- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Executioner
tag
Nyilván ha minden lehetséges opció eszembe jutna akkor nem kérdeznék! Csak válaszoltam, hogy az eltömődést miért nem tartom valószínűnek, ettől függetlenül megnéztem ezt a lehetőséget is.
(#4738) GGMPC: Ha tényleg ilyen baja van akkor inkább kicserélem magam, ha tudok venni hangszórót hozzá...
-
Blokkolnam0
aktív tag
ja, de van a google-nek is natív cucca (android device manager), nem találja, az utolsó emlékem a telóról hogy már akkor merülőben volt...pedig éreztem hogy az utolsó 10 tekila nem kéne
de ugye itt idegenben kénytelen vagyok a szilvapáleszt nélkülözni
bárhogy is, szuper telefon volt, letoltunk haverokkal 1 hete egy 1600 km-t navigációval, Tomtom töltővel szuperül működött a teló, mondjuk kicsit melegedett, de nem vészesen... szóval sok telót használtam már eddig, blackberry-t, stb, de ez egy nagyon jól összerakott cucc....
-
J.K.F.
csendes tag
... annyit hozzátéve persze, hogy a Battery Monitor Widget nem az USB-n mérhető áramerősséget fogja kiírni (5V tápfeszültség mellett), hanem az akksiba pumpált áramerősséget (kb. 4V töltési feszültség mellett). Talán ezért is fordulhatott elő, hogy a 850mA-es gyári tápnál 920mA körüli max töltőáramot írt a widget.
-
J.K.F.
csendes tag
Ami érdekelne: USB-s kapcsolaton keresztül sincs írási jog az SD kártyára (bárhová), vagy csak a mobilon futó 3rd party alkalmazások vannak lekorlátozva?
Magyarán: nyilván egy 3rd party file manager program ezentúl nem tud felmásolni egy filmet a microSD kártyára egy hálózati megosztásról, de laptopról fel tudom másolni ugyanazt a kártyára (remélem legalább olvasási joga van a 3rd party médialejátszónak egy ilyen fájlra)? Illetve még térképkezelő programoknál lenne nekem fontos, hogy pl egy (ingyenes) turistatérképet fel tudjak másolni a kütyüre, amit aztán az OruxMaps vagy az OsmAnd olvasni tudna.
Ha ilyen korlát nincs az USB-s kapcsolatokra, akkor végülis együtt lehet élni a problémával, és örülni, hogy a biztonságot valóban növelte kicsit ez a fura lépés a Google-től. Más kérdés, hogy szinte tökéletesen használhatatlanná váltak a megvásárolt file manager-ek.
-
J.K.F.
csendes tag
A másfél évet nem azért írtam, mert szerintem addigra jut el odáig a technika, hogy olyan mobilt gyártsanak ami nekem is megfelel, hanem mert szerintem legalább annyit kihúzok még a Razr I-vel. Az általa nyújtott tudás egyelőre tökéletesen megfelel az igényeimnek, semmiben nem korlátoz, első okostelefonomként igen kellemes csalódás!
-
J.K.F.
csendes tag
Hmmm, valóban. De még akkor is ott az üzemidő...
Remélem a Moto (/Lenovo) előrukkol valamivel 1-1.5 év múlva, amikorra a Razr I-m csereérett lesz. CSak bízni tudok abban, hogy addigra nem szabadulnak el nagyon a kijelzőméretek (sajnos a jelenlegi trend nagyon ebbe az irányba megy), hogy "deszkás" nadrágot kelljen vennem hozzá, aminek a zsebében elfér.
-
J.K.F.
csendes tag
Tudom, hogy kevlár, de le van lakkozva ha jól tudom. Ami sajnos inkább "ujjlenyomatmágnes" és "jobban csúszik" funkcióval látja el a kevlárt.
Pedig - gondolom - a Razr I sem akarna olyan gyakran megszökni a kézből, ha a szegélyéig felszaladt volna a kevlár mint a MAXX HD-nél.
-
kiro4444
tag
Hát ez igazán jó hír! Az meg még jobb, hogy meg is tudod csinálni. Én max a 6db csavart merném kitekerni.
Nem vagyok műszaki balf@sz, de ennek nem biztos, hogy neki mernék állni, esetleg előtte egy téglásított darabon gyakorolni.
Namármost. Akkor nekem erre van szükségem vagy sem?
[link]
Igaz ebben nem írja, hogy ez GG lenne....viszont olyat nem találtam ami csak GG, csak olyat, ami komplett kijelző. -
kiro4444
tag
Igazából az ujjlenyomat zavar, meg mindenképp szeretném valamivel védeni a kijelzőt. Szombaton már volt egy éles teszt is, kijelzőre esett a telefon a kezemből murvára. Megúszta, de nem akarom az ördögöt kísérteni. Továbbá furcsa, hogy puha textillel sem tudom normálisan (úgy ahogy eddig megszoktam) letakarítani a kijelzőt, de ez biztos a GG sajátossága.
Köszi még egyszer a tippet, akkor víztiszta fólia lesz rajta. -
kiro4444
tag
Az Áfat azért utalta el, mert megbeszéltük, hogy magánszemélyként adja fel, ajándékként. De elrontotta-gondolom nem kevés csomagot ad fel-és cégként adta fel. Amikor láttam, hogy elküldte még egyszer rákérdeztem, hogy ugye magánszemélyként adta fel. Írta, hogy nem, elkúrta, és kifizeti. Egyből utalta is, amint átvettem a telefont. Ennyi.
Most írtam neki, hogy a telefont biztos, hogy visszaküldöm. Felajánlotta ezt, én pedig picit pontosítottam rajta.
1. vagy küld egy új, más imei számú, ilyen telefont, amit előtte otthon szépen kipróbál pár napig, és ha tökéletes, akkor küldje el, de csak, ha tényleg kifogástalan. Töltögesse, próbálgassa.
2. küldje vissza a vételárat a Paypal számlámra.Várom a válaszát.
Egyébként utoljára ezt küldte:
Dear r........4
Thanks for ur cooperation
If u need a new phone,then we will send a new replacement for u
If u need a refund,then we would like offer a full refund to uWe are looking forward to your news.
have a nice day.
B Regards
AureliusChryses -
kiro4444
tag
Nos úgy néz ki a dolog hogy az eladó nagyon segítőkész (lehet, mert tudja, hogy vaj van a füle mögött, de lehet alapból ilyen korrekt). Az Áfa összegét már visszautalta a Paypal számlámra, azóta a bankszámlámon van. Elég volt neki megírni, hogy mennyit, és el is utalta, nem kellett neki bizonylat sem róla.
Felajánlotta, hogy küld egy másik akksit, de írtam neki, hogy ahhoz elvileg szerviz kell, és azt nem szeretném. (Meg egyébként szerintem nem is az a baja). Felajánlotta, hogy rendeljek US Ebayről egy új akksit és töltőt, amit kifizet, és próbáljam ki vele. Azért onnan, mert gyorsabban ideér, mintha ő küldené Hong kongból, de, ha gondolom felad egyet reggel. Továbbá döntsem el, hogy küldjön-e új telefont, vagy visszautalja a pénzt.
Úgyhogy beszélek vele és kitaláljuk.
Mi az a B-Stock? -
kelly416
veterán
Ejnye. Ezek hasznos infók.
Én szerintem mondjuk az első, amin látszik, hogy meg volt bontva, az a csavar. Lehet, hogy nekem van nagyon fa kezem ehhez, de mindig meglátszik az ilyen kis finom csavarokon, ha ki/becsavartam azokat.
Ha valami szerelni valóm van, esélyes, hogy megkereslek majd egy ilyen reklám után. -
Gábor-KJ
őstag
Ennek a vásárlásnak mi értelme volt azt nem tudom, de hogy a vége sokkal többe lesz, mintha itthon vagy barhonnan megvette volna - az tuti.
Azt meg ne mondja senki, hogy sokkal olcsobb lett volna ez igy alapban is akár!
És most komolyan kérdezem. Mennyibe került ez igy egyébként ha minden simán ment volna?
Amúgy meg sajnálom szegényt, hogy így járt.
-
Drenadar
veterán
tehát ez szerinted megfelelő érv a rájuk való fejlesztésre is?
többek közt arra is, hogy akkor valószínűleg az intel is partner a további supportban, csak mert együtt jöttek ki?
lehet csak én gondolom így de attól, hogy ez így történt, nem jelenti azt hogy a frissítéseket is egyszerre fogják kapni... sajnos teszem hozzá.
-
J.K.F.
csendes tag
Nem lenne rossz az a Droid mini, node hogy Nano-SIM-et használ...
Nekem ne mesélje be senki, hogy pont az a 3 mm plusz hely kellett valamire a készülékházon belül. Már a Micro-SIM-esítésnek sem örültem, de ott azért jóval több helyet lehetett spórolni a Mini-SIM-hez képest, azt még meg lehetett valahogy indokolni.
-
GGMPC
őstag
-
acura13
aktív tag
épp ezért vettem én isX-et! + a tulajdonságai...
volt Nexus isde a nyers erőn kivöl nem fogott meg....ami pedig 3.-ad rendü nálam
amugy nem kötekedésképpen de van a nyilt fikázás és a burkolt is:-)))))))ezen okbol nem veszek se Audi-VW-BMW-Merci quartettből autot..
JO nekem a "szürke" japán is:-)) -
Drenadar
veterán
régen vodás voltam, soha nem gondoltam volna hogy ilyet írok, de nagyon hiányzik... melóhelyen megvolt a 4mega/2mega sebesség és 500 megám volt nem csak 100... fura hogy most a 100 mega kb 2 napot nem bír ki nálam és nem értem miért? :|
jól van na elolvasom mi az az aktív kijelző...
-
kiro4444
tag
Az akksiban elvileg úgyis lesz valamennyi, ahogy szokott, gondolom. És, akkor, ha meguntam, vagy már éjszaka van, vagy majdnem teljesen lemerült, akkor kikapcs, és töltőre dugás. 8-10 óra töltés, örülés, használás évekig.....
Nem titkos, itt van. 9 volt neki, eladta már mindet.Van még ez, de ő szabin van, néha érdemes rákukkantani. De ő csak Svájcba, Hollandiába, és Svédországba postáz. Kérdeztem miért, nem mondta, de feladja Gift-ként, és 40 euro alatti megjelöléssel is. (Áfa, Vám miatt érdekes)
-
Halo
senior tag
kb 10 játék van rajta - most kigyomláltam a cut the robe-ot, angry birds - meg volt még valami ilyesmi kaliberű játék.
szabad memória - hooppsssz felugrott 300-350-re a 60-80-ról... nem az volt a gond, hogy kevés volt a memó, hanem hogy az appok nem futottak, kiléptek, összehányták magukat - mert kevés volt a memó
a cut-ot már korábban száműztem én is Defy-ről - most az asszony telójáról is.
a szomorú az, hogy ezek a progik nem is látszottak, hogy futnának a háttérben, vagy bármit is csinálnának...
ejj... szóval most öröm-bódottság. -
Schanyee
senior tag
-
GGMPC
őstag
Attol, hogy maximalisan meretre van szabva, nem kell csonkolni es kb. 1 honap intenziv hasznalat utan sem jovoget fel es meg csak egy hajszalkarc sincsen rajta.
A baj csak annyi a bumperrel khmmm, hogy nem létezik és nem is létezett soha - erre a keszulekre - jelentem alazattal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged