-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
A_Papa #24132 üzenetére
Nem FCU -mert hivatalosan nincsen a 640-es családra - , hanem csak egy biztonsági frissítéscsomag,mert maga a rendszer FCU nélkül 2018 december,vagy 2019ig támogatott marad biztonsági-javítgatások formájában.
Tehát FCU nélkül is várhatsz minden hónap 2. keddjének estéjén valami toldozgatást-foltozgatást. ( magánvéleményem szerint egy rövidebb ideig mindenképp,aztán lehet hogy az FCU hiányában ki fog majd maradni 1-1 hónap.. de ez az én véleményem ) -
Joker88
őstag
válasz
A_Papa #23887 üzenetére
a fiók szórakozik, énnálam is eltüntek egy fél órára a kontaktok,mint nálad, de aztán előkerültek újra,ugy hogy nem csináltam velük semmitse..
Párom telefonján is dettó ugyanez volt.. Mint ismeretes itt,vagy a W10Mobilos csoportba írták,hogy az áruházat alakítják át,gondolom ez is része lehet...
Meg hogy több nap után végre lefrissült normálisan a Filmek+TV alkalmazásuk.. -
A_Papa
senior tag
válasz
A_Papa #23886 üzenetére
Megoldódott... nem tudom hogyan. Az Outlook-os fiók a beállításokban szürke volt, és sárgával az jelent meg alatta, hogy szinkronizálás... majd egyszer megjelent, h beavatkozás szükséges. Rányomtam és megjelent minden..
Mondjuk a kezdőképernyőről eltűntek a gyorshívó ikonok, de azt visszarakom..Még talán annyi, hogy a PC-n beléptem az Outlook-os címembe, ott minden ott volt végig...
Ez most mi volt?
-
tlac
nagyúr
válasz
A_Papa #20937 üzenetére
Az hogy teleóról végezhető a riasztó kezelése, vagy a hifi, nyomtatás, szerintem elég kis réteget érint, de ez egyéni ízlések kérdése
Nem ezen a konkrét példán van a hangsúly szerintem.
Hanem, hogy még ezt is meg tudod tenni, meg az összes többi speciális igényedre jó eséllyel van megoldás androidon.
Tehát valóban okostelefonként tudod használni az eszközt, nem csak egy buta telefonként, ami tudja éppen a legalapvetőbb dolgokat, amire gyárilag felkészítették. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
A_Papa #20925 üzenetére
Amit leírtál, azt bármelyik nyomógombos gané telefon is tuja már...kivéve a film, mert kisképernyőn xar az egész...
De én ilyenekre is használom az ios-t és a droid-ot is... vezérlem vel az egész ház riasztó rendszerét, pay pal itt megszűnt, ahogy írod is banki dolgok, vezérlem vele a hifi (pioneer), nyomtatok egy másik szobából,m vagy felhőből egy canon gépre a legapróbb xarágig beállítva képet, vagy bármi mást, ilyen applikációk itt nincsenek is...De pl az office lens, onedrive word etc...vagy épp a skype inkább le sem írom, hogy mennyivel simábban és jobban használható, mint a saját platformján. Lehetne sorolni még sokáig.Min is kellene változtatnom? Ha ennyire zavar a megcseszheted szóhasználat, akkor javítom arra, hogy vajmi keveset ér
szerk:
Bocs a hibákért, kivételesen telefonról pötyögtem és az ujjam nagyobb, mint a bill.... :-)
De persze azt is hozzá lehetne írni, ha neked erre bőven elég egy okos telefon, akkor neked teljesen felesleges lelépni a rendszerről, amíg ezek normálisan működnek, de azzal ne verjük a mellünket, hogy azért, mert jönnek rá a frissítések. Na, ez az amit meg lehet cseszni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
A_Papa #20923 üzenetére
Amit, kb megcseszhetsz. Most nem akarok a droid frissítéssel jönni, de az s7 edge Június óta nem indítottam újra, gyors, minden azonnal történik és főleg stabil <<<< ez itt a lényeg, ezek után nekem nincs szükségem frissítésre, de ahogy olvasom a topikját a nougat beta állapotban már erre is rá tesz még egy lapáttal, annyira össze van rakva.
Én nagyon régóta win felhasználó (is) vagyok 2010 nov konkrétan, de ennyi elbaxott frissítést, csak direkt jöhet, régit visszatenni nem tudsz, pedig a treshold2 164 volt nekem a legjobb, gyors és stabil volt.
Ha te a frissítések miatt vagy még WP user, akkor erre nem tudok mit írni. Én még azért, mert maga a csempés rendszer nagyon bejön, de mint írtam is használhatatlansága miatt kénytelek leszek az egyik kislányomnak odaadni a 950-et játéktelefonnak.
-
szucstom
őstag
válasz
A_Papa #18592 üzenetére
Ha be van kapcsolva a biztonsági mentés, akkor minden sms-t illetve kontaktot felhúz a felhőbe. Szépen csinálsz egy WDRT-t (windows device recovery tools - 8.1-re visszaáll), majd frissítesz arra a verzióra, amit szeretnél (hivatalos build, Insider preview, Fast ring - nem ajánlott jelenleg - vagy slow ring).
-
-
mtomi95
senior tag
válasz
A_Papa #15653 üzenetére
Haverom T-s Lumia 640-je igen, volt neki ilyen, láttam is. Nekem még nem volt, csak olyan hogy a navigáló gombok a kelletüknél kicsit tovább rezegtek. Most a .338 ban eddig nem volt ilyen, szerintem javították.
tdavid1994
Viberem nincs, de a Groove mellett nekem az érintés is frissült (.338). Megnéztem volt benne egy olyan funkció , hogy ha fejel lefelé teszem le a telefont ne csörögjön ha hívnak. Ki is kapcsoltam a... -
Ricardo
titán
válasz
A_Papa #14304 üzenetére
"Én nagyon szorítok az MS-nek, hogy ne halódjon el a mobil vonal"
Jó lenne ha fejlődne, de ahhoz a normális rendszer mellet (elvileg ezen dolgoznak a redstone vonalon), kellenének alkalmazások is.
Ma rákerestem a Vivicitta alkalmazásra. Androidra létezik, win mobilra természetesen nem. Ez azért "komoly", mert ez a Telekom alkalmazása.
Ha egy mobil szolgáltató (ami forgalmaz Win rendszerű készülékeket), nem készíti el az alkalmazását a rendszerre, mit várjunk más (bankok, közlekedési társaságok...stb) cégektől? -
Tdavid1994
tag
válasz
A_Papa #14306 üzenetére
Ha minden igaz. Havi 1 frissítés. Am érdekes már 4 napja megy a telefonom most vagyok 12%kon , mondjuk eddig nem nagyon játszottam csak neteztem( facebook, facebook messenger, microsoft edge) + az email-ek is úgy vannak állítva h új érkezéskor frissítsenek . De ezek szerint a játékok nagyon szívjak. Nem tom h csak nekem van ez vagy másnak is?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
A_Papa #14245 üzenetére
Egyébként egy brutális hiba fogadott hajnalban a 650-es telefonon.
Mint írtam, ez is vissza lett állítva RT-vel (alapból a 156-ra áll vissza, a 950 XL pedig 107-re), mert gyorsabban merült az update óta a 218-as rendszerrel.
Az alapbeállítások után (Wifi, BT szinkron outlook fiók) hagytam abban az állapotban. Szinte nem is merült. Tegnap este elalvás előtt 88%-on volt, hajnal 3 kor felébredtem és bár nem szoktam ilyenkor buzerálni a készülékeket, de megnyitottam.A főképernyő szinte meg sem moccant, semmire nem reagált, az akkucsík kb ugyanott volt, mint este, AMI NEM VOLT IGAZ!
Már éppen kiakartam kapni az akksit belőle, amikor eltoltam balra valamiért a képernyőt, mert ez működött és nem az applikáció lista volt ott, hanem frissítési oldal! És az MS részéről egy frissítés, ami 42%-on kifagyott! Mivaaan?
Fel kellett volna vennem, de hajnalban ki gondol erre, aztán még nyomva tartottam a ki-kapcs gombot és meglepetésemre működött a leállítás funkció. Mint írtam a főképernyő totál ki volt fagyva ás csak a balra eltolásra reagált, ahol a frissítési megfagyott csík fogadott az applikáció lista helyett!Újraindítás után működött minden, de az akksi csak 17%-on volt!
Most erre nem tudok mit mondani, nem értem a frissítést sem, mert tudtommal semmi nem jött, egyszerűen oltári gáz ez a 218-as, felesleges figyelni, mert bármikor összefossa magát. Készüléktől függetlenül. -
old rocker
veterán
válasz
A_Papa #13560 üzenetére
A core nagyon jó, de az flv tárhely szerint és előadók szerint választ; videóban viszont minden formátumot visz.
Ja. Lassan kezdek megbarátkozni a w10-el, viszont az változatlanul bosszant, hogy minden egyes alkalmazást hagy a háttérben futni kilépés után, csak x-szel lehet végleg becsukni. Beállítástól függetlenül. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
A_Papa #10424 üzenetére
Akartam már erre válaszolni, csak elfelejtettem, szóval egy (lejátszó) szoftvernek vajmi kevés köze van a hangminőséghez. Letölthetsz te akármilyen zenelejátszó programot, a 640 hangminősége akkor is marad ugyanolyan trágya, mint ami eddig is volt. Kétségbe esni nem kell, ez MS betegség lehet, mert a 950 XL tesztelésekor is ugyanígy tudott megszólalni prémium telefonként. De sok embernél működik ilyenkor a pacebo, és ez a lényeg az applikáció gyártóknál!
-
Maximum1
őstag
válasz
A_Papa #10355 üzenetére
Beszélgetünk csak, nem lesz veszekedés.
Én erre válaszoltam, ami azért nem egy érett gondolkodás menet.
Én jelenleg ártatlan áldozata vagyok a vér WP fanoknak akik nem bírták szó nélkül hagyni ha valakinek más a véleménye, egyből add el húzz el stb.... -
Maximum1
őstag
válasz
A_Papa #10194 üzenetére
Én is feltettem az Operát, kíváncsi leszek rá, valahol átlehet állítani hogy az legyen az alapértelmezett?
Az Edge 4 nap alatt lezabálta amit egy Crome 2 hét alatt szokott. -
chipesz
őstag
válasz
A_Papa #10165 üzenetére
Szia!
Most már igen, van rá egy magyar app. Csak Windows 10-en működik jól, 8.1-en plusz egy gombnyomás.
[Áruház link] -
-
-
-
tutis
őstag
- piston 3 fülessel használom, nekem tökéletes a hangzása..
- Nem kevés
- szilikon tokot használok, sokszor megvédte már
- semennyire, egyik nagy előnye a droiddal szemben.
- van, de nagyon hamar össze lehet barátkozni a felülettel úgy is hogyha csak nyomkodod, számomra minden egyértelmű
- bekapcs és használ. Droidon telepíts midenféle buheráló, rootoló és egyéb progit, hogy minden klappoljon..Droidról jöttem át, ráadásul úgy hogy nekem nem gond egy rootolás, rom feltevés, esetleg tégla telefon újraélesztése se, szóval nem ijjedek meg a feladattól. Csak meguntam a sok program buzerálást, sima egyszerű, letisztult felületet akartam, mindennapi felhasználásra használni a telefont, nem vérpistikét játszani hogy minél több programom legyen fent..Egyetlen jótanács: ne androidos szemmel nézd a winphone-t, sokan itt cseszik el, hogy az androidhoz hasonlítják, mert az ismerik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest