- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
petya2012 #23457 üzenetére
A legtisztább:
Bizt mentés, HR, majd az azutáni első indulás során bizt mentésből visszaállítás.Lehet a következővel is próbálkozni, de nem garantált a siker:
Ebben a forumban szoktak megosztani telepítő fájlokat.
Itt van a Store egy korábbi verziója. Developer módba kell állítani a telefon, majd felmásolni a telepítő fájlt, és fájlkezelőből rábökni.
Ha nem jön be, akkor marad a HR, ami az CU telepítése után amúgy is ráfér a telefonra, gyorsabb lesz tőle. -
-
mtomi95
senior tag
válasz
petya2012 #18627 üzenetére
Ki lehet lépni az összes fiókból. Ha első Windows telefon akkor jól jöhet, hogy ha tesód vett illetve telepített alkalmazásokat és az ő fiókját használod az áruházban akkor telepítheted te is ezeket, de csak ha szeretnéd. Email-jei és eseményei, sms-ei, kapcsolatai is elérhetőek lesznek, ha csak nem csinálsz HR-t vagy nem lépsz ki, külön. Gondolom utóbbi nem érdekel téged, ellenben az áruház tartalmával.
-
somé
őstag
válasz
petya2012 #611 üzenetére
A valóságban az XL ránézésre, érzetre, sokkal nagyobb mint a sima 640...mellé (és rá)tettem az 5,5 colos 3X-emet, az is csak apró mellette, vagy már azt nagyon megszoktam.
A batárságra még rátesz az aránylag nagy vastagság is, de mindezek ellenére nem mondom, hogy nem tudnám megszokni. -
ToniSoprano
addikt
válasz
petya2012 #608 üzenetére
Elvileg ez méretpontos összehasonlítás: [link]
Engem is kicsit elgondolkoztatott az XL, pedig először az 5 colt is soknak találtam. Kár hogy az auchanban nem lehetett bekapcsolni, de biztos jobb olvasni a kijelzőjét a szemnek. Bár lehet nekem hiányozna a BKV-n az egykezes használat franc se tudja, meg lehet ídétlennek tartanám a kezemben, mert ez már kicsit inkább tablet méret. A 640-nel is nagyon elégedett vagyok összességben, nem gondoltam ennyiért ilyen jó telót kapok. -
ToniSoprano
addikt
válasz
petya2012 #608 üzenetére
Érezhetően nagyobb a valóságban az XL, keress rá videókat a neten, van ezer a neten gógli a barátod. Egy kézzel már nem igazán lehet kezelni, de ennek ellenére elég kényelmes a fogása . Itt van már LTE változati is:[link]
Nézz meg egy iphone 6 plust, note 4-et anál minimálisan szélesebb méretben, de gyakorlatban szerintem ez nem érezni, mert jól lett kialakítva ergonómiailag az XL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest