Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartibor
tag
válasz
Teaway
üzenetére
Forestry modban lehet méhészkedni és amikor az industrius bandát csinálod azok a méhek termelnek olyan "comb"-ot amit ha kipörgetsz centrifugával akkor kapsz propolist ami majdhogynem használhatatlan csak pár dologhoz kell de ahhoz se sok viszont ha a propolist kipörgeted még egyszer és sticky resint kapsz

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ezt ki kell próbálnom!

-
Elég régóta nem minecraftozok, így előszedtem és megnéztem azokat a dolgokat amiket akkoriban én meg akartam csinálni. Egyik terv az volt hogy mivel tudok programozni ezért megcsinálni azt hogy a kockákat a pályagenerátor alapból levágja több felé hogy ne legyenek éles határok a felületek között, valamit hogy ezt játék alatt lerakott blokkoknál is csinálja. Szerencsémre ezt valaki nemrég elkezdte megcsinálni, elég közel van az általam megálmodottól. noCubes (forge kell hozzá)
Ezért kísérleteztem pár moddal kiegészítve: (optifine+shadersmod+[1.7]_R3D.CRAFT_SR-512x_v0.1.7)

A terrafirmacraftból kellene a még fizikát kiszedni, abban jól meg volt csinálva. Igaz gép nem lesz rá ami képes lesz futtatni ezt a maszlagot, inkább csak technológiai demo hogy mi lenne ha... -
veector
senior tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Az se rossz, de még ott nem tartok ebben a világban.
-
Geryson
addikt
Tali! Előfordulhat, hogy "kikapcsoltad" az ocelotok spawnolását? Harmadik napja megyek körbe-körbe egy jó nagy dzsungelben és egyszerűen semmi. A -3420/2440-es kapun át mentem be a dzsungelbe, elég nagy részt fel is égettem (merthogy láttam ilyen trükköt is), de sem oda, sem máshova nem mennek. Mindenféle más állatot látok, de Ocelotból semmi. Anno, a saját szerverünkön is találtunk 10 perc szaladgálás után, itt meg már a sokadik 10 percnél járok...

-
Teaway
veterán
válasz
molnartibor
üzenetére
Szeretném érteni, hogy miről beszélsz....de én még kezdő vagyok

-
veector
senior tag
Biztos a sokadik vagyok aki ezt kitalálta, de hátha valakinek jól jön:
Forestrys multifarmmal rubbert farmolni költség és helytakarékosan úgy lehet, hogy a fák tetejére dirt blokkot kell rakni és újabb fát ültetni, majd ha kinőtt a dirtöt rubber woodra cserélni. Lekapja a tetejéről is a rubbert
-
veector
senior tag
TW2-ben egyszer sikerült valami olyat összehoznom ládábapakolás közben, hogy tegyük fel volt x db stack valami az inventorymban, és az összes valamit átrakta a ládába. Ezt hogy csináltam? Jó lenne ha direkt is működne a dolog.
-
Geryson
addikt
Nagy feeling ez a horgászás, kellene hal, erre van egyetlen egy halam és tripwire hook, bőr, fatál, csont, bottle, water bottle, amikre semmi szükségem nincs...

-
válasz
Komplikato
üzenetére
Ha kikötöd vagy leülteted, akkor marad ott, persze.
-
Geryson
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Ezt valóban érdemes lenne egy tesztben kipróbálni!

Horgászom még egy kis halat és elmegyek megint keresni. Persze akkor már kettőig meg sem állok és úgy jövök haza...
-
Geryson
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Vissza kell kérdeznem, bár nem is találtam tegnap egy alapos mászkálás után sem ocelotot. Jól láttam egy videóban, hogy ha megszelídíted, akkor nemhogy utánad meg, de akár el is futhatsz és egyszer csak odateleportál hozzád? Ez így baromira megkönnyítené a hazavitelét a dögnek...
-
-Faceless-
őstag
Nem akarok többet offolni, ha lenne valaki akit érdekelne itt lehet megnézni, hogy haladok.
Ha valakinek tetszik légyszíves egy gyémátot adjatok rá, hogy többen is észre vegyék. Köszönöm !
-
veector
senior tag
TW2-ben az újfajta Tesseractokat hogy lehet a legkönnyebben összebarátkoztatni a Quarryval? Nekem csak egy chest közbeiktatásával sikerült.
-
-
törölt tag
egyébként két eset lehet.
1: módosítatlan boxod van megvett játékkal, ebben az esetben nem módosíthatsz ilyeneket legjobb tudomásom szerint.
2: haxolt box haxolt mc-vel, ilyenekkel nem foglalkozunk itt (se)
egyébként google a barátod, van egy pár konverter, ha statikus a map (nincs mögötte command block, redstone, más olyan blokk és mechanika ami eltérő a verziók között) akkor mehet (ugrálós, dropper és társai) akkor lehet vele játszani saját felelősségre.
-
törölt tag
a pc-s mapok nem hiszem hogy mennének úgy általában boxon. command blockok is máshogy mennek, a konzolos változatok 'kicsit' hátrébb vannak verzióban, az id-k se mindig egyeznek legjobb tudomásom szerint, szóval lehet kavarodás. jobban jársz szerintem ha eleve xboxos mapokat keresel már ha vannak, mert ha mégis be tudsz húzni egy pc-set, akkor lehet hogy a fele nem fog menni, ha mégis megy akkor lehet hogy más blokkok lesznek, vagy a redstone mögötte fog bugzani.
-
Geryson
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Na, tegnap a netheren át elmentem a podzolos részhez 4350/180-nál és a legérdekesebb, hogy teli van mossy cobblestone-al a környék. Én azt hittem, hogy ilyet csak építményben találni, természetben soha! (Most jut eszembe, hogy ezen a vanilla szerveren viszont még nem találtam ilyen épületet, nem is tudom mi a pontos neve ennek a csapdás épületnek).
Gomez: nem kell a szortírozódhoz mossy cobble, vagy podzol? A kapumtól kiépítettem egy nyíl egyenes járatot, a parkoló szamaradtól 500 blokk kb.

-
sylas
tag
Sziasztok!Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol a mapek .bin kiterjesztésben vannak?
-
-Faceless-
őstag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Hú de fáradok... Beszélni meg tanulni....

-
törölt tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Ha modok nelkul megy akkor ügye hát azert van friss verzio ügye.
-
-Faceless-
őstag
Nem egészen annyi lenne, direkt biome határra akartam építeni ezért:

Egyébként ilyen lesz nagyjából:

Még sok van hátra, a pontokat is be kell építeni, még egy léballont is tervezek a fával ellentétes oldalra, és lime színű "levelek" mellé sötét zölddel akarom majd indaszerűséget varázsolni, hogy legyen egy kis kontraszt.
-
Gomez
aktív tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Esetleg megpróbálhatod még azt, hogy megépíted a fát levelek helyett pl. téglával, aztán McEdittel kicseréled a téglákat levélblokkokra. Megnéztem, az McEdit-ben külön lehet permanens és sima levélblokkokkal operálni.
Egyébként jól néz ki a dolog.
Viszont ha csak a lebegő szigetek jelentik a lényeget a map-ban, akkor lehet, hogy még jobban nézne ki, ha átmásolnád az egészet egy óriásóceán/lávatenger/void fölé.
-
törölt tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
melyik verzióval játszod?
-
-Faceless-
őstag
válasz
üzenetére
Kipróbáltam nem működik, egyszerűen pattognak lefele. Na de sebaj, mert változtattam a terven.

Egy véleményt kérhetek valakitől? Ilyen stílusban építeném meg az egészet, még kezdetleges finomítgatás nélkül, de ez lenne az első map, amit egymagam építek szóval azért szeretnék adni mások véleményére.

-
törölt tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
alapból ha a játékos tesz le levélblokkot akkor az fa ide fa oda nem kéne elhaljon. lehet hogy a hiba a kreatív blokkban van, azt kéne, hogy normál módban leszedsz egyet shearrel, és azt teszed le mindenhova kreatívban. lehet hogy változik valami amikor leszeded.
-
-Faceless-
őstag
válasz
üzenetére
4 block távolságban lennének a levelek, és ezért kezdenek eltűnni. Erre gondoltam.
De azt hiszem van egy ötletem, szóval már felejtős, majd este ha folytatom csinálok egy sablon gömböt egy fával a közepén, és brush copy-val megcsinálom. Ha, pedig nem sikerül majd clayel helyettesítem a leveleket, úgyis háborús zónára emlékeztetővé akarom csinálni a pálya közepét.#Serricon Igen, mert sok helyen le kell belőlle vágni, és nem igen szereti. Az a baj, hogy elkezdi, és meg se áll, hogy kijavítsam ekkora mennyiségnél kb. folyamatosan tűnik el 10-15 blocknyi.
-
törölt tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
a player által letett blokkok mióta despawnolnak vanillában? én mindig le tudtam tenni pl dekorációs céllal is fa a közelben max planks formában volt...
-
Serricon
senior tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Néhol teszel bele farönköt, úgyis eltakarja majd a levél, vagy ültetsz nagy fát, az gyorsabb

-
-Faceless-
őstag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Vanillia map készítésnél szóval modok nélkül, hogyan lehetne megoldani, hogy a levelek ne kezdjenek el despawnolni?

Erről lenne szó, csináljam meg egyesével, hogy a levelekben mindenhol legyen egy rönk, vagy esetleg lenne valami más tippetek ?

-
-Faceless-
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Az óceán közepén szokott lenni a Mushroom biome, ott van mycelium. Ugyan olyan, mint a nether vár, csak a felszínen még nehezebb megtalálni...
Különben, ha kiásol neki egy jó nagy darabot, egy barlang rendszerben is meg tudod növeszteni, legalábbis régen én így csináltam.MÁS:
Mit gondoltok róla ? (a felvázolással nem akartam sokat vesződni, tegnap 2 óra alatt meg lett a közepétől a két toronyig) Link
Balra Forest Hills, Jobbra Savanna biome -
Geryson
addikt
Sziasztok! Csinálom az auto gombafarmomat és lehet jól jönne Mycelium vagy Podzol. Hol találok ilyet? Hol találhatok ilyet a vanilia szerveren?
Olyat olvastam, hogy ahol nagy gombák nőnek, de ahol én nagy gombákat tudok, az egy erdő és ott semmiféle speciális talaj nincs, ahogy én láttam...
-
Serricon
senior tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Otthon.

Vanilla szeró szinte bármin elfut, rárakod valamelyik gépre és ingyen megvan.
RAM kell neki egy kevés, meg némi stabil sávszél, attól függ hányan használjátok.(#11838) blackrulz:
LOL, most nézem csak, érdekes pózt választottál szegénynek
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok gondolkozom, hogy lehet beruházok egy pár fős szerverre, leginkább vanillia pályaépítésre használnám, egyenlőre csak tájékozódás képpen szerintetek hol lenne érdemes keresnem?
(örülnék neki, ha magyar lenne, de ha jóval olcsóbb, akkor eu-s is megfelelne) -
Gomez
aktív tag
Kedves Kollégák!
Használja valaki a Minema videófelvevő modot? Mióta újraraktam a Minecraftot, nem működik. Korábban semmi baja nem volt, most viszont ilyen videókat csinál:

Tudja valaki, mi lehet a gond? Vagy tud valaki valamilyen más, nem túl erőforrás igényes felvevőt ajánlani?
-
Gomez
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Még szerencse, hogy a vanilla szerveren nem strapáltam magam a pistonos liftekkel, ezek szerint a slime blokkokkal majd sokkal jobbakat lehet csinálni.

-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
"Ha valaki megveszi az alap játékot, és felteszi a Bétát, akkor lehet profilból állítani, hogy béta 1.8 utolsó induljon vagy 1.7.2, 1.7.9, stb? vagy a béta teljesen küönlálló?"
külön profilt tudsz választani indításkor. bal alsó sarokban lesz egy legördülő menü, oda felvehetsz previewet, 1.7.2-őt, 1.7.9-et, stb-t, kiválasztod, indítod, köszönöd szépen

-
Komplikato
veterán
Az egy dolog, láttam ilyeneket, hogy Slime futószalag ... olyan ajtó, ahol ilyen blokkokhoz ragasztanak nagyobb ajtókat (pl. 5x5) és azt egyben nyitja és csukja a rendszer a régi trükkök nélkül. Ja igen, gépeket lehet csinálni belőle, amik akár a levegőben (függő vagy vízszintes) is tud mozogni. És a másik érdekesség, hogy ugye lehet használni trambulinnak, és valamiképpen gerjeszthető a rugalmassága pl. vörös-kővel vagy lávával. Van olyan "lift" ami kis áramkörrel, és két slime blokkal akár 30-40 blokk magasra fellövi a játékost és iszonyat gyorsan. Érdemes YouTubeon keresni miket alkottak ilyenből.
Jut eszembe, kérdés:
Ha valaki megveszi az alap játékot, és felteszi a Bétát, akkor lehet profilból állítani, hogy béta 1.8 utolsó induljon vagy 1.7.2, 1.7.9, stb? vagy a béta teljesen küönlálló? -
válasz
haverkulum
üzenetére
Mi itt nem foglalkozunk tört szerverekkel. Ha fontos nekik a játék, akkor megveszik...
-
Serricon
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Legegyszerűbb ha eredetire váltasz, de biztos lesz olyan plugin ami kezelni fogja, idő kérdése.
-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
"Tudom, állítsam online-mode:true-ra a szervert, csak azzal elveszítenék pár játékost akikért kár lenne ezért csak végső esetben terveztem"
akkor megvan a megoldás...
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Serricon
üzenetére
Hát, leginkább az UUID-k kapcsán, hogy ki hogy oldja meg ezek után a chat alapú authentikációt, eddig én xauth-ot használtam, de ahogy elnéztem egyik auth. plugint se frissítették UUID használatra és ha minden igaz, lassan jön az 1.8 amiben megszűnik a kettős rendszer és csak UUID-t fog kezelni a szerver (és bukkit-nél is ekkor terveznek véglegesen átállni UUID_re) :S Tudom, állítsam online-mode:true-ra a szervert, csak azzal elveszítenék pár játékost akikért kár lenne ezért csak végső esetben terveztem

-
Gomez
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem úgy van az, Kolléga!
Tényleg lesz használható funkciója is a slime blokknak az 1.8-ban, méghozzá nem is akármilyen:
Minecraft 1.8: Snapshot 14w18a - Sticky Slime Blocks
A pistonokkal mozgatott slime blokkokkal együtt fognak mozogni a szomszédos mozgatható blokkok is (tehát pl. az obsidian nem), mintha hozzátapadtak volna. Gyanús, hogy ez lesz az 1.8 legfontosabb/leghasznosabb újítása. -
Serricon
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Milyen dolgokról?
-
haverkulum
aktív tag
Fura kérdés, de itt akadnak olyan emberkék is, akik szerver üzemeltetéssel foglalkoznak?

(nem segítséget akarok kuncsorogni, csak kikérni a véleményét 1-2 dologról) -
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem kizárt hogy tud ilyet de szerintem max previewben. A tervezett tulajdonsága ha tarsel visszalokmagasra vagy shiftelve egybol megállsz rajta. Mast foleg Ennyire eltérőt... Nem szokásuk. De ki tudod próbálni te is, én 1.6.4 én ragadtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
A kérdés tévesen volt feltéve, csak 1.8-ban van ilyen blokk és mivel slimblock, ezért gondolom nyálkablokk lehetne a ferdítése?
-
Komplikato
veterán
A ZSELÉBLOKK-nak van valamilyen spéci tulajdonsága, hogy egyre több gépet látok vele építve videókban? Persze a többsége 1.8-as legutolsó béta, de minap az automata nádfarm az azt hiszem 1.7.9 volt csak. Ja és tényleg működik az, hogy szigetelésként lehet használni a kemencét?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Miert ne lehetne? Skeli loheti meg de az magától nem támadja.etho vagy mumbo epitett regen mobfarmot erre. Levalogatta a mobokat zombi falusi fele ment zombi macska elol futott a csonti maradt. Aztán medencébe ejtette őket ahol a skeli egy pillanatra látott egy snowmant ralott de addigra a creeper volt a tuzvonalban az meg berobbantotta a csontot.
-
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudja valaki, hogy 'Einschlag 115' map honnan elérhető? Egy youtuber vitte a mapot de nem fejezte be a sztorit, engem meg érdekelne a vége.
-
counterbill
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
Áhh sikerült
Két map volt összevegyítve a zipbben valamiért. -
Malamute
tag
válasz
counterbill
üzenetére
Talán itt működik a letöltés.
-
counterbill
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Nincs meg valakinek esetleg Mines Of Moria by evenTime map?
Régen saját szerveren játszottam vele barátokkal de haveromnak sikerült törölnie. A letöltés linkje nem jó. Vagy csak én nem tudom értelmezni ,hogy hogyan működik az oldal.
Ha valakinek meglenne írjon kérem egy pmet vagy valami.Előre is köszi

-
Geryson
addikt
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
charged creeperrel kezd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Malamute
tag
Úgy látom benne van a morph mod, na azt egyből kapcsoltam is ki.(nem csak azért mert nem is működött
) -
Malamute
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Majd meglesem

-
Malamute
tag
Sziasztok!
Van olyan modpack ami inkább a survivalra gyúr rá? Tehát több, erősebb mob, több boss, más fegyverek stb.
-
Geryson
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Assetto Corsa EVO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(alapból G betűvel tudsz felvenni blockokat amikor ránézel ha jól emlékszem)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csinálj minecartbol gyűjteményt uvegfal mögé minden mobbol