- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiro4444
tag
-
sxxorp
őstag
Két dolgot tudnék javasolni:
Erre a telefonra fényévekkel jobb teljesítményt nyújt, és méretben is töredéke a Chrome-nak az UC browser, ezzel a lehetséges megoldással a problémára: FB Photo uploader
A memóriazabáló, állandóan felébredő, szintén terjedelmes FB-appot is utálom, ezért lett ez: Tinfoil for FB -
J.K.F.
csendes tag
-
Zsebob
senior tag
-
J.K.F.
csendes tag
Ha meg nagyobb lesz, akkor azért nem lesz ilyenem.
Az X mérete (egyelőre) számomra nagyon a felső határ, amit még elviselnék. Ha a Moto X hátlapja nem lakkozott lenne, hanem full kevlár mint a Razr MAXX HD-nél, illetve a nevetségesnél valamivel magasabb lenne az üzemideje (legalább Razr I szintű), akkor talán még meg is fontolnám a beszerzését (már elnézést az X tulajoktól, így tőled is - nálam az előbb említettek a prioritások, természetesen ízlések és pofonok...).
-
Halo
senior tag
(szerk lejárt... bocs...)
Csak Ezt a képet akartam még berakni, a méreteket érzékeltetni.
-
zsirfecske
addikt
tehát aláírod hogy irreális
és hiába új a mini, ocsmány lakkos hátú, kérdés a full használhatóság (lte tud itthoni frekit?), verizonos brand, lcd kijelző az active notification ellenére, szóval nem klappol na.
100x inkább egy x, nem is nagyobb annyival ám vagy a szeretett i-nk!
-
zsirfecske
addikt
ember, 79k a razr i!!! (most látom rosszat linkeltem, expansys razr i akart lenni nem x)
130-ért bőven veszel itthonról is eu lg garis nexus5-öt (sőt 140 gyári garival expansysról), 2 és fél moto g-t, az említett moto x de-t (basszus annyiért inkább hozatok neked egyet ismerőssel), vagy egy használt razr hd-t tőlem és mellé egy vadiúj moto g-t, vagy a mainstream samu/htc/lg csúcstelók sincsenek árban messze.
neked tényleg nem szólnék be, de ez a mini ilyen feltételekkel full nonszensz.
-
kelly416
veterán
Ennyire nem értem, nem is vagyok benne, de elméletileg aki megveszi, az vámmal együtt kapja meg X összegért. Neked onnantól, ha EU-ból EU-ba küldi, csak az X+postaköltség(+esetleges honorárium a beszerzésért stb., de ez már a Ti dolgotok) terhel Téged. Elméleteim szerint.
-
kelly416
veterán
Az LG meg a frissítései... na meg az, hogy kezdenek feljönni... volt Optimus G-m, a fórumban még mindig mindenki azt kiabálja, hogy nem baj, hogy nem jön, mert így is tökéletes (de mikor jön már?). Pedig a G2 megjelenéséig a zászlós hajó volt. Igaz, a Motorola is majdnem ugyanilyen sűrűn dobott ki sokáig frissítést, meg a Sony, és még sorolhatnánk.
És ami már nem válasz:
Ha nem kéne a Cordontól tartani, már valószínűleg csak a Moto G forogna a fejemben. De tulajdonképpen, az igazat megvallva, ha nem lett volna még RAZR I-m, csak azt fontolgatnám. És így is csak azért nem veszek, mert már volt és "unalmas" lenne, nem pedig azért, mert bármi hibája lett volna. Még mindig nagyon nagy tisztelet a Motorolának, hogy megalkotta. -
GGMPC
őstag
Ezaz - ird meg nekik! Es az en szulinapomat is elorehozzuk - megtartom a tieddel egyutt (marcius helyett)!
Amugy nem ertem a Motorola-t, hogy mi a feneert nem dobnak Europara X-t!?.
Egyebkent meg lehetseges, hogy hatalmas meglepetes erejevel fog hatni a kis G mutatvanyuk - lehet, hogy egy teljesen vallalhato, minosegi keszulek!
Mondjuk az Ultra szeria barmely tagjan nem gondolkodnek egy percig sem!
-
Schanyee
senior tag
Nem néztem mostanában, régen 32re korlátozták. Amúgy próbáltam elég sokat és vártam is jó sokat, bár igazából egyértelmű volt, hogy nem is töltött semmit, ez látszik a mobilnetet jelző kis ikonon, hogy nem volt kommunikáció.
Néztem xda-n van 1-2 mod a telefonra, érdemes kipróbálni? Van ami egész tetszene és amúgy is kíváncsi vagyok rá, csak nem tudom mennyire stabilak, aztán hátha van itt pár ember aki próbálta már. Valami rémlik mintha mostanában lett volna róla szó, de nem találtam.
-
Drenadar
veterán
Szerintem is, ha be van állítva az automata sync, akkor amint netet talál a drága már kezdi is. Nálam legalábbis így működik, most nem volt 2 napig mobilnetem, amint beértem az itthoni wifi hatósugarába, elkezdett pittyegni a telefon FB üzenetek, sok email... szal ennek automatikusan mennie kellene szerintem.
-
tildy
nagyúr
Várjál magyar nyelv gondba én is belefutottam. Még a 4.2.2 előtt magyarítottam a one x-m. De ugye apu kapja meg a telómm, factory reset kell... 4.2.2 esetén viszont mókolni kell a locale2-vel... Nem vagyok boldog.
UGye mennyire jó a kijelzője? Nem hiába lett olyan telefon, amit magammal merek vinni bármerre. Gondoloma tied is független, mint az enyém .
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
basszus kalappal hozzá!
szívesen megjátszottam volna én is ezt, mert a döglődő defy helyett most kell valami a családba. viszont a razr hd jelenlegi ára annyira jó (nettóban 25-tel több csak mintha a three uk razr i-t postázgatnánk valakivel), hogy inkább bejátszottam egyet az expansys-tól. vsz enyém lesz a hd és átadom az i-t, de attól még maradok a fórumon. azért majd írok ide offtopic tapasztalatokat, lehet hogy mást is érdekel hogy mit tud a 4,7 col hd amoled+snapdragon s4 a mi vasunkhoz képest (valós használatban és elsőkézből, nem antutu-ban meg benchmarkokban). mondjuk a moto x előtt lehet hülye lépés (support terén tuti), de a razr széria design-ját és anyaghasználatát félek nem fogják google vezérletével sem megütni. az akksi tuti bivaly, az új feature meg vsz hasznos lesz, de karácsony előtt nem számítok rá itthon és az ára sem lesz 100 alatt az biztos.
-
Baranya24
tag
Aha... csak akkor a 2012es technikát ne hypeoljuk 1évig a,lelkes Motorola felhasználóknak légyszíves...
Meg ne mondjuk h le se megy a nap többet ha jön az X. (Mert ez megy lassan 3/4 éve...)Szóval akkor szimplán csinálnak egy korrekt, használható telefont. Amiből meg van elég. Rendben. Ez tök oké. Viszont a formaterv irtózatos mint vmi alcatel, a hardver sem mai darab...
DE MIÉRT CSERÉLNÉ LE BÁRKI PL A RAZR I-T VAGY A NEXUS4-t VAGY IPHONE 4S/5-t ARRA?Új vásvásárolók már nem nagyon vannak... nem is lesznek.. ha életben akarnak maradni elvkell kesziteni vagy a legjobbat vagy a legszebbet, vagy a leginnovatívabbat...prémium anyagokból...
Mert a kközépkategóriában a szamszung megeszi öket reggelire.Ráadásul megnyugtatok mindenkit... drága lesz... vagy igy vagy úgy.
Hogy minek a durva vas? Feljebb már kitértem rá. A nagyobb kijelzőnek tudnék örülni, Motorola elgondolásban. AZAZ MINIMÁLIS KERETTEL, VAGY ANÉLKÜL... vegyek mást? MIT?
Más gyártó nem gyárt egyszere szép+erős+megfelelő méretű telefont.. normális anyagokból.
Az összes kétkezes műanyag tepsi.A kameráról meg annyit, h az nekem teljesen mindegy... ahogy azis h pentile vagy rgb kijelző.. a HTC one kamerája jó ötlet, elrontott megvalósítás...
-
zsirfecske
addikt
defy cm10 féle 4.1.2 nekem az agyhalál volt (majd 2 hónapig próbálkoztam vele, de egyszerűen megőrültem a lassúságától), vissza is tértem cm7.2-re ahogy már írtam itt is. és e mellé te még egy google now-t is bevállaltál
? ááá, kívánom hogy legyen szerencséd egyszer egy razr i-hez, felüdülés lesz a sebességkülönbség, főleg a netezést tekintve.
-
zsirfecske
addikt
igen, én kérdeztem és már volt is rá válsz, de jó a megerősítés. a gyári app beállítások stb. átviteléről meg majd én nyilatkozok, mert most már tuti hogy csinálok FR-t az update után (nagyon sokan ajánlják ugyanis).
az meg ugye nem kérdés, hogy új hét, új remény, GB JB légy enyém!
-
zsirfecske
addikt
de, nagyon jó kis app, hasonló hiányosságokkal és android korlátozásokkal. viszont magyar fejlesztés, már kérdeztem is itt priviben a fejlesztő srácot, hogy bele tudná-e fejleszteni pl a gtalk üzenetküldést. válaszolt is, sok kérést kapott a héten. ő legalább elérhető és gyakran frissít, a moto-nak írhatnék bármennyit, de semmi nem történne.
-
GGMPC
őstag
A gyakorlat azt mutatja, hogy 16GB-s kartyat barmikor lekezeli barmelyik keszulek, akarmennyire is meg van pakolva - viszont a 32GB ha fullon van, akkor lassulasra kesztetheti a keszuleket es az teljesen mindegy a lassulaskor, hogy Class 10, 6, 4 vagy milyen is a kartya!
Szoval 16GB class 4 es attol felfele az ok. A tobbinel mar lehetseges nemi ziccer. (nem biztos, de lehet)
-
zsirfecske
addikt
bizony locale, de itt integrálva van nem plusz 1100 ft és egyszerűbbnek tűnik viszont tud pár jó trükköt.
dokkolóból droid3/milestone3 jó razm/razri-hez, csak ki kell csavrozni a hdmi csatit a helyéről
utánakerestem és többen írták hogy tökéletesen illik bele. de mindegy mert olcsón ilyet úgysem lehet beszerezni. amúgy defy-nál simán mágnest kell érinteni a bal alsó részhez és bejön a car dock, gondolom itt is működik 2 helyen is ha már egyszer van desk dock meg car dock app külön. nekem nem sikerült, de mágneses elven érzékeli, úgyhogy lehetne barkácsolni vmit
-
zsirfecske
addikt
köszönöm, itt van pár fotó.
aznos háttérkép, full fényerő. a kijelző képességeit nem kell magyarázni, samoled büntet. a méret meg jól látszik, nem tettem rá defy-t mert a razr effektíve 1 mm-rel szélesebb nem látszik ki annyira hogy ilyen géppel ilyen szar fényeknél legyen értelme.
nem is kell mondjam, hogy nagyon rábeszélnélek a telefonra.
szerk:
ja ugye razr-ön még gyári fólia van, a színek meg szarok a fotókon. de azért látszik a különbség, bár nagyon zajos képek. -
kelly416
veterán
Köszönjük, általam is B.U.É.K. mindenkibe a kisördög egy kicsit!
Ezt láttátok? Hátha nekünk is jelent valami jót. Már van rá JB.
Szerk.:
Azért az sem gyenge, hogy a 100dodó=22001Ft, de a vásárlás feltételeit nem tudom, mert hiába kattintok a BUY-ra, nem árulja el, hogy mitől ilyen olcsó (nem csinál semmit).
-
Halo
senior tag
már megint motorola... most ezt találtam:
motorola photons van xda-s támogatása is, bár ICS van rajta hivatalosan - 4.1 AOPK, CM10, MIUI - mi kell még?
de... azt hiszem megvárom az adóvisszatérítésemet - március közepére elvileg megjön, addigra már remélhetőleg többőtöknek összejön a vásárlás - több szem, több csipa
addig is: BUÉK!
-
Mcimi01
csendes tag
Google maps-t még nem használtam, de eddigi "más" navikkal nem túl jó a tapasztalatom, Magyarországon messze a miénk a legjobban használható sztem. Legpontosabb sávkezelés, egyirányú utcák, behajtani tilos, egyéb apróságok de mégis fontos dolgok esetében. Minap egy 3 sínpár feletti gyalogos! felüljárón akartak átnavigálni, korábban többször behajtani tilosba. Eszméletlen zavaró tud lenni.
Nagyon kell trükközni, hogy a miénk fusson rajta? -
tjb007
nagyúr
Csak a natív kódban íródott alkalmazásokkal van gond de mivel mindegyik Medfield -es telefonon van bináris fordító ami a natív kódot x86 -on futtathatóvá alakítja ezért a legtöbb (tehát nem az összes) ilyen alkalmazás fut. Ami így sem megy azt újra kell írni x86 -ra de ezt a legjobb alkalmazásfejlesztő úgysem fogja megtenni hacsak nem egy nagyon népszerű alkalmazásról van szó.
"és nyitható bootloadere lesz/van"
Igen, nyitható a bootloader de ezzel ugyebár ugrik a garancia.
(#34) Dark Archon
Az Inteles mérnök szerint akivel anno beszéltem nem, ennek ellenére a Sharp megoldotta, tehát megoldhatónak tűnik a Linux, Windows 7 és 8 (Windows Phone 8 nem) futtatása Medfield -en. Ami biztosan futni fog rajta még az Androidon kívül az Tizen lesz.
(#55) kolosanyi
Lap alja: [link]
-
Rusi
senior tag
Ahogy előttem leírták, semmilyen probléma nincs a programok futtatásával, hiába x86 a proci. Az általam használt összes program gond nélkül futott és szó sincs arról, hogy a Play Áruházba belépve "üres" listát lássunk, mert hogy a kompatibilitás miatt elrejti a programokat. Mehet rá minden, amit az ARM procis mobilokon használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest