Motorola RAZR i - Atom meghajtású

Bevezető, tartozékok

Miközben a világ telekom oldalai roskadásig vannak az Apple és a Samsung legújabb készülékeivel és az egymással való csatározás vicces és kevésbé vicces részleteivel, van egy gyártó, amely meglehetősen háttérbe szorult. Pedig a Motorola neve mégis szinte mindenkinek ismerősen cseng, a témában jártasabbak tudják, ők voltak azok, akik feltalálták a mai mobiltelefonok ősét, az első valóban hordozható telefont.

Motorola RAZR i
[+]

Bár a gyártó kishíján csődbe ment, a Google, illetve az általuk piacra dobott operációs rendszer, az Android megmentette a céget. Felismerték, hogy az okostelefonoké a jövő, így a Milestone óta eltelt időszakban szinte kizárólag ilyeneket mutattak be. Időközben a Google fel is vásárolta a mobilos részleget, melynek fontossága elsősorban a szabadalmak birtoklásában rejlik. Ám közben azért nem feledkeztek meg az újdonságokról sem. A majdnem csődöt okozó RAZR szériát feltámasztották, ennek legújabb tagja, a RAZR i járt most nálunk.

Motorola RAZR i
[+]

Az XXL GSM-től érkezett doboz szokásosan piros-fehér színű, és még kinyitás előtt feltűnik a híres „Intel inside” felirat, de erről kicsit később. A telefonon felül némi tartozék is került a csomagba. Van itt hálózati töltőfej, USB adatkábel, egy sztereó füles és némi leírás. Memóriakártyát nem kapunk, ám van helyette egy olyan dolog, amit mobilnál nem sűrűn láthatunk: microSD vakdugó. Ennek értelmét nem tudtam megfejteni, ellenben a még szintén tartozék műanyag lapocska hasznos apróság. A memóriakártya vagy a SIM behelyezésénél vehetjük hasznát, ennek segítéségvel tudjuk az apró nyílásba betolni, hogy rögzüljenek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés