- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
válasz
snooze #22575 üzenetére
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.576. Ha végre ez is elkészült...
téma összefoglaló
-
kezman
őstag
válasz
snooze #22485 üzenetére
Minek is kellene? A 930-at talán lehet, már rég óta egy rakat sz@r, az ios 4 is simán lealázza, pedig már azt se lehet frissíteni, meg páromnak az tetszik , jól jár vele, én meg megvárom az új nokiákat, Májusba érkeznek, aztán választok közülük, ez egy halott rendszer, aki tud mielőbb lépjen.
-
cskamacska
addikt
válasz
snooze #22133 üzenetére
Jah, de itt jön a varázslat, G3-ra még 20 másik böngészőt is fel tudsz rakni, WP-n meg az van amit eléd raknak, eszed, nem eszed alapon.
Épp ez az egyik legnagyobb probléma édesapám 8.1-es 640 LTE telefonjával, egyre rosszabbul kezeli a weboldalakat, és egyre gyakrabban akad ki a telefon valami random reklámtól. Értsd; gyakran valami popup taralmat fed le, ill néha konkrétan bezáródik a böngésző session restore nélkül.
Az meg hogy mi verne mit kenterbe mára már sci-fi téma, én speciel örültem volna ha nem dobták volna ki a WM6 alapokat, és nem kezdték volna újraírni az egész rendszert mostanra már 3. alkalommal, mindezt az effektíve butatelefon eredeti iPhone-t fetisizálva.(lásd még a 8.1-es 640 kontakt és híváskezelését 2015-ben, amit egy átlag üzleti Symbian-os Nokia felhasználó sírva dobott volna kukába 2007-ben is
)
-
szucstom
őstag
válasz
snooze #21814 üzenetére
mivel az Edge böngészőről van szó, ezért csak az MS eszközei között működik megfelelően.
viszont ha mondjuk fosdroidra akarod átmenteni, az is megoldható, csak hosszabb. Mobilról felmented felhőbe, PC-n edge-be lehúzod, megnyitod krómot, oda import, majd ott fel megint a felhőbe, végül fosdroid mobilon lement.
-
-
Gömbike
senior tag
válasz
snooze #21753 üzenetére
Tavaly augusztus végén rendeltem.
Szerencsére az ismerettségi körömbem több Lumia is van és egyszerre rendeltünk 6 darabot, ebből kettő az enyém lett.
Akkor , 2300 Ft-ért adta a bolt, de mikor újra kellett volna kb. másfél hónap múlva egy munkatársnak, már drágább volt.
Innen és ezt vettem:
https://www.arumania.hu/microsoft-cc-3090-b-muanyag-telefonvedo-flip-akkufedel-oldalra-nyilo-bankkartya-tarto-fekete-microsoft-lumia-640-xl-196912
De amikor rendeltem, akkor 1811+áfa, azaz 2300 Ft volt. Én még annyit fizettem érte.
-
gthomma
senior tag
válasz
snooze #21709 üzenetére
Igazad van. 9000 -ért van.
-
-
-
-
-
Ricardo
titán
válasz
snooze #20929 üzenetére
"nézd meg egy Windows telo milyen hardverrel szerelt..próbálj meg egy középkategorás samut mondjuk egy 6-os droiddal..ja,fel sem megy rá.. "
Rakhatnának vasat a windows telefon alá is. Mondjuk jelen esetben mindegy, mert a op rendszer a gyenge láncszem. A 950-en is sok a gond, pedig ott már nem szabadna lennie.
Az Android nem egyenlő a Samsunggal.
Volt 640-em. Most egy Vernee Thort használok. Nemrég indult gyártó első készüléke. A fényképezőt leszámítva minden téren maga mögé utasítja a 640-et. 6-os droid van rajta, és van ígéret a Nougatra is.
Lehet azt mondani hogy egy giga ram az meg három, de a lényegen nem változtat. Nagyjából azonos áron sokkal használhatóbb kompromisszummentesebb készüléket lehet kapni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snooze #20931 üzenetére
Szerinted, akkor mihez kellene mérni, vagy hasonlítani egy win készüléket, vagy rendszert, ha nem a másik két nagyhoz? Házon belül a 950-hez tudom hasonlítani, ami kb egy, vagy két fokkal jobb most a 640-nél. Gyors(abb) és stabilabb is. Aztán ki is merült a tudománya, de azt is az erős hardvernek köszönheti. Jah, meg az egyik legjobb kamera, ami szintén régóta el van cseszve az US csodálatos műve miatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snooze #20929 üzenetére
Ezt a parasztvakítást nehogy már te is benézd! Ha egy 50-60 ezres antutu-s készülék is könyökből kivágja a rendszert, akkor hogyan adjanak el jövőre készüléket? Muszáj rontani is rajta (ezért jó az XDA) Az s7 edge, igen dob 140 ezret, de kb fél másodperc sincs, amivel előbb megnyit egy programot, vagy bármi mást, mint az s6. Tehát itt valami nagyon nincs balanszban! Ahhoz, hogy az új telefont megvegyék, minél jobb hardverek kellenek, ahogy én is lefogom cserélni S8-ra, mert lecserélem, és nem azért, mert nem jó az s7, hanem mert kis ráfordítással megvehetem az újat. Januárban ezt még mindig simán elnyomom 150 ezerért, a 950 Xl 240 ezres egykori új árát meg lehet nézni hol tart... Mindegy ezt itt most nem is forszírozom tovább, csak a tapasztaltaimat írtam le.
Kis hardverigényü a win,csak sajna valamit a tisztelt fejlesztök nagyon elcsesztek,vagy nyilván már letettek erröl,csinálják az ujat..
Mert amire fejlesztik a rendszert, az már nem az lesz, szerintem 2018-ra (mert olvastam ilyet is) maga a rendszer is változni fog, hogy ez a csempék halálát jelenti konkrétan, azt meg kitudja, vagy csak át lesz formálva az egész, amihez már jóval erősebb hardver kell...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snooze #20927 üzenetére
Akkor legyen szó egy 50 ezres xiami-ról, próbáld ki, kb ugyanaz. A samsungnál főleg a nevet és minőséget kell megfizetni (vízálló, porálló, mérföldekkel jobb fényképező, minőségi dac etc...) , nem a hardver a döntő tényező. A fent említett xiaomi is gurít 70-80 ezer körül egy átlagos hardverrel antutut-ban, de a tavalyi s6 s6 edge, ami csak 50-60 ezer körül tud, tehát gyengébb, de a mai napig folyékony és gyors a rendszer rajta...
Ez már nem ettől függ, hanem az optimalizálástól és abban nagyon elhúzott a droid. -
mtomi95
senior tag
válasz
snooze #20777 üzenetére
Most változott az a sáv PC-n is. Gondolom nincs felkészítve és garantáltan nem is lesz az Explorer erre.
Edge-n sem jó most, de ezen valószínűbb, hogy megoldják ha akarják.
De a weboldalak üzemeltetői szarnak a Windows telefonok böngésző támogatásra, főleg a kis hazánk oldalai.
PC Fórum, Inda, Gepigény.hu egy pár amik garantáltak nem működnek ahogy kellene Windows Phone telefonokon.
Igazából különösebben igény sincs rá! Mikor a Win10 csak preview szinten létezett a PCX webáruház sem volt használható Explorer-el. Írtam az oldalon tevékenyekedőknek, lásd egy hét múlva már volt is támogatás rá. Előtte persze szóltak, hogy továbbítják az illetékes kollegának. Szóval ők még korrektek is!
De volt olyan, hogy az a választ kaptam egy weboldaltól szó szerint, hogy nem éri meg energiát belefektetni.
Érveltem amellett, hogy ha azok a bzi reklámok tudnak villogni és mint egy olyan telefon op rendszer amire nincs reklám blokkoló kiegészítő a böngészőhöz szerintem igen is megéri. Hát válasz és megoldás sem jött ezután már.
De a PCX-es dolog mutatja a legjobban! Előttem egy darab magyar ember sem akart wp-n web rendelni onnan. Ami ciki és valóban jól mutatja, nem éri meg a belefektetett energiát.Neked az Inda már valószínűleg sosem fog működni már, mert egy amúgy is béka segge alatt lévő részessel lévő telefont használsz, de még annak is a már nem támogatott oprendszerével használod. Semmit ne várj innentől. Az Explorer még fénykorában is egy rakás kaka volt, nem hogy most mikor egy deka frissítést meg támogatást nem fog kapni sehonnan.
Ha valami miatt megéri frissíteni a telefont 10-re, az az Edge.
Most vagy maradsz 8.1-en és hű de stabil. Vagy frissítesz egy kis remény sugárral ellátott RS1-re. Amivel a hívás várakoztatás hiányán ésa lassabbnak hitt, vélt animációkon kívül semmi baja nincs.
Aki mást mond az hazudik és készüljön fel arra, hogy idővel csak számológépre, telefonálásra, sms-re fogja tudni használni amire meg felesleges egy ilyen HW-s telefon. Egy mezi 10K-s droid is tud ilyet, vagy egy gombos vagy tapis butafon is.
Win 10-zel sem javul a külső alkalmazások minősége, mennyisége és nem is fog szerintem már, de ha valakinek még WP-vel kell küszködni és nem tud cserélni annak mindenképp a 10-et ajánlom. -
wigo70
tag
-
wigo70
tag
válasz
snooze #20281 üzenetére
640lte van, a telefonnak semmi baja win10-el.
nekem kevés hozzá a szoftver,pedig nemigen játszom.a telefonszámok kezelését nem tudom megszokni,több százat nem akarok átírni.a sygicot szoktam meg navigációra de a piros csíkot nem lehet eltüntetni(vedd meg..vedd meg). igazából most jöttem rá, hogy olyan droidot kell venni, amire van folyamatosan support. pl ota frissítések. zöldeknél megszoktam, hogy azt csinálok a telefonnal amit akarok, itt nem. kb ennyi. -
válasz
snooze #20233 üzenetére
"8.1 alatt be kell másznod a telefon rendszerének kerneljébe. Magyarán olyan, mintha egy fosdroidot ROOT-olnál. Kapíse?"
ez a baromság. A fejlesztői módnak semmi köze rootoláshoz. A kernelhez rohadtul nem férsz hozzá sehogy.
WP rendszer jelenleg nem rootolható. (pár kivételtől eltekintve, mint ATIV S gdr2 frissítéssel). -
szucstom
őstag
válasz
snooze #20224 üzenetére
Ha nem jöttél volna rá, a wp 8.1 usb debugging egyenlő a win10 alatt látható fejlesztőknek menüponttal...
Ja és ne felejtsük el azt se, hogy az, hogy vki tud-e keresni vagy sem, nem "netguruság" kérdése. Egyszerűen alapvető felhasználói "tudásnak" kellene lennie ilyen téren. Előbb keres az ember, ha nem talál kérdez. Ha netán adnak rá választ, hogy épp hogy keress rá és te még úgy se tudod megtalálni a megfelelő linket vagy opciót, akkor az már nem az én hibám. Már bocs.
Téma nálam is lakat alá került.
-
-
Ryoo
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snooze #17775 üzenetére
De az a megjelenésekor prémium kategória volt, amibe szinte minden elérhetőt belepakoltak, mint pl most az S7 edge-be. A 640 meg inkább csak az (alsó) közepet súrolja, és emiatt minél többet spóroltak rajta, ha kell ezeréves technológiaikat is kihagyva, hogy aránylag jó áron tudják adni.
Egyébként az 5 ghz-nek is akkor van értelme, ha a 640 tudná, hogy csak avval használod, vagy a többi terméked is tudja (pl tv, laptop, blu ray etc..), mert ha többi csak 2.4-en tud menni, rögtön ki is döglenek...
-
galervin93
addikt
válasz
snooze #15888 üzenetére
Szokásos hiba jött elő, elfeketedett a kijelző.
HR után működik, és további pozitívum, hogy nem röcög, nem akad a telefon sem, lehet fluidan gépelni is. Azt hiszem ötletem is van, mi lehetett a gond az előző telepítés után: memkártya. Ahogy észrevettem, kezd szarakodni, zenék félbeszakadnak rajta, vagy sokat gondolkozik fájlok keresésekor stb. Igaz nem rá telepítettem az appokat, de szerintem akkor is a kártya volt a ludas. Most nincs benne, és nem is teszem, meglátjuk, hogy alakul, de erős a gyanúm, hogy ez lesz a megoldás... -
zodes
aktív tag
válasz
snooze #11347 üzenetére
Szia!
Nekem is szarakodott az OTP app és kiderült, hogy az SD kártyával volt a gond.
Pontosabban egyszer csak nem akart frissülni, pedig Ő nagyon akarta. De nem tudtam használni.
SD kártya ki, leszed róla minden (mármint képek, videók, doksik stb..), vissza a telóba, formáz, majd vissza minden. Most tökéletes. Egy gond, hogy az appok is ott voltak és megint mindent kezdhetek előlről (pl.: Hill Climb Racing :-(()
Egy gondom van még mindig sajnos, hogy a biztonsági mentés nem megy el csak 96%-ig ott vár vagy fél órát, majd kiírja, hogy sajnos nem sikerült próbáljam meg később. Ezt 4 hónapja játszogatjuk. Nem akarom szervízbe vinni. A HR-t még nem próbáltam. -
ToniSoprano
addikt
válasz
snooze #11324 üzenetére
Cserébe nem is esik ki a kezedből a teló, mert nem csúszál a kezedben, egy kézzel is sokkal egyszerűbb használni. Egyébként a szilikon tok kijelzőre 2-3 mm-rel magasabb, ráhajlik a kijelzőre.
Nekem mindennapi használatra vékony szilikon tokom van, ha terepre megyek és sokat fotózok ilyet teszek rá: [link]A fekete részt kiveszem belőle, csúnya is merev is és megvastagítja a telót, nem szoktam kitámasztani sem úgyhogy felesleges is a fekete rész, alatta egyszínű szilikon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest