-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gthomma
senior tag
válasz
szucstom #21835 üzenetére
Van olyan zenelejátszó ami úgy tud zenét lejátszani hogy csak kiválasztom a mappát amiben a válogatásom van?
Ez az "előadok,albumok, lejátszási listák,minden szám" opció elég szánalmas.
A perfect music nem működik, 5GB zenét másoltam fel, a gyári lejátszó látja, a "perfect" szerint nagy itt az üresség. WP8.1 -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
-
-
-
snooze
veterán
válasz
szucstom #21251 üzenetére
hangnavi az sajnos prémiumcucc,ami elengedhetetlen,mivel másként nincs értelme..na és az pont fizetös..
L:/dl/upc/2017-01/10/90758_llrt9v7h97gfjtj9_wp_ss_20170110_0002.png][kép]A hangnavi az sajnos prémiumcucc,ami elengedhetetlen,mivel másként nincs értelme..na és az pont fizetös.. -
starr
őstag
válasz
szucstom #21242 üzenetére
GPS: Global Positioning System. Műholdas
Ebből kettő van jelenleg:Navstar: Amerikai
Glonass: Szovjet / orosz.
(Épít az EU, és kína is, de azok még nem működnek)Ha azt mondják, hogy GPS, mindenki az Amerikai Navstar-ra gondol.
A Lumiák tudják mindkettőt. Ezért lepődtem meg, hogy csak az oroszt tudja? -
-
-
-
MauroN
tag
válasz
szucstom #21172 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Még egy fárasztó kérdés... Ha használod a telefonodat, majd idő után belassul, kínlódik, és te újra akarod rakni, felhőbe tolsz egy bizt. mentést mindenről, aztán újrateszed a mentésből, akkor te visszarakod a szart, vagy akkor igazából új lesz, csak meglesz mindened? Tehát a sok kis szirszar fájlok, lomok is visszakerülnek amik már az újrarakott telefont egyből lassítják?
-
zorzy4
addikt
válasz
szucstom #21119 üzenetére
Én is kikapcsolom éjszakára. (aki elérhet az tudja vezetékes számomat), persze ha nem lenne én se kapcsolnám ki. Sajnos a kikapcsolva ébresztésről leszokta a gyártók, főleg hogy hardveres dolog. Manapság csak az mtk chipszetes androidos telefonok tudják. Én a dect telefon ébresztőjére kelek, az mindig megy.
-
gemini
aktív tag
-
-
Becksman
őstag
válasz
szucstom #21015 üzenetére
és akkor ez jelentené azt hogy ez egy hivatalos BÉTA rendszer. Mert ha nagyon akarná a Microsoft a 10 is lehetne olyan gyors mint a 8.1. 950et meg nem veszek mert van most egy Honor 6om emelett. Ezt szimplán egy második telonak használtam, de mostanság elkezdtem ezt használni fő telonak és ez nem is rossz annyira.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szucstom #20921 üzenetére
Ki beszélt itt megszűnésről? Itt maga a rendszer lebutításáról és használhatatlanságáról van szó. Mint telefon nem fogja azt kiírni, hogy oké most akkor bekaphatod végleg.
Ha különösebb igényed nincs, ha már okos telefonról van szó, ahol az okost kilőhetjük, akkor butaként ezt is lehet használni, amíg bele nem unsz, hogy már szinte semmi, vagy alig működik rajta jól valami, ha egyáltalán létezik a market-ban olyan applikáció, ami a másik kettőn alap és jól is működnek.Abban a bizonyos tortában, az egyre kisebb szelet még mindig több 100 millió user-t jelent, igaz nem 4-5 milliárd a droid-dal szemben, de az is sok. Nekik egyik pillanatról a másikra nem mondhatják azt, hogy itt a vége. Csak folyamatosan leszoktatnak róla, mert a 2018-ban megjelenő nagyon drága és legjobb hardverekből elkészített SP készülékekre biztosan meg lesz minden csinálva és úgy fog menni rajta, ahogy annak kell egy 8-10 gb rammal és legdurvább cpu-val ellátott telefonokon.
Ezt vetití előre a skype 8.1-en való megszűnése, vagy a messenger erőforrásigényes hülyesége, hogy a mostani wp készülékek, de főleg egy 640 és ennél gyengébb telefonok ezek futtatására egyszerűen képtelen lesz. Nem lesz itt megszűnés, csak te fogod a készüléked SurfacePhone-re, (qrva drágán) vagy másik rendszerre cserélni, hogy tudd is egyáltalán használni, főleg akkor, ha az okos része az első. Márpedig a jövő nem a butatelefonoké...
Elolvastam sok cikket, sok usa fórumot, rengeteg anyázás közepette, ahol egy-két bennfentes user-nak tünő emberke is elhintett pár morzsát, össze lehet rakni azért ezt a puzzle-t.
----------------
#20919) Luck DragonMivel ez látszik a fő célnak, ahogy írtam is. Kirugdosni az embereket, de magától lépjen le.
És működik, persze, hogy működik, ha direkt szar az egész... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szucstom #20909 üzenetére
Hát, elvileg ha mflex féle setup-ot követed akkor a bugok esélye elég kicsi lesz.
Át kellene javítani azt EAGLE-re, elsőként, másodikként pedig odaírni, ahogy írod is, hogy rendszer gyorsul(hat) és a bugok száma, ha nem is teljesen, de talán minimálisra csökken. Sajnos azóta annyit romlott ez a tetves szájbaqrt rendszer, főleg 640-re nem tudom garantálni már a fent leírtakat, pedig elég sok teszt áll az az írás mögött. Alapból w10 telefonokra még oké, de 640-re már nem, ettől függetlenül a WDRT még mindig jobb (ég és föld), mint a factory reset.
Már kicseszettül elegem van nekem is belőle és bárki bármit mond, mert használom (jóval többet a másik két ellenfélt) az IOS és DROID olyan szinten elhúztak, hogy az MS-nak sos-sok évek kellenének, hogy beérje őket, a másik kettőnek meg leállni. De nem is akarnak Ms-nál ez ellen tenni.
Biztos vagyok benne, hogy ezt az egyre rosszabbul működő rendszert, nem a mostani telefonokon tesztelik, szerintetek ennyi agyvelőgyulladásos hülye ülne ott, aki a mittomén már hányadik frissítés után is egyre csak növelik a bugok számát, ami jó volt, az elcseszik és sok idő múltán sem javítják? Applikációk szűnnek meg naponta... Ha valaki használta esetleg a treshold2 29-100 build-ig a rendszereket, az tudja miről beszélek, egyrészt stabilak voltak már insider körökben is, másrészt a 640 olyan brutálisan gyors volt, hogy már csak azért élvezet volt használni. (kb 2015 november-2016 január közti időszakról van szó)
Nem kell ezt tovább ragozni, én még a 950-nel elvagyok, egy 640-et már rég a falhoz baxtam volna, vagy vissza kell rakni rá a 8.1-et. Egykutya, már butatelefonként van jelen mindegyik...A 950 gyors tényleg most, de a fent leírt időszakban a 640 még ott is leverte sebességben, vagy ennyivel kellene egy 950-nek gyorsabbnak lennie! Hát kb ennyit romlott a rendszer, pedig hardverben van jelentős különbség...
-
tutis
őstag
válasz
szucstom #20813 üzenetére
Azért évek óta illett volna összehozni egy rendes Facebook appot.
HR megvolt, mflex féle is.
Nem vagyok hardcore user, sőt eléggé wp párti vagyok, de ne hazudjunk magunknak, néha használhatatlan a wp. . Mondom ezt úgy hogy 2010 óta ismerem és használom a wp-t
2016-ban nem itt kéne tartani. Eltűntek a wp-ből az őt jellemző dolgok (stabilitás, optimalizáltság, gyors működés) Ma már csak folyamatos problémák vannak. Ki nem szarja le hogy portolt egy app vagy wp-re íródott? Az átlag felhasználót ez nem érdekli. Működjön a rendszer és a rajta lévő appok normálisan. Ennyi a mi nézőpontunk. Manapság nem ezt kapjuk, hanem csak a folyamatos problémákat.. Pedig jó rendszer ez, csak foglalkozni kellene vele.. -
kezman
őstag
válasz
szucstom #20727 üzenetére
Akár Mflex módszer akár nem a bugok előbb utóbb előjönnek, én már párszor végigjátszottam, meg is untam, ma ráértem, újra felraktam igaz most csak simán ráhúztam a 8.1-re, nem jött össze sokadszorra sem, épp azért jöttem anno még a wp7 -re hogy ne kelljen állandóan mókolni, ez mondjuk úgy, a 8.1-ig többé kevésbé így is volt, de innentől szvsz vége a wp-nek, sajnos, 8.1 stabil
, ezzel kihúzom amíg lehet aztán áttérek valami másra, nem maradt más lehetőség sajnos.
-
-
kezman
őstag
válasz
szucstom #20558 üzenetére
735 -öm volt, épp most járna le a 2 év gari, Novemberbe, csak a nyáron pecázni voltam, bepakoláskor felpakoltam a cuccot a kocsi tetejére a zsebemből, kerestem a kulcsot, na az ott maradt, hazaértem és kerestem, sehol, na eszembe jutott, neten rákerestem, mutatta is hol van, visszamentem, hát ott volt csak már pár autó átment rajta, biztosításom van rá, de javítani nem tudták, 640 LTE-t kaptam helyette, újra van két év garim, és ez független
-
Potyka03
senior tag
válasz
szucstom #20532 üzenetére
A fent leírtak szerint telepítettem a win 10-est.
Az eredeti kamera egy kalap trágya domb.... ezért akartam a 8.1-es lumia camera-t.... hiába állítom be az sd kártyára,fényképezek és nem menti el,sehova se! Csak ha a belső tárhelyre mentem.... bemegyek a gallériába,megjeleníti egy fekete képnek,rámegyek és azt írja ki hogy ilyen fájl nincs.. majd törli magától. -
zorzy4
addikt
-
old rocker
veterán
válasz
szucstom #20314 üzenetére
most már csak az kellene, hogy a win10-es laptopom engedje feltelepíteni a recovery toolt Mert hogy annak idején a 8,1-re sikerült. De amióta win10 van, azóta kétharmadánál elakad és közli, x. ok miatt a program nem telepíthető. És nem én vagyok a hülye, amikor azt állítom, ismeretségi körömben 3 win10 négyféleképp működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest