Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
azért annyira nem vész. mármint a recept az de, még jó hogy föccer már nem tolja, képes lenne szerintem nekiállni hogy tickenként jöjjön le egy

ez csak egy end goal kb ahogy nézem, azért egy kreatív energy cell nem esszenciális része az élménynek vagy a tech tree-nek, és át is lett írva a configból úgyhogy 100k rf-et ad kvázi ingyé. ha akarod megcsinálod, és kitűzöd a nuke tetejére amivel felküldöd az egész bázisodat

-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A vanilla is elég tákolmány, hiába 1.8, ha felrakom maxra a grafikát nincs stabil 60 FPS, hanem droopol 50-re is. Igaz csak kétmagos proci, de még csak ezt se pörgeti ki, mert 70-70% van. Ramból 1 Gigát adtam neki, de 700 fölé ezt se pakolja. Ha húzok a pocin, akkor lemegy 60-60%-ra. Kösz.

-
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
Ja a win 10 edition egész jó, persze igen modok nélkül fél óra alatt kifullozza az ember.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs ötleted az általam linkelt videóban lévő anomáliára? Még azt mondanám, hogy oké szarul fut, de barátnőm laptopja az enyémtől jóval gyengébb kb minden fele olyan erős mint az én gépembe és neki is ugyan így droppol az fps de nála 50 ről nem 30 ról.
-
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
Hát igen, arról tudok, hogy borzalom, persze a mojang/microsoft nak nincs értelme újra írni az alapoktól. Az alap minecraft egy régi szaron is elmegy, a modokat meg leszarják a készítők sajnos. Pedig egy natív modtámogatást is elbírna sajnos. Szerintem egy napi bevételükből meglenne az újraírási költség ára.
-
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
1.6.4 esetén TPPI vel játszottam, ami elég izmos modpack volt, a totál belakott hatalmas bázisomon gyönyörű laggtalan volt. Engem csak az bosszant, hogy semmi sincs leterhelve. Ha a cpu 100% on tekerne még megérteném. De az 1. mag se megy 60% fölé. A játék SSD ről fut. A VGA nem egy csúcs modell, de pl a GTA V höz elég, akkor ezt is bírnia kellene.

-
-
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
szóval a 0.345 kell nekem? azaz 0345? Mert a multi MC ben közel nincs semmi hasonló forge. A legújabbal is kifagy pre initalizing nél. Szóval nem tudom mit kéne választan.
Vagy az lehet baj, hogy én felrakok xy forge ot, mondjuk most a legújabbat, de a mods mappában ott van a "régi" verzió?
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Közben a 0 hozzáértésemmel is sikerült kiszűrnöm a logból hogy mi okozta, tiszta PRO-nak érzem most magam
:A crash logban ez volt ami szemet szúrt és leszűrtem h mi okozhatja:
at codechicken.nei.recipe.ShapedRecipeHandler$CachedShapedRecipe.<init>(ShapedRecipeHandler.java:33)
at net.machinemuse.numina.nei.JSONRecipeHandler.JSONShapedRecipe(JSONRecipeHandler.java:192)
at net.machinemuse.numina.nei.JSONRecipeHandler.loadUsageRecipes(JSONRecipeHandler.java:81)Bent felejtettem a Numina modot ami emlékeim szerint kellett a ModularPowerSuit modhoz, ami utóbbi nekem nincs is bent. Kivettem, és láss csodát működik a jobb klikk

-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
No, McEdit mutatott vagy négy üres chunkot, ott ahol hibásnak írta. Azokkal ott nem csináltam semmit. Viszont, a bázisom koordinátáiból kiderítettem, hogy 0,0 regionben van, a hibás rész pedig a -1,0. Utóbbit bemásoltam régebbi mentésből.
Köszi a segítséget.
Most várom h megint betöltsön a pakk...
Sz: amúgy, megtaláltam ezt a toolt: RegionFixer, de inkább a sima másolással oldom meg. -
törölt tag
válasz
üzenetére
látod a draco szerintem annyira nem op. alapvetően amire bármit meg tudsz belőle építeni, tuti hogy quarryval szénné ástad magad, tehát nem sok értelme van a durva csákányoknak ásóknak. a hordozható teleportot már több mod tudja, sőt ugye tudta eddig is, páncélból egy flux armor se atomfizika és elég gyorsan kipörgethető, enchantolható, abban se nagyon tudnak már bántani, energiatárolásra meg a mekanism megint lelépte

szerintem endgame mod nem igazán lehet op, mert addigra úgyis van annyi cuccod hogy ne kelljen érdekeljen sok minden

és azért a sárkányok legyilkolása elég mókás, és ugye brutál erős, ha nincs tápos cuccod egy ütésből mész a levesbe
powercreepnek viszont powercreep ez tény 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
üzenetére
Telepítsd a FastCraft-ot meg az OptiFine-t ez a kettő együtt valószínűleg jelentős gyorsulást eredményez. (FastCraft csak 1.7.10-en működik)
Nem neked ment Earl bocsi
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
akkor valami más baj lehet mert most is leállt még a modok betöltése közben.
Este még tökéletesen ment, azóta nem változtattam semmit, a java update-et is azért csináltam mert nem indult. Teszek egy próbát, az istance-t átmásolom a MultiMC-be.
Pastebinre nem engedi feltölteni a mérete miatt.
Pár sor a log-ból:
[03/7/2015 08:52:56 AM] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: codechicken.nei.guihook.GuiContainerManager
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191) ~[launchwrapper-1.11.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] ... 41 more
[03/7/2015 08:52:56 AM] Caused by: java.lang.RuntimeException: java.lang.RuntimeException: java.io.IOException: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani
[03/7/2015 08:52:56 AM] at codechicken.nei.asm.NEITransformer.transform(NEITransformer.java:242) ~[NotEnoughItems-1.7.10-1.0.4.107-universal.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.runTransformers(LaunchClassLoader.java:279) ~[launchwrapper-1.11.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:176) ~[launchwrapper-1.11.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] ... 41 more
[03/7/2015 08:52:56 AM] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275) ~[guava-17.0.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] Caused by: java.io.IOException: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani
[03/7/2015 08:52:56 AM] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] [Client thread/ERROR] [FML]: Caught exception from ForgeMultipart
[03/7/2015 08:52:56 AM] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878) [bao.class:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] [Client thread/ERROR] [FML]: Caught exception from IC2 -
törölt tag
válasz
üzenetére
És ezekhez hogy áll a Microsoft amúgy? Nem pampognak érte? Mert ilyen megoldást más játékban még sose láttam.
Ez a Hololens meg mindegyik VR szemüveg olyan brutális függőséget fog okozni, hogy az valami hihetetlen. De a jövőben úgy is az lesz a normális, úgyhogy kit érdekel.

És egy jó kérdés, hogy tudok ilyen commad gombokat csinálni? Pl ágy mellé, ha még nincs pont éjszaka de nem akarok várni akkor megnyomom és time set-el egyet.
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
Ez engem is érdekel, nekem hasonló gondon van csak nekem ha nem egy hálózaton vagyunk akkor az open to lan nem jó nem látja a játékos társam. Ezért szerverrel kell szarakodnom de az +2gb ramot bekajál. Akkor mindig az aktuális open to lan nál megjelenő portot kéne megnyitnom?
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
azdekemény
ahelyett hogy pl az alap logikai kapukat azzal demonstrálják a nebulóknak... lehet többen felfognák miért merre a hány óra az xnor pl.egyébként az is megdöbbentő hogy mc könyv lett best seller arra. így az elmúlt 15 évből nem igazán tudok sok játékot mondani ami ennyire meghatározó lett volna korosztálytól függetlenül. voltak korszakalkotó alkotások mese nincs, de ...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
azon agyalok hogy egy központi controller helyett mondjuk egy több szintes bázisban amit építgetek szintenként egy kisebb, és ezeket felfűzni egy interface+storage bus kombóval. ugyanúgy látok mindent ha akarok, de jobban nyomon követhető melyik p2p hova hány csatorna és miért, ha lenne rá tool hogy lássam a másik p2p oldal hova van bekötve akkor nem lenne gond, de már midgame egészen kaotikus tud lenni ahogy látom így

-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Megy az akár celeronnal is, csak tovább tart az első fullrender..

Nálam 3 dynmap is fut a szerón, ebből 2 külső webszerveren, egy a beépítetten.
Ha jól van bekonfigolva, mikor és milyen részletességben frissítsen, akkor észre se venni hogy megy, persze ha van miből bőven, akkor fel lehet tolni HD-ra, az viszont tényleg meghajtja a gépet, de legalább elosztva, nem csak 1 szálon. -
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
Már nagyjából képben vagyok a CoFHCore ásvány generálásával kapcsolatban. Ebben segített amit írtál, meg találtam oldalakat amik kicsit bővebben magyarázzák. Egy ilyen lista egész részletes már, kár hogy csak részleges: [link] de az ID meg a metadata megnézhető játékon belül.
Szép hogy ennyire jól lehet paraméterezni a generálást. Mondjuk az uniform template nekem szimpatikusabb. A biome megadás lehetőség is szép, csak kár hogy "Note that in the version 3.0.0B3-26 release of CoFH Core, biome specific generation is broken." és nem írják hogy kijavították volna. A CoFH weboldala baromi lassan jön be. Fóruma már nincs (minecraftforum) mert a fejlesztő otthagyta őket. Így visszajelzés azért nehézkesebb. Változáslista luxus. Remélem nem fog behalni az egész mod.

-
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
"de az hogy lyukacsos lesz a föld és leesek, az már nem vicc, és elméletileg nem egy magas labda megoldani, tulajdonképp a regen ellentéte."
nem feltétlen, mert levegő blokk marad utána, és hogy különböztessek meg egy levegő blokkot a másiktól? stone helyére egyszerű bármit írni, de ha a bármit kiveszem és marad helyette semmi, akkor hogy állapítsam meg mi volt ott azelőtt? ehhez snapshot kéne előtte-utána állapotról, különbség számolás és aszerinti módosítás, de még így is problémás lenne.
Azért annyira hülye nem vagyok
Szóval ha úgy döntök hogy egy mod nem kell, és/vagy egy bizonyos érc, akkor futtatnám le ezt az átalakítást, tehát őneki a "megszüntetemérc"-re kell keresnie, és stone-ra állítani. Ez elvileg marha egyszerű, bár gondolom esetleg sokáig tart nagyobb térkép esetén.a példaként hozott CoFHCore konfig a direwolf20 packból van, a többi konfigban is ugyanezen ore-ok szerepelnek, csak a srác szétszedte négyfelé, mert szórt/réteges oregenerálást szeretett volna saját packjában.
Az összes konfig kéne ha nem gond

-
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
Gondoltam belenézek a Direwolf20 packba hogy is csinálja amit csinál, de természetesen nem lehet letölteni

Kell neki valami külön launcher. Ennyi erővel kérhetne külön PC-t is meg jaguárt meg natftát bele
Kösz az infókat, emésztem. Mivel friss fórumtémákat találtam érc konvertálásokról, ezért gondoltam, ez a probléma aktuális, és ahogy kiveszem az írásodból azért még az. Biztos mindenki szíve vágya hogy nekiálljon konfigokat szerkeszteni hogy ne legyen gond.
Szóval. Jelenleg a "CoFH Core" (is) tud ércet regenerálni. Ez jó. Ami én ismertem az még béta (bár relatív mit nevezünk bétának) és nem annyira széleskörűen paraméterezhető. De ez működik, próbáltam.
Szóval lehalászok valami modot amiben új ásvány van (feldolgozza meg új cuccok) és nem akarom hogy 20 mod generálja ugyanazt az ásványt (új térképen), akkor konfigjában kell tiltanom. Ha le lehet tiltani, mert nem mindegyikben lehet. Utána valahogy kibányászom hogy amit generál milyen biome milyen körülmények milyen magasság melyik világ, sőt kibányászom a mondál milyne belső név és ID alatt szerepel (!) ("block"), szépen kitöltöm CoFH Core konfigjában regennel. Életem vágya
Ennyi erővel ezt az infót minden modnál kirakhatnák nem, és akkor nem kéne turkálni. Hiszen a regenerálást általában nem tudják. Márpedig vicces hogy csomó terület fel van fedezve, így kenyába kell menni egy új ércért. Lehetne ez a generáló a forge része, és akkor szabványosan használhatná mind, és akkor nem csak a neveket igyekeznék szabványosítani.Ami még foglalkoztat, hogy ha egy mod le van törölve, törlődik vele minden. Érces modnál összejött nekem egyszer (volt mentés persze) egy jó kis lyukacsos föld
Pár lépés és már legalul voltam. Szóval akkor mi van ha ki akarok szedni egy ércet teljesen hogy helyette ne lyuk legyen? Tehát minden x érc változzon át kővé mondjuk, ezt mi tudja? Mert ez elvileg alap dolog. Regennél ezt csinálja csak fordítva, és véletlenszerűen. (Mondjuk ha a CoFH Core mint standard mod fenn van, akkor ilyen veszély nem fenyeget, hiszen ott az érc regisztrálva van, de az érc konfigjának kitalálása mégis csak vesződség. Lehet jó lenne látni a Direwolf20 regen inijét, hátha ott modonként szépen külön van szedve, de most emiatt nem raknék fel új launchert, szóval ezt elküldheti valaki ha megvan). -
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
MCedittel lehet úgy "resetelni" a mapot, hogy minden építményed megmarad. törlöd az építményeiden kívüli összes chunkot. "újra lesz generálva" a map, és ugyanúgy fog kinézni mint előtte, mert seed alapján generálja azt, az pedig szerepel a level.dat-ban (ha nem adtad meg akkor random). legfeljebb abban lesz eltérés, ha egy mod másképp populálja a worldöt (saját maga utólag randomgenerál, ilyen pl. ProjectRedes vulkánok, vagy Thaumcraftos dungeonök).
Ezt tudom, írtam is. Az a gáz vele hogy a láva, víz, pókhálók, sőt sok esetben blokkok is újra el lesznek osztva, így aztán lehet újra rendet tenni, ami egy összetettebb barlangrendszer esetén (és egy területen nem csak egy barlang van) akár fél nap is lehet... Ami nem kicsit gáz, hogy például a jó kis kedvenc pók szörnyketrecemet eltüntette... tehát ez olyan abnormális megoldás, bár olyan területen ahol nem voltunk, ott nincs gáz, de ennyi erővel egyszerűbb kitörölni a megfelelő region file-t.
ezért vannak úgy megírva a konfigok modpackokban, hogy ~minden ércgenerálás erre az egy modra van bízva. 1.7.10-től kezdve már annál se látsz ID-t, csak oreDict bejegyzést.
"Modpack" nem szimpatikus, egy mod önmagában kéne tudja azt amire ki lett találva, egyszerűbb lett volna a neveket egységesíteni, mint modpack használatára kényszerítsék azt, ki ezt az áldozatot bevállalja. Van olyan "modpack" ami csak érces dolgokkal foglalkozik és nem kever bele 100 másik teljesen felesleges modot?
erre van a Forge OreDictionary feature, az ore-k, gemek, egyebek be vannak regisztrálva ide, így mindegy mi a neve, ID-je, mert ha az oreDict bejegyzésben szerepel, akkor lehet rá azzal hivatkozni.
Ha használják. Ha.
Tudsz nekem olyan érces modot mondani (nem modpackot) ami tuti ezt használja? Mert a leírásukban valahogy ezt a legfontosabb dolgot nem említik. -
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
z garbage collection, nem használt osztályokat, objektumokat, amikre nincs már hivatkozás, pl. ami látóhatárodon / chunk loaderen kívül esik, azt ki kellene dobnia RAMból, de nem teszi.
Egyszer az életben nézd meg az F3-as képernyő jobb felső sarkát, meg fogsz lepődni. Mihelyst elér egy értéket, azonnal ürít és ismét nőni fog. Szóval nemhogy "nem teszi", hanem állandóan azt csinálja. Minél kevesebb a ram annál, inkább rá van kényszerítve hogy folyton ürítsen, tehát pont a kis beállítás okozhat lagot inkább, mert mire betölti ami kéne, ó már elértük a maxot? és már dobálja is ki és kezdi elölről

Akinek gyenge a procija az a látótávot vegye le, bár az alvilágban ez se használ sokat, mivel a világ felépítése miatt rengeteg a látható objektum.
Nekem 1GB szokott lenni megadva 4GB memória mellett, és nem tudom hogy csinálja de ezzel memória általában full tele van, virtuális memória nélkül el is hasalna. -
Komplikato
veterán
válasz
üzenetére
Ez a PureBD elég aranyos, rajzfilmes, külön poén az idéző tojás helyetti Pokémon labda.

Kipróbáltam 128-as magában nem vészes, de a SEUS-al (1.8) már elég necces a 4-11FPS, hiába kevés oda az 512VRAM, meg az E6300 proci.Akkor lennék boldog, ha kijönne végre a Chisel MOD 1.8-hoz és ne adj Isten lenne hozzá 128-as textúra is. Elég klassz dolgokat lehetne csinálni vele.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Úgy látom más a gond. Ahogy olvasgattam a java8 win8 támogatottsága nem teljes.
Desktop módban fut csak(ezt mondjuk nem egészen értem), a java oldalon azt írják hogy a java7 update 10 a támogatott verzió.. az kicsit gáz mert a java7 ucsó update-je 71. volt.
Gáz még mindig a win8 támogatottság...
Sajna nem én választottam, az ucsó winchester garanciális cserekor a boltos ismi jót akarva rakott rá win8-at..
Felrakom a java7-et, azzal hátha nem lesz gondja. -
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
Azt hittem mikor új játékot nyitok, legenerálja az egészet egyszerre...
A területek felfedezése szerintem akkor gáz, ha mint minden hasonló 3D játékban túl nagyra van véve a látótávolság (6-7 elég), én amúgy különösebb laggal nem találkoztam, kivéve a 1.8 sorozatban, úgyhogy azzal nem is foglalkoztam, így lett az 1.7.10.
Kérdés: Van olyan mod ami kijelezné az aktuális időt? De ne tudjon 1000 más dolgot, elég ez

-
JozsBiker
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is hasonlókon agyalogtam ( lásd fentebb ), csak most éppen karbantartás van a szerveren ahol meg lehet vásárolni. Itt próbáltam: [link].
Addig is megpróbálnám a meglévő installt újra telepíteni. Egyből adódott is egy olyan problémám, hogy Win7 -en nem rendszergazdaként akarom használni. Viszont a telepítésnél rendszergazdai jelszót kér. Üsse kő, megadom. Ezután elvileg ki lehet választani hova települjön. Default -ként a rendszergazda alkönyvtárába akarja tenni, és a browser gomb valamiért nem aktív, tehát nem is tudok mást megadni. Attól tartok később, ha majd nem rendszergazdaként akarom ( illetve akarja a gyerkőc ) használni ez gondokat fog okozni. Tudnátok segíteni mi ilyenkor a megoldás ? Köszi.
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
fastcraft van, segít a worldgenben igen, de nem oldja meg hogy a bázisomban akadok meg sűrűn (5-10 percenként kb) aminek a környékét már rég legeneráltam
sevadus (twitch streamer) még optifine is tolt mellé de így akadt neki is az izom gépén singleben
dw20 fórumon egy srác írta, hogy a waila miatt van a NEI-s lassulás, írta hogy újabb verzió kell és configból egy sort átírni, de akkor se jobb nekem...
NEI amúgy is bugos, mert meghülyül ha úgy lépsz ki inventoryból/craftolásból ha duplán kattintasz a keresőre alul és "szűrésen" hagyod -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Na ja.. nálam is a map kb 20.000 blokk széles, szaladgálnak néhányan veszettül, de Spigot így is több hétig elfut simán átlag 19.99-es TPS-el..
Mekkora mákunk van, 1.8-ra már vanillából lehet majd szépen állítani world bordert..

Pályát kigenerálni meg a minecraftlandgenerator nevű cuccot ajánlom, én azzal szoktam, stabil.(#13105) makro:
Várjuk a beszámolót
Nézegettem én is a Raspberry-t, bár én médialejátszásra, csak kevés lenne a hardver hogy helyettesítse a mostanit.. -
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Az első és legfontosabb plugin nálam a dynmap, most van még egyéb más is felrakva, de azok csak biztonsági cuccok a nyílt szerón..
1.8-ra szeretnék majd még összedobni egy kulturált szerót a mostaniak mellé, talán egy towny-val ha lesz.Ezek a forge-os dolgokról nekem a "bughalmaz" és "lagtenger" jutnak eszembe, de lehet az FTB pakkok miatt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
válasz
üzenetére
Ezt az MCPC+-t nem igazán tudom mi nézegettem videókat de mindenhol ilyen online szerver hostingokról beszéltek. Egyébként ilyen különböző pluginok nem kellenek mert ha nem játszunk nem futtatom a szervert ha meg csak én játszok akkor single playerbe rakom a világot.
-
apatyas
Korrektor
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Ender chestből itemducttal szedem a cuccot, meg kellett dupláznom a kivezetést mert 1 nem bírta
Feltorlódtak a cuccok a chestben. Egyébként a csövet átvezetem pár darab deep storage alatt, amikbe megy a kő, dirt, homok, stb amiből tonnányi jön be amúgy is, és úgy vezetem fel a diamond chestekbe. Majd be akarom vezetni a gépsorba, hogy az ásványok egyből menjenek a pulverizerbe, de 1-2 diamond chest gondolom akkor is kelleni fog majd buffernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi, majd megpróbálom akkor ez alapján