Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Nem tudtok egy jó FTB szervert? Haverok ritkán vannak fent, egyedül meg rossz játszani.
-
törölt tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
a szivattyúzható olvasztott fémek miatt belopta magát a szívembe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként szerver függő, vajra mellé már nem kellenek ezek a cuccok, de kezdő eszközöknek szerintem simán jók, és egy darabig el lehet velük lenni később is
-
Hunikornis
tag
[link]
Nektek mi a véleményetek erről a modrol? -
törölt tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
kimenete 512 bemenetre bármennyit elvisel, robbanni nem fog
-
Hunikornis
tag
mfsu-t menyivel lehet maximum tölteni? nem szeretném felrobbantani.
-
Dinter
addikt
Nem tudtok egy jó plugint terület levédésre? Eddig iZone volt, de ahogy látom, megszűnt.
-
válasz
Hunikornis
üzenetére
Folyamatosan megy, vagy csak akkor, amikor játszani akartok együtt?
-
Geryson
addikt
Ez a kérdés nekem is felmerült egy olyan 2 hónapja. Gravi gun nem viszi át, ellenben DW20 egyik videójában láttam, hogy ő portal gunnal vitte át egyik helyről a másikra. Ezt én nem tudom kipróbálni, mert nincs Portal gunom, de egy próbát megér nálad. Én amúgy csináltam 3 canvast, az 3 x 32 hely, plusz a saját 32 tárhelyed - kicsit bonyolult, de meg lehet oldani ezzel.
-
Hunikornis
tag
Vagy csak ha crash van kapjon restartot. Egyébként sima hamachis, amin haveral szórakozunk.
-
válasz
Hunikornis
üzenetére
Óránként nem sok egy kicsit? Ha nagyon belemerülsz a játékba, bizony zavaró lehet. Naponta 1x elég lenne. Milyen szerverről van szó (otthoni vagy hostolt)?
-
Dinter
addikt
Itt van valami olyan módszer a ládák mozgatására, hogy 1 az 1-be el lehet őket vinni? Vagy redstone enginenel szivattyúzzam át?
-
Dinter
addikt
Köszi, majd kipróbálom

Más: Nem tudnátok segíteni, hogy honnan lehet letölteni a BukkitForge 1.4.7-es verzióját FTB Szerverhez? Egyszerűen nem találok linket, mindig csak a legújabb verziót engedi letölteni

-
törölt tag
az a baj hogy azok a gate-ek se védenek a túlcsordulástól. amennyire látom, a feladat egy alap feldolgozó rendszer kiépítése, ami egy invertoryból tölti a pulverizert. arra érzésem szerint nem ideális a bc, mert amire észleli hogy nem lehetne beletenni addigra legalább 1-2 item már a csőben van, az meg már nem fordul vissza

ha ennyit kell csinálni, akkor egy sima relay vagy akár hopper (vagy kettő) a pulvin megoldja a kérdést.
-
escape
aktív tag
Filter vagy transpose, amiknek csak egy redstone jel kell (timer) amit összekötsz pneumatic pipe-pal egy ládával. Ha nincs hely a ládában, akkor nem küld cuccot, megvárja amíg lesz hely.
Ha ragaszkodsz a buildcraftos csövekhez, meg rs enginehez, akkor az authartic gate-ek kellenek neked. [link] -
törölt tag
nézz redpower tutorialt a youtube-on. pl direwolf angolul csinál egész értelmeset mod spotlight néven, de biztos van magyar is, bár azok minőségét nem tudom. nézd meg mert elég bonyolult és a mod elég sokat tud, érdemes.
hogyha azt mondom hogy chest helyett egy relay, onnan tube-ok végig a gépek fölé, az segít? mert ez kéne csinálni ha csak annyi a lényeg hogy egy invertoryba bepakolhass és azt feldolgozza. de akkor már a relay-t egyből lehetne feltenni a pulverizer tetejére (már ha az pulvi) az segíthet, de igazából jobb ha videót keresel

-
törölt tag
válasz
Integrator
üzenetére
alul jelöld ki, hogy más modpackhoz valót töltse le, pl. az Ultimatehez. utána a játék gyökérkönyvtárán belül találsz egy Ultimate mappát, ott lesz majd a textúra pack, rakd át a Direwolfos mappájába, ezután már be tudod állítani.
-
Integrator
aktív tag
FTB Launcher elindít > texturepacks > Soartex kiválaszt, Install TexturePack, majd egy "Error: Texture Pack not found for selected mod pack's version!"
Magyarul semmi esélyem, hogy ezt a texture pack-et használjam?
-
Dinter
addikt
Azt hogy lehetne megcsinálni, hogyha nem tudja befogadni, akkor ne nyomja ki a ládából, hanem maradjon benne?
-
Gomez
aktív tag
Így. Amit még érdemes tudni, hogy a BC wrench-el tudod állítani, hogy melyik irányba nézzen a wooden transport pipe vagy az engine.
A redstone engine egyébként elég lassan veszi ki az itemeket, lehet érdemesebb lenne más motort használni. Vagy még jobb megoldás lenne egy RP2-es filter (sorting machine) és pneumatic pipék használata, az sokkal okosabb rendszer, és a gépet is kevésbé terheli. -
Dinter
addikt
Azt pontosan hogy kell megcsinálni, hogy ládából redstone enginenel szívatom ki az érceket?
-
Geryson
addikt
Hidd el pedig, tényleg érdemes! Nem egyszerre kell, hanem szépen lassan, pl. minden napra egy dolog és akkor szépen ki is tudod próbálni! Én az V. évad 30-as videójánál járok, olyan dolgokat tudtam meg, hogy most csak építkezem, hogy a tanultak felét megvalósítsam. Persze a quarry és a sorter az megy közben, ez alap.
Cherry tree: találtam egy seplinget még black adta, gyorsan csináltam belőle 80 seplinget és 7 stack plank. Most ez elég egyenlőre, de tényleg érdekelne, hogy honnan van a cherry tree.
-
Geryson
addikt
Baromira kellene cherry tree, de egyszerűen sehol nem találok. Próbáltam googleözni is, de semmi megoldás. Tudna valaki segíteni, hogy merre lehetnek ilyen fák?
-
törölt tag
-
Dinter
addikt
Sawmill, pulverizer, powered furnice után mit csináljak? Biztos untok már

-
Dinter
addikt
Az mi, hogy vastömböt csak aranyból, aranytömböt csak vasból lehet csinálni? Ördögi kör.
-
Dinter
addikt
Minium Stonenal miből lehet aranyat/vasat csinálni?
-
föccer
nagyúr
Szép csendesen átlépték Mojangék a 10.000.000 vásárlást...

üdv, föccer
-
sunyi18
tag
Az miért van hogy hardcoreban alig találkozok mobbal? azért valami másra számítottam.. de halálnyugodtan rohangálok ide oda stb .
-
maathe
senior tag
Tudnátok ajánlani egy eredeti magyar szervert, ami nincs szétmoddolva és nincs lehúzás (emelt díjas sms stb.)?
Előre is köszi. -
Dinter
addikt
válasz
Hunikornis
üzenetére
Lemaradt [link]
-
válasz
Hunikornis
üzenetére
Mert nincs is link.
-
Dinter
addikt
Valaki nem találkozott ilyennel? [link]
Ha újraindítom a gépet megy, de ha kilépek utána már ezt adja indításnál. -
netpeti98
addikt
válasz
Hunikornis
üzenetére
Melyik mod eszközeinél? Én a BDCraft-nál már jártam úgy, hogy volt egy frissítés és rögtön lehetett újra Patchelni a packot, mert a mod készítők kicist variáltak a textúrákkal.
Üdv netpeti98
-
Gomez
aktív tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
Szívesen.
Igazából a nagyobb felbontás miatt valamivel nagyobb teljesítményigényük is van. A bugosság nem tudom mitől lehet, a PH FTB szerveren pl. néhány alap textúra azért jelennek meg bugosan, mert az IC modban van valami bug. -
Hunikornis
tag
Soartexnél nekem elég sok hiányzó textura van, másnál előfordult ez?(egyébként szép lenne)
-
Dinter
addikt
Üdv!
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan kell Bukkit pluginokat FTB szerverre berakni? BukkitForge-t írták angol fórumokon, de mintha olyat is írtak volna, hogy a MinecraftForge-t is felkell hozzá tenni. Ez az FTB-ben alapból benne van?
-
Gomez
aktív tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
Faithful 32x32 Ez a legszebb, mert olyan mint az eredeti, csak nagyobb felbontásban.
Soartex Fanver 64x64 Ez talán a launcher-ből is letölthető. -
netpeti98
addikt
válasz
Hunikornis
üzenetére
-
tmximum
tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
nagyon köszönöm, ez bevált

-
Hunikornis
tag
köszönöm!
akkor asszem csinálok egy cobble gyárat,hozzácsatlakoztatok pulverizert meg 2 power fornance-t és gyártom az üveget+ a normál stone-t(mellette túltermelni akarok cobble böl és mehet recibe meg a gravel is
) -
törölt tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
cobble-t átküldöd maceratoron vagy pulverizeren és sand lesz belőle aztán azt égetheted már ki
a pulverizerrel az a gond hogy néha dob gravelt is amit szűrni kell -
Hunikornis
tag
Homok/üveg gyárra van vlkinek vlmi ötlete?
-
tmximum
tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
sajnos nem nagyon tudom mi az a modpack... elég kezdő vagyok, de már egész fasza kis birodalmat kiépítettem
minden segítséget nagyon köszönök -
tmximum
tag
sziasztok, egy kis segítséget kérnék, van egy pistonos csapdám, ami akkor indul be, ha valaki rálép egy nyomólapra. a kérdés az, hogy nem lehet e olyat, hogy ideiglenesen kikapcsolom a csapdát, pl gombbal, karral???
-
törölt tag
válasz
Hunikornis
üzenetére
be lehet majd tölteni a mapot, csak kihagyja azokat, amik a kivett modokból származnak. a szerver asszem kérdezés nélkül megoldja. a kliens egy offline mapnál megkérdezi, hogy mit csináljon.
-
Hunikornis
tag
Olyan kérdésem lenne, ha kiszedünk néhány modot, ami a generált térképen rajta van block/tárgy formájában, attól még betölthető-e az a map, és csak azok vesznek el amik a mod részei voltak, vagy be se tudom tölteni?
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
dexter7891
üzenetére
Rendben. Este kipróbálom! Köszi!
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
dexter7891
üzenetére
A felsőkbe is pakol így, azzal nincs gond, csak ha 64-et belerak akkor utána nem tölti tovább és megakad a transposer.
-
törölt tag
válasz
Integrator
üzenetére
dettó. bár nekem eddig kétszer fordult össz elő, de nem igazán jöttem rá az okára
-
Integrator
aktív tag
Legfrissebb FTB DW20, a Steve's Cart állandóan eltűnik a semmibe. Hol az egyik, hol a másik. Mi lehet a baj?
-
Hunikornis
tag

Tudom hogy félig off de

-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen rendszerem. Azért építettem hogy ha elmegyek bányászni akkor ne kelljen állandóan visszamenni a bázisra kipakolni. Jól is működik, de csak addig amíg a barrel-be nem kerül 64 db item. Utána megakad a rendszer és semmit nem szed ki a chestből. Mi lehet a gond és hogy lehet megoldani hogy akár 64x64 itemet is tároljon a barrel?
-
törölt tag
van egy redower 2-es pumpa. annak van spec csövezése, és a végére kell rakni egy grate-et. azon keresztül szív és azon keresztül teszi ki a folyadékot is. a pumpa forgatásával meg tudod mondani hogy éppen melyiket

ha a pumpa azon oldala kimenet a folyadék elcsorog a csöveken a grate-ig, majd ott source blokkokat alkot, gyak visszakapod az eredeti forrásblokkot. ha tartályba pumpálod egy grate-el a lávát akkor így szépen feltölti az aljától a tetejéig
kb ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

Ha újraindítom a gépet megy, de ha kilépek utána már ezt adja indításnál.