Hirdetés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
üzenetére
Én tényleg nem tudtam, hogy szét kell válogatni őket!

1.: Úgy raktam fel a Forge-ot, ahogy a leírás írta. Kinyitottam a Minecraft.jar-t és belepakoltam a forge fájljait, de azért persze csináltam backupot a régi minecraft.jar-ról. A forge cuccai is megvannak a ./minecraft/lib mappában
2. oké, átrakom őket!
Köszi a tippeket, most már figyelni fogok erre

Szerk: átraktam mindent ahogy mondtad, a fenti dobozban csak az optifine van, de még így sem megy

-
törölt tag
válasz
trisztan94
üzenetére
vazz
azért na. így össze van hányva minden mod ez így nem fog menni még jó hogy...1: miért nem látom a forge-ot a képen? az a felső boxba kerül az optifine-al. mivel nincs még imbis core és társai ezért itt vége is
2: minden más megy az external mods mappába.
így mennie kell.
a mods fülön csak azok a modok lehetnek, amiknél a how to install alatt a fórumon azt írják hogy tedd a minecraft.jar-ba
az external mods fülre tedd azokat, amikre aztírják hogy tedd a /mods mappába
legalábbis nekem így jön le a leírásokból, van hogy össze tudja szedni és felismeri hogy mi merre hányóra és kidzsumbizza a szemetet a jarból ha rájön hogy nem oda való, de ahogy a példa mutatja nem mindig.

-
trisztan94
őstag
válasz
üzenetére
őőő
Na ezt pl. sosem tudtam, hogy mi a különbség az internal és external modok között, így volt berakva:Átraktam így, de ugyan az a helyzet

Crash log nincs.
Hát én még anno az 1.3.x verziót vettem meg a minecraft.net-en, azóta magiclauncher-rel frissítettem mindig a legfrissebbre. Most már manuálisan kell az 1.6.x-re, de nincs kedvem, azért van az 1.5.2 fenn csak

-
törölt tag
válasz
trisztan94
üzenetére
uuugye external mod-ba tuszkolod be, még véletlenül sem oda ahol az optifine van
nekem elsőre ez a blikkem, ugyanis a felső boxban lévő modokat a minecraft.jar-ba teszi az indító, az external-t pedig a /mods mappába. oda kell kerüljön az ic is, függetlenül attól hogy jar és nem rarha nem talált akkor log please mondjuk pastebinre, és linkeld ide be, okosabbak leszünk

extra pontért belinkeled honnan szedted le? abból is láttam már érdekeset
volt hogy egy külső oldal nem megfelelő verziót tett ki, a hivatalos fórumból érdemes lerántani, az mindig jó -
trisztan94
őstag
Sziasztok uraim!
1.5.2 van nekem felrakva Mac-re, ehhez a verzióhoz tartozó forge-ot is felraktam és a MagicLauncher is fenn van. Computercraft, Buildcraft, Optifine és Rei's minimap is fenn van, tökéletesen működnek. Szeretném az industrialcraft-ot is beüzemelni. Leszedtem az 1.5.2-höz tartozó IndustrialCraft-ot, MagicLauncher-be hozzáadtam a .jar-t, de nem indul el a játék, megáll a "Mojang" feliratnál.
Próbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam az összes többi mod-ot,hogy csak az az egy legyen, de úgy is ugyan ez a helyzet. Mitől lehet ez?

Köszi!

UI: Eredeti a minecraft, fizettem érte

-
Micsurin
nagyúr
miért omlik össze néha a mc-m open gl-el?!
nvidia gf 8600gts 2gb vramal.... bőven viszi és akkor esetleg gondol egyet és össze esik és kilép.... -
törölt tag
sziasztok.
vátlozott valami a szerveren vagy talinál van némi fagyás megint, mert én speciel nem látom a szerót

-
Sonja
nagyúr
Ebben a videóban a linkelt időpontban lévő "listát", hogy lehet előhozni? Így meg lehet nézni, hogy mit hogy kell craftolni. Ez valami mod lenne? Ha igen, tudja valaki, hogy melyik?

(#10386) föccer: Szuper, köszi!

-
törölt tag
a FTB az egyelőre 1.5.2, MC meg 1.6.4, játék mechanikában is történtek változások így nem valószínű, hogy visszafele is működne, új world a régi serverrel. mondjuk az alap block ID-k lehet nem változtak, így ezek nem okoznának conflicteket, viszont lehet a map saját adatszerkezete más, amit a régi server nem tudna lekezelni. fölfele upgrade szokott működni, de az nem visszafordítható. (pl. mikor map formátum cserélődött, akkor auto felajánlotta, hogy konvertál).
meg lehet próbálni azt, hogy MCedit-ben megnyitjátok a world-öt, kimentitek az épületeket (schematicként kimenthető), majd FTB serverrel csináltok mapot, jártok rajta egy nagy kört, hogy legyen elég terület, majd MCeditben beillesztitek az épületeket. -
Aldi
tag
Sziasztok, van barátokkal egy szerverem melyen az 1.6.4et használjuk, és át szeretnénk állni az ftb modpackra de úgy hogy az ottani épületeink megmaradjanak de ugyanúgy legenerálódjanak az új modokhoz kellő nyersanyagok. ez hogyan tehetjük meg? (valami olyasmira gondolok mint amit sirius csinált a modpack bemutató videójában)
köszönöm előre is, sziasztok
szerk, kicsit eltér : valaki nem tud egy olyan oldlalt ahol magyar nyelven írnak a modpack tárgyairól és/vagy a sima minecraftról?
-
Amur
addikt
Az FTB legénység "kocsmázik":
ftb crew in the pub -
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
erről az URL-ből le tudod tölteni magát a packot:
Unleashed 1.1.5http://new.creeperrepo.net/FTB2/modpacks%5EUnleashed%5E1_1_5%5EUnleashed.zip
az Unleashed-et átírhatod Direwolf20_1_5_2-re, ekkor a dw20 pack, az 1_1_5 meg a verzió. kicsomagolod a telepítési mappába és talán észreveszi a launcher.
-
föccer
nagyúr
Melyik verzió fut most a szerveren?

üdv, föccer
-
-
Sonja
nagyúr
Ebben a videóban milyen modot használnak?
Tudja valaki? 
Szerk.: Az egész "felületre", azaz a GUI-ra, Textúrákra gondoltam.
-
Amur
addikt
Egy Florastar vidiben láttam hogy carpenter nélkül simán kraftolt apiary-t.
Nem találom sem a vidit,sem a receptet sehol..
Mondjuk simán lehet hogy más mod volt fenn neki.. -
Sonja
nagyúr
válasz
üzenetére
Én egyszerűen imádom a Yogscast-ot, főleg Lewis-t és Simon-t.
A mostani sorozatban (Minecraft Galacticraft - MoonQuest) annyira jó poénok vannak, hogy az félelmetes. 
Pl. ennél a jelenetnél (How Do I Craft This Again?) akkorát röhögtem.
Ha valaki nem ismeri fel, hogy mi benne a poén, az nézze meg ezt! 
A másik meg a Chests videó, 17. perctől! Fantasztikusak.

-
Amur
addikt
Csináltam is egyet,próbaként. Ha véleményezitek azt megköszönöm! (elég a youtube-on,ne szemeteljük a fórumot tele).
ftb gameplay ep1 -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
ja, én is agyaltam már hogy csinálok pár gameplayt. (van akkora arcom, hogy szerintem tudnék olyat mint bárki más), de elsősorban a gyerköceimnek, mert folyton nyúz a fiam is( 7 éves) hogy apa ezt hogy csináltad? és ezt? de mutasd már meg! (kislányom heroes és kings bounty örült-vajon kire ütött-másik nagy örületeim),
de a fiamnak fogok csinálni egy kis alap FTB sorozatot,aztán majd meglátom hogy sikerül,ha van olyan minőség akkor megosztom. Ha nem akkor marad privát csak neki!
A mikrofonos témán én is monfondíroztam. Csináltam már rövid vidiket,de mikor beállítottam a mikrofont akkor a képet nem vette fel valamiért. (bandicam-et használok,mert hihetetlen jól tömörít).
Utószinkronnál is lehet bőven bakizni,pláne mikor megcsúszol mert azon gondolkozol hogy itt mit is akartam mutatni?! -
törölt tag
direwolf alap, hatalmas arc
TheJessassin, FunshineX, rubysown, Hat films esetleg hypnotizd (bár neki olyan fura orrhangja van) ezek még jók és persze a Yogscast, hát azok fenomenálisan beteg barmok. 
én is gondolkodtam azon, hogy indítok egy ilyen gameplay szerűséget (FTB unleashed + Galacticrafttal), magyarul, de sok időt felemésztene...
meg amit nem tudok, hogy utószinkronosan kéne csinálni, vagy realtime pofázni és bakizni (direwolf utóbbit csinálja és megadja a hangulatot). 
meg amíg szüleimmel élek és nem képesek kopogni azon a K*** ajtón... felvétel közben jól tud jönni.
-
Amur
addikt
Van pár youtube-os "videoman" minecraft-os témában,akinek már a hangja is idegesít, lehet ezért nem találtam túl sok jó sorozatot eddig.(magyart egyáltalán nem, crafters-ék nekem nagyon pulyák.. lehet ez az alapvető gond hogy 38 évesen 2 gyerekes apukaként nem szívesen hallgatok 10 év alatti,vagy éppen feletti "streamereket").
Talán a pingvin uraság aki még határ eset és belefér.
Ezért örülök hogy végre FTB vonalon is indított egy sorozatot okt.21.-én.
Első részt megnéztem, nem egy direwolf minőség,de legalább nem kell a kezdő angoltudásommal 2 percenként megállítani ha valami fontosat nem értek kristálytisztán, és googlefordítózni azt.
Ha nem tutorialokat kerestek(én sima gameplay-eket nézegetek,ötletek után kutatva hogy mi az amit még szeretnék megcsinálni),akkor ajánlom pl. a már egyszer belinkelt rbugz95 videóit(vizimalmos leásos videóját osztottam meg).
Jó FTB unleased vidiket keresgetek,és jelenleg egy örült trió aki még bejön, ők
TDKMinecraft néven futnak. 4 epizód után is (nulláról kezdtek mapot) tudtak már újat mutatni.
4.epizódjuk címe: we take a look at meaty and germans love cabin
Valamint direwolf 5.évadját nézem még.
Bátran keressetek rá ezekre amit ajánlottam, én szívesen várok a fennt leírtak alapján olyan csatornákat ami szerintetek jó! -
törölt tag
a többiek is biztos tudnak
de ha már engem kérdezel álljon itt a válasz
a multiblokkos autocrafting tárolóba a már lekódolt patternek kerülhetnek. ha lekéred akkor alapból azt nézi van e raktáron. az egyik megoldás ha folyamatosan gyártod pl a coal dustot egy export bussal valami macerator félével és import bussal kiszeded, akkor ha valamelyik recepthez kell van raktáron, felhasználja.
ha azt szeretnéd, hogy a coal álljon inkább az ae-ben a példánál maradva és csak ha kérsz vagy recepthez kell akkor craftoljon, akkor a gép bemenetéhez pl macerator tetejére, thermal expes pulverizer bemenetre konfigolt oldalára egy me interface-t teszel. annak van egy crafting jelzésű sora, ahova patterneket tudsz tenni. oda beteszel egy olyat, amiben annyi van, bal oldalon a rácsban bárhol egy coal, az eredmény coal dust. kézzel be tudod ezeket pakolni mindkét oldalra a pattern encoderben vagy hogy hívják, kódolod és be az interface-be. az ae ha coal dust kell tudni fogja, hogy ha oda küld egy coalt, akkor visszakap egy dustot. hogy hogy meg miér az nem hatja meg. ugyanez pl glassra sütő mellé-tetejére, ahova éppen kell interface, egy sand egy glass-t eredményez.
innentől kész, azt a patternt ugyanúgy látnod kell az me terminalból mintha a multiblokkban lenne, és ha kell kézzel is lekérhető.
remélem segített, egyébként dw 20 emlékeim szerint megmutatja a mod bemutatóban

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Black! Szerintem te tudsz nekem segíteni!
AE auto craftert építek.
Magával a cuccal nincs gondom.
Maga a folyamat nem világos,hiába néztem pár tutorialt!
Tervet kell csináltatnom minden alkatrészről ami szükséges pl. egy hybrid solar panelhez,ha azt akarok craftoltatni vele?
automatikusan használja a sütőket,kompresszort,maceratort? Vagy készen kell állni az alapanyagoknak,alkatrészeknek? Nem áll össze nekem.. -
Micsurin
nagyúr
tudtok linket adni normális portal gun hozz és forge hozz?már van
am , a hu minecraft warez, mert oszt társam nem mer írni a totyikba.... nem akarja megvenni a minecraftot

tudtok valami normális ötletet amit csillével meglehet valósítani?
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
lövésem sincs
gregtech uu sok energiát kér, uu meg kellett fúzióhoz, valami 50+ geoval toltam, jóhogy fogyott a nafta
natúr ic-re viszont annyira sok nem kell, sőt, most nagyon ráharaptam újra a steam ovenre, irdatalan jó cucc, gőz meg van elég hozzá
ha a rock crusher tudna szintén 8-at feldolgozni egyszerre simán azzal nyomnám, de lassú is, sokat is eszik, egy ore-t dob szét két dustra, tehát sok értelme nincsaz ic-t egyébként se szeressem, mert nem lehet olyan szépen megcsinálni mint a thermal expet
meg az már régi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mostani szerveren egy kör lávát se húztam még le, már odaadtam surminak a tankom a smelterybe hogy használja, mert nem kell

arról nem is beszélve, hogy a bc pumpa nem mindig szívott fel mindent rendesen, az új thermo meg frankón de, sokkal tovább bírja érzésre egy helyen mint eddig bármi, és nem összefolyó szeméthegyet hagy maga után, hanem pihe puha stone területet

-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Haaat netherbol a thermo pump lag nelkul sziv, stonet pakol le, konnyu ujra rakni, amire kifogy 2 kor, addig solar hegyek vannak
es olcso is. Alap feldolgozonak ic szinten 30-40 mill, es meg nincs oc... Sok szerintem, 2 geo, therpal pump, ket ender rank, csok. Szerintem, aztan persze van alternativa, bar early game ic-t huzni nem idealis szerintem, ha nincs power converters, akkor inkabb midgame, addig thermal exp boven megteszi. Kis optimalizalassal vegig mondjuk
-
törölt tag
régen volt erre redpoweres megoldás, most én ha használnám akkor routerekkel csinálnám. egy speed upgrades bepakoló és egy speed upgrade-es , ejectoros kipakoló, esetleg egy machine filter mindegyikre mehet még és beállítható hogy miből és mibe tegyen, mert ha összeérnek más gépekkel is, akkor lehetnek galibák
az upgrade-eket a "--" gombot nyomva éred el. vagy ráereszted az ae-t
tankokba lehet ugyanúgy bepakolni vödröt szerintem, ha nem akkor tankból szívod a vizet, liquid transpower tölti a vödröt, és azzal dolgozolén azért nem szüttyögnék velük, mert cellel etetve is 2 mj-t adnak tickenként, vödörrel meg 1-et, régen volt jó amikor 10-et hozott vödörrel, ez így halovány egy geothermalhoz képest.
-
Davs
tag
válasz
föccer
üzenetére
Hogy adagoltad a vizes vodrot?
Illetve a kerdesem inkabb olyasmi, hogy hogyan lehetne 1.6.4-ben watermill rendszert csinalni (akar csak kicsi, ~5-10-es meretut). Sajat nagyon light-os packot hasznalok, thaumcraft, buildcraft, computercraft, van AE de nem szeretnem hasznalni, chunkloader egyelore nuku (railcraftos anchor van, amihez ender pearl kell folyamatosan, de ott meg nem tartok) -
csecso22
tag
sziasztok a minecraftnak van dobozos változata?
-
föccer
nagyúr
-
Amur
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
eddig is pakoltam le tucatszámra water mill-eket,de ez a videó kicsit új dimenzióba helyezi az egy helyre minnél többet belőle fogalmát!:
[link] -
válasz
szildavid90
üzenetére
-
válasz
szildavid90
üzenetére
Az "Optimized belső program" nem az OptiFine mod akar lenni?

-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehetne a legtöbbet kihozni a Minecraftból?
Videókártya: Ati Redeon 9600
Ram: 1,5 GB
Proci 2,00GhSzóval letöltöttem ezt az Optimized belső programot hozzá, és hogy lehetne úgy beállítani, hogy a lehető legjobban fusson a Minecraft? Gondolok itt arra, hogy mit vegyek le vagy épp feljebb a beállításokon belül, mert rengeteg mindent lehet rajta állítgatni.
Köszi!
-
Amur
addikt
ha egy már legenerált világban kikapcsolom valamelyik mod-ot,az van befolyással a mentésemre?
(thaumcraft mod-ot venném ki FTB launcherrel),a legenerált shardok helyére mi kerülne?
A ládáimban lévőket dobjam ki? -
escape
aktív tag
Megcsináltam, jöhettek

-
törölt tag
válasz
escape
üzenetére
megpróbálhatod. a tnt is megoldás lehet
ha mapon nézed a házam, akkor van két kőkocka, a tenger felőli amiben vannak a falusiakén még csak belépni se tudok, reinstallra futott a gépem :
föccer: tali az egyetlen admin, ő meg gondolom tanul vagy beadandót gyárt, mert nem nagyon van sehol fent
-
törölt tag
előre leszögezném hogy nem én voltam, nem tehetek róla, és szóltam már talinak az ügyben

a resetelő rendszer kissé felmondta az unalmast, tegnap még ment, éjszaka valami gáz lett vele, így nem ölte meg a spawnolt falusiakat. mint kiderült 1000+ spawnolható egy 5*6-os területre
manuálisan nem tudom kiirtani, automatika ismeretlen okokból nem megy...ájmszori

-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Minecraft Land Generator a neve, ősrégi cucc vanillához, de viszi az újakat is..
Most tart a 305. szerverindításnál az 560-ból..
Vanillán ugye pár sec mire elindul, generál picit, majd újraindít, kb 5-10 másodperces egy ciklus, de ezzel a tákolmány FTB serverrel ez kb 1 perc, amiből ~5sec-et tölt generálással, a többi modbetöltés..De elég pontosan dolgozik, és automata, szóval még így is megéri használni, amíg gyártom a beadandóimat addig megcsinálja a pályát.

54%, még 4 órát ír..
-
Serricon
senior tag
Rátolok a PH! FTB mapra egy bővítést, hátha kapunk pár új biomet.. addig lenyomtam a szerót, hogy ne legyen változás.
A progi szerint a becsült idő kb 7 óra. -
törölt tag
a quarry már az elején is ingyen megy a nether aljában akkora tavak vannak, hogy az beteg, és ha a termo pumpával tolod át, akkor nem kell csak az elsővel szívni, utána már a kész kőplatformon tudsz menni amerre kell, ill benne van a chunkloader, tehát csak egy endertank kell a tetejére és 3 redstone engine, máris kész a kvázi végtelen lávaenergia. a teknősöket meg lehet charge
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Lehet marad akkor az eddig bevált:
elinditok 4-10(mikor mennyihez van türelmem) teknőst excavate 5 paranccsal,rakok mögéjük 1-1 ládát(iron v. gold chest),egy stack szén a tekikbe,és azzal leásnak simán bedrockig.
a 10 teki 50x50-et termel ki,szinte ingyen egy quarry-hez képest(ha már feléltem az összes láva tavam akkor azért elég gáz müködtetni, lehet jön lassan a netherből átszipkázás).
Csak macerás 5 lépésenként lepakolni őket,mögéjük a ládikót,beléjük a szenet.
de lehet utánanézek hogy lehet őket egyszerre irányítani.az buli lenne!
-
törölt tag
válasz
Vyndree
üzenetére
az egyetlen tuti megoldás hogy azt kapd ha trade-elsz a falusiakkal
minden más esetben vagy jön de leginkább nem, csinálj egy jó mobfarmot, és csináld addig amíg bejön
könyvön én nagyon ritkán láttam, mert az ugye megkaphat mindent páncél enchanttól felfele, ftb-n automatizált könyv enchantolással ki tudtam csikarni, de pár stack könyvet felvett, vanillában meg csak manuálisan lehet, ezért is olyan értékes -
Vyndree
őstag
Hali!
Lehet valahogy irányítottan enchantolni? Tegyük fel megvan a 30-as szintem és szeretnék silk touch-ot, hogy tudom ezt könyvre, tárgyra tenni, hogy tuti az legyen? (nem egyjátékosban, szerveren) -
törölt tag
pl de van pár más megoldás, pl ore quarry névre keress rá, van pár válozata, én egyikkel se vagyok nagyon kibékülve ami alulról ássa ki az érceket az gyors és hatékony, de csak azért, mert két blokkot tud hatékonyan szűrni, a gyári programban nincs refuel enderchestből és kipakolás is abba, mindig feljön a felszínre, ami fentről lefele megy és forogva vizsgál/ás az meg lassú de elég jól tölti magát a kibányászott coalból ha azzal tápolod be az elején, és enderchestbe pakol, de 4 quarry lemegy 64-es amire ez a feléig ér.
a dw félével nekem voltak gondjaim, itt ott hozzá kellett nyúlni az időzítésekhez, és a confighoz is, ugye egy tessát tud kezelni gyárilag, az meg az update óta úgy 3-4 wellt hajt el a dw féle időzítéssel, kis mókolással azért működésre bírható, csak nagy méretben szívás ha valamiért bebugol, és rendbe kell rakni. ha ezt akarod hajtani, akkor javaslok egy masszív bc energiatermelést, és a configban átírni a thermal expansion-ban, hogy az energy tessán ne legyen veszteség, ill ne 100 mj legyen a limit

a szerveren a snap and box módosított változatát hajtom, az egy teljesen stabil, jól működő történet, egy kicsit áttúrtam a kódot, mert a szerveren azért mások a feltételek, a lag miatt lehetnek meglepetések pl. single-ben viszont a gyári kód tökéletes lesz. annyi, hogy a teknős chunkloader modulja csak akkor megy, ha egy dimenzióban van veled. ha átlépsz másik világba, akkor egy darabig még elkarattyol, de előbb utóbb meg fog állni, de könnyen újraindítható.
-
Amur
addikt
így használom most őket.
ha már videóztam,akkor az épülő új kéglit is megmutatom:
turtle&kégli -
Amur
addikt
FTB Unleashed modpackkal lehet valami frame quarry félét összepakolni? (nincs rp2,és ezért nem váltanék modpack-et,de érdekelne egy mozgatható quarry. teknősöket használok,sokszor tucatjával is,de az nem olyan!)
-
törölt tag
a dw 20 packkal játszó játékosokat kérdezem: ugye senkit se zavar ha holnap letolom a sárkányt? a tojás marad, ha valaki szeretné felhasználni ám tegye, de endstone kéne kb most, és már egy pár közös ölés volt, ill tali kérésre gondolom resetelni tudja az endet

ellenvetés? holnap reggelig várom a végókat

-
Gomez
aktív tag
Urak!
Éppen a textúrákat bütykölöm (32x32-eseket), és az a probléma merült fel, hogy bizonyos blokkoknál hiába cserélem ki a resource pack-ban az adott blokk textúráját, az a játékban mégis változatlan marad. A dolog azért különösen érdekes, mert csak lerakva nem változik a textúra, a kézben tartott blokknál és az inventory-ban lévő kis képeknél rendesen kicserélődnek, ahogyan azt az ember várná.Pl.:

(A letett fablokk ugyanaz, amit éppen kézben tartok. Mégsem ugyanúgy néznek ki.)Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
-
föccer
nagyúr
Valaki küldje el nekem legyen szíves Taliga TS szerver elérhetőségét.
Köszi

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azért na. így össze van hányva minden mod ez így nem fog menni még jó hogy...

nvidia gf 8600gts 2gb vramal.... bőven viszi és akkor esetleg gondol egyet és össze esik és kilép....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)