-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Mi az az egyre több? Ez a Here nekem sem indul, de egy tök friss, béta fázisú appról beszélünk, majd jelzik páran a hibát és erre is alkalmas lesz, én sem ezzel foglalkoznék elsőre, hogy x86-tal is kompatibilis legyen.
Azt viszont nem tapasztaltam, h egyre több olyan alkalmazás lenne, ami nem működik a telefonnal, pedig 100+ alkalmazásom van - Neked melyek ezek? -
GGMPC
őstag
Ezt most viccnek szántad?
2011-es készülék az iPhone 4S és megkapja az IOS 8-at!
A Motorola meg amióta Android platform van, azóta nagy ívben szarik az egészre.
Vicc hogy ezt a tömeg szar Moto G-t nyalogatjàk folyamatosan!Nem baj, így tovàbb - de nélkülem...
Egyébként meg ez a KitKat fél GB RAM-on szöveg is egy vicc, mivel konkrétan egy nyamvadt fél giga RAM-os cucc nem kapta meg és nem is fogja...Fuck Moto!
-
Executioner
tag
Nem csak akkor van ha sarsungról hívnak. A hang minősége jó, csak olyan mintha a hangerő le lenne véve.
A hálózat sem lehet mindenhol gyenge.(#4736) Zsebob: A Motorolánál minden bizonnyal megfelelő hangszórót tettek bele... rajta van még a gyári fólia a telefonon. Ebből kifolyólag eltömődve sincsen.
Egyszer volt olyan, hogy beszélgetésközben le kellett tennem a telefont, és mikor újra fölvettem el kellett emelnem a fülemtől mert olyan hangos volt! Azóta egyszer sem csinált ilyet.
Üdv.,
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
Blokkolnam0
aktív tag
azért én megnézném többször is ugyanazzal a kábellel.
A gyári USB kábelt és egy vásárolt 1.4 méterest többször felváltva dugtam rá a telóra, és mindig más értéket mutat a battery monitor widget. Illetve időben is változik (pl. 300 és 750 mA között ingázik).
Szóval azért ne higgyél annyira abban hogy a kábel számít -
sxxorp
őstag
Sztem tök praktikus, és gyors a power gombbal letenni a hívást
Egészen addig gondoltam így, amíg először nem tudtam visszahozni a képernyőt, pedig kellett, csak letenni a hívást
A házi megoldásom a kameragomb benyomása lett, az esetek nagy részében visszahozza a képernyőt (azt hiszem akkor nem, ha direkt te zárod le a képernyőt, nem magától deaktiválódik), mégha így egy fokkal körülményesebb is (a fotóüzemmódból ki kell lépni) -
kelly416
veterán
-
-
kelly416
veterán
Callrecorder
Nekem nagyon halk a túlfele a vonalnak, de van aki esküszik rá, hogy nála tökéletes. Eddig tény, hogy ez az egyetlen, amin egyáltalán hallani a partnert is azok közül, amit én próbáltam.
Igen, törvény tiltja, de csak azt, ha nem tájékoztatod a vonal másik oldalát a hívás elején. -
harait
tag
-
zsirfecske
addikt
-
Baranya24
tag
Most esik le, hogy a nick -emből következtettél a lakhelyemre..bár tévedsz.
Maradjunk annyiban, ha más helyesírásába kötsz bele, te magad írj helyesen legalább. "Hogy ha" az az. rszág minden pontján hogyha... és még azt fűzném hozzá, aztán zárom a témát: örülnék ha annyi időm lenne, hogy minden telefonról gépelt szövegnél lenne időm a helyesírásra figyelni, és arra is maradna időm hogy másokba kössek bele. -
J.K.F.
csendes tag
Most kipróbáltam másolgatással a flash tárolók sebességét.
Hmmmm, elég vegyes a kép:
702MB másolása:
Háttértárak közti másolás:
- belsőről microSD-re: ~61sec (~11.5MB/s)
- microSD-ről belsőre: ~52sec (~13.5MB/s)...ez alapján valószínűsíthető, hogy a belső tárhely gyorsabban írható, mint a Class6-os memóriakártyám.
Node!
Háttértáron belüli másolás:
- microSD-ről microSD-re: ~97sec (~7.24MB/s)
- belsőről belsőre: ~217sec (~3.24MB/s)Persze árnyalhatja a képet, hogy mennyi szabad hellyel gazdálkodhatott a belső és a külső flash vezérlője, mivel azok igyekeznek kímélni a cellákat, azaz lehetőleg olyan cellába írni ami még keveset volt használva. Nyilván a több szabad hely nagyobb szabadságot ad a vezérlőnek. Laptopon (96GB-os) SSD-nél akkor találkoztam brutális lassulással, amikor a szabad tárhely 6-7% alá csökkent (persze csak a teszt erejéig, ennél jóval több szabad helyet szoktam fenntartani), addig a sebesség meglehetősen egyforma (villámgyors) volt.
Itt a következő volt a helyzet:
- Szabad hely microSD kártyán belüli másolás megkezdésekor: 26.6GB/29.2GB (91.1%)
- Szabad hely belső tárhelyen belüli másolás megkezdésekor: 3.6GB/8GB (45.0%) -
Shyciii
veterán
Köszi a válaszokat, és a svéd acélról a képet, majdnem márkatárs
Sajnos a fotó minősége ezt nézvén se valami jó. Pl. ha összehasonlítom az én svéd acélommal, ami picivel van távolabb a fotón, ennek ellenére a hűtőrácson egyértelműen kivehetőek a feliratok, a tieden max az első v betű olvasható, többit meg tudom mi az. De legjobban a füves-leveles-avaros részen látszik, hogy nagyon elmossa. Samsung Galaxy S Advance-em annyiban jobb, hogy nem mossa el így a képet, ergo több részlet látszik, igaz van zaj is a képen, dehát valamit valamiért
De jobban zavar a root hiánya JB alatt, legalábbis amivel nem kell bootloadert felnyitnom. -
Kront
tag
-
Kront
tag
nem lehet semmilyen módon kijátszani a fat32 limitjét, elég egyértelmű okból. (elfogynak a címbitek)
használhatsz helyette exfat-ot, hfs+, ntfs-t, ext2,3,4-et. ezek közül az első kettőt már a linux sem támogatja, az android (ics-ig bezárólag) meg (nem rendszerpartícióként) egyiket sem támogatja. rendszerpartícióként az android még elboldogulhat az ext2-vel és a btrfs-el.
esetleg megpróbálhatod 3rd party programmal formázni és mountolgatni írásra/olvasásra, ami vagy működik, vagy nem. és ha működik, akkor sem mindig. ha minden áron próbálkozni akarsz valami kiforratlan eszközzel, akkor a paragon-ra keress rá a playen. nekik néha sikerül 1-1 formátummal megbírkózni, de erősen készülékfüggő. és persze a root alap. ráadásul ha sikerül, akkor meg egy-két rendszerközeli program dobhat hátast egy ext2 vagy ntfs sd card partíciótól, amelyik fat32-re számít. pl. egy ti backup.
én inkább azon trükköznék, hogy beférjek a fájlonkénti 4 gigába.
-
Schanyee
senior tag
Én azt mondtam a t-nél, hogy korábban vettem telefont, de még nem volt vele időm foglalkozni és ezért nem lett akkor kicserélve a simkártyám micro-ra, meg hozzátettem, hogy mostanában nem is mindig tudok hívásokat fogadni, szóval lehet hibás, és ingyen cserélték (westend alagsorban, a kisebbik üzletben) fel se merült, hogy pénzbe kerülne.
Egyébként ehhez kapcsolatos komment, ha bejelentem, hogy ellopták a mobilom és tiltsák le a sim-et, az pénzbe kerül. De ha mondom, hogy cseréljék ki mert rossz a régi, akkor fél perc múlva már ott is az új és a régi le van tiltva ingyen. Elég nagy kóklerek ezek. -
tekk
tag
Igazából az alábbi amazon.co.uk bejegyzés miatt kérdezem:
Apps cannot be transferred to the SD card (even using the App2SD app).
I have therefore filled the phone with apps, and I cannot download anymore. Very frustrating. I also constantly have low memory warnings in the notification bar.
-
zsirfecske
addikt
fentebb volt pont egy link, de senki sem merte kipróbálni
Baranya24:
jó kérdés, alapértelmezett music mappában próbáltad? poweramp-ot használok, abban megadható miket scanneljen és ott instant, meg van rescan is. semmi ilyesmi nincs, a gyári player ennyire fapados lenne? -
-
loukie
tag
Sziasztok! Nem tudom még fenn áll-e a probléma a fentebb említett sd kártyával? Én ma -az olvasottak után kicsit félve- beruháztam egy általad említett Samsung 32Gb class10-es kártyába és tökéletesen működik a telefonban. Én a helyedben visszavinném, -ha még nem tetted meg- cserére!
-
Kront
tag
azért ketté ne törd. nálam van otthon vagy 20 sd kártya és valamire mindet tudom használni. van ami csak gps-ben megy, van ami csak fényképezőben érzi jól magát, egy másik nagy sebességgel csak a média lejátaszóban fut. biztos, hogy előbb-utóbb akad majd olyan háztartási gép a közeledben, amiben működni fog. pl. pár száz forintért már kapni olyan mini usb átalakítót, ami két centis pendriveot csinál belőle. lassan már a kenyérpirítónak is lesz sd foglalata.
ha komoly hiba lenne vele, az sd formatter szólt volna.
-
Kront
tag
a telefon csak gyorsformáz. pár másodperc alatt késznek kell lennie. ott már valami baj van, ami lehet sima inkompatibilitás.
próbáld meg ezzel leformázni: [link]
végső esetben disk editorral írd felül az egész tartalmát (mondjuk 0-val vagy FF-el), mert lehet, hogy beragadt a boot recordba egy bit, ami nem írható médiának jelzi. ezt általában figyelmen kívül hagyják az asztali oprendszerek, de a mobil eszközök gyakran komolyan veszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest