Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
escape
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Próbálkozz chest>hopper(oldalára vagy tetejére)>mfe konstrukcióval, esetleg ME rendszer, vagy logistic pipes esetén supplier pipe/modul.
Mellesleg szerintem ne rs-sel etesd az mfe-t, hanem pl Geogeneratorokkal.föccer jól gondolja, miről van szó, csak már annyit változott a pakk, lehet már rs-sel etetni a tárolókat, és eu-t konvertálni belőle. Mint régen a charging bench volt asszem.
-
kmisi99
addikt
Egy ismerősömmel játszom már egy ideje. Egy hamachis szervert futtatok. Eddig jó volt minden de most azt jelzi neki, hogy nem fut a szerver. Pedig én gond nélkül fölcsatlakozom. Ha próbál csatlakozni a szerver nem mutatja, hogy bármi történne. Hol lehet a probléma? Az ip cím helyes vagy 5x leellenőrizte.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Lehet azt egyáltalán?
Mihez kell neked ic2-es cucc?
Ha meg lehet oldani thermal expansion-ös vagy forestry-s cuccal,esetleg buildcraftossal,akkor old meg inkább azzal,és azok veszik a redstone energyt.
A veszteség nélkül felvehető energy cellák meg nagyon királyak. 400k-tól 10M-ig tárolnak,és a nagyot sem nagy cucc lekraftolni.(kell hozzá pár gép hogy folyékony redstone-al feltöltsd a frame-et,de megéri) -
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az MFE az nem energia tároló akkumlátor, ami 600k EU-t tud tárolni? Rég játszottam IC-vel, azért kérdezem.
üdv, föccer
-
jonnyjoker01
veterán
Hogyan tudom az IC2-es MFE Unit-ba adagolni a redstone-t automatikusan?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Senki?
-
törölt tag
- a Minecraft install mappájában a saves alatt lesz a world mentése. becsomizod, elküldöd, kicsomizzák és ennyi. persze az is, hogy ugyanazzal a modpackkel / modokkal indítsák el.
- abból kiindulva, hogy a dynamok még ha fullra vannak töltve is esznek 4RF/t-t akkor igen, mininálisat. -
Amur
addikt
Más:
-hogyan tudom a Map-ot amin játszok letölthetővé tenni másoknak?
-még 1 kérdés:a thermal expansion-os gépek fogyasztanak energiát készenléti állapotban is? -
Amur
addikt
Ez a megoldás müködik végül, vagyis pár dombbal odébb linkeltem a könyveket hogy oda teleportáljon vissza,és két világgal is teszteltem ahonnan visszatéréskor kidobott az asztalra, és müködött nem volt gond.
Vagyis azzal a chunkkal van baja ahol a mystraft-os termem van.
Így utazni tudok onnan, visszatérni viszont más helyre kell.. kicsit macerás,de legalább nem dob ki! -
jonnyjoker01
veterán
Hogy hívják azt a modot a Horizons mod packban ami kiírja az ID hibákat indításkor és létrehozza az IDconflicts.txt fájlt? Sehol sem találom.

-
Geryson
addikt
Használ valaki árnyékot? Elkezdtem utánaolvasni, de egyrészt van is egy pár "gyártó", meg aztán eléggé összezavar a szedd le ezt is - azt is és jó lesz fórumbejegyzések.
Valakinek esetleg konkrét tippje, ami megy is és szép is? Gép van hozzá, azzal nem lesz gond...
-
Amur
addikt
Ezt meg a mystraft-os oldalon találtam az ismert bug-oknál:
"Known Bugs
There is a bug when sending entities through Mystcraft Portals. It is fixed in a later MinecraftForge version, but until the mod packs update there is a fix described on the official forums"
Jól értem hogy morph-ként megyek át a portálon és azért vág ki? (mert amúgy így volt, denevér alakban voltam,mert sky block-os világból jöttem vissza mind2x) -
Amur
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
FTB fórumon találtam bőven hasonló esetet, ezt írták rá:
"Is this occurring in any linking book from any chunk in the End to any chunk in the Overworld? This looks potentially like there may be a bad chunk in there somewhere, and if so, linking/teleporting to/from different chunks may bypass this until the chunks can be regenerated with MC Edit. "
Hogyan tudom ezt az MC Edit-et használni? -
Amur
addikt
A friss crash report:
crashBocsi nem akarom teleoffolni a gondommal a topicot,de nagyon bosszant hogy nem tudom megoldani!
Újratelepíteni nem akarom,mert mikor legutóbb megtettem ugrott a mentésem, nem töltődött be.
(igaz közben launcher frissítés is volt, de az most is van már..)
Viszont a mystraft-os világokban közlekedést sem szeretném elfelejteni.
Még azt kipróbálom hogy a random világoknál is csinálja-e,mert úgy emlékszem ott nem. -
föccer
nagyúr
Hmm. Nem akar elindulni a TW2. Indítom klienst, letöltöttem a modpackot. Rányomok, hogy launch. Konzolban látom, hogy tölt 1 percet, megjelenik a fehér mojang logó. A logó eltűnik, de nem indul a játék.

Ötlet?
üdv, föccer
-
Amur
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
elméletileg a legfrissebb van fenn.(legalábbis nem találtam neten frissebbet)
denLib-1.6.4-3.1.35
Megpróbálom a komplett direworld20 modpack-ot frissíteni(eddig nem engedtem a launchernek).
De előtte csinálok egy biztonsági mentést.(elég ha a minecraft könyvtárat komplett lementem valahová,vagy máshol is van fontos fájl a visszaállításhoz?) -
Amur
addikt
Ránéztek erre a crash reportra?
crash report
2x is kivágott az asztalra amikor éppen visszatértem a mystcraft-os világból. Korábban nem csinált ilyet.
Ma 2x is.(mindkét alkalommal, általam lapokból összerakott világból tértem vissza) -
Serricon
senior tag
No aki jönne FTB szeróra az írjon login nevet vagy itt, vagy privátban, vagy dynmapon aztán felveszem.
Ha jönne más is azért megemlítem, hogy természetesen csak eredeti játékkal lehet csatlakozni.Nem tudom ki mikor ér majd rá, ha gondoljátok bevárhatjuk a többieket mielőtt beaktiválom a loginokat.
Elérhetőség a szokásos.
port: 25555
dynmap: /ftb -
Amur
addikt
A direwolf20 modpack frissült. Lehetnek problémák a mentésemmel ha lefrissítem?
Vagy inkább majd ha új világot kezdek frissítsek?
(eddig,lehet csak babonából,de minden frissítést kiixeltem, mindig csak új világ kezdésekor engedtem,
launchert és modpackot is frissíteni..) -
törölt tag
ééés végre ha beteszem a flight controllt power suitba akkor rendes kreatív repkedés van, nem süllyed csak ha mondom neki shiftre... ahh ahh ahh

cserébe nincs bat morph

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
ahh dehogynem jóóóóó
most látom csak... az volt a bajom, hogy saját energiát termelt, abból is kegyetlen op volt egy pár motor. de mostmár mi van? rf-el megy a legtöbb motor, köztük az is amihez csak egy rs clock kellett, paraméterezhető, éhes az rendben van, de így már használható szint nálam. nomeg újraskinelték, kicsit egyszerűbb egy pár dolog vele nem akkor torqueos szívás mint eddig volt. futtattam egy extractort kört, 16 vas ore-ból bár nem kapkodósan, de egy magnetostatic engine-el 512 nm és 8192 rad/s kimenetre állítva szépen lefutott. ugye 4 állomása van az extractorának, mindegyik stage-en duplázhat valami 70% a sansz rá fixen. a végén flakes-t dob amit még ki kell égetni, de azért már jön az ingot.az eremény mégegyszer 16 iron ore-ból, közel másfél stack ore flakes, tehát kvázi ennyi ingot, és 9 alu powder ami megint égethető már ebben a formában.
mondanám hogy op as shit, de egy ilyen kör vagy 5 perc volt, ha nem több, és közben elkajált 10 milla rf-et

-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Megnéztem mik vannak benne..tényleg nagyon jó kis pakk, így első ránézésre a RotaryCraft tuti befutó, annyi motor, meg fogaskerék, áttét van, amiből egy komplett autót össze lehetne rakni..
sok új energiaforrás, mellesleg nem is rondák.. tetszik..
Ja és maga a pakk is tényleg elég jól fut, bár még útközben kell majd úgyis konfigurálni az FPS zabáló animált villogó csodákat, de egy ideig nem lesz vele probléma.. most kb 3GB rammal eldöcög, de toltam alá 6-ot a biztonság kedvéért.
Járatom kicsit hadd szedje össze magát, aztán ha végzett mindenki a dolgával nyitunk, ma még nekem is melóm van..(#11254) djpetar:
Ha eredeti játékod van, akkor nincs akadálya. Most tech-es pakk lesz, hogy kiélhessük perverz vágyainkat az automatizálásban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
még a stoneból is dől az xp
20 lvl/perc 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
gt is így dobja az iridiumot gondolom nem akarták ennyire másolni. a folyékony uu-val még csak csak meg tudnék békülni, de az, hogy a tincan ennyire túl lett misztifikálva annak örültem a legkevésbé. az egy egész jó middle game cucc volt, amivel lehetett némi folyadékot tárolni, elveszett használatkor, nem kellett volna hozzá gépet csinálni...
a tényleg fájdalmas dolog az nálam is az energia, de főleg a termelése. a koncepció marhajó szerintem, csak sokan szokták meg hogy kezdésnek behúzták az ic-t pedig most inkább arra játszanak, hogy mid-endgame legyen a mod. ez rendben is lenne. de könyörgömmár. rw thema megértette hogy az energiatermelés az ne legyen már grind főleg endgame-en kívül ne... ő is összefsott egy solar rf generátort is, tölt mint a mocsok, csak közben nem ad le, rs jellel meg lead de nem tölt. tádám a zseniális, ballanszolt cucc, egy-másfél nap alatt feltölt 500k rf-re azzal már el lehet sütögetni pulvizni egy jó bányászat után is bőségesen. ic-n a solar a fajlagos költségéhez képest indokolatlan drága, nem is érdemes mv alatt foglalkozni vele, a watermill nerfelve a vérig, a reaktor annyi stackelhetetlen anyagot vesz fel hogy egy fél quarry-t beleteszel aztán alig ad valamit, automatizálni lehet de akkor is karcsú, és itt vége is. hv solar grind az egész nyomorult energiatermelése. annak meg semmi értelme nem volt, nincs és nem is lesz.
ilyen szinten kalapom le a thermal expes srácok előtt a legújabb packkal megmutatták hogy kell ezt csinálni. van használható low tier energia termelés és tárolás, van middle és atombrutál, támogat mindent, egyértelmű, variálható, paraméterezhető...
a borg kockába egy masszív feldolgozó ic-re úgyis befigyel a végére ha taliga és a tps is úgy akarja, de sokkal többet foglalkozni nem éri meg. a gt-ben is kb ennyi fogott meg, nomeg a fúziós reaktor, az hatalmas húzás, a sok multiblokk, dehát evvan...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
az, hogy GregTeches. egy baromarcú az ürge, ez eléggé elveszi a kedvem a "modjától". az ore feldolgozás "end game" megoldása tetszik. a folyékony uu-matterből replikálás tetszik (mondjuk inkább lehetne world gen az iridium is, de mondjuk 128 chunkonként 1 db és akkor tényleg ritka, nem chestbéli dolog, az olyan fura), az energy storage tierek is tetszenek. a hosszabb tech-tree tetszik, de a kábel és circuit meg plate gyártástól agyrákot kapok. ha nem kopna el az olló meg a hammer, akkor talán, de így...
ingotot üssem lemezzé, majd a lemezt vágjam darabra. és persze félperc alatt elfogy a hammer meg az olló...
és továbbra is hoz egy-két kreténséget régmúltról.
pl. a semmivel se kompatibilis és még véletlenül sem akar rendesen együttműködni semmivel EU, amit csak ez használ. MJ ősidők óta van, nagyjából mindennel megy. RF egyszerűen alakítható MJ-vé és hamar jött támogatás több modhoz is. UE mindig mindennel ment ami szép is. de az EU...
aztán Microblock? Multipart támogatás? nehogy egyszerűen és szépen lehessen burkolni. neeem. RedPower mióta is van microblockokkal, talán 1.2 óta? -
törölt tag
válasz
üzenetére
most mé? az egészen korrekt lett az elmúlt időben for the record... ha eltekintünk attól hogy ugyanazt csinálja mint minden mod, blokkokat gyártat veled fölöslegesen hogy blokkokat gyárthass, és kiszanálták pl a receptes kábelgyártást, helyette erre is van egy gép, hogy masszívan linearizálta az ic2 techtreet, hogy kitaláltak egy ic+régi ee vonalat a massfab helyett, folyékony uu-t gyárthatsz, és abból reprodukálhatsz még egy géppel amit akarsz , de szerencsére ha úgy csinálod ahogy le van írva kivág a játék mert bugos, és úgy egyébként is használhatatlan a legtöbb dologra, akkor meglepően korrekt lett a felhozatal.
ore processzálásra egyszerűen imádom, persze late game max, mert a macerált ore-t mosod, aztán azt bontod ionizátoros bizbasszal, a végén meg kisütöd, és megint minden telemegy tiny dustokkal, de szinte 3x-os a kihozatal, ami nem rossz ám. a tech woldben meg van hozzá compact windmill
2k eu-ig. so what?
egyblokkosított gregtech mi a gond vele? -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudom újragenerálni a világomat, de úgy, hogy a házam és a cuccaim ne tűnjenek el? Már az első generálás óta egy csomó generálós modot telepítettem, pl. ruins, metallurgy, chocholate adventure, stb... de ezekből egy sincs a környéken. Vagy egyszerűbb elrohanni a csába' egy portal gunnnal, és akkor letelepedek, chest transporterrel meg átviszem a portálon a cuccaimat.

-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
a horizons? nem felétlenül de kb

de vannak benne érdekes pl archimedes ships, ami hajókat ad és lehet hajózni
igazából nem tech de funnak tűnő történet, akkor lenne értelme ha falukat építenénk meg közösségi dolgokat csinálnánk, mait nem teszünk 
a tech viszont tényleg jól néz ki
-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Nem terveztem sufni-tuningolni pakkokat, csak a baj van belőle..de ha valaki összetákolja és működik, akkor felőlem oké.
Nem rossz az a techworld2 ahogy nézem. Gépekre optimalizált pakk felesleg nélkül, ami pozitívum, ha számításba vesszük, hogy a TPS nagy részét az automatizált gépek nyalják be, így talán jobban bírná hosszútávon. Eddig mindig az volt a gáz, hogy mire mindenki kiépítkezett volna, már játszhatatlan volt kb..
A másik pakk az valami kertészkedős/mobos/varázslós cucc?
Alig van benne ismerős mod. -
athos79
tag
válasz
Superhun
üzenetére
Akkor legyen biztos, hogy jössz!

Viszont szerintem legyen egy időpont előre bejelentve (pl. péntek este 10 óra) amikor indul a szerver, és ha előre tudja mindenki akkor mindenkinek megvan az esély, hogy első percben feljöhet.
Ja, és persze az is, hogy milyen szerver lesz
-
jonnyjoker01
veterán
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez az azonnal ingottá olvasztás mókás,de nem túl gazdaságos! Elvégre pulvelizer,vagy macerátor duplázza az érceket,így meg csak 1 ingot-od lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Nem. Az alap vanilla ore-ok közül a coal, redstone, diamond, stb-k nem dobnak xp-t, ha hammert használok, de pickaxe-el dob. Itt az iron stb. xp-ről csak annyi, hogy van instant smelt, amihez kell egy lava crystal addon, szóval a vasat, aranyat azonnal ingottá olvasztja és azért ugyebár jár xp.
-
Gomez
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem olvastam vissza, hogy pontosan mi a probléma, de nem arról van szó, hogy az arany- és vasércek nem dobnak xp-t? Azok vanillában sem dobnak.
-
Serricon
senior tag
Nos, akkor milyen modpack legyen? Mert egyesek már a fülemet rágják, hogy játszani akarnak..

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Könyörgöm... Mindent letöröltem a gépről. Mármint ami a minecrafthoz köthető kiv. a backupot. ÉS MÉG MINDIG NEM KAPOK XP-T VANILLA OREOK UTÁN!! Csak is hammernél van ez a helyzet amivel pont a legjobb bányászni. Azt hiszem reménytelen...
Minecraftforumon olvastam hogy másnak is van ilyen problémája, de csak annyi választ kapott a kérdésére, hogy az illető személynek, aki válaszolt, működik rendesen. Én is látom videókban megkapják az XP-t a vanilla oreokért. Ami teljesen érthetetlen hogy miért adnak más bányászmányok (
) amik modok által lettek hozzáadva XP-t.
Na de mindegy akkor felrakok egy lava crystal upgradet és akkor majd az automatikus smeltért kapom az xp-t gold iron stb után. Csakhogy a coal meg a redstone-ból sokkal több xp-t össze lehet szerezni. Na meg persze a quartz. És amikor elkezdtem vele játszani még működött. Ultimate weirdness.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na ezt nem hiszem el. Letöröltem az összes modot... Mindegyiket, kivéve a NEI és a Tinkers' construct... És még mindig nem megy
Mármint nem kapok XP-t vanilla oreok után.
Most kipróbálom mi van akkor ha letörlöm az egész FTB mappát mindennel együtt. -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Én is jobban szeretem a nagy,buszpályaudvar méretű termeket. Jó az ha egy helyen van minden.
Még az emeleteket is elfelejtem mostanában. Max a padló alatt csinálok egy pincét a gépek egy részének elrejtése céljából.(ott duruzsolt legutóbb pl. egy komplett atomerőmű, megy egy ME rendszerre kötött macerátor,sütő,compressor stb.. géparzenál.)
De egyszer szeretnék építeni egy a képen látható labirintusrendszer-szerű,hegyoldalba épített szobatengert!
Csak a legózás kedvéért, nem a funkcionalítás miatt! -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
a házad fölött mindenképp ilyen lesz, csillámf@szlámák lovagolnak majd ki belőle tucatszámra
menni fog a fűhöz és a falaidhoz
asszem már bebizonyítottam hogy képes vagyok a legrejtettebb vágyaidat is kielégíteni a szerelmi kuckód kapcsán, nem fogsz bennem csalódni most sem

a sajátom meg inkább marad szürkés fekete zöld betétekkel, mert csak nem vagyok kislány
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
az a bajom, hogy a kis szobákba nem fér el semmi :/ a legtöbb multiblokk barominagy, ars magica dettó, thaumcraft, és akkor még hol vagy a nagy tartályoktól és a gt gépektől
ezekkel vért izzadtam előző körben is, akkor már egy 64x64-es kocka 
már csak az a baj, hogy töménytelen anyagot vesz fel, és a burkolat kialakítása mégegyszer annyi ha nem több, aztán a beltér még kétszer ennyi

amiből jól néz ki az sajnos továbbra is a clay, egész pontosan a cyan... ahhoz egy szép nagy kaktusz farm kell meg pár száz stack lapis
lesz itt quarryzás azt már most látom, clayt viszont szerencsésen lehet szerezni sludge boilerből, bár amikor megy jobb nem megközelíteni 
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Úgy látom még kevés mystcraft-os lapom van! De ez jól hangzik amit leírtál!
Most generáltattam egy általam összerakott világot.
Amit bele tudtam rakni:
tiled biomes,overgrow green biome,egy másik biome amit csak kipróbáltam,mert nem tudtam mi az(napraforgó mezők voltak),beraktam még egy trópusi fa blokk lapot,
Ebből lett egy olyan világ ami full tele van fával, plussz óriás fákkal az egyik felén,valamint random az égen és a földön is kb. 100 trópusi fa blokkból álló óriási gömbök vannak mindenhol!
Fakitermelésre op!
Biome lapom van már bőven,de még akkor pár világban ki kell fosztanom a könyvtárat.
Apropó: az létezik hogy a spawn ponttól nagyjából ugyanannyi távolságra generálja a library-t?
Az egyik világban megjelöltem a térképen a helyét, és a másik világban csont ugyanott volt!itt találtam egy elég jó leírást a lapokról,hogy mi mit csinál:
biomes wiki
de sajnos egy része van benne a lapoknak, mert ahogy néztem nekem kapásból van vagy 5 olyan biome,ami nem is szerepel a listán!Blackrulz: Mi az a borg? (találtam olyan biome lapot is ami borg világot generál)
-
törölt tag
ez attól függ, milyet szeretnél.
egy példa OP bányász világra:
Zenith, Zero Length, Normal Sun *1
NO WEATHER *2
Ravines, Dungeons, Strongholds, Villages, Mineshafts, Crystal Block, Crystalline Formations, Star Fissure, Extreme Hills Biome, Single Biome, Standard Terrain *3
Black, Cloud Color, Black, Fog Color, Black, Sky Color, Boundless Sky *4*1: örökké nappal van és világos. solar panelek előnyben
illetve nemigen tud a felszínen ellenséges mob spawnolni.
*2: agyrákot a kapok az eső hangjától és látványától.
*3: egy overworld-szerű világ minden extrával, de csak egy biome van. a biome tetszőlegesen cserélhető. én a változatosság kedvéért Jade Cliffs-et raktam szerverre.
*4: itt lehet kicsit cicomázni a világot, milyen színű legyen az égbolt, felhők, határtalan ég (void age-ben jó, mert magad alatt is látod a napot) és nálam Az Egy Szín létezik: Fekete.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ennek eredménye egy papíron stabil világ, semmi furcsasággal. ehhez képest én kaptam hó formációkat, meg creosote oil, sewage tavakat

minél több mindent mondasz meg, annál inkább olyan lesz a világ, kevés randomitással. pl. ha nem mondasz meg neki holdat, lehet hogy nem lesz, de lehet, hogy több is keresztbe-kasul. -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
nem
ha szürcsöl a fúziós erőmű én nem kérdezek semmit 
egyébként pont mostanában olvasgattam redditet, és ott futottam bele a quarry plusba, egész jó lenne az elképzelés hogy legyen egy jobb, nagyobb, paraméterezhetőbb quarry, de az meg elég op-re sikerült, ettől függetlenül azon is el lehetne gondolkodni ha már ftb-t összeraknánk, pumpa köthető hozzá hogy a lávát meg vizet kiszedje, brutál gyors lehet ha enchantolod, stb. de jobban örültem volna ha valami drága, nem csak lepattintható, multiblock lett volna, dehát ez is egy lehetőség

ugyanez van a modban refireny-re, fénysebességű a gép

-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
a specifikussal meg az, hogy aki nem csak multibliokk gépeket akar építeni hogy mégtöbb multiblokk gépet építhessen, annak hamar unalmas

egyébként az új experimental ic ami direwolfban is van az is gregtech utánérzésű, csak multiblokkok nélkül, ott aztán megint lehet építeni agyhalott mennyiségű gépet amit soha nem érsz utol hv sollarral sem, szóval szinte ugyanaz

-
Serricon
senior tag
Az univerzális dolgokkal az a baj, hogy semmit sem tudnak jól, csak mindenből egy kicsit.
Ha hosszú tech-es kifejlődős pakk a cél sok géppel, abba nem kell 1000 párhuzamos világ tele varázsló pónikkal, beszélő fákkal, meg a franc tudja miket raktak már be, mert leszívják a TPS-t aztán nem lehet komolyabb gépeket építeni miatta.
-
törölt tag
a dense mindig instabil, és a leggenyább cuccokat adja, pl random robbanások

egyébként pont most látom hogy debuffolták a világ generálást, a random világok 99%-a stabil a legújabb mystcraftban, ami furcsa de ez van. ez magyarázat lehet hogy miért nem volt gondod neked a három világodban... elég új a cucc én se játszottam még a frissítés óta.
lépj be egy kreatív világba, és rakj össze a lent leírt módon egy könyvet, és nézd meg miből válogathatsz. mit érdemes összerakni? mire?
ha solargyárat akarsz üzemeltetni és massfabokat, amik persze irdatlan bugosak és folyamat kifagy a gui miatt, akkor lehet enthernal day benne, de rengeteg opció van.ezt nézd végig, de pl én egy cave világot tudok elképzelni, sok faluval, az egész hangulatos lenne
olajtavakkal ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de egy nbt explorerrel kiszedhető az instabil világból is az instabilitás

ha meg érdekes világ kell akkor keress rá deepdark-ra csak cuccolj fel páncéllal előtte

-
Amur
addikt
Egy példát dobtok nekem olyan mystraft világra amit érdemes összepakolni?
(biome controller,biome és egyéb! A dense ore ahogy olvasom nagyon sok ércet,de instabilitást is ad,akkor az pl. felejtős? Látom hogy vannak külön is ércek, pl. gyémánt,vas. Ha azt belerakom akkor abból több lesz,de csak abból az ércből?)
Összegyüjtögettem már 3 világból, 3 könyvtár szétkapásával egy szekér lapot.Lenne alapanyag már.
Pár tippet adjatok, aki otthon van a világgenerálásban!
Köszi! -
törölt tag
-
athos79
tag
válasz
üzenetére
Nekem mondjuk tetszett a Greg amikor az volt a szerveren épp azért, hogy meg kellett kinlódani a dolgokért (bár az is igaz, hogy csak az eleje szivás). Abban már tényleg semmi élvezet ha kezdés után 4-5 órával fut féltucat quarry, megépiteve az összes létező farm, stb.
-
Serricon
senior tag
Unhinged-re írják, hogy a legnehezebb tech pakk, ami hosszú játékot kedvelő mazochistáknak ideális.
(#11209) blackrulz:
Arra a problémára is találtam megoldást, van olyan opció, hogy csak akkor tölti be a cuccaidat, amikor online vagy, így azok a gépek mennek mindig, ami a tied, de másoké nem, ez kb negyedelte a proci használatot.. -
escape
aktív tag
Nekem jó a dw20, de akkor greg bácsival kiegészülve. Vagy egy olyan pakk, amiben alapból van gregtech.
-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
a kérdés hogy mit akartok
újat, amiben van kihívás, és egy kicsit betegebb, küzdősebb, vagy a sztenderd dw, amiben azért már annyi új dolog nincs, és a jövőben kb annyi várható hogy bejön az extra utlil-tól pár generátor 
én azért nem szívesen szavazok dw-re, mert igazából már kiderült, egy két hónapig nyomjuk, aztán mindenki lelép, mert kimaxolta magát. a reset tehát ígyis úgyis szükséges lenne, főleg mert a kilépők általában úgy mennek el, hogy fut az összes rendszerük chunkloadolva, és ha valaki maradna az az alacsony tps miatt szív. kéne erre is valami szabály
mondjuk én is így hagytam ott a házam ez is jogos
a másik hogy azért váltottunk rá, mert majd frissül. frissült, csak nem kompatibilis
ezért se nagyon számít az egész. a másik meg hogy sok új buildet én személy szerint nem tudok elképzelni, mondjuk azon túl, hogy ars magicával tobzódok a bossokban, meg automatizálok egy xp farmot folyékony xp-re. és itt kb vége is, a többi ugyanaz lenne mint ami volt kb.de rátok bízom, mindegyikkel szívesen játszok, végülis ha technikai oldalon nem is ad többet az új dw ars magica, és thaumcraft is friss, abban alapvető változások lettek, azzal elleszek sokáig crashelés kockázata nélkül
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
ohohoooo. aaaannnyi ötlet van
két ünnep között az ssp világomat szerintem vagy 20x borítottam meg, a végén annyira hogy megjavítani se tudtam editorral sel... ha februárban jövök szerintem visszatérek a platformos megoldáshoz, és chunkonként építkezek, ha resetelni kell ne okozzak túl sok gondot 
én valami agybeteg packot szeretnék leginkább ami gregteches, vagy mindcrack féle brutalitás, de azokat a kollégák szerintem hamar elunnák, mert mindent újra kell tanulni... úgyhogy lehet egy dw20 vagy hasonló vagy méginkább egy horizons
-
Serricon
senior tag
Pár órára lelövöm a szervert, kis takarítás, meg szétnézek benne..
Ha nem jönnék vissza, akkor belefulladtam a porba..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
jaaaaa
sory. vanilla dw van fent és így se? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Viccrovat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Trollok komolyan
- Diablo IV
- Projektor topic
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy ore-ból úgy 3-5-öt kapok