- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
realmadrid #23043 üzenetére
Igen Debrecenben a Mihaly napi vasarkor , de nem tank volt hanem BTR tipusu jarmu ...
Zsoltzsolt
Nem lenne rossz egy tank itthonra,persze loszerrel egyutt , utana irany pest majd a parlament , csak hogy erezzek a torodest
Mondjuk egy t72 vagy 80-assal -
zsoltzsolt
addikt
válasz
realmadrid #23043 üzenetére
Miért? Vennétek egy tankot otthonra?😁
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
realmadrid #23038 üzenetére
Jah, azt sem tudta, hogy milyen platformon vagyunk/vannak, de lényeg, hogy nem döglött meg és támogatva lesz úgy, hogy elsősorban a droid is az ios kap minőségi fejlesztéseket.
Szerintem ezért a kijelentéséért még most is valamelyik főnöke szexuálisan zaklatja! Talán be volt b..va és elkottyintotta magát.
Ha figyelmesen átolvasod, rájössz, hogy egyvalamit mondott.
A droid és az ios nem lesz cserben hagyva! (mert ott van a nagy pénz).
Én is ezt tenném, ha az egyik részlegem megbukna, nem vagyok én sem szeretet szolgálat, csak ők éppen évek óta röhögve köpnek a szánkba a sok hazudozással. -
válasz
realmadrid #23038 üzenetére
Mire ????
Legfeljebb ikyen kepekre 640-elVtwo
Rs1-el nem rossz a w10m a 640-en , kiveve a kamera appot ,a kamera wp8.1 alatt hozta a maxot amit tud , a rendszer pedig th2 alatt mukodott nalam legjobban (meg ha kisse skizo is volt a megjelenese,mert volt ami mar uj volt benne kapcsolok,drot ikonok, de mellette a szogletes kapcsolok is fellelhetoek voltak) a th2 szamomra vissza sirni valo, ja es alatta a lumia kamera app is mukodott... -
Vtwo
senior tag
válasz
realmadrid #23028 üzenetére
Igen (az enyémen is 8.1 van).
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
realmadrid #23018 üzenetére
Mert a 8.1 nem villog, de a w10m már rendesen tikkel 😁
-
PuMbA
titán
válasz
realmadrid #22809 üzenetére
Akkor 10-re is
-
zorzy4
addikt
válasz
realmadrid #22555 üzenetére
Szinte minden régi buta telefon és sybian is tudta. Teló éjszakára kikapcs reggel gond nélkül ébreszt.
-
Joker88
őstag
válasz
realmadrid #22555 üzenetére
az MTK chipsetes telefonok tudják..
ha ki van kapcsolva a telód, akkor is tud ébreszteni a megadott időpontban, ha van beállítva..
Míg a Qualcomm cuccai nem tudják ezt.(esetleg még újabban a Huawei saját Kirinjei,meg talán a Samsung félék tudják,de ez a kettő nem tuti infó )
-
Gömbike
senior tag
válasz
realmadrid #21410 üzenetére
Nálunk igen. A Messenger megnyitásához azon is egy fényév kell.
-
rover45
őstag
válasz
realmadrid #21388 üzenetére
dettó
-
Vtwo
senior tag
válasz
Látom nem vagyok ezzel egyedül (640XL)
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
Nekem is. Épp azért nem telepítettem fel még eddig egyszer sem a 10-est, mert ahogy olvastam eddig, csak a gond van vele..
-
válasz
realmadrid #21248 üzenetére
Fényképek,három pötyö,beállítások,összekeverés most.
Kész.
-
szucstom
őstag
válasz
realmadrid #21248 üzenetére
szedd le kezdőképernyőről és rakd ki újra. vagy esetleg OneDrive-on is fent van még a telefonról törölt kép és onnan mutatja a csempe.
-
wigo70
tag
válasz
realmadrid #20278 üzenetére
van akinek bejön....megpróbáltam, nem nyert. a sógorom esküszik rá pl.
-
snooze
veterán
válasz
realmadrid #20125 üzenetére
Igen..
-
Cane
őstag
válasz
realmadrid #19975 üzenetére
-
Cane
őstag
válasz
realmadrid #19972 üzenetére
Megy sdhc, sdxc valamint uhs-1 kártyákkal, 32gb-ig próbáltam. Ismert gyártokat részesíts előnyben. Class10 uhs-1 már bőven jó.
Nem kell feltétlenül mondjuk 50MBps sebességű kártyára költened, mert 6-8MBps sebesség felett már folyamatos a videofelvétel 1080p minőségen és a photo-burst is bírja. Az alkalmazások nagyságrendileg egy időkben nyílnak meg a gyors és nagyon gyors kártyákon. -
PuMbA
titán
válasz
realmadrid #19963 üzenetére
A HERE és a Térképek alkalmazás ugyanazokat a térképet használja 8.1 alatt, a rendszerbe beépítetteket. Ha nem így lenne, akkor külön lehetne mindkét alkalmazás térképeit frissíteni. A Térképek alkalmazás a HERE kivezetésének első lépése volt, ami ugye a Windows 10-en lévő Térképekkel fejeződött be. Szóval frissült a HERE is
(#19966) szucstom: Program frissítést nem, de térkép frissítést igen. Ha nem lenne frissítés, akkor nem kaptam volna 1-2 hónapja új térképet. 8.1-en továbbra is támogatott HERE, csak Windows 10 Mobile-on nem.
-
szucstom
őstag
válasz
realmadrid #19961 üzenetére
8.1 alatt max a sygic frissül, a here támogatása megszűnt. 10 alatt here nincs, térképek app van, az frissül, támogatást kap.
-
PuMbA
titán
válasz
realmadrid #19961 üzenetére
Nekem 1-2 hónapja frissült 8.1-en utoljára a térkép, szóval még teljesen használható
Valószínűleg lesz még frissítés a jövőben is egy ideig, nyárig biztos, ugyanis akkor jár le a 8.1 hivatalos támogatása.
-
szucstom
őstag
válasz
realmadrid #19943 üzenetére
blg, Here van, de csak 8.1 alatt használható, frissítést viszont már nem fog kapni, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi frissítés idejétől épített utak, szabályváltozások már nem lesznek elérhetők HERE alatt.
Autós üzemmódban még nem használtam a win10 alatt a térképek alkalmazást. Gyalogosban is csak annyira, hogy megnézzem pont merre kell menni és kész. Jobban kedvelem a Sygic-et, az biztosabb.
-
blg
senior tag
válasz
realmadrid #19943 üzenetére
nincs már Here. Térképek app van, és kezel házszámokat. Utcaneveket nem mond, de azt a Here sem tudta WP8-on.
-
starr
őstag
válasz
realmadrid #19884 üzenetére
Nem lehet. Tedd ki a Kapcsolatok-at az a telefonkönyv. Onnan is lehet tárcsázni.
-
colonell
senior tag
válasz
realmadrid #19880 üzenetére
WP-re nincs Chrome,ami van az fake. Vannak böngészők UC,Maxthon stb. 8.1-en még használtam én is őket..10-esen viszont szerintem nagyon jó böngésző az Edge.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Nem is volt és nem is lesz Windows Phone-ra Chrome. Ez Google taktika, mint a Youtube is. Csak azt nem értem miért nem növel nagyobb tököt, hogy asztali Windows-ra se legyen. A kutya se használná az az igazság!
Az áruházban elérhető böngészők az Opera Minin kívül még mind IE motoros, de azért szét nézhetsz, viszont az Edge a legjobb. -
PuMbA
titán
válasz
Elég érdekes lenne, ha sikerülne, ugyanis az Áruházban nincs Chrome böngésző felrakva
-
gemini
aktív tag
válasz
realmadrid #18234 üzenetére
Valamennyivel gyorsabb W10 alatt, de én 8.1 alatt sem éreztem lassúnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest