-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
honeker #5010 üzenetére
Én még jó régen onnan néztem le mindent. Amit nagyon sajnálok, hogy aki a cm-et fejlesztette tönkretette a mobilját és azóta nincs hozzá frissítés. Mondjuk sok bajom nincs vele, nem nagyon van bug, csak olyanok amik a gyári 4.0-nál is voltak, de 4.1-en nem, hogy ha felengedem 3g-re, akkor nem túl stabil a kapcsolat, telefonálás közben akár egy helyben ülve is képes megszakadni.
-
sxxorp
őstag
válasz
honeker #3119 üzenetére
Ha a mai fórumot olvasod - ilyen alapon S4 Mini 3 nap
:
[link]kelly416: persze persze, de úgy, hogy kizárjam a felhasználó egyéni majomságait (nagyon eltérhet ki hogy kezeli a telefont, lásd a linket) ennél jobb, objektívebb módszert nem nagyon tudok. A gyártók által megadott idők? De mondd nyugodtan. Ez sem tökéletes: jön egy javító/nagyobb frissítés, ami akár jelentősebb mértékben is javíthatja az üzemidőt (a sokszor erre kihegyezett custom ROM-okról ne is beszéljünk), és már újra kellene futtatni az egészet (egyszer-egyszer meg is teszik).
-
sxxorp
őstag
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
honeker #1974 üzenetére
ez régebbi hír, de semmi köze a razr i-hez, inkább asztali gépeken, notebook-on tudsz vele androidot futtatni. de nem lesz tökéletes, sőt az apphasználat is korlátozott mert nincs még meg benne az az arm fordító, amivel a natív kódot pl. a razr i is futtatni tudja és amivel eléri hogy ne az appok fele, hanem csak pár százaléka legyen inkompatibilis. pongyolán ilyesmi ez.
fr-t meg mindenképp érdemes tolni jb után, és ahogy már írták korábban igen, wifiket tuti megjegyzi (de nem a play hanem a google backup amit külön kell bekapcsolni, olvass vissza).
amúgy meg várunk a szerverre, majmok.
-
kelly416
veterán
válasz
honeker #1866 üzenetére
Látod-látod, pont ezért küzdöttem fel magam eddig én is, de az utolsó lépést nagyon nehéz megtenni. Ha rátoldok egy 20000Ft-ot, akkor is nagyon jó árban veszem meg a RAZR I-t, de hol találok bárkit, aki elcserélné az I-t egy ION-ra?
Valószínűleg az Xperia-ból kp lesz, azt megtoldom és újonnan RAZR I. Más kiutat nem látok.
-
max-11
tag
válasz
honeker #1302 üzenetére
Hell. Nem nyomkodom többet, ugyan azokat az appokat (kivéve circles hisz az itt nem megy) használom 3 képernyőn, és kb 15%-kal több kraft fogy. -sőt, wifitlen (bocs) helyen a wifi funkciót iski kapcsolatam ma, de nem lett jobb a helyzet.
láma kérdés: miért nem hasít és siklik a gyári ezzel a vassal? -
Drenadar
veterán
válasz
honeker #1213 üzenetére
Én a desire-en használtam ezt a launchert, de a razr i-n eszembe nem jutna feltenni... egyszerűen nem találok rá okot... jelenleg azt mondom: a gyári úgy jó ahogy van
még a sok kezdő lap vagy minek hívjuk, nah az se hiányzik (csak egyetlen egy db-ot csináltam pluszban)
-
Baranya24
tag
válasz
honeker #1208 üzenetére
Nah jó... meghajolok..
(bár már az uninstallon is túl vagyok!)
Gyors, szép, nagyon testreszabható, rengeteg opció, a Go-hoz képest hibátlan... viszont a Circle widget nem megy... ez nálam váló ok! XD
Amúgy aki szereti a teljesen egyéni dolgokat, annak kötelező. És ingyenes!Igazad volt, jó kis cucc!
-
Drenadar
veterán
válasz
honeker #1147 üzenetére
Nagyon jóóól!
Eddig a desire aktív használat mellett egy napot (munkában) nem bírt ki... ez meg, tegnap reggel levettem a töltőről, és még mindig csak 40%.
Persze telefonálni nem nagyon használtam... 3G+Wifi(itthon) Gtalk, Facebook, youtube, játék...Eddig csak jó tapasztalatom van, alig pár program ami nem ment, főleg a 3D-s benchmarkok tették fel a kezüket...
-
kelly416
veterán
-
floratm
senior tag
-
GGMPC
őstag
válasz
honeker #1056 üzenetére
Szerintem ez nem is lehetne kerdes!
A folia mindenkeppen kell! Barmi tortenhet es a keszulek kijelzoje vedve van!Ha nincs rajta folia, akkor komoly zsebbenyulas is lehet a vege egy veletlen kijelzoserulesnek!
Nalam pl. az teljesen alap, hogy addig nem hasznalok az iroasztalom kivetelevel telefont sehol, ameddig nincsen rajta folia!
Szoval hajra - rakassatok ra - jah es tegye fel olyan aki mar rakott ilyet (pl.Speedshop), mert en meg az eletben nem birtam buborekmentesen felhelyezni foliat!
-
zsirfecske
addikt
válasz
honeker #1048 üzenetére
hát ez szép, én most kíváncsiságból a defy-t futtatom repülő módban full akksiról úgy hogy hozzá sem nyúlok. 6 napja megy és több mint 2/3 akksin áll.
azért te akksi időd még így is rengeteg, bár ha napközben csak 2g-n lógsz letiltott mobil datával szabadban és csak máskor vagy wifin akkor érthető is. mondjuk bármit csinálsz, ha megy a képernyő akkor előbb utóbb lemerül. tényleg mennyi volt a screen on time ebből?
-
kelly416
veterán
válasz
honeker #1048 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de néha egy-egy írásjel jól jönne, mert néhol kicsit nehéz kihámozni, mi-mihez kapcsolódik.
Csak, hogy értsd:
"A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem."Variáció 1:
A királynőt megölni nem kell, félnetek jó lesz. Ha mindnyájan beleegyeztek, én nem, ellenzem.Variáció 2:
A királynőt megölni, nem kell félnetek, jó lesz. Ha mindnyájan beleegyeztek, én nem ellenzem.Ugye, egy betű sem változott, de a jelentése kicsit más. Köszönöm, és még egyszer, nem bántásnak szántam.
-
Jaffa75
őstag
válasz
honeker #1045 üzenetére
gratula...
gondolom netezés és piszkálás nélkül!
nekem eddig 3 napot már elment, de mocskosul viszketett már a tenyerem...
A mai tesztre neveztek? 2g only, Fb app ki, szinkron be... ha meg tudjátok oldani, akkor zsírfecske által használt battery monitor widget ingyenes appot töltsétek a teszthez! Este 10 és reggel 8 között lenne a tesztidőszak! Ha elküldenéd mellé, hogy milyen rom és melyik build van rajta az is hasznos lehetne...
kösz előre is -
zsirfecske
addikt
válasz
honeker #1045 üzenetére
ezt mégis hogy a rákba sikerült összehozni? komolyan, írj le minden beállítást, smart actiont, egyéb trükkzést, bármit légyszi.
Schanyee:
expansys eurós pdf számlát küldött nekem feladáskor, a gari feltételek le vannak írva az oldalukon (szokványos RMA eljárás), de GGMPC leírta hogy elvileg IMEI alapján bármi papír nélkül szervizelnek oktogonnál expansys telókat (bár precedens híján még nem 100% hogy a razi-t is vállalják). -
-
Jaffa75
őstag
oszt nyugodtan, xda-n írta mattlgroff hogy zárt bl mellett a rootolással nem lehet téglázni!
Mindig a nyitás után van baj, illetve az újabb romokról nincs downgrade itt sem... (egész pontosan vannak nyakatekert módszerek, mint a defy-nél is, ha rossz basebandos verzió lett ráfleshelve)
-
zsirfecske
addikt
ugye? de remélem nem vártad el hogy a razr i kikapcsolva is ébresszen, android miatt alapból kilőve
Halo:
nálam cl6 8gb van benne, de mivel mindent alapból telefonba ment még esélyem se volt kipróbálni, full üres. de miért lenne gond a cl10 32 gb-tal? ez nem defyamúgy én is szemeztem expansys-nál ezzel, mert 7,5k nettó körül adják, de hamar rájöttem hogy a régi jól bevált kártya ingyen se lesz kihasználva, akkor meg minek. a videó meg úgyis mindegy, a hd+ (1080p) beállításnak is menni kell cl6-tal (17-18 Mbit-es average video stream-et gyárt nálam).
amúgy előbb fel akartam dobni valami 3d játékot, de az asphalt 6 egyedül ami megvan fullban playről, erre azt épp nem támogatja. ez az első eset. ja és az asphalt 7-nél ezt írja egy user (gondolom hamar javítják, ha eddig ment). megjegyzem a random választott Zombiewood meg defy-al nem kompatibilis. 1:1.
szerk.:
azt azért ne mondjuk már hogy játékra felejtős, a 400 mhz-en hajtott sgx540 azért galaxy nexus 308 mhz-éhez képest elég jó és azzal is el lehet lenni. ráadásul nálunk 32 nm-en és kicsit optimalizáltabb architektúrával jött ha jól tudom. -
kelly416
veterán
Mármint mi hogy lehet? Kérdezd max-11 fórumtársat, Ők is árulják a tesója RAZR i-jét, mert nem jött be Neki. Vagy a magyar nyelv? Egyszerű, morelocale 2 és több helyen angol marad, de abba meg ha bele is botlik a vevő, hát no, ez-az angol. Vagy mondjuk GOlauncher, mert ingyenes és magyar. A telefon menüje meg lehet angol, addig nem mutogatjuk a vevőnek.
-
zsirfecske
addikt
több mint 2 éves a T-s előfizetésem és már akkor alapból olyan kártyát adtak amiben kitörhetó a sima SIM méret és abból kitörhető a microSIM. persze utóbbi 1 hét után magától kitört, ezért WestEnd T-pontban vettem hozzá 100 ft-ért adaptert amivel betehető normál SIM foglalatba. ezt javaslom, talán te is erre gondolsz, kis fekete műanyag mint egy SD kártya adapter.
a 4500 ft meg vérlázító, menejnek a p*csába, szó nélkül kéne ingyen cserélniük.
-
GGMPC
őstag
Nalam az elso reakcio az, hogy iszonyatosan felhuzom magam es csak aztan leszek szomoru!
Egyebkent az XT720 is csak azert volt a zippzar-tol, mert beszamoltak az iPhone 3GS-t, azelott meg egyszer voltam a koruton, de oda vittem magammal ket agybeteg rombolo droidot, mert nem ment maskepp!
Boldog Ujevet Mindannyiotoknak! (es keruljetek a GSM boltokat!!!)
-
GGMPC
őstag
Ez bolti - semmitnemero garancia - ugyhogy teljesen felesleges ideraknod!
Egyszer volt egy ilyen helyrol egy Motorola XT720...
2 nap utan talaltam benne egy pixelhibat...
Erre a parasztnak a dumaja a kovetkezo volt:
"Bekuldom a nagykerbe es megvizsgaljak, hogy nem e leejtetted"...
Szoval aki szeretne ilyen es hasonlo paraszt szovegeket hallgatni - az nyugodtan vegyen ilyen boltigaris cuccokat!
Igazi suttyo, hulyeneknezos dumajuktol kivagyok - nincs is nagyker vagy legalabbis az nem az, ahonnan ezek szedegetik elo a cuccaikat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged