- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Jaja, nem könnyű ha az ember mozgásban van és telefonálni akar, vasúton nem utaztam még úgy semmilyen telefonnal se, hogy ne szakadt volna meg a t-mobil hálózata. végülis nem volt még idejük kiépíteni a térerőt, meg előfizető is alig van, nehéz így bármit is kezdeni, szóval érthető.
-
Schanyee
senior tag
L04-es verziót vettem pont a hálózat miatt, az az európai változat. Egyébként Pesten használom, mikor Kőbányánál lement a metró az alagútba ott mindig megszakadt a telefonálás Razr I-vel. Vagy ha vonatozok le vidékre érdekes módon előbb kezd szaggatni a hívás, de ritkábban szakad meg mint a motorolával.
Cserébe az angyalföldön volt a lakásban térerő, ellentétben a Honor-ral, ahol 1 egységnyi van csak... meg a liftben sem szakadt meg a razr iZ3 Compact nekem is tetszett nagyon papíron, de aztán élőben valahogy mégsem jött be a formája és a pénztárcámnak is kevésbé tetszett volna
-
Schanyee
senior tag
Honor 6 lett, elégedett vagyok vele, csak az zavar, hogy ha be van kapcsolva a mobilnet (márpedig az megy folyamatosan) akkor 1 nap alatt tuti lemerül 60% körüli android fogyasztással, mindegy, hogy 30 perc vagy 3 óra a kijelzőidő (a kijelző 25% fölé akkor se ment). De stabilan kibírja ez is a nap végéig, azért a 3000mAh-s aksi jól tartja magát. Mobilnet nélkül nyaraláson 4 óra kijelzővel, 12 óra GPS-el bírta 4 vagy 5 napig.
Meg azt még nem tudtam eldönteni melyiknek erősebb az antennája. Ahol a razr i megszakadt hívás közben, ott a honor nem, a lakásban meg tök jó volt a razr i, a honor-on meg alig van térerő, szaggat a hívás...
-
kiro4444
tag
Köszi. Nekem ez nem rutin meló volt. Izgultam eléggé, mert az első próbálkozás kudarc volt. A 100mb-os korlát miatt. Nem tudtam mi tévő legyek, de több órányi olvasás-keresés-olvasás végül sikert hozott.
Ismét élvezhető a telefon. Feltűnően gyorsabb, és az akksit sem eszi, így hogy nincs teletömve apokkal. A menüben megnézve a ROM mérete még így is néha csak 156-165 mega szabadhelyet ír. De 200 környéke a normál.
Végül is érdemes 4.4-re frissíteni? Mik a pár hetes használat utáni tapasztalatok? -
kiro4444
tag
Mivel így sem tudom használni, gondoltam teszek rá egy új firmwaret, csak nem tudom, hogy az enyém az milyen volt. Nem tudom, hogy pl angol vagy német volt. Az újnak szerintem ennek kelle lennie:
Branding: Retail Germany/EU
Version: 9.8.2I-50_SMI-26 FULL
Android Version: 4.1.2
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
Ez felülírja a régit nem? Mire kell vigyázni? Csinált már ilyet valaki? Könnyű téglásítani? -
-
Schanyee
senior tag
Hétvégén produkált 2 újra pin kód kérést, meg ma úgy 4. alkalomra tudtam telefonálni vele, mindig kisípolt. Ez utóbbi lehet nem az én telefonom hibája, mert többnyire csak 1 emberrel csinálja és a gyári 4.1-el is csinálta. Amúgy munkahelyen áttértem a fix 2g hálózatra, mert az van csak stabilan az irodában, 3g-vel nagyon gyorsan merül (hétvégén teljesen jól bírta 3g-vel, szóval nem a telefon hibája). Fix 2g-n viszont nem dobja el a hálózatot és telefonálás közben sem szakadt meg, szóval elképzelhető, hogy amikor hálózatot vált akkor van valami baja...
Ami viszont eléggé cm hiba gyanús, wifi-t és gps-t ha használom hiába kapcsolom ki, akkor is viszi tovább, amíg újra nem indítom a telefont (airplane módot még nem próbáltam) Hétvégén is volt egy 12 óra GPS-em amiből csak 6 órát használtam én (túráztam). Viszont nem írtam fel a fogyasztási adatokat, bocs sxxorp
Utolsó aksi adat, csak azért mert ma is használtam gps-t
2g hálózat fixen, mobilnet fb, gmail ilyenek természetesen folyamatosan mentek.
14 óra 51 perc készenléti idő
14 percet futottam endomondo-val, viszont már 3 óra 22 p-e megy a gps az aksi adatok szerint
33 perc telefonálás kihangosítva
51 perc kijelző idő (10 perc játék a többi netezés)
Így merült 38%-ot -
Schanyee
senior tag
Eddig semmi új hiba nem jött be. Sőt azóta nem is nagyon telefonáltam 20 percnél hosszabbakat, így amiket írtam azóta nem jöttek újra elő egyik sem. Ami változás lett, hogy új irodába költöztünk, ahol elég rossz a térerő, így kb 12 óra alatt lemerült 2 alkalommal is. Ez annyira nem extra, mert korábban is jártam már így a gyári szoftverrel, még mikor új volt a telefon. Erre megoldásképp elegendő letiltani a 3G-t (amire szerencse, hogy CM11-ben van rá direkt kapcsoló), aztán így most sikerült összehozzak egy olyant hogy: 40 óra készenlét, ebből 1 óra 45 perc kijelző, 45 perc telefonálás és az elején volt egy 15 perces endomondo-s futásom, aminek köszönhetően beragadt a GPS 11 órára és ez volt a legnagyobb fogyasztó.
Hozzá kell tegyem éjszakára lekapcsoltam a wifi-t és a mobilnetet is, így 2 vagy 3%-ot merült csak az aksi reggelre, nem emlékszem pontosan.Hívás letétel: nekem az nem gyere be, hogy a power gomb letegye, a hívásaim 80%-át kihangosítva szoktam csinálni (az előbb írt aksi összegzés mondjuk kb 20% volt csak) és olyankor többször benyomom a kijelzőt, aztán ki és stb
A fényerő meg azóta egy konstans 30% körüli értéken van és ez így pont jó. Bár az is igaz, azóta nem sokat használtam napfényben.
-
Schanyee
senior tag
Szerintem app nem akadt be, nem meleg töltés közben, és kevésbé merül mint 4.1 alatt. Első nap 2 óra kijelző és 1 óra kihangosítón beszélgetés mellett 12 óra alatt merült bő 50%-ot, amiben egy csomó telepítés volt ráadásul.
Próbálkozom, most újraindítottam a telefonom. Tud valaki egy értelmes battery monitor programot? Hátha kiír valamit a töltésről.Így nézett ki az első nap CM-el:
Sajnálnám ha ilyen maradna a töltés, mert eddig tetszik. Egy újabb hibába botlottam csak bele, ami nem fog zavarni sok vizet, fotóztam aztán a menü (visszanyilak, ilyesmi) eltűnt majd dobott egy hibát és előjött. Mondjuk ez nem zavar, mert elég ritkán fotózom mobillal. Meg csak egyszer jött elő, nem tudtam megismételni.
Szerk.: nincs valakinek hozzászólási joga XDA-n? Nekem nincs
de lehet érdemes lenne ott megosztani a problémát.
-
LeMiki
tag
Semmi gond, nyugi!
Amit linkeltem youtube videót, abban a kitkatra raknak TWRP-t és SU-t, csak nálam az adb parancsok nem akarnak menni.
A legnagyobb bajom továbbra sem ez, hanem, hogy a teló gyakran elkezd melegedni, aztán lemeríti magát 1 óra alatt. a gsam szerint a kernel és az OS meríti legjobban.
Enyhén szólva sem váltotta meg a világot a gyári 4.4.2, legalábbis nálam -
Schanyee
senior tag
Reggel lett egy kis időm és feltettem, hogy ne munkaidőben jöjjenek ki a hibák. Egyelőre a lényeget még nem teszteltem, a telefonálást, a többi működött minden. Feltettem mindent a google mentésből ami rajta volt 4.1-en, nem futottam hibába eddig. Az 1 éve használatban lévő rendszer után nyilván gyors lett
Majd 1 hét múlva lesz érdemes bármit is mondjak. -
_JD
csendes tag
Még lógtam egy fotó és GPS teszttel.
CM verzió: cm_smi-26-2.zip
GPS:
Kicsit számomra mindig fura volt a razr i gps-e, házon belül mindig teljesen összezavarodott így alapból utcán teszteltem. Az első indításkor (mobilnettel) kb 1 perc alatt pozícionáltam, utána kb 30 másodperc alatt összeött a pozícionálás. Folyamatos működést még nem próbáltam, lehet track-elek egyet valamikor buszon. -
kiro4444
tag
Én anno a Spicámat rootoltam főzött rom miatt, mert elegem lett a gyári szarból, frissítés meg nyista.
Arra találtam magyar nyelvű, részletes, szájbarágós leírást, hibátlanul sikerült a root is, és több rom telepítés is, nem lett tégla.
A tabletemet vmi tök egyszerű szoftverrel csináltam, rádugtam, felismerte, rootolta és kész.
Valami ilyesmire gondoltam. Egyelőre gyári romot rajtahagynám, csak kigyomlálnám picit.
Lassan tolok egy hard resetet, akkor szeretném rootolni is.XDA-t nem követem sajnos.
Tehát ha valaki tud egy ilyen programot, amivel egyszerű, és biztonságos, akkor várom a segítséget. A Motorola oldalán nincs ilyen lehetőség? nem találtam. -
-
Schanyee
senior tag
Az idő hiánya nagy úr
és egy darabig most nem is lesz ebben változás. Meg az elmúlt 1 évben nagyon lecsökkent a telefonos zenehallgatásom, rövidebb utakat kibírom általában, a hosszabbra tabletet viszek. Mire oda jutok, hogy lesz időm, lehet kiöregedik az aksi, akkor meg vagy azzal kell szórakozzak, vagy új telefon.
-
Schanyee
senior tag
Raktam rá tokot, kijelzővédő fóliát meg Nova launcher-t
Na jó, úgy 1 éve nyitottam a boot loadert és tettem rá az Omar féle rom-ot, ami tök jó volt, csak kb heti 2-3 alkalommal magától újraindult mikor az asztalomon feküdt, aztán inkább vissza raktam a gyárit. Nem akarom megkockáztatni, hogy rossz pillanatban induljon újra. Azóta meg nincs is igazán időm ezekkel foglalkozni. Lehet pár hónap múlva ha akkor sem lesz gyári 4.4 kipróbálom ezt, majd ahogy alakul. -
BoC1ka
senior tag
Részt veszek a programban.
Hát néha elmegy a mobilnetem csak úgy, egy restart megoldja a dolgokat. Talán gyorsabb lett, fene tudja. RAM használata sokkal jobb lett, alapból dupla annyi elérhető mint 4.1 alatt. Akksi - 4.1 és 4.4.2 alatt sem vagyok megelégedve...naponta töltöm.
Azért még csinál érdekességeket a teló, érződik hogy nem végleges. Azt nem tudom mikor jön a final.
-
harait
tag
Már nem tudom mik voltak, amire emlékszem az a mignonos játék(lehet azóta megoldották nem néztem), aztán nemrég próbáltam a guglinak a cardboard alkalmazását az nem ment sem a hasonló appok(tuscany dive). Mondom nem akkora gond, a legtöbb nagy fejlesztővel nincs gond csak néha van amibe belefutok hogy nem működik....
-
tekk
tag
Első benyomások: nova launcher-rel teljesen jó, a blur-t nem szeretem. Egyelőre rossz tesztelő vagyok, mert bug még nincs
-
Uzi74
senior tag
Asszonynak nem bírja ki sokszor a napot, régebben nem volt ilyen gondja. whatsapp, viber esetleg facebook app megy a háttérben.
17 hónapos a teló, eddig az összes eddigi telóm akkuja kb. ennyit bírt napi töltéssel (kivéve a razr maxx-ot, ott nem érzni csökkenést 2 év után sem) -
kelly416
veterán
Én nem nagyon kapcsoltam volna be, tettem volna töltőre. Még kevésbé vittem volna vízbe, de ha már, akkor egy sima zacsi után egy óvszert rá, és csomóra a végét. Abba nem megy be a víz, mert tudjuk, mire tervezték.
-
kiro4444
tag
Akkor azt visszateszem, de mi az amit ne babráljak? Nekem nem kéne hogy háttérbe fusson a youtube, a G+, a galéria meg mittomén még mi.
És még három dolog.
1. Ma reggeltől tapasztalom azt, hogy pl, ha hangoutsból kilépek házikóval a főképernyőre, akkor egy pillanatig az tök üres, és utána töltődik be rá minden, appok, circle. Ez eddig nem volt. Ehhez szokjak hozzá? RAM 89%-on állt, így gondolom nem memória miatt lehet.
2. A circle-nél nem találtam beállításokat, hogy pl az időjárást mikor frissítse. Furi, hogy néha nappal még éjszakát mutat, a plusz városként felvett Budapestnél. Az elsődleges város is produkált már hasonlót.
3. Szintén nem találtam beállítást arra, hogy az értesítés hangok (hangouts, gmail) hangosabbak legyenek. A csengőhang hangereje jó, de ehhez képest az értesítő hang halk. -
harait
tag
Igen sokkal praktikusabb gombot nyomni mint a képet tapizni, biztosan tudom hogy letettem a hívást(vegyek egy nokia 3310-est mi
) a kameragomb nem is rossz ötlet majd letesztelem
Szerk: a hangerő gombra nem ébred, viszont a kameragomb hosszannyomásával majd visszagombbal kivitelezhető a dolog
kösz sxxorp, megmentettél egy emberi életet
-
Zsebob
senior tag
-
Drenadar
veterán
szerintem azok az appok, amik böngészőben is hibátlanul elfutnak, nem kellenek a telefonra, pl FB. Minek?
amúgy meg légyszíves ne éleszd újra a Tildy vs Mindenki vitát, felesleges! Döntött, váltott, sok sikert neki, reméljük azzal elégedettebb lesz, mi meg még nem adjuk fel a szélmalomharcot!
Mostanában vettem észre én is belassulást, mintha a telefon elfelejtené hogy néha dolgoznia is kellene... vagy ez nem is fagyás, inkább mint mikor reggel fel kell kelni és azt mondom! jaj még 5 perc...
azt ha felébredt már minden okés, de most nem vártam meg, restart volt...
Androidban valami memóriakezelés, és priorizálás nagyon el van lőve...
-
tildy
nagyúr
Ehhez root kellene, en meg nem rootolok.
Amugy igen, mar az van. Meg friss az elmeny, de eddig roccenesmentes. Meglatjuk egy honap mulva.
Nekem 2-3 eve volt utoljara volt szuksegem ilyen "takaritoprogikra", egy akkor ket eves keszuleknel .Utana sosem, es mindig roccenesmentes volt a moto-t megelozo telom is. Remelhetoleg most is igy marad. Ez nem no vagy ferfi dolog, de meg mindig nem tartom normalisnak, hogy 2 havonta facory resetet toljak, vagy akar "takaritoprogit" tegyek fel. Regen sem volt szuksegem ra, parom almas telojan sincs, ezen se kelljen.
Szerintem nem normalis dolog, hogy egy hetkoznapi felhasznalonak - meg akkor is ha programozo - ilyennel kelljen foglalkoznia. Oldja meg az oprendszer a memoriakezelest, ha meg custom a rendszer, akkor az.
En csak ennyit szerettem volna, ha ami korabban roccenesmentesen ment, az itt is ugy menjen. Nem akartam plusz idot, energiat stb. forditani plusz dolgokra, igy is eleg elfoglalt vagyok, semmi szuksegem pluszban ilyesmire, ha nem muszaj.
Es mindezek mellett nem vagyunk egyformak, neked az a normalis, hogy allandoan takaritod, nekem meg az, hogy mukodik -mint ahogyan a korabbi is mukodott - ugy ahogy van, mindenfele belepiszkalas nelkul, azokkal a progikkal, amiket altalaban hasznalok.
Btw 1 napja van meg csak meg, de mar most ugy tunik, mintha "ezer eve" meglenne. Szeretem az ilyet. Szeretem ha valami ennyire passzol hozzam.
-
tildy
nagyúr
Valoban, az okokrol nem, csak az eredemnyrol.
Azt elvarom, hogy normal hasznalat mellett ne lassuljon random modon, ne kelljen allandoan memoriat torolgetni, resetelni, st, a legvaratlanabb helyzetekben ne kelljen masodperceket varni. Hogy a google chrome, vagy fb app vagy barmi mas okozza-e azt nem tudom.
Mire valtottam? Visszatertem az "osokhoz" . M8. Meglatjuk mennyie leszek boldog vele.
-
kiro4444
tag
Oktassatok! Micro SD téma. Tehát, mielőtt beteszem majd, gyaluljam le az SD-t? Azaz lementek mindent gépre, és akkor vagy a gépen, de inkább a telefonba leformázom, hogy ne legyen rajta mindenféle szar, amikor beteszem majd a telóba. De amikor mindent visszamásolok rá TC-ben egy F6-tal, akkor a sok szar(ha van rajta) mind-mind visszamásolódik nem??
Vagy hogy csináljam? -
kiro4444
tag
Csak a Hong-Kong miatt vártam a savat. Hogy jaj szar lesz, meg túl olcsó, biztos szar lesz, meg kapsz ennyiért egy 3210-est stb stb.
Tuti először gyáriként meglesek rajta mindent, meg letöltöm az appokat, amiket napi szinten használok. Aztán majd jönnek a launcherek, meg az egyebek felfedezése.
Szeretem a gyári dolgokat, nincs velük annyi baj, de majd meglátom.
-
kiro4444
tag
Innen van:
[link]Ne oltsatok légyszi, hogy ez meg az, meg innen meg onnan van, meglátom majd, hogy milyen, és írom. Jó vételnek tűnt, 2 nap alatt elvitték az összeset. Remélem nem lesz tanulópénz, kicsit lutri. Úgyhogy, ha valaki savazna, akkor ne törjetek össze légyszi!
Várom az új telefonom, örülök neki. Remélem átmegy a feeling, és nem aláztok szarrá.
Van még hasonló, de a pali nem szállít EU-n belül, csak Hollandia, Svájc és Svédország. Kérdeztem miért, konkrét választ nem adott. De benne van, hogy a csomagot GIFT-ként adja fel, és a csomag értékének max 40 eurót ír (vám és áfa miatt fontos). Majdnem ez lett, Hollandiába kerítettem ismerőst, aki fog hazajönni nemsokára, de a seller elment nyaralni, így jelenleg END-ed a telefon.
Ha érdekel valakit átdobom a linket. -
tildy
nagyúr
Es megvalami, egy telefonnal sem, de egy szamitogepnel sem kellene, hogy az legyen a user dolga, hogy cache-t torolgessen. De -bar lehet te power user vagy - de nem varhatod el mindenkitol, hogy igy tegyen, es attol o meg nem lesz hulye, es nem user error, ha valami gyari alkalmazas hibasan mukodik. Igen atallhat, de miert o alljon at eveken at megszokott dolgokrol, amik eddig problemamentesen mukodtek? Es miert hazudja ezek mellett valaki az arcukba, hogy de ez igy tokeletes, csak mert neki mukodik?
Plusz miert rakjon fel uj Rom-ot? Miert rootoljon? Ha egyebkent nem akarna? Nem az lenne az idealis, ha a gyari szoftver rendesen menne? De. A korabbi sajat telefonjaimmal ezek mentek is. Nem is voltak rootolva, uj rom se kerult rajuk.Kerdesem koltoi, en innentol kezdve kilepek ebbol a topikbol - mert bar a tobbiek segitokeszek - , mert ilyen kioktato hangnemre nincs szuksegem. Fogalmam sincs mit kompenzalsz, de ezzel elerted, hogy megnezzem ketszer is, kinek segitsek. Mert ugy tunik ez a hala.
BTW kuldj postacimet, szeretnem az oranges kartyadat visszakuldeni.
------------------------------------------------------
update: A widgetes gond parom telojan is jelen van, a tobbi lassulas egyelore nincs. Megfelelo sebesseggel mennek az alkalmazasok, semmir enem kell duplan kattintani. -
tildy
nagyúr
Tevedes, mar korabban is jelezve volt a hivasos gond. Mutassam azt a kommentem?
Ott volt a legfeltunobb, de tobb alkalmazas is tobbedik kattintasra indult csak.1. En mindig. Eddig sehol nem volt gond. Nem fogok leszokni rola, ha valamelyik mobil nem tudja ( iphone) , vagy lassu, akkor azt a telefont elobb-utobb lerakom, es nem fogom hasznalni.
2. Sensem volt es lesz is, nem votl vele problemam, rendszeresen hasznaltam.
3. par dolgot megneztem, a memkartya gond nem razr i , hanem szimplan moto relevans volt, azert kerulte el a figyelmem.x. Tudod ha mindent ugy csinalnek ahogyan te, akkor nem tildynek, hanem sxxorp-nak hivnanak
es az ujabbak:
1. ->lasd x. En igen, es sosem votl vele problemam, kiveve itt.
Plusz nem csak a hivas indul lassan, de rendszeresen van, hogy a programok 2-3-4 nyomasra indulnak el.( vagy elindulnak elsore, csak annyira lassan.Volt mar olyan is , hogy epp olvastam valamit, rezgon volt a telefon, valaki sms-t kuldott, es automatice elkezdett szoveget kijelolni.
2. Mint irtam, ragaszkodom a gyari launcherekhez. Ha a gyari hibas, az ne az en bajom legyen mar. Akkor a gyarto a hibas.
3. nem fogok atallni, a telefon pedig 1-2 honapon belul a polcra kerul.
"Egyébként user error az is, ha képtelen vagy definiálni a problémát, feladatot, főleg programozók tudják ezt."
Leirtam, tobbszor is itt a topikban( hozzam a linkeket???) . Rettenetesen belassult a keszulek. Nagyon durvan a tarcsazonal veheto eszre, de a tobbi is rettenetesen lassan reagal. Es teljesen valtozo , mikor hogy. Total random modon.( BTW a wifi-s gond ( fel le kapcsolodas,) azota nem jelentkezett, volt , eltunt, nem volt problema. Ott is kiosztottal, ott is engem hulyeztel le)
btw, aki itt teleszemetelte a kioktatasaval a topikot az leginkabb te voltal. A tobbiek ismernek mar, nem egy nem ket razr-it vittem be az orszagba, nem egy moto g-t sem, ha valaki, akkor en tenyleg segitokesz vagyok. Ez rolad sajnos nem mondhato el.
"Pont most, mikor kiderült, és állandóan ömlik, hogy mekkora trágya.."
BTW , sosem mondanam, hogy mekkora tragya. Nem az. De hogy nem is 100%-osan tokeletes, az 100%. Fogadd el. Maradjunk annyiban, a te igenyeidnek 100%-osan megfelel, nekem vannak aprobb problemaim vele.
Ha valami user error, az az, hogyezt keptelen vagy felfogni.
A hozzad hasonloak miatt nem fog merni itt senki semmit sem kerdezni, akinek gondja van, mert jossz es kioktatod, hogyedehat ez hogy lehet, mert nalad minden szuepr es minden jo, bztos o a helikopter.
-
tildy
nagyúr
Egyszer megegettuk a kezunk vele, ( akkor vettuk, amikor wp8 meg a spajzban sem volt).
Egyebkent eleg egyszeruen kiprobalhatod:
Legyen kinn a fooldalon a circle widget, meg rakj ki egy embert "widgetkent" , akit hivni akarsz. ( tobb telefonomat hasznaltam ora/idojaras widgettel es ilyen gyorshivoval).Probald meg felhivni, legalabb 3-5 masodperc , mire elkezd tarcsazni. Legalabbis nekem.
Amugy keress ra, panaszkodnak masokis lassulasrol mas moto modellek eseten. Most talaltam valakinel vegul kiderult, hogy a memorikartya okozta az indokolatlan lassulast. Megnezem.
"Hiszen rossz hallgatni ismételten, az állandó problémákat úgy, hogy a többség nem szembesül vele."
Ha jol tudom, ez itt razr i forum. Megfleelo hely arra, hogy otleteljunk ne pedig akadekoskodjunk, vagya felhasznalot hibaztassuk.Nekem kell hasznalnom a telefont, fogadd el, hogy tenyleg lassunak erzem, es ne hulyezz le, es ne kerdojelezd meg azt, hogy igazat mondok . Es ne allitsd be user errornak. Egy telefon azert van, hogy az ember hasznalja. Raadasul programozo vagyok, nem hulye, nem telepitek minden faszsagot a telefonra. Van par program , amit rendszeresen hasznalok, ez kimerul a google sajat programjaiban(gmail, gmaps es tarsai), fb-ban, 4squareben, acurrency appban, es nagyjabol ennyi. ugyhogy kerlek, megegyszer fogd vissza magad, vagy ignoralj. Majd ha tobbiek akarnak, segitenek.
-
tildy
nagyúr
BTW, a szemelyeskedest nyugodtan kihagyhatod, nem derogal nem default programot telepiteni, de amit mondasz, kb olyan, mintha ugy zaratnal be egy alkalmazast egy userrel rendszeresen, hogy menj be a taskmanagerbe es lodd ki.
Ha pedig ilyesmire van szukseg az ket dolgot jelent:
vagy valamelyik szoftver teliszemeteli a memoriat -> szoftverhiba
vagy az oprendszer , rendszer nem kezeli megfeleloen: ez viszont gyartoi.Amugy a clean master segitett valamennyire, most mar 5 masodperc helyett csak ketto-harmat kell vanri, hogy elkezdje hivni akit szeretnek.
-
tildy
nagyúr
Bocsanat, de volt nokia lumia 800( paromnak) , ha valamit, akkor azt nem, tuti. Mondom, varok, hamarosan kiadjak, amit megveszek majd.
A tobbit mglesem. Nem vettem eszre akkuidoben csokkenest, 1.5 napot elmegy kb mindig.
btw: az ember azert vesz telefont,hogy kenyelmesen hasznalja, nem azert, hogy allandoan torolgetni, hibernalni kelljen processzeket -
missz
tag
A clean master tenyleg nagyon jo, en folyamatosan hasznalom, es kell is, altalaban estere vagy reggelre ajanlja fel h tisztitsam ki, mert lassul...el sem tudnam mar kepzelni nelkule, vmeik nap egyebkent egy kepet nem is tudtam el emailezni, mert vmit kiirt h keves a memoria, bar nem igazan ertem h mitol.., de aztan egy tisztitas utan mar nem volt semmi gond...! Hu ez a moto x nagyon bejon, foleg az a turkizes(?) hatlapos..
, na majd, ha ennek eljar az ideje
)
-
J.K.F.
csendes tag
-
tildy
nagyúr
Ket nyelv, szerintem qwerty, es flow.
Nagyon gyorsan lehet vele gepelni, ugye uj szavakat is tanul .
Nem pc-m van, az emlitett billentyukombinacio nem valt kiosztast, es ha magyar kiosztasra valtok manualisan , akkor + gombot csak nehezen tudok elocsalni , illetve megkeveri az agyam a z-y cserevel (mar akkor is, ha csak ra gondolok, hogy akkor most magyar billkiosztas, egyik itteni kommentemben lathato is az eredmenye )
A nap minimum 8 orajaban angol kiosztast hasznalva azert nem annyira egyszeru ez, ha peldaul most dolgoznek, siman mg is bolondulnek tole, hogy valtogassam, valahol tuti hibaznek. -
tildy
nagyúr
EN is swiftkey hasznalo vagyok. De csak mobilon
Szoval amikor epp nem a szamitogepem elott ulok. Onnet lehet eszrevenni, hogy igen, hogy mobilon a swiftkeyel mindig magyarul, ekezettel, a gepen viszont tobbnyire ekezet nelkul irok.
Sajnalom, hogy igy feleslegesen irtal ennyi szoveget, de a program tenyleg nagyon jo, en is csak ajanlani tudom.
-
Gábor-KJ
őstag
De ehhez egy wifin kell lognia a ket keszuleknek - ugye?
Sajnos nincsen rendes netem, csak tabletrol megosztott LTE, mondjuk az 12GB es mindez kettonknek...
De a lenyeg, hogy egyszer mintha probaltam volna ezt es nem volt tul egyszeru!?.
Igazabol nem gond kivennem a kartyat, foleg, hogy iszonyat gyorsan mennek at a dolgok a class 10-es SanDiskre, de idegesit, hogy nem latom a tarolokat ugy, ahogy az egy pendrive eseteben alap szint!
De azert koszonom es ki fogom probalni (talan ujra)
-
tildy
nagyúr
Itthon ASUS RT-N66U routerunk van, es nem szokott gond lenni, sot most volt az elso ilyen alkalom ezen a routerem, emlekeim szerint. ( Ertsd: eddig nem volt gond)
Es nem magyarazna, hogy miert csinalta az egyik itt, a masik miert nem. ( Az enyemnek itthon meg sosem volt hasonlo gond) Es a masik miert csinalta ugyanezt Bud free wifin, mikor 10 perccel elotte ugyanazon tokeletesen ment.
Azert meg mindig mondom,a repter wifijet nem fogom tudni megszereleni, minden mas eszkozzel amit probaltam okes volt
Es erdekes az is, hogy masnak, tok mashol tok ugyanilyen gondja van, szinten motorolas telon.
Amit tudok, annala tipusnal szoftverfrissites utan kezdtek ilyen gondok lenni. -
Baranya24
tag
Nekem is akad hasonló, de eddig "read only"ban voltam, mert nem volt időm.
Melóhelyen pl: van wifi kapcsolat, minden tökéletes, pár perc múlva (vmikor akár egy óra is) az egész halott lesz.. no connection, viszont ugyanúgy kék a wifijel az értesítősorban mint addig. Wifi ki, wifi be, és már meg is javul. Ezt otthon is eljátsza időszakos jelleggel teljesen rendszertelenül, habár ott ritkábban.
Mindkét helyen az ájfonok meg se nyekkennek ilyen téren, sőt más droidos telók sem.Nem zárnám ki semmiképp egy factory reset szükségességét, mert tavaly dec 21.e óta nem volt, de a telefon nagyon kapta az érzést. :-)
Csak hát nincs rá egy fél napom
Új hozzászólás Aktív témák
ma A RAZR i az Intel Atom processzora miatt jelenleg igazi csemege a piacon, de tartogat még más különlegességeket is.
- iPhone topik
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest