Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athos79
tag
Sziasztok!
Elkészült a "továbbító" a mobfarmon, aki az FTB szerveren játszik mostantól szabadon hozzáferhet a loothoz.
Az egész farm automatikus lett, külön-külön kapcsolja a spawnereket attól függően melyik ment limit alá.
Az enderchestek színkódjai megtalálhatóak egy könyvben a postán.
A többi "szemét" is szabadon vihető, ha valakinek kellene pl. stick (az van fél milla), aranykard, páncélok, stb...Az új Ghast+Ender farm (jobboldalt a wither farm
:
Ha valaki enchantolni akar, van miböl válogatni, az autoenchant teknös is teszi a dolgát
:
Anti az Atom

-
törölt tag
bár nem hiszem hogy lenne még egy ilyen barom mint én de leírom hátha valakinek még jól jön.
az industrial grindert lehetetetni vízzel, sodium persulfat-al és mercury-val is. bár utóbbi kettőt gregtech adta a saját gépéhez, benne van a liquid registry-ben, tankba tolható, csövön vezethető stb, az egyetlen felhasználásaként ismert grinderbe csak cell formájában adagolható
természetesen a vizet szépen be lehet csövezni szó nélkül a gépbe és boldog midnenki... -
Gomez
aktív tag
Két kérdés:
Van más olyan, MCEdit-hez hasonló map szerkesztő, amiben alakzatokat lehet szerkeszteni?
Az MCEditben csak gömböt/ellipszoidot, kockát/téglatestet és oktaédert lehet készíteni, nekem konkrétan tölcsér formára lenne szükségem.
(Ezt ismerem még, viszont lassú lenne hagyományos módon építkezni...)Szokott videókat készíteni valaki? Milyen ingyenes, teljes verziós videószerkesztőt ajánlanátok? Fontos lenne, hogy bemeneti formátumként tudjon mp4-et, illetve az sem árt, ha felhasználóbarát.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A PvP szerintem hosszútávon unalmas. Egyszer próbáltam külföldi szerveren, de néhány nap után meguntam. Nem igazán láttam az értelmét. Sajátos személyiség kell hozzá, hogy élvezni tudd.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
redpower redstone logikás dolgokat a MineFactory Reloaded rednet dolgai nagyon jól helyettesítik. rednet cable az egyben bundled, végeknél lehet állítani hova csatlakozzon.

microblockokra van / lesz egy "hivatalos" "univerzális" megoldás, a Forge MultiPart API mod / mod API személyében, ami már van a 1.5.2-es packokban és már több minden is támogatja.
aztán pl. elvileg az Immibis Redlogic ugyanazt tudja, mint a redpower, csak újabb.
wireless redstone is különálló mod lett.
-
törölt tag
azt nem mondanám, az újabb változatokban azért kicsit keményebb lesz recept téren, maga a kábel is igényli majd a nether quartz-ot, stb. szal a mostani tényleg egy kicsit talán op, de már a frissebbek nem. mondjuk akkor meg áll a kérdés, hogy mi lesz a kezdeti, vagy középjátékban a megoldás automatizálásra, mert addig manuálkodni azért kemény lesz...
-
törölt tag
rp gépből azért annyira nem éreztem semmit ami hiányozna, most se használom őket nagyon.
szortírozásra és item mozgatásra ott az applied energystic, jobb, gyorsabb, kevesebb laggot okoz, ásáshoz szerveren normálisabb frame machine-t építeni egyébként se lehet, teknősökkel megoldható a mining wellezés is. másra meg nem igazán izgalmas az rp, bár a mikroblokkok miatt sajnálnám max
egyébként is a jelenlegi verzió még mindig tel van buggal, talán a xycraft ami felér hozzá, deployer random szétveri a világot úgy, hogy csak mc edittel lehet kigyakni, a relay kliens lagot okoz, stb. kár érte de ez így kevés a jelenlegi felhozatalhoz
jah hát igen. mondjuk a red alloy wire még fájni fog kicsit, dehát vissza a gyökerekhez és vanilla rs
még kraftolni se kell 
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
szerintem az eggyel előtted levő hsz-ben levő titánra gondolt

1.4.7-es modpackok nem fonak már frissülni launcherben ez alapján
-
válasz
üzenetére
Az az érdekes, hogy még a vanilla PH szerón is előfordult, hogy betörtek a házamba. Pedig ott mindenkinek eredeti MC-je volt. Ha valaki pikkel rád vagy fanatikus játékos és nagyon kellene neki valaki, simán előfordul, hogy elcsen vagy tökretesz valamit. Minél többen játszanak, annál nagyobb az esély. Ez a viselkedés nem köthető életkorhoz, bár a fiatalabbaknál gyakoribb. Ők jobban beleélik magukat a játékba.
PvP szervereken meg ez alap dolog. Ha nem lopsz, téged lopnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem kell hozzá gyémánt csákány, elég az öklöd. Ha viszont le van védve, akkor semmivel sem tudod szétszedni.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ha nincs levédve akkor igen, ahogy a blokkjait úgy általában. más kérdés hogy ugye a cuccaihoz sehogy se férsz majd hozzá és számodra üres lesz a chest.
-
jonnyjoker01
veterán
Multiplayerben egy másik csávó ender chestjét szét lehet verni gyémántcsákánnyal?
-
törölt tag
válasz
Superhun
üzenetére
elég rég van már abban is, kb amikor a spotlightot csinálta akkor került bele ez is. már elég vad dolgok vannak már ott , tinker's construct féle multiblokkos olvasztókemence és társaira csorog a nyálam már egy ideje, de ahogy látom az ultimate pack nem igazán fog frissülni :/
gomez:
néztem hogy milyen titánt láttál, nincs is semmi ingot a hotbaron, aztán rájöttem hogy az iron golemet kaptam el. az vanilla mc, építhető de falusiak is csinálják, sokan vanillában városokat építenek hogy ezeket spawnoltassák és megölessék a droppolt vas miatt. jóság mert védi a falusiakat ha mob kerül a körzetébe nekimegy és szétveri, elég sokat sebez is, páncél nélkül nekiesve elég szépen amortizál le.
-
föccer
nagyúr
Végre sikerült megépítenem az első matter fabricatoromat. Csináltam hozzá automatikát, szóval ha véletlen kellene valakinek, hozzon titánt és legyártom neki.
üdv, föccer
-
mika117
csendes tag
Arra van esély hogy ha creativ modban épitek mindenféle szépet és jót akkor egyszer valakinek survivalba ugyanazt a mapot osztják be és ottlesznek azok amiket épitettem?
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Létezik valami színvonalas magyar hungergames szerver? Amiket találtam, ott tinifiúk inzultálnak tinilányokat.
-
törölt tag
azt nem tudom hogy csinálja a FTB Unleashed, de megmondtam neki, hogy úgy kb. 2.5 GB-t használhat. ehhez képest 3.5-nél jár...
-
veector
senior tag
Nagyon nehéz túllendülni a xycraftos multitank hiányán Unleashedben

-
válasz
mika117
üzenetére
Ne menj nekik, minimális az esély arra, hogy megadják a páncélt. Ne pazarold rájuk a kardod.
Az elhagyatott bányákban ne nagyon kószálj, főleg az elején, mert vannak ott cave spiderek is, amik sokkal halálosabbak a sima spidereknél. Az a tuti, ha lépcsőzetesen bányászol lefelé, teljesen a bedrockig. Aztán ahogy haladsz lefelé, új bányafolyosókat nyitsz oldalsó irányban.
-
mika117
csendes tag
még annyit hogy néha néha látok csontit meg zombit arany ruciban ezeknek mindig nekimegyek viszont soha nem adja meg a ruhájukat ez miért van vagy direkt van hogy ne lehessen ilyen könnyen aranyhoz jutni?
-
-
mika117
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Neked is köszi és kár azért az 5 gyémántért nameg utána megöltek a zombik meg a csontik de ez van

-
mika117
csendes tag
Sziasztok egy kezdőnek mit tudtok tanácsolni mit csináljak először ....
Multkor elinditottam egy ujj survival modban találtam egy oriási szakadékot leestem volt kő csákányom találtam gyémántot elkezdtem szedni összetört és nem adta meg ez miért van csak vas csákánnyal lehet kiszedni a gyémántot aranyat stb..?? Még annyit hogy ágyat hogy kell craftolni? -
föccer
nagyúr
FTB Ulitmatén miért nem tudok Foresty Treetrappet építeni? Sem blank patternre nem tudom rátenni, sem sima tabletben craftolni.

üdv, föccer
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek tök jó a topic elsõ 100 hszét elolvasni... Olyanok vannak...
-
-
Tanácsoltam, hogy ne APU-t nézz.
Az FM2 foglalat igazából halálra van ítélve, nem jön már bele új generációs AMD proci. Maradnék AM3+-nál, abba a hírek szerint még jön egy generáció.Tehát AMD prociból vmelyik FX szériásat vedd. Én az FX-6300-at ajánlom. 6 mag 29k-ért.

Alaplap az GIGABYTE GA-970A-UD3 vagy Asus M5A97 EVO R2.0. Most ezek az ajánlottak.
VGA-ból ebben az árban egy 6670 (szigorúan DDR5-öst nézz) jöhet szóba.
Hexából a 400W-ost vennéd?
-
[w]
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
nem kizárt, hogy memóriából használt is elég lenne, csak mondjatok már konkrétumokat is

amit eddig én kinéztem:
ascrock FM2A55MDSG lap
amd A10 5800k
és vga valami 10-20k között, de ezt már tényleg nem tudom milyen kelleneszerk.: ja és tápra egy FSP Hexa-t ajánlottak, de ez nagyon mellékes
-
netpeti98
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Hát igen 4 GB a minimum. Egy ideig játszottam 2 GB-vel, hát nem volt valami nagy élmény.
Mindenesetre elég memóriával és nem integrált videokártyával egy 1 éves belépő szintű gép is viheti normálisan, lásd az én konfigom.
Amire érdemes még figyelni, hogy 64-Bites oprendszer és Java szükséges a kihajtáshoz.Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Taliga: Megcsapolom egy picit a láva tessádat, amíg meg nem építem a saját puma rendszeremet.

Köszi-puszi.
üdv, föccer
-
törölt tag
itten egy i5-2400 van 3.6 GHz-en, 8 GB DDR3 és egy GTX560, Minecraft nem akar akadni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:
:
:
természetesen a vizet szépen be lehet csövezni szó nélkül a gépbe és boldog midnenki...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Atomanti cuccát nézem, de nem jövök rá a hogyanra