Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
"Meg mondjuk a sokkal gyorsabb Minecart is tetszett benne."
Ultramély csigalépcsőt sínnel burkoltam. Felkavarodott a gyomrom, mire leértem

-
válasz
Komplikato
üzenetére
Print screeneket tudsz mutatni ezekről a textúrahibákról?
-
Komplikato
veterán
válasz
Superhun
üzenetére
Pont az R3D textúrával. Azokon kívül amit írtam miért nem tetszik még van vele olyan gond, hogy a fű és víz textúrája kegyetlenül becsíkozódik a távolabbi részeken, amit se a gyárinál, se a Docu-nál nem tapasztaltam. Mondjuk ilyesmi ellen van az Anisotropikus Flter, de annak ellenére is ...
Ja textúráról jut eszembe, minap láttam valami 1.8 videót. Már úgy értem valami frisset, én voltam vak vagy tényleg Bumpmapot kapott a tégla, vésett kő és társai? Mert marha jól nézett ki. Meg mondjuk a sokkal gyorsabb Minecart is tetszett benne.
-
törölt tag
válasz
Superhun
üzenetére
"lokál" gyak fut egy szerver egy vason amit tesztelésre kaptam, izzad rendesen, de más nincs bent. az egy irc modul ami alapból fentvan és így egy kicsit szerveresebb a feeling. az alternatív launcherek nagyobb pakjaiban valamiért benne van engem meg annyira nem zavar

-
Geryson
addikt
Tegnap a Youtube felajánlott egy videót, egy ultra hardcore sorozatot TŐLE. Mondanom sem kell, hogy 3 évadot megnéztem, baromi jóféle főleg amikor 4-en vannak egy csapatban. Az S14-ben egy olyan hangmodult használnak, hogy csak amikor közel vannak egymáshoz, akkor hallják egymást. Hát az valami félelmetes, hogy mekkora kergetőzés és csöndben rejtőzködés van a végén, baromi nagy élmény lehet.
Tudtok esetleg szervert, ahol ilyen modot játszanak? Van nem lenne kedvetek összedobni egyet? Akár 2 x 3 fős csapattal is jót lehetne már tolni...
-
törölt tag
Sikerült leformáznom azt a partíciót, amin rajta volt a friss játék mentésem. A legszebb az egészbe h vmi régi mentésem van csak meg... így hagytam a sunyiba az egészet.
Gondoltam ha már itt (így jártam) vagyok, letöltöttem a friss verziót (később az Optifine-t is, mert nagyon tré volt e nélkül). Tehát 1.7.9 + megfelelő Opti. Kipróbáltam a térképet ismét, de ugyan az a gondom mint eddig. Csak az adott térkép részletet mutatja, semmi többet.
Elkezdtem farmolni. Tehén-bari-pipi. A csirkék feszt a kerítésbe ágyazódnak és a vetőmaggal hiába katt rájuk, a szívecske megjelenik, de nem moccannak.
A másik dolog: mikor két bari-tehén-pipi szaporodik, félig-teljesen elmerülnek a földben. Olyan mintha vízben lennének, lesfel járnak. Pár ms. és semmi gond. Képet erről nem tudok adni, mivel többx próbáltam, de nem az aktuális kép mentődik.... -
Geryson
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Az R3D 512-át használom, ahogy már írtam egy párszor és nem igazán látok benne félkész részt. Most már a flint is megvan, az is nemrég készülhetett el.
Komplikato: Az "okosodással" kapcsolatban volt egy pár bejegyzésem mostanában, hogy feltettük a szervert és a klienseket 1.7.9-re és konkrétan az addig kiválóan működő cave spider xp farm nem ment tovább. A legfurcsább ellenben az volt, hogy amikor "visszabutítottuk", akkor sem javult meg, hanem át kellett építenem. Történetesen a pók nem megy be egy 1x1-es járatba, csak egy darabig és utána betorlódik. Nekem azelőtt soha nem volt ilyen gondom...
-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
1.6.4 ben is volt hogy visszavonultak critical benyelese utan. Ahogy elnézem a csontik fejlődését benne van a pakliban a tobbi mob okosodasa is
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Pontosan melyik textúra pakkal van ez a gond?
-
Komplikato
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
Konkrétan szétrebbentek a többiek mielőtt robbant a creeper, a Bevégző sem olyan hülye már, hogy í vízbe teleportáljon (bár lehet az rég ki volt javítva?), a csontvázak fedezékbe vonultak amikor támadtam, szóval valami változott. De a leglátványosabb a fejetlen rohangálás a kerítések, falak, szakadékok mentén. Céltudatosan megkeresik a legjobb útvonalat ... sajnos.

