- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hartyi
tag
válasz lugosi #18391 üzenetére
Ehh, nekem meg tegnap volt egy kísértetiesen hasonló jelenségem. A billentyűzet egyáltalán nem reagált semmire, szóval nekem is megvolt a szokásos restart...
Mondjuk erre a SIM történetre már én is gyanakodtam, mert az enyém vágott. De ez az újraindulást talán magyarázná, a billentyűzet problémát már nem nagyon... valahogy úgy vagyok vele, hogy lassan már én is beletörődtem, csak nagyon nem elegáns egy ilyen áru készüléknél.. -
kekkola
senior tag
válasz lugosi #18394 üzenetére
Ideje lenne egy full wipe-nak... Szvsz biztos megoldaná a gondjaidat. Nekem a full wipe óta igazán stabil a gép, 10.3.2 és no problem. (koppkoppkopp)
littledon: a design miatt lett instabil?!
Viszont egyet értek abban Veled, hogy a BB atomstabil volt. Egy csúcs (vagy egy majdnem csúcs) droid simán hozza a passport szintet stabilitásban.[ Szerkesztve ]
O+8T
-
littledon
tag
válasz Polarstar #18393 üzenetére
Véleményem szerint addig volt atomstabil ameddig nem hozták be ezt a hitvány új designt meg az amazon app store-os baromságot... Lehet szidni az Almát (nem tudom most milyen a rendszer) de régen semmivel sem volt több gondom vele mint a BB-vel és még jailbreakelve is volt + teletüzdelve mindenféle cydiás okosságokkat... (nem warez) Maga a rendszer sokkal jobb szerintem, de számomra a nagy BB varázsból lassan már csak a különlegessége marad. Amennyiben nem lesz új, stabil, értelmes méretű BB10-es telefon csak "powered by android" én megnézem az almát, ha az sem jó akkor meg valami alternatíva után nézek, de egyre gázabb ez az egész...
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
nagyúr
Nem kellene pedig ilyenekkel trükközni, mert eddig nálam a BB10 atomstabil.
Haver lerakta a Z30 ast, azóta volt dugii, xiaomi, Sony (majd a falhozbaszta), csamcsung (falhozbaszta! ) természetesen ezek után is vett csamcsungot.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #18381 üzenetére
Mekkora poén. Pont tegnap mondtam, hogy nincs már újraindítás bug. Úgy tűnik elkiabáltam
Bár ma reggelre mégse újraindítás bug fogadott, most új ötlettel állt elő a telefon. Tegnap este repülő mód be, töltőre fel. Ma reggel szeretném feloldani, de nem lehet. Nem lehet beírni a jelszó mezőbe, hiába nyomom a gombokat. Ha a szoftveres billentyűzettel próbálkozok, hogy beírok számokat, azt se fogadja, tehát a bevitel mező halott. Néha a számok meg se jelennek, ha be akarom vinni őket, már persze csak a teszt kedvéért, lévén hogy nem számokból áll a jelszó. A billentyűzetre nulla reakció természetesen.
Így kézzel kellett restartolni, szóval azt a szokásos kis restartját csak kérte!
Most akkor álljak át arra, hogy innentől minden hétvégén csinálok egy restartot, megelőzendő? :/
-
ludla
őstag
válasz totron #18384 üzenetére
BB Leap akku tökéletes
BBM már android alatt is ingyen volt és használtam is.
Az google playbe 50-70% szemét semmire való appok vannak, itt BB world alatt is van pár semmire nem való app de nem annyira dúrván mint Playbe.
Akku idő LG F6 hoz tudom hasonlítani, attól jobb vagy 20%-al.
Nálam 6-22-ig megy egésznap a wifi és mellé két email fiók, Whatsapp, böngészek, youtube, telefonálás 20-40perc és még így is este alvómódba rakásnál 25-35% az akku.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
sasa134
addikt
válasz totron #18384 üzenetére
Ezeket honnan szeded amúgy?
BBM mindig is ingyenes volt. Az, hogy a magyar T-nél kell hozzá BIS, az egy másik kérdés. Kb sehol a világon nem kell hozzá, kérdezd a T-t, hogy miért van így.
Akku: mind a Q10,Z30, Leap, Classic, Passport akkuja teljesen jó, sőt, átlag feletti.
Ár : kb 35k-40k-ért kapsz szép, használt Q10-et.
