Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
elég régi a kettejük "szeretete". azzal kezdődött hogy a kliensben csetablakban lázadt greg mert volt szerinte valami exploit a tc smeltery mechanikában, amivel duplázható volt minden, ha süthető ha nem. aztán ez eltűnt, de én sehol se találkoztam ezzel a hibával, aztán ugye belepiszkált a receptekbe és a ballanszba is greg a fás mókolással (aminek aztán sok értelme van, amikor már a mid tier gépek receptjetinek egy része is úgy kezdődik hogy végy 8 emeraldot meg egy stack uu-t, pont a fa op... persze...). a többit ismerjük
tc-be került kód ami felülírja a felülírott recepteket, gt betesz egy kódot ami észleli a felülírott repceptek felülírását és kinyírja a klienst. aztán kap egy saját packot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
mDyio a Tinker's Constructban bevezetett egy wood log -> wood plank de-nerfet amit a GT adott hozzá. erre a GT bizonyos verziója szándékosan crashelteti a játékot, ha TC-t észlel. de ez nem elég, még külön "Pumpkin of Shame"-t is rakatott mDyio skinjére... azóta persze ez a két bug eltűnt, viszont GT nem lesz többet húzó feature-e a nagyobb FTB packoknak. persze lesz saját játszótere, illetve aki akar csinálhat custom packot (erre a Technic Platform nagyon alkalmas, egyszerűen lehet szétszórni a klienst vele).
-
törölt tag
válasz
üzenetére
az ami bent van jelenleg az ultimate-ben az még okés olvasatomban. de az új packba ami bekerült...
1: három új multiblock generátor, mindegyik értelmetlen, soha senki nem fogja használni. összerakod, és 5(!!!?&>Ł!!) szerszám kell hogy megjavítsd, forrasztóón meg amit akarsz. ha megvolt, akkor gumikalapáccsal rávágsz és elindul. "folyamatos" felügyelet kell neki, mert amit az elején javítgattál az újra elromlik és csökken a hatásfok majd leáll. ha elkopik a turbina akkor robban a gép (a háromból kettő turbinás)... teszteltem őket a következő eredménnyel: large gas turbine-ra épülő generátor: mindkét üzemanyagot (hidrogén, vagy metán) gyorsabban falja mint ahogy a fúziós erőmű bármikor bármit. ehhez képest nem mondhatnám hogy megdöbbentően sokat hoz. steam turbine: ugyanaz a baja, 1600 gőz tickenként az igény. ahhoz azért kell egy pár kazán, szerencsére nincs az unhinged-ben power converters, tehát sokmindenre a quarrykon kívül nem fogja az ember használni a gőzt... a legviccesebb a thermal boiler, egy liquiduct-al nem is etethető, olyan ütemben nyeli a lávát, kell neki egy dedikált tessa. kitalálható mennyi időre elég neki egy lávató, gyak semeddig nem megy vele. mondjuk legalább humorérzék van, az elromlott gépeket meg lehet javítani ragszalaggal is, gyorsabban elromlik majd de megy...
külön öröm hogy omniwrench sincs, tehát 2 szatyor szerszámmal rohangálhat a lelkes amatőr, és a greg féle tesseractokok szakadhat a röhögéstől... energiát eszik az egyik oldal, item módban nem tud aktívan kipakolni invertoryba, lehet belőle kihúzni rs motorral a cuccokat... egyetlen előnye hogy univerzális, tehát folyadékot is átvisz ha úgy alakul. cserébe drága, nincs rajta interface, a kockán van +- jel azt nyomogatva állítod a frekit, nem zárolható, és társai.
én szeretem a greget, de ebben a felállásban gyak az összes új blokk részemről használhatatlan, értelmetlen vagy nevetséges. cserébe kiszanálta a valóban jó és működő alternatívákat (miért fáj a proto wrench...).
ezt a kört én kihagyom, és ha most indulna ezen a packon a ph szeró én is azt mondanám hogy felejtsük el a gt-t...
-
kmisi99
addikt
Ahogy láttam kijött 3 új 1.5.2 es FTB melyik a legkomplettebb melyikben van a legfullosabb. Eddig ultimate el játszottam.
-
escape
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
2009 óta tolom, néha hónapokig napi 4-5 órát, majd hetekig alig, és ez így váltakozik. Rengeteg unalmas órát töltöttem el vele. Akinek tetszik az alapkoncepció, és szeret jó cuccokat építeni, annak ez a tökéletes játék. FTB moddal pl reaktor, gyárak, automatizálás, gépek, amik kiszolgálnak, komplett rendszerek, számítógépes hálózatok, programozás lua nyelven, méhészkedés, fák keresztezése, génmanipulációja stb.. nem tudnám felsorolni, végtelen a lehetőség.
-
föccer
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Biztos vagy benne? 50 óra alatt lehet kb eljutni odáig, hogy van rendes erőforrásos, ami termeli az alap anyagokat. Onnan kezdődik a móka és kacagás, onnan lehet elkezdeni igazán játszani

üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Van belőle másfél órás demo.

Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nincs igazi sztorija, mert egy sandbox játék. Végcél lehet megölni a sárkányt, de ezt a számodra tetszőleges úton tudod megtenni. Illetve van egy másik boss a Witcher. De gyakorlatilag végtelen játékidő is lehet, mert lehet kicsit kalandozni, de akár komplett várost felépíteni is.
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez egy Sandbox játék. Nincs olyan, hogy mennyi idő alatt lehet végigjátszani. A játéknak nincs kifejezetten célja. Addig játszol, amíg kedven van hozzá, amíg eszedbe jut valami, amit meg lehet építeni.

üdv, föccer
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Pc-n mennyi idő végigjátszani a Minecraft-ot? Alap sztorit, ami alatt megismerhető a játék világa.
-
Davs
tag
válasz
Terrorista
üzenetére
Ferrus ore-bol platinum gyartasra hasznalom, felulrol megy bele a ferrus, oldalrol megy ki az output, masik oldalrol van egy MFE, alulrol pedig adagolom a cell-eket (mercury vagy milyen, nem tudom pontosan).
-
Serricon
senior tag
válasz
Terrorista
üzenetére
Mert nem mindegy melyik oldalra teszed, greges gépeknek szokása, hogy egyszerre kell alul, oldalt, felül csövezni, + villany, aztán próbáld meg szépen beépíteni a konyhapultba..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Terrorista
senior tag
válasz
üzenetére
Na ezt kipróbálom majd, kösz a tippet. Viszont ez az ME system eléggé furán működik, nem mindig történik az amit várna az ember.
Van egy fabricatorom, arra rátettem egy item tesseractot (send/receive módban). A túloldalon lévő tesseractra ráment egy export és import bus. Export buson be lett állítva, hogy scrapet küldjön a Fabricatorba, amivel nincs is gond, de az import busra hiába lett beállítva az uu-matter nem gyűjti be a fabricatorból.
Némely gépnél tök jól működik ez a fajta beállítás, de a ind. grindernél és a tesseractnál nem.

-
törölt tag
válasz
Terrorista
üzenetére
csak úgy használom
bár én nem cellezek, a kijelzős, szemben lévő oldalán kapja a vizet liquiducton, fentről export buson az ore, oldalt import buszon a kész cuccok távoznak. tápot lentről húztam ki -
Terrorista
senior tag
Használ valaki Industrial Grinder-t Applied Energetics-el? Sehogy nem tudom megoldani azt, hogy az ércek mellett a vizet vagy a water cellákat automatikusan beletegye a rendszer.
Hiába próbálom másik oldalán az exportot nem rak semmi a víz "slotjába".
-
kmisi99
addikt
válasz
Terrorista
üzenetére
Tényleg. Újraindítás után még mutatja is kösz.

-
kmisi99
addikt
Mi lehet a minium stone al? FTB ultimate el kezdtem el a napokban játszani és csomó mindent nem hajlandó csinálni pl fából obsidiánt vagy blaze powderből blaze rodot. A craftolási receptje ott van mégse csinálja meg.
-
törölt tag
A labirintus projektnek vége. 70% környékén jártam, de már az elejétől voltak 1-1 sor elcsúszások. Közepefelé még elviseltem, de pár sorral arrébb már nem tetszett az elcsúszás és nem is volt így jó. Tehát, amit eddig megcsináltam, bontom vissza az egészet.
-
törölt tag
válasz
Terrorista
üzenetére
ftb wiki szerint az advanced->ultimate olcsóbb.
-
törölt tag
na most lett elegem FTB-ből. 1.5.2-es "final" pack, no egyéni mod, és játszok-játszok, szépen megy. másnap indítom, csatlakoznék local serverre, NullPointerException a TileEntityRendernél. 'nyád. és minden egyes alkalommal.
-
Terrorista
senior tag
Na végül maradtam fuel vonalon. Csináltam 128 diesel generátort amire kötöttem 16 MFSU-t.
Azokra meg rá lett kötve a Matter Fabricator. Szépen beindult az UU-Matter gyártás.A kérdés az, hogyha Ultimate Hybrid Solart akarunk csinálni, akkor melyik folyamat alapján mondható gazdaságosnak/könnyebbnek:
Advanced Solar Panel->Ultimate Hybrid vagy Advanced->Hybrid->Ultimate Hybrid?Vegyesen van iridium és uu-matter is. Iridiumot farmoljuk mystcraftos világban, uu-matter pedig ugye készül scrapből.
-
válasz
üzenetére
A Visual Studio sem ingyenes, és csak winen fut. Egyébként winen a .NET-es alkalmazások persze hogy jól futnak, mert erre a környezetre lett kitalálva a platform. Linuxon próbálj .NET-es alkalmazást futtatni
. Lassabb lesz, mint a Java.
Egyébként a Java VM-et is lehet okosítani erőforrás-használat szempontjából, csak jól kell bekonfigolni. Tudniillik a Java VM nem optimalizálja magát winre való feltelepítéskor, mint a .NET, nyilvánvaló okokból.
Ha Java IDE-ről van szó, akkor nálam csak Eclipse jöhet szóba a kiforrottsága és a korlátlan számú plugin miatt. NetBeans csak kezdőknek, mert egyszerűbb a felülete és gyorsan elsajátítható a használata. IntelliJ-t nem használtam még, de sokan szeretik. Fizetősök közül a JCreator nevét ismerem, ami egy C++-ban írt Java IDE, ami a marketing szerint "gyorssá és hatékonnyá" teszi. Ezt sem próbáltam még, de nem is tervezem a közeljövőben.

Ajjaj, nagyon belemélyedtünk már a témába.
Szerintem ne offoljuk tovább a topicot. Ha felmerül még mondanivalód a témával kapcsolatban, dobj egy PÜ-t. -
törölt tag
-
VoidXs
nagyúr
Végeztem a modom átültetésével 1.6.2-be.
Varázslatos link. Vajon hova visz? -
kmisi99
addikt
Milyen az 1.5.2 es ftb beta. Érdemes hosszútávon játszani vele vagy túl bugos még és maradjak az 1.4 nél?
-
Gomez
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Szerintem tök legális másolatot tartani, ha megvetted egyszer.
Nem szeretném learatni EarL 007 babéérjait, de a MultiMC-vel elő tudod csalogatni az összes korábbi MC verziót (a launcher-ből telepíthetők, akár egyszerre több változat is), sőt, külön-külön modolhatod is őket. -
Micsurin
nagyúr
1.2.5 re is ezt dobja ki

megtörtént.... nincsen változás

más valami? mert a régi p4 es 7300gt-s 4gb ramos gépen nem nagy élvezet bármi is

-
-
Micsurin
nagyúr
a muzeális kártyás gépemen megy
pedig abban csak egy 7300gt van
akkor most mi van? 
szerk: elő guberáltam egy 1.2.5 őst , le van még mentve egy 1.5.1 es is meg egy 1.6 os és 1.4.7
a többi sajna már nincs meg pedig általában minden frisités útán csinálok egy új másolatot a gameról
amúgy ez legális? nem árúlóm meg semmi csak ha esetleg belebotlok egy faja modba mind egy h szinte mihez van mert akkor ahhoz másolom be
-
Micsurin
nagyúr
Rég jártam erre

Csak a zeppelin mod lekötöt
a minecraft megy egy 3-4 max 5-10 percig aztán elkezd feketén be be szaggatni a kép és nvidia opengl error code 1-re hivatkozva bezárul. mitől van? nvidia geforce 8600gts vid karim van , a válaszokat megköszönném

-
-
válasz
üzenetére
Facepalm.

De ez azt jelenti, hogy még 1GB-os heap-et sem tudott allokálni.

Tudniillik ez a hiba akkor jelentkezik, ha nincs elég szabad RAM a maximális heap méret allokálásához. Ha a craftbukkitnak lenne kevés a heap, akkor outofmemory-val szállna el a java, nem ilyen hibával. Itt már a VM indítása sem sikerült.
-
VoidXs
nagyúr
Az 1.6.2 egy rémálom annak, aki a modját akarja átírni hozzá. Minden kód változott, még az is, ami tökéletes volt eddig is.
-
balu999
tag
Eddig nem volt gond a memória.Most nem tudom mi van.
Ha memória lenne akkor újra indítás után mennie kéne.
Nekem külön gépen megy az mc mellette nem fut más, így akadás mentesen ment a szerver úgy ,hogy még ismerősök is feljöttek.
Akkor volt gond ha nagyon vandálkodtunk pl. 1000block tnt.
Szóval akkor mit tudok csinálni?Mert próbáltam új szervert készíteni de azzal is ugyanezt írja ki.
-
balu999
tag
Sziasztok ismét.
Megint van egy kis gondom.
Van (volt) egy nonstop bukkit mc szerverem.
Mai napon ránéztem és láttam , hogy teljesen be van zárva , nem megy.
Próbáltam elindítani de nem sikerült.
Az alábbi hiba üzenetet kaptam:
Kép nagyban
Mi lehet a gond? -
Serricon
senior tag
Úgy nem lehet, hacsak nem rakod tele mindenféle érzékelővel és írányítgatod rajta a kocsikat..
Több kisebb pályát szoktam csinálni mindig, általában U alakban, úgy, hogy minden sín között 2 távolság van, a saját és a szomszédos sínpályák között is, így telepakolják sakktáblaszerűen, és össze is dolgoznak a kocsik, ha nekimennek egy olyan résznek, ami átnyúlik a szomszéd kocsi területére, ilyenkor közösen lekapják a leveleket, majd külön a maguk részén a fatörzseket.
-
-
escape
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is geothermallal szoktam kezdeni, illetve magmatic enginekkel, attól függ milyen energiára van szükségem, de általában mindkettő. Jelenleg is, 15 HP kazán mellett geothermalról megy az AE craftolást végző ic gépek mindegyike. A láva az egyik legjobb energiaforrás, és eléggé sok van belőle, minek bajlódnánk bonyolult solar panelekkel

-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
én pl geothermal generatorral szoktam kezdeni, persze lassú az is, de elég jó ütemben hozza. így elég kellemesen meglett volna a uu a fúziós reaktorhoz, de a végén nem akartam szívni többet és inkább talitól pótoltam ki

a fúziós reaktor nagyon baráti, folyamat üzemel szinte az első röffentés óta, nem kér semmit, elhajt 4 matterfabot maxon, az ellátó gépeket (144 centrifuga 30 indu. electrolizer) és még bőségesen termel tankba is. egy hétvége alatt kb 50k-t termelt full futó rendszerek mellett, összesen valahol 30 plasmagenerátort tud elhajtani folyamatosan. -
Davs
tag
Hali!
Tudnatok linkelni nekem egy jofajta (lehetoleg angol) GregTech tutorialt? Uj vagyok benne, az elejen mar tul vagyok, van 3 quarrym, par alap solarom, industrial * gepeim, de igazabol nem tudom hogyan tovabb..matterfabot 2 turbinaval (100eu/t /db), 10 thermal generatorral meg azzal a par solarral etetem, de elegge lassu az uu termeles, jol jonne pl iridium
-
Serricon
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Nálam úgy volt a dolog, hogy egy nagy teremben volt a 40 bojler, lentről a pincéből volt becsövezve AE szén, meg víz és mindnek felfele a tetején volt a konverter, 1-1 HV producerrel, azokról ami kijött kábel összefűztem 1-be, és azon a főágon volt a matterfab, meg minden gép. IC-s furnace-k is HV-ra voltam kapcsolva transformatorral meg OC-val, és egyenként ~800EU/t-t nyeltek be ha éppen bejött egy adag fa, de egy stack-al végeztek 1 mp alatt.

Tudtam volna mutatni képet a bojlerfarmról, de pont pár napja dózeroltam le az összeset, hogy garázst építsek a helyén.

(#9610) Superhun:
Én is úgy kezdtem, gyertek csak nyugodtan.
-
Serricon
senior tag
-
kmisi99
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Valamit viszont nem vágok. Rájöttem, hogy a steam consumer jobb megoldás de valamiért hiába csináltam 3db ot is meg hiába kötöttem mindenhonnan rájuk liquiductot nem hozzák azt a teljesítményt amit kellene steam is van bőven.
kép
Kínomban már mindenhonnan adtam nekik steamet. -
Serricon
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Megéri, felfűtési időszak kicsit kitolódik, nade azt jó esetben csak egyszer kell, és hetekig futhat folyamatosan amíg tolod be az anyagot.. viszont 2x annyit termel! Persze valamivel többet is eszik, de feleannyi kazánnal ellátod a cuccot.
Nameg mi mást lehetne csinálni több százezer vasból? Bojlereket!

-
kmisi99
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Most már úgy ahogy kitapasztaltam kösz az infót. Végre a rengeteg bc energiának több hasznát vehetem. Ahogy néztem egy teljes méretű low pressure boiler ugye kb 9engine-t hajt meg ami elég egy hv producernek kb. Megéri high pressure boilert csinálni? Nekem mindig cska low volt.
-
Serricon
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Ha EV producert használsz, akkor 2k EU/t jön ki belőle, feltéve hogy van elég bemenet rajta..

Nálam 1 energy bridge ellát 8 quarryt, AE rendszert, plusz még 6 nyilvános tessa is van amit random használnak.
Minden attól függ miket kötsz rá, ha megtelik benne a csík, akkor kevés a kimenet, vagy nincs fogyasztás, ha az alján ugrál, akkor több kakaót kell rátolni. -
kmisi99
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Erről az energy bridgeről most hallok először. De 1db csak 32 eut tud termelni? Hiába kötöttem rá vagy 10 engine-t ugyan úgy 32 eu/t ad ki.
EarL 007 Gregtechről lévén szó ott el sem indul scrap nélkül. Nekem is volt több tízezer scrap csak áram nem volt. De ez az energy bridge nagyon tetszik még így is, hogy darabja 32 eut ad 100db már elég jól tudna termelni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tc-be került kód ami felülírja a felülírott recepteket, gt betesz egy kódot ami észleli a felülírott repceptek felülírását és kinyírja a klienst. aztán kap egy saját packot ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elkényelmesedtem a Visual Studiotól