-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
FAITHFUL 32X32 PACK, Vanilla Minecraft textrúrák nagyobb felbontáson. *.*
-
Serricon
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Úgy láttam az összes mob megkapja a fejlettebb AI-t, nem fognak a fal túloldalán bámészkodni, hanem bemennek a hátsó ajtón. Az új valamelyik verzióban már a creeperekre is figyelnek, elszaladnak tőle ha robban, stb.
Ezzel én is így vagyok, lehet hogy valami jól mutat, de biztos hogy más nem illik oda, ezért maradok az eredetinél. -
Komplikato
veterán
Hmmm. Mostanában bizonyos okokból 1.7.5-re "butítva" használtam a programot és most csináltam új túlélő térképet 1.7.9-ben ... létezik, hogy a szörnyek MI-je SOKKAL jobb lett? Úgy értem régen az útvonal keresés elég random rohangálás volt a részükről, most meg találtak egy gyenge pontot és sorban álltak ott. Meg gyanúsan sokszor sikerült a közelembe jutnia pár creepernek és csontváznak is.
Más. Megnéztem pár nagyon ígéretes "forrás csomagot", nagyjából textúra csomagot érve ez alatt. Vannak nagyon szépek és kidolgozottak, de valami oknál fogva a legtöbben a hordható ruhák, pár eszköz vagy pont a MOB-ok eszméletlenül sokkal rondábbak vagy idiótán néznek ki a gyári pixelhalomhoz képest. Nem értem miért.
-
Gomez
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Akkor tudod átállítani könnyen, ha a map létrehozásánál a "cheats" be volt kapcsolva. Ha be volt, akkor írd be játék közben azt a parancsot, hogy
/gamemode 0
visszaváltáshoz pedig
/gamemode 1
Ha nem voltak a csítek map generáláskor bekapcsolva, akkor külön programmal kell megpiszkálni a map fájlját.
(A parancsokat a chat-be kell beírni,, még mielőtt.
). -
Geryson
addikt
Van egy single map-em, egy kreatív. Most tesztelnék egy gépet, de az a gyanúm, hogy a kreatív miatt nem mozognak úgy a mobok, ahogy az elvárható lenne. Tévednék? A másik kérdés, hogy át lehet állítani ideiglenesen azt, hogy ne kreatív legyen? A settings menüben hardra van állítva, de amikor a single mapeknél kiválasztom, ott ugye automatikusan írja, hogy kreatív map. Ötlet?
-
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Meg szeretném vásárolni a minecraftot, de nem tudom hogyan fogjak neki.
Ha valaki tudja akkor megoszthatná velem ezt a nagyon nagy titkot!Válaszokat előre is köszönöm
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
-Faceless-
üzenetére
Tudsz linket adni arról a szerverről?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun
üzenetére
Nekem 7870-em van és csak az extra view distance okoz gondot (nem tudom hány chunk, a max az optifine beállításaiban )(olyankor lemegy 30fps-re). Nekem nem nagyon tetszik, mivel iszonyat sötét. Csak akkor használom, ha valami kész építményt meg akarok lesni teljes pompájában, vagy screenshotot akarok készíteni. Építés közben elég idegesítő.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
nem én írtam, úgyhogy jah
volt egy saját amit tákolgattam, de sok dologhoz kellett volna nyúlni az új cc miatt, így hagytam, most nem volt hozzá elég idő, kedv, stb.kicsit ezt ki fogom még csinosítani, de az enyémet használhatóra írni két napos meló lett volna... ez meg aztán mindent tud, csak kávét nem főz. turbinákat is kezel, stb. nagyon fain kis progi
ahogy nézegettem 10% alá esve kapcsol be a reaktor, és 80% körül áll le.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok esetleg olyan szervert, ahol kreatív módos építő versenyt szoktak rendezni? Lehetőleg díjazással. Találtam egyet, de nem jön be, na meg minek nyerjek még egy ajándékkódot...
Utána kugliztam, de nem volt értelmes találat.

-
Geryson
addikt
Egy másik technikai kérdés: 3 blokk távolságot kellene pistonnal összenyomnom Arra gondoltam, hogy egyik oldalról nyomnék kettőt, a másikról egyet. Na mármost, a kettőt hogyan nyomom össze? Technikailag összeraktam, de visszafelé nem húzza a piston, hiába sticky hanem ott marad, ahogy az a harmadik képen látszik. Why?
U.i.: A farkas nem része a projektnek, csak kopogtatócédulákat gyűjtött éppen az EU-választásokhoz.

-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Vanolyan hogy item translocator nalad? Az szerintek ki tudja huzni az interfacebol az itemet es beteszi a mellette levo chestbe. Tud mennyiseget is figyelni. Bar reg jatszottam vele akkor meg lehetett. Valamikor talan dw is hasonloan oldotta meg a torch utanpotlast. A regebbi ender io tudott erre elegans megoldast, de az ketlem hogy fentlenne nalad
-
molnartibor
tag
válasz
üzenetére
igen ez így van megoldva mint írtam hogy a a második chest a prioban pl a cobblenak az a megsemmisítő de pl electric circuitból 10 db legyen állandóan azt nem tudom elérni csak esetleg úgy hogy ha két AE-t ágyazok egybe mert az interface képes erre de az csak kívülről látszik olyankor az ae nem látja amit az interface betáraz de olyat lehet csinálni amire használom is h be van állítva egy interface hogy tartson magában 10 kaját 10 fáklyát amit project reddel szabályozottan átrakok egy ender chestbe

A másik megoldás az lenne még hogy a storage busnak meglehessen mondani hogy pl van 64db circuit a ládába de a rendszer ne 64-et lásson hanem csak 63-at. vagyis az lenne a lényeges hogy egy adott slotban lévő anyagot csak X-1-nek lásson így az utolsót ne vegye ki és akkor a precision bus feltudja tölteni a ládát és nem borul fel a dolog azáltal hogy kiveszi az utolsót és mást tölt a helyére!
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
amire ae-hez érek addigra inkább deep storage unit van a rendszerben a "szemétnek", azt meg pakolhatja a quarry amíg tetszik neki. mást nem nagyon tudok én se, más mod nem igazán fér hozzá az ae-hez (pl én terveztem hogy ae chesteket pakolok, és abból majd steve's factory managerrel szedek ki itemet, hát persze hogy nem)
úgyhogy vagy mass storage fele mozdulsz el, vagy bármivel megoldod a szortírozást, és azt mondod, hogy pl megpakolsz egy chestet cobble-val, a többi megy a levesbe. az ae-nek meg adsz egy storage bust, azon keresztül látja a chestet és ha kell kivesz belőle
-
molnartibor
tag
AE rendszer alatt hogy szoktátok elérni hogy megfelelő mennyiség legyen adott anyagokból? Emitterrel lehetne de ku**a sok emitter lag ot okoz + anyagonként kell beállítani amihez nincs kedvem! Itt a craftolt anyagokra gondolok mert ami a quarry felől jön az storagebus?-al obsidian chestbe megy és van egy másik busz a nullifierre kötve, prioritások természetesen beállítva úgy hogy először a bus-os chestet tölti utána a nullifiert így a driveokat nem szemeteli tele de mégis marad a rendszerbe 1-1 ládányi anyag!
-
RaZroX
addikt
Tud valaki ajánlani egy jó Shader modot ? Illetve hozzá egy leírást ?
Nagyon szeretnék valami ilyesmit: [link], de tök hülye vagyok a MC modoláshoz. Előre is köszi!ui.: 1.7.5
-
Geryson
addikt
válasz
Teaway
üzenetére
Tudod, a mérgezés miatt megy le arra a szintre...Most annyi történt, hogy csináltam egy ablakot máshova és innen látni, hogy a bal spawner nem megy, a jobb meg hát szó-szó, de legalább ebből az állásból fel tudom küzdeni a pókszámot 300 körülire szépen lassan. Legalább ez is haladás, de akkor sem értem, hogy mi történhetett (mert ugye itt jön még az, hogy nem mennek be a pókok a zúzóhoz egy bizonyos "létszám" felett).
Pont a folyosó másik oldalán van amúgy egy sötétkamrás loot farm, ez meg úgy termel, hogy az valami félelmetes! Érdemes megnézni, hogy mit dobott nekem ma pár óra játék közben (onnan hallom, hogy dolgozik, hogy rá van kötve 2 noteblock és hallottam, hogy folyamatosan nyomta a csipogást). Ez a farm, ez termelt anno is, de ennek a mostaninak kb. a negyedét.
Az egész azóta változott meg, hogy lefrissített 1.7.9.-re vagy mire, pedig ennek így semmi értelme...
-
Geryson
addikt
Aaaanyira megőőőrülök, segítsen már valaki nekem

Átépítettem ezt a rohadt xp farmot, hogy hátha a szűk bejárat miatt nem férnek be a pókok - de semmi változás, konkrétan olyan 50 pók után megáll mindkét spawner. Nézzétek meg, ez a kép kb. fél óra gyűjtés után készült, fél óra!
Brutálisan ment a spawner régebben, így csináltam a 80-90-es XP-met is, amiről küldtem képet. 10 percet nem kellett várni egy jó 40-es XP-hez, most meg egyszerűen b@szik rám, mi a retkes oka lehet, hogy meghülyült???
-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Mindig 1-4 között droppolt. Tobbet nem fortune se segit... Mesa biom vagy silkes asas?
-
Komplikato
veterán
Lehet rosszul emlékszem, de létezik hogy az 1.7.9-ben TÖBB agyagot ad egy blokk kitermeléséért, mint régebben? Utoljára 1.7.4 alatt bányásztam agyagot, de akkor szvsz kevesebbet adott. Azért lenne fontos tudni, mert tégla helyett szeretnék színezett "stronged clay"-t használni, de nekem minden térképen vagy ritka az agyag vagy nincs is.

-
Sheld
senior tag
1.7.5-ös minecraft-ba hogyan tudok Szirt-es tájat generálni? Olyan szempontból lenne fontos, hogy szervert készítek, amin közösen szeretnénk megépíteni egy Várat, az azt körülölelő lakóházakkal és termőföldekkel.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Geryson
addikt
Kitaláltam az este, hogy akkor már ha automata feldolgozó, akkor automata minecartos kirakodó lesz.
A kérdés, hogy mi van akkor ha tegyük fel annyira messze ások, hogy nem aktív a feldolgozó (vagy a vasútvonal) chunkja? Mi lesz az úton lévő minecarttal?
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Basszus és tényleg. Annyi, meg annyi videót megnéztem a comparatorról, de nem tettem össze a képet a fejemben. 23-tól van meg a 2 erejű jel és ezért rak bele 22-öt, majd úgyis a bal első slotba fogja rakni és ki is venni a cuccot, tehát mindig ezen a határon fog dolgozni...
Ezt a zacskóst is értem most már, hát tényleg a sütőnél sem a sütő adja ki a cuccot, hanem a hooper veszi ki belőle, ahogy "elkészült" a sütéssel. Maga az őőőrület!
Köszönöm!

U.i.: Nézz rá a Vanília dynmapre, hogy milyen előkelő helyet találtam a beaconödnek!
Majd lesz körülette egy szép tetőkert is persze, de most megcsinálom ezt a feldolgozót. -
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
azért, mert a comparator attól függően, hogy mennyire van tele a mögötte lévő invertory, megfelelő "erejű" rs jelet küld ki. nézd meg kreatívban, ahogy pakolod mögötte a chestet, úgy látod hogy egyre több rs dust lesz aktív. ide 2 erejű rs kell, addig blokkolja az alsó hoppert a torch, ahogy megvan az rs jel erősség, egyet kiad belőle.
a hopper mechanika szerintem nem változott az újabbakban sem, tehát maradt az alap felállás, egy invertoryból vesz ki itemeket. ebben az esetben, az alsó hopper a felsőt egy invertorynak látja, nem a felső adja át neki, hanem ő veszi belőle ki. a felsőt azért kell így forgatni, mert ugye comparatorba nem tud a felső pakolni, kb mint egy zacskó, pakolászol bele felülről de sehova nem tudja tenni, csak tárolni. kivenni az aljából viszont egy másik hopper tud.

-
Geryson
addikt
Egy kis technikai segítséget kérnék Tőletek!
Megépítettem ezt a szortírozót kreatívban és elgondoltam, hogy hogyan fogom kiegészíteni, hogy egy komplett megmunkáló központ legyen, kb. mint anno az FTB-ben. És persze a legfontosabb, hogy működik is, teszi a dolgát.
ITT a videó!
Amit viszont nem értek! Miért kell a hooperben 22 dolognak lennie (5 perc 30 másodperctől)? Azt értem, hogy a bal szélső a szortírozandó dolog, de miért 21 ezen kívül? Miért nem több, miért nem kevesebb, miért kell egyáltalán lennie több dolognak (nem csak a szortírozandónak)? Mi az az elv, amit itt a comparator csinál? Hogyan lehet az, hogy a 23 dolognál a hooper kinyit és átadja az alatta lévőnek? Hogyan megy a hooperből lefelé, amikor a felső hooper a comparatorra mutat?
Gomez: Érdekes, bár valóban ez lehet. Az a furcsa, hogy legalább 500 nether blokkra volt a legközelebbi kapu, tehát nem értem, hogy oda hogyan juthatott állat. Apropó! A kedvenc lovam építkezés közben elbarangolt. Egy darabig láttam is még, de én hülye nem mentem érte. Most már nem találom sehol. Ezek szerint akkor valszeg elpusztult, mert amúgy nem tűnt volna el?
-
Gomez
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Valószínűleg lejutott egy csirke és kipurcant. Az állatok nem despawnolnak ha nem vagy a közelükben (mint az ellenséges mobok), hanem megmaradnak, csak nem mozognak. A netherkapun pedig minden át tud menni, nem csak a játékos: mobok, állatok (a szamarakat én vittem le), csille és még az átdobott item-ek is.
-
Geryson
addikt
Én meg amikor tegnap csináltam a vasutat a mesa kapuhoz, akkor egyszer csak egy olyan hangot hallottam, mint amikor meghal egy szárnyas. Kiütöttem a falat és bizony ott volt egy csirkehús és egy toll! Mindez lent a netherben! Hogy ez hogy lehet, nem is értem.
Én béna, nem csináltam róla képet, most néztem meg itthon...

blackrulz: Tudom, hogy Neked már nem olyan érdekes, de bevasutaztam a netherben azt a ezerakárhányszáz blokkot, amit anno kiépítettél a mesa biomhoz. Így azért csak kényelmesebb (és gyorsabb) elmenni. Még egy pár stack sima rail kell, majd ma behúzom azt is.
-
törölt tag
talinak meg bárkinek aki szerverezni szokott és még nem ismeri, egész jó cucc az opis. elég hamar kiderül melyik moddal van baj és hol...
-
apatyas
Korrektor
-
Gomez
aktív tag
válasz
RaZroX
üzenetére
Használjátok inkább a Mágikus Indítót, ott csak be kell írni a számot az "Advanced" fülön, nem kell argumentumokkal vacakolni.
-
törölt tag
válasz
RaZroX
üzenetére
64 bites OS és 64 bites JVM? utóbbiból érdemes felrakni a JRE 8u5-t, legfrissebbet és azzal indítani.
ha ezt írja ki, azért teszi, mert nem tudja előre lefoglalni a memória mennyiséget. a Minecraft főleg olyan, hogy nem szabad neki sok memóriát megadni, mert azt mind és még többet is felzabál. 2GB általában elég (vanillanak bőven, moddoltak is kb. elvannak) -Xms2G -Xmx2G -
RaZroX
addikt
JVM Arguments-hez pontosan mit kéne írnom, hogy a 4GB ramomból 3-at használjon ?
Néztem pár oldalon leírást de az ottani "megoldásokkal" nem indul el a game..Korábban egy fórumtárs leírta nekem, hogy 2 GB ramot hogy kell neki adni, azzal ment is, csak szerintem az nem lesz elég.
-
Geryson
addikt
Öt grafikai csomag összehasonlítása elég ésszerűen ITT.
-
Gomez
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
A legfrissebb (1.6 feletti?) MC verzióknál mintha már alapból tudná a nagyobb felbontású textúrákat kezelni az MC, nem kell hozzá MCpatcher. A textúracsomagos könyvtár (pontosabban most már resource packos, mert hangokat is lehet benne cserélgetni) alapból felkerül telepítéskor. Amit érdemes lenne viszont feltenned az MCpatcher helyett, az az Optifine, sokkal több mindent tud, ráadásul simábban fut majd tőle a játék.
Ezt a modlistát szoktam nézegetni, szépen rendszerezett, és világosan látszik, hogy mi forge-os vagy pl. hogy mi SMP kompatibilis.Geryson:
Elvileg azon a környéken (ha nem is feltétlenül pontosan ott) kellene lennie a netherbeli kapujának, de azért nézd meg, hogy a koordináták előjeleit nem nézted-e el. A másik pedig, hogy az y koordináta az bármi lehet 1-128 között, vagyis nézz körül a teljes magasságban.
-
Geryson
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Nem tudom, hogy jól értem-e. Bármilyen grafikai pakkra rá lehet tenni a SEUS-t úgy, hogy abból csak pl. a víz, a felhők és az árnyék maradjon meg?
Milyen instrukciókat követtél? Én EZEKET találam, de ahogy írtam meg is akadtam velük, mert nem értem igazából, hogy mit akar. Tudnál esetleg segíteni, linkelni?
Sonja: Szevasz Gaby!
Kb. 1 hete jutottam el pont a kéglidbe, merthogy úgy veszem észre, hogy a Te, Atomanti és az én nether portalunk kiválóan össze tud akadni, ezek szerint a közelség miatt. Mondjuk a Ti kettőtök portalja tulajdonképpen tényleg látótávolságon belül van.Apropó, egy "buta" kérdés pont a portalokkal kapcsolatban. Járok Atomanti-hoz XP-zni (bár ma megpróbálom átépíteni az én farmomat, hogy ne kelljen szomszédolnom). Ha az ő kéglije 300 és 200 blokkra van fent, akkor lent ez 38 és 25 blokk ugyan abba az irányba? Merthogy én egyszerűen nem találom lent meg és nem értem, hogy miért...
-
Sonja
nagyúr
-
Serricon
senior tag
Ugyanmár.. nincs szebb a defaultnál, hiába keresitek.

-
Geryson
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Hát nézd meg, hogy milyen a felhő, meg az árnyék is meglehetősen töredezett volt (pedig mindent úgy csináltam, ahogy a videóban a srác elmondja). Én R3D.CRAFT 512-est használok, szerintem ez csodaszép pakk, persze a felhő az gyári és nincs benne árnyék, de kidolgozottságra (a blokkok kidolgozottságára gondolok) csodaszép...
-
Komplikato
veterán
válasz
Geryson
üzenetére
Akkor amit én láttam, nem a SEUS volt, ott hajladozó reálisabb fű, és szélben hullámzó falevelek voltak ...
Közben kezdtem kikupálódni, feltettem életem első textura csomagját, a DokuCraftot.
Sajnos csak a Darkból volt 1.7.5 régebbit nem akartam.
Hát elég vegyes a végeredmény. Azért tettem fel, mert kismillió MOD-hoz alapból ajánlják, meg az egyik NPC MOD is ezzel lett bemutatva. Maguk az alap blokkok szépek, a felhőzet is tetszik. A tárgyak már vitathatóak, jól láthatóan régi JRPG 2D játékokra akartak hajazni, nekem picit giccsesek. Amitől elment a kedvem a hordható ruhák és fegyverek. A tárgyak közt 2D-ben nagyon szépek, de felvéve úgy néznek ki mint ha egy kisgyerek csapta volna össze őket.Közben ehhez feltettem a MCPatchert (1.7.5-höz való), ami elég okos és értelmes kis programnak tűnik, direkt szólt, hogy nem kéne textúrákat MOD-ként feltenni és rákérdezett bemásolja a helyére. Csinált magának saját MCPatcher 1.7.5 profilt is, így keveredés se lesz talán.
Van valami oldal ahol részletes ismertetés van MOD-okról? Mert az egymásra hányt link halmokból, meg a hivatalos MC oldalakból már elegem van ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)