Avanti Roma
-
totron
addikt
Persze lehet mondani, hogy Q5-tõl felfele ezek kiküszöböltnek tekinthetõk. 3-ból 2 csak; sosem hittem a keresztplatformban, s a tapasztalatokat olvasva nem most kell elkezdenem (lassuló, sokat fogyasztó androidos portok), na meg a kú5 nem is tetszik. Afelett meg drágaság van, meg gombhiány. Másik irányba, lefele meg érintõhiány. Hát nekem semmi nem jó? Miért is nem hallgatok el akkor? Oké.
-
totron
addikt
Mindenki panaszkodik, hogy a BB saját rendszereire kevés az app, de ez egy viszonyítás, óhatatlanul is az androidi világgal vetül össze. A Symbian csúcsidejében, ahhoz képest is kevés volt a natív app a BB OS-ek akkori verziójaira? Meg ha esetleg sikerül önmagában nézni, elvonatkoztatva minden mástól; úgy is kevés volt vagy kevés ma a saját app? Szerintetek.
Számomra a fos akksi az az a pont, ahol vállalhatatlanná válik az egész. OS10 alatt nincs ingyenes BBM, legyen (ami nem zavarna, ha nem érhetné el boldog-boldogtalan Androidon, ingyen), szegényes alkalmazás-kínálat, bár mihez képest, legyen. De hogy még az akku is eleve, tehát konstrukciós hiba miatt ennyire tré, na ne.
Hogy fest manapság az ébresztõ app?[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
válasz Pacee87 #18372 üzenetére
Szerintem, ha az android vonal sikeres lesz akkor lehet folytatása a BB10nek. Úgy érzem kivárásra játszanak. Ha sikeres a droid, annak hátán újra lehet építeni, felfuttatni a 10est, ha nem, akkor úgy érzem a készülék üzletág, ha nem is örökre, de le lesz építve egy időre.
O+8T
-
MODERÁTOR
Na hát nekem a Passport a második BB10-es telefonom, és sajnos 2-ből 2 magától újraindult hetente egyszer. Úgyhogy ha most cinikus akarnék lenni, akkor az én BB10-es telefonjaimat nem kell újraindítani, mert újraindulnak maguktól.
Bár most már vagy 2 hete nem volt random restart, ez két dolgot jelenthet, vagy megjavult, vagy küszöbön a következő. Mivel csak egy ideje csinálja, ezért reménykedek benne, hogy ahogy jött, el is múlik. -
default.
őstag
Egy jó kis puzzle játék, ha valaki szereti az egyszerű, és jópofa logikai játékokat
Puralax -
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Remélem senki nem fog megkövezni a következő kérdésért!
Szerintetek lesz még OS10-zel kiadott mobil? Valóban foglalkoznak még a saját rendszerrel, vagy a 10.3.3-mal vége lesz?
-
sasa134
addikt
Váradi Józseffel, a WizzAir főnékével van interjú az indexen:
"És hogy kezeli ilyenkor a stresszt? És hogy marad intellektuálisan a topon?
Fizikálisan fittnek kell lenni, erre mindenképpen időt kell találni, futok. Túlságosan nagy a szellemi leterheltség ahhoz, hogy ezt az ember megússza. Heti két-három részletben 20 km-t futok. A másik, hogy az elmúlt időszakban szereztem egy jogi mesterdiplomát Angliában. Mivel nagyon sokan utazok, nagyon sok az üresjárat. Egyszer csak rájöttem, hogy túl jó vagyok a Brick Breakerben a Blackberryn és valószínű, hogy okosabb dolgokkal is lehet az időt tölteni, és inkább intellektuálisan stimulálom magam."[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
A barátnőmre hagyott BB9900val kapcsolatban van kérdésem.
Nagyon zavarja a bnőmet, hogy a gyári böngésző alapból túlzoomolja az összes képet, amit megnyit. Nincs valami megoldás rá, hogy kisebb mérteben nyissa meg alapból? Opera jól kezeli ezt, de azt nem nagyon favorizálja a bnőm többek között a gyári böngészőhöz képest picit darabosabban mozgó kurzor miatt. Fun fact, hogy a korábbi 9780asán nem jelentkezett ez a probléma. Mármint a képes.
Alant 2 képlopás a problémáról zoom előtt és után. -
MODERÁTOR
válasz Praetorianus #18366 üzenetére
Olvass vissza, itt és a PP topikban is többen írták, hogy borzasztó lassú.
Szerintem nálad volt valami anomália, hogy gyorsan ment Vagy más az ingerküszöbünk arra, hogy mi a gyors, és mi a lassú. Simán volt 1 perces könyvtárváltásom korábban, de fél perc nem számított rendkívülinek. -
MODERÁTOR
Valamit javítottak a Dropbox hozzáférésen, sebességben gyakorlatilag megtáltosodott, teljesen használható lett. Nem hittem ma a szememnek.
-
eventus
veterán
Itt a Genius Maps by Mireo. Semmi extra nincs benne, max az elo forgalom mutatasa. Idetlenul animált, ja es persze ujra megkell venni. Terkep ugyanugy 2015.03. mint a mireoban. Tuti..
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Az amazon napi szinten értesít legalább 10x hogy app update érhető el. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? Eléggé zavaró az értesítések tömkelege, holott kb 2 app származik onnan.
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
OS7-ről 10-re szeretném átvinni a névjegyeimet. Mi a legegyszerűbb módja ennek?
-
nagyúr
válasz steyer9094 #18354 üzenetére
A bbmc nem egészen a nyilvános net. Hiszen kívülről nem teljesen férhető hozzá.
Semmi baj a linkjeimmel.
Ellenben lehet, hogy olyan oldalra vezetnek azok, amik aztán tovább pattannak.
Erre valami webest kell kérdezned.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
steyer9094
tag
válasz Polarstar #18353 üzenetére
Akkor a te linkjeid is fertőzöttek a csatornán?Remélem nem :-)Mert tudod van mikor valamelyik csatornán kattintok linkre és ez az eredmény. Egyébként mi az hogy a link el van térítve?
Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
nagyúr
válasz steyer9094 #18352 üzenetére
Lehet, hogy a link el van térítve.
A másik: kitől, mit vársz a levélben?
Ha mindent megnyitsz-ez az ára. Lehet, ők valami férget bekaptak és az Uzenget neked.
Nem árt ha a feladónak jelzed!
Ez itt nem Blackberry probléma![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
steyer9094
tag
Sziasztok olyan problémám akadt hogy ha valamelyik alkalmazásban, esetleg emailben kapott linkre kattintok akkor mostanában egyre gyakrabban irányítódok át valami szifon spam oldalra meg mindenféle java script üzeneteket dobál fel :-( Mielőtt jöttök a felnőtt oldalas vérszívásokkal közlöm hogy a főnökasszonyom telefonja is hasonló gondokkal küzd! :-) Mindkét telefon Q10 a legújabb os verzióval.
Szóval ha valaki találkozott ilyennel és sikerült megoldani akkor várom az ötleteket!
KöszönömPanasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
ludla
őstag
Hátha hasznos itt fogom gyűjtögetni az androidos programokat amik esetleg hiányzik BB alatt. Nem célom minden szemetet összegyűjteni csak amik esetleg érdekel mást is.
[BlackBerry10 Android programok gyűjtőhelye.][ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
ludla
őstag
Valaki tudna ajánlani normális fájlkezelőt?
Mint androidon a ES File Explorer fájlkezelő?
Vagy olyan program kellene amivel tudok esetleg mappákat zárolni vagy jelszavazni.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
hartyi
tag
-
kekkola
senior tag
válasz bucihost #18343 üzenetére
Borzasztó gyenge a Z10 akksija. Én azért nem vennék, nálam fél napot bírt, amikor volt. Az 5" meg csak szokás kérdése. Ráadásul női kézben jól mutatnak a nagy dolgok és szeretik is kezelni. Az én barátnőmnek is Q5-öse van, egy csajos-piros, nagyon szép, de sokszor panaszkodik hogy kicsi a kijelzője a böngészéshez (egy passport kellene neki sztem ). Nekem Q10 volt, olyan volt vele böngészni mintha egy lőrésen keresztül néznék ki. Sztem kb egy hét alatt szokná meg a méretét és szeretné meg a készüléket. Droidot ennyi pénzért normálisat nem nagyon lehet kapni. (talán a G2-es)
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
littledon
tag
válasz eventus #18337 üzenetére
Szerinted sufniban veszek telefont? Elég szomorú, hogyha már a Telekom-hoz se mehetek be telefont venni... Kérlek világosíts fel, hogy hol vegyek akkor telefont ?? Általánosítás 5*...
lugosi: Köszönöm utánanézek és kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
bucihost
senior tag
válasz kekkola #18342 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Nekem Z30-van, én teljesen meg vagyok vele elégedve. A Hölgynek is tetszene DE! az 5" női kézben nem túl baráti. Szóval a Leap, z30 az Ace 3,5"-hoz viszonyítva sajna kilőve. Próbálom rábeszélni valami BB-re, mert a Droid egyre gányabb (szerintem). Z10 tetszene neki (természetesen fehér színben ), csak az ár is a szűk keresztmetszet egyikét képzi a család miatt.
-
kekkola
senior tag
válasz bucihost #18338 üzenetére
Én a Leap-et javasolnám vagy egy Z30ast. A 9780 felejtős, egy halott oprendszer őskövülete és BIS kell hozzá. Egyáltalán OS7-et nem javasolnék. A Q5 jó, de ha valaki nem szereti a fizikai-t, meg a kis kijelzőt akkor az ugrik. Z10-est sem vennék már. Szóval sztem Leap vagy Z30. Lehet velük rendesen böngészni és viszonylag jó a kamera. A Q5/Q10 párosnak nagyon kicsi a kijelzője, 3,1". Ez visszalépés lenne az Ace-hez képest.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
MODERÁTOR
válasz bucihost #18338 üzenetére
BIS kell.
Mekkora az árkeret? Egy Q5 nem fér bele? Ahhoz már bis sem kell, és ne felejtsd el hogy a 9780 nem érintőkijelzős! Szerintem azt nehezen szokná meg.
Nekem van 9780-am, őszintén, bármennyire is kedvelem, ma már teljes értékű okostelefonnak nem használnám. Esetleg másod- vagy inkább harmadtelefonnak, vészmegoldásnak, kényszerűségből.[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Hölgy számára Samsung Galaxy Ace leváltására keresünk BB készüléket.
Nagy elvárás nincs.:
- SMS/MMS
- Telefonálás
- Esetenként böngészés neten
- Néha 1-2 fotó ellövése.Blackberry 9780 Bold-on gondolkoztam.
A felsorolt kritériumokra jó lehet? BES / BIS kell hozzá?
-
MODERÁTOR
válasz littledon #18335 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy olyan régióban került forgalomba, ahol még adták ki.
Esetleg próbáld meg sachesivel. Legelőször én is idegenkedtem tőle, de aztán rájössz, hogy nem egy nagy varázslat, annyival bonyolultabb, mint egy BB Link-es frissítés, amennyivel éppen többet is tud. -
littledon
tag
Nem tudjátok miért nem jöhet a frissítés BB Leap-re? 10.3.1 írja a legfrissebbnek, gépről és telefonról is... Sim-ki-be nem segít.... Q10-re és Z10-re is megjött már. Ja és a Leap ráadásul pont független...
-
sasa134
addikt
Khhmm. BlackBerry Priv? Wtf?
Avanti Roma
-
nagyúr
válasz totron #18327 üzenetére
Nincs azzal semmi baj, de a növekvő mai igényekhez sajnos ezek a mobilok nem felelnek meg már.
Hivás, sms jegyzet, pici zene (abban még mindig nagyon jó hisz a 9700-ről tolom auxon a Flacot a centerbe - teljesen tisztán és jó jellel!) pici fotó.
Kiemelném ebből a zenét, mert a Blackberry mindent megeszik, nem ugy mint más platform.
Kapsz olcsón nagyon baró Q5 öst![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
totron
addikt
válasz jagertibi #18320 üzenetére
Eleve elbaltázott konstrukció? Más 7.0 OS-sel megáldott modellek is merülnek? Ez mi miatt teszi? Mert ez azért nem teszi túl vonzóvá.
(#18321) Praetorianus, te miket tapasztaltál üzemidő terén és mennyire tartod a portékádat? (Ha alkuszunk, majd egymás tenyerébe csapkodhatunk, persze beleköpés után.)[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Pár éve vettem egy Storm2-est 6 ezerért. A háta volt kopott, meg a bekapcsológombja nem funkcionált, de egyébként teljesen rendben volt. Valami ilyen, csökkentett konstrukciót keresnék most is. Zsebkopott lehet, csak karcos ne. Melyik típus: amelyikbõl akad alkalmi vétel, gombjai legyenek. Tudtok ilyet, van valakinek?
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #18308 üzenetére
Olyan érzésem van, mint a classic/ passport esetén. Classic huuude classic gombos, de elavult, pedig az elején erősnek jelentkezett, modern hw-val. (q10 is gyengélkedik már a weblapokkal) Ha kell a modern ott a passport, de az jóval drágább és formája megoszto. Aztan pofára lett ejtve a tábor, mint ezzel, várták a bb10et rá, aztán mégsem.. playbook
Érdekes a cikk utolsó mondata.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder