hé, nektek is azt írja a telo T-mobile helyett hogy Telekom HU? Micsoda újítás xd
-
harait
tag
válasz
zsirfecske #2641 üzenetére
akkor passz
-
harait
tag
Nekem csak 1 db kellene, ha esetleg van valakinek felesleges darab akkor vevő lennék....pm..
-
harait
tag
Amúgy nagyon gyér a romkínálat a telora, legalábbis xda-n talán kettőt vagy hármat találtam....
-
harait
tag
válasz
Shyciii #2510 üzenetére
itt a link a progihoz, valahogy el van rejtve
Fel lehet telepíteni, h működik-e az majd kiderül. -
harait
tag
válasz
Shyciii #2476 üzenetére
Ne gondolkozzál, vedd meg!
Inteles program kompatibilitással nincs nagy gond....pár program van csak ami nem kompatibilis de mindre van alternatíva(kivéve pár komolyabb game)ha ez neked siralmas akkor milyen amelyik korrekt?
root csak bootloader feloldása után lehetséges igen...
-
harait
tag
ha már airdroid......a külső sd kártyát nektek látja a program??
-
harait
tag
Sziasztok
Nemtudom h én csinálok-e valamit nagyon jól vagy éppen nagyon rosszul
DE levettem a proci órajelét minimumra 600 mhz-re és szinte cseppet sem lassult a rendszer....nem értem hogy ez hogy lehetséges h nem veszek észre semmit....több programmal is megnéztem az órajelet és tényleg...komoly játékkal ugyan még nem teszteltem, de nem vagyok nagy játékos, amikkel játszogatok bőven jól futnak így is -
harait
tag
Sziasztok egy kis technikai segítsétséget szeretnék kérni. Nézegettem h hogyan tudnám megoldani a fat32 4gb fájllimitjét.....háts sehogy csak más particióval. Vajon ha ext4 fájlrendszerbe formázom át az sd kártyát akkor kezelni fogja a telo?
-
harait
tag
Sziasztok, lehet h én vagyok a hüle de nem akar a telom fastboot módba lépni, légyszi valaki próbálja már meg h neki belép-e! kikapcsolt állapotban ...hangerő le+power...
köszi -
harait
tag
Ha jól olvasom akkor van metódus a 4.1 rootolására is. ITT
Ha jól értelmezem akkor a bootloadert ki kell nyitni a hivatalos úton, majd mehet rá egy recovery.img és ezek után a fenti linken található zip-et kell CWM-ben megerőszakolni és kész is.
Jól vettem ki?Amúgy mi a helyzet ezekkel a marhaságokkal amit a gyártói oldalon írnak h feloldás után nem lehet videot lejátszani meg lehet h a programok nem fognak többé menni. Mi ez? Ez tényleg így van vagy csak megfélemlítés gyanánt írták oda?
-
harait
tag
Alapértelmezéseket a beállítások/applistában lehet törölni, pl a launcherét is.
-
harait
tag
Sziasztok lehet h kipróbálom ezt az nfc matricás okosságot, vajon az üzemidőre hatással van ha folyamat be van kapcsolva az nfc?
-
harait
tag
válasz
zsirfecske #2224 üzenetére
igen azt még én linkeltem
...
-
harait
tag
Sziasztok, JB-re azóta sincs megoldva a root??
-
harait
tag
válasz
zsirfecske #2176 üzenetére
Lehet h kamu
-
harait
tag
Sziasztok ezt a progit próbálta már valaki? ezt
-
harait
tag
válasz
kelly416 #2018 üzenetére
igen én is úgy tapasztaltam h gyorsformázással dolgozik, de hagytam neki majdnem 2 órát ez alatt sem történt semmi.....gépen partition wizard-al többször ellenőriztem a kártyán levő partíciót, semmi hiba, fájlrendszer stimmel, mi kell még neki?!...előző kártya megfelelően működik
-
harait
tag
Sziasztok, sd kártyát szeretném kicserélni és némi problémába ütköztem. Előző 8gb samsung kártyát cserélnék 32-es samsungra. A baj az hogy beteszem az új kártyát és kíírja h blank sd card, rámegyek hogy format, majd előjön egy "erasing sd card...." felirat és fél óra múlva sem történik semmi. A kártya amúgy hibátlanul működik számítógéphez csatlakoztatva. Partício fat32, bármit másolok rá gépen telóba betéve blank sd-t ír :\
Jelenleg háromnegyed órája pörög a töltésjelző és erasing sd card.... felirat, de vajon csinál is valamit vagy csak szopat?
Gyári 4.1.2 rendszer.
Bármilyen tippet szivesen fogadok. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A RAZR i az Intel Atom processzora miatt jelenleg igazi csemege a piacon, de tartogat még más különlegességeket is.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest