- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
Potyka03 #24191 üzenetére
nemtudom mi a gondod.. lehet elbeszéltünk egymás mellett..
namidegy.
szóval a megoldás arra hogy ne kapcsoljon vissza a WiFI.1.: kapcsold ki a wifit.
2.: gépház/hálózat/WiFI. maj ott keress egy olyan szöveget hogy : " WiFI újbóli bekapcsolás.." majd válassz a legördülő menüből.. -
Švejk
őstag
-
szucstom
őstag
válasz
Potyka03 #20531 üzenetére
kérdés: mflex féle setup volt, vagy csak úgy felvágtad a 10-et mobilra?
A fészbúk és Messenger appok rohadtul tudják húzni az aksit, akármelyik rendszeren vagy. Energia takarékos pl. ha éjszaka bekapcsolva hagyod pl. ébresztő miatt, akkor rávágod a repülő üzemmódot a takarékkal, így max 2-3%-ot merül reggelig.Fentebb olvashatsz pont egy hsz-t amiben ugyanaz a gond, hogy nem működik recovery. Szedj le egy új WDRT-s verziót, akkor jó lesz.
szerk.: bár kamera ügyben van nálam tapasztaltabb 640-es tulaj, sztem használd az eredeti kamera appot, annak 100%, hogy működnie kell. Ja és a tárhely beállításokban állítsd át az új képek mentési helyét alapértelmezetten az SD kártyára.
-
Tdavid1994
tag
válasz
Potyka03 #19768 üzenetére
Nálam 1-1,5 napig bírja a 640xl akksija ha többet facezek a kelleténél illetve ha az edge-t is többet használom, illetve napi olyan 2 óra zene hallgatás mellett . Ja és nem állandó takarékos üzemmódba hanem nekem úgy van beállítva h 30% alatt kapcsoljon be a takarékos üzemmód.
-
Joker88
őstag
válasz
nálam átlag kb 2 napi bírja egy töltéssel . Mobilnet állandóan bekapcsolva, ha itthon vagyok,akkor meg a WiFI .
mint már hallottad/olvastad FM rádió nincs benn,de van ilyen jellegű alkalmazás az Áruházban ( pontos nevet nemtudok,olvasgass vissza itt )
Fényképező,szerintem rosszabb képeket rögzít mint a 8.1-en Lumia Camera alkalmazás. Nem vészesen rosszabb,de látható azért PC-n, még ha telefonon nem is tűnik fel.
A 8.1 már lassan halott rendszer ami az alkalmazások újítását,fejlesztését illeti.
Ha FB-zel,vagy használsz Messengert, azok lassabban indulnak,de ez a fejlesztő ( Facebook) kiadó hibája. nincsen optimalizálva...A rendszerben vannak újabb fejlesztések (pl ha elemeled a füledtől hívás közben a mobilt ki tudja hangosítani automatikusan /ez jó-e vagy rosz-e ,mindenki döntse el/ , zseblámpa alapból benn van, jobban testreszabhatóbb mint az előző 8.1 )
-
gemini
aktív tag
válasz
Ha az összefoglalóban lévő leírás szerint rakod fel, akkor sok problémád nem lehet vele. Vannak appok amik lassabban indulnak, de cserébe utána stabilabbak, és többet tudnak. Sokak szerint az insideres RP a legmegbízhatóbb. Én is ezt használom, és a fényképezőt leszámítva nincs vele gondom.
Üzemidő valamivel kisebb mint 8.1-en, de nem sokkal. Viszont érdemes várni vele néhány napot várni, mert eleinte kifejezetten rossz, de utána szépen beáll. Legalábbis nálam így volt. -
samu2062
senior tag
-
samu2062
senior tag
-
-
Švejk
őstag
válasz
Potyka03 #5839 üzenetére
A fogaskerék az akkor van ha valamilyen frissítés települ (pl nyelvi is akár)
Lassan odébbhúzod a kört, oda ahol a képernyőn kijelöli, amikor találkozik a két kör, megállítod a telefont míg elkészíti a felvételt, azután húzod tovább lassan a következő körre. 4 fényképből tevődik össze a panorámafelvétel. -
old rocker
veterán
válasz
Potyka03 #5675 üzenetére
Miután széthullott a telefonom, érthetően pipa lettem; elvileg persze ennek az oka az én ügyetlenségem. Legközelebb rakok 16 szmájlit, hogy érzékelhető legyen az ú.n.: tréfás méreg.
Egyébként - mivel fejből én sem emlékszem pikk-pakk, mi hol van, én ugyanazt tudom csinálni, amit te: végigbogarászom a menüt. S ha te is ezt tetted, ezt az utolsó tételt észre vehetted volna, annyira nincs eldugva. Gondolom, a szemed is jobb, mint az enyém, de mindegy.
Amikor leejtem a telefont, még igen csúnyán káromkodni is szoktam .... -
old rocker
veterán
válasz
Potyka03 #5672 üzenetére
Mi lenne, ha egyszer végignéznéd figyelmesen azt a kib@szott beállítások menüt??? Ma du. a negyedik kérdésed miatt néztem át újra a rohadt menüt, egyszer le is ejtettem a telefont.
beállítások/érintés/navigáció sáv/ OTT VIGYOROG : kikapcsolva: nem rezeg; bekapcsolva: rezeg. Tölteni alul kell.Egyébként szerintem rosszabb, ha nem rezeg.
-
old rocker
veterán
válasz
Potyka03 #5655 üzenetére
1. Telefon alkalmazás, amivel a hívásnaplót is elő tudod csalni. (T betű) - beállítások - (a hangposta alatt) /hívásazonosító elküldése
2. Áruház/3 pötty -letöltések (A frissítést automatikusra is tudod állítani.
3.Beállítások/Extrák/gyorsnézei kép -ki, vagy gyors pillantásHa pl. időközönkéntre vagy gyors pillantásra állítod, elenyésző.
Tanács: légy egy kicsit kreatívabb, nézd át bátran a telefonod menüit, mi mit csinál. Kicsit fárasztó más helyett megnézni a menükben a kezelést.
-
Švejk
őstag
válasz
Potyka03 #5655 üzenetére
Elsőt nem tudom.
WP8.1 áruháza nem tud frissítéseket keresni, automatikusan frissít ahol van elérhető update. Te nem tudod vezérelni. Windows 10-el ez változni fog, kereshetsz frissítésekre, kiírja, mihez van elérhető frissítés, és kiválaszthatod akarod-e telepíteni.
Glance screen-nek hívják a világító órát, a Lumiák szvsz egyik legjobb funkciója. Talán gyorsnézet képernyő néven találod meg a beállításokban, ott tudod kikapcsolni, vagy vezérelni hogy meddig világítson. Szerintem ne kapcsold ki, az akkut alig eszi, cserébe a fontos értesítéseket és az időt lezárt képernyővel is láthatod.xhege: Windows 10-en már normális lesz a beépített Weather app. Amíg 8.1-en vagy javaslom a Vieather vagy Blue Skies nevűeket. Utóbbi együttműködik Cortanával is ami külön menő fícsör. Szépek, egyszerűek, jó az élő csempéjük és reklámmentesek.
-
old rocker
veterán
válasz
Potyka03 #5630 üzenetére
Insider, Realalarm, Chronos Calendar, Bing időjárásjelző, Voice notes, One shot, Birthday hub, Gestures Beta, Handy safe, Lumia Car Ap, Mértékegység átváltás, metro time, my file manager, Onedríve, quck voice reminder, system tiles, talking alarm clock, tuneln radio, mindig tv, wikipédia, yvosoft recorder, zseblámpa.
-
okoska74
senior tag
válasz
Potyka03 #5630 üzenetére
Kinek mi a hasznos?!
Pár példa:
Fájlok -- fájlkezelő
Flashlight XT -- Zseblámpa (töltés közben nem működik)
Adobe Reader -- Pdf olvasó
Ringtone Maker -- csengőhang készítő
Tapatalk Classic -- fórum csevegő
Telekom -- Telekomos információk az előfizetésen belül
Translator -- fordító progi
T-Translator -- fordító progi
VoiceTranslator --fordító progi
Tube HD -- Youtube kliens
Viber -- ezt remélem nem kell magyarázni
Core Player -- zene lejátszó
FLV Player -- videó lejátszó
Dark Weather -- ídőjárás -
ToniSoprano
addikt
válasz
Potyka03 #4875 üzenetére
Nekem teljesen korrekt tapasztalatom volt az Edigitallal, rendes volt a vevő korrektül tájékoztatott mindenről.
Véletlenül 1 év garival állították ki a garit, írtam nekik a honlapon, elnézést kértek, postán küldtek egy új garis levelet. Volt amit TV tuner szerű dolgot rendeltem, de nem tetszett, a számítógéppel is akadozott, szó nélkül azonnal visszadták a pénzt, míg az Aqua-nál visszakellett menni és csak 30 nap múlva adták vissza nekem.
Szerintem megbízható bolt. Nekem mindig pozitív tapasztalatom volt velük.Axbattler: A frissítés azért fontos lenne, hogy legfrissebb legyen a rendszer, kb 3-4 frissítés jött ki, ha ezeket megcsináltad térjünk vissza rá, meg van valami letölthető frissítés akinek ez nem segít. (Eseteleg az oldalsó gomb hosszan megnyomódhat pl. zsebben és ekkor újraindul 8-10 mp után, de erre kicsi az esély.)
Ha ez sem segít akkor sajnos szerviz lesz belőle, mert nem lenne szabad újraindulnia.
-
razzorr
őstag
válasz
Potyka03 #4875 üzenetére
A debreceni edigitallal volt már dolgom, na ott igazi gyökerek dolgoznak, azok a tipikus suttyók,akik kezükben érzik a hatalmat, hogy jól megszivassák a rohanó-dolgozó embert. Legutóbb is csak gyorsan beszaladtam, hogy megkérdezzek valamit, hozzáteszem 80rongyot akartam otthagyni nekik, erre volt pofájuk megváratni velem egy komplett részletfizetési procedúrát, majd 15-20perc után odamentem a pulthoz, hogy mostaztánfelteszemakérdésemet és még nem tetszett nekik, pedig csak egy "NEM" volt a válasz,amit 1sec alatt megkaptam.
És ezt anno még vagy 2x eljátszották velemMondhatni nekem nem természetes a mosolyom az edigitallal kapcsolatban.
Sajna pont nem hallottam hogy közüzemi számla jó e, mert az ideg dolgozott bennem.
De érdekes volt,amikor a srác,aki vette részletre a cuccot,nem milliós csak valami kacatot és bevallotta kb. 8-10 ember füle hallatára, hogy a 4fős családi havi bevétel durván átlagosan 700ezer. Na ott majdnem meglincselték.
Amit tanácsolhatok, az csak a türelem -
Hubzsi
tag
válasz
Potyka03 #4742 üzenetére
Szia! Nekem 640ds van ami 3g csak, t-mobile hálózattal nagyon gáz volt, ezért valtottam Vodafonera, amivel eddig hibatlan, mindenhol volt elfogadható netem, ami fontos hogy a munkahelyemen is perfekt ami kint van egy ipari parkban, ott pl telenornak halozata sincs, T azért megy mert az a céges flotta, de net csak edge.
-
samu2062
senior tag
-
razzorr
őstag
válasz
Potyka03 #3783 üzenetére
Én meg a 4G-t nem használom ki, úgyhogy leveszem 3G-re, átlagos használattal 2nap, ha nyomod neki keményen,akkor is végignyomja a napot.
Más: pár napja nem jelez csempén a skype, de még a viber sem jelez semmit, csak ha megnyitom az appot. A beállításokban mindent megnéztem már. Szerintem a progival lehet valami. Tipp esetleg?
-
gemini
aktív tag
válasz
Potyka03 #3770 üzenetére
Nálam az 535 szóba sem jött. A 735 és a 640 között gondolkoztam. Nálam nem érte meg az árkülönbséget. A 640-nél csak a méret volt egy kis visszatartó erő, de hamar megszoktam. A két telefon között minimális különbségek vannak. Van aki rajong az amoledért, van aki az IPS-re esküszik. Glance nélkül elvoltam korábban, de mióta van nehezen tudnék lemondani róla. Egyikkel sem fogsz mellényúlni, kérdés hozzá tudsz-e szokni a rendszerhez. A legtöbb androidról váltónak ez elég könnyen megy, de van aki nem tudott megbarátkozni vele. Nálam egyetlen probléma, hogy a böngésző néha kilép, de háromféle is van a telefonon, így általában megoldom ezt a problémát.
-
razzorr
őstag
válasz
Potyka03 #3770 üzenetére
"Melyik lenne jobb választás?"
Mivel ez egy 640 topic, így nincs kérdésViccet félretéve, pont egy hónapja filóztam ezen, hogy 735 vagy 640. Szerintem az 535 az már nem egy kategória ezekkel, ha megvan rá a kereted,akkor 640 vs. 735 egyértelműen.
Nálam ami döntött, hogy kicsit nagyobb és ips a kijelző van a 640-ben, ellenben a 735 amoled és kicsit kisebb. Ja és nekem a 735 sarkos formája már csak azért sem tetszett,mert a nadrágot is hamarabb kihasítja a sarka. Egyébként forma-forma a két ketyere,de szerintem semmivel sem kellene drágábban adni a 735-öt, még ha zeiss lencse is van benne. Én a 640-et melegen ajánlom. Nekem bejött. -
tlac
nagyúr
válasz
Potyka03 #3770 üzenetére
a stabil windows miatt(már amennyire stabil,nem tudom,ez lenne az első windows phoneom)
annyira stabil, mint egy középkategóriás hardveren futó android
itt is megvannak a hülyeségek, pl. explorer bezáródik, vagy csak az egyik fül benne, skype üzenetek hol jeleznek, hol nem, időjárás nem mindig frissül, stb. (és ezek csak a gyári app-ok) -
zorzy4
addikt
válasz
Potyka03 #2686 üzenetére
Minderképpen 640. Nekem volt 535, és villám gyorsan lecseréltem. Jó telefon lett volna a szériahiba nélkül. De amióta van 640 nincs értelme azt venni.
Üzemidő? Most sikerült 3 napnál előbb lemeríteni, állandó online filmnézéssel. De közepes használattal a szűk 4 nap is meg van. -
tutis
őstag
válasz
Potyka03 #2682 üzenetére
Nekem 640-em van, asszonynak 535. Jó teló az 535 is, de a 640 minőségibb érzésre, főleg a kijelző szerintem amin látszik a különbség. De mondom, az 535 is jó teló. Ja, és hétvégén szabadtéri képeket lőttem a 640-el, ott a kamera nagyon jól teljesített..535-ös kameráról még nem tudok nyilatkozni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged