- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Becksman #21294 üzenetére
Lehet maga a film konvertálása miatt van ez. De ezt maga a topicjában tudnának inkább segíteni.
UI.Ez csak egy filmnél csinálja vagy minden felvételnél?
-
gemini
aktív tag
válasz
Becksman #21196 üzenetére
Nekem a böngésző nagyon nem működött 8.1 alatt, de a FB is elég budos volt nálam. Alig vártam a W10-et. Nálam jól teljesít.
Ettől függetlenül, lehet idővel én is visszatérek droidra. Eléggé el van hanyagolva ez a platform, míg a másik meg az olvasottak alapján kezdj jó lenni. -
-
válasz
Becksman #21154 üzenetére
Szucstom jól Írja.
Kamera, majd fogaskerék,majd legalul látsz egy ilyen mondatot.
"A Lumia Camera a rendszerbeállítások alapján adja hozzá a helyszínt a képekhez és videókhoz. Ezt a beállításokban módosíthatja."
Na a kép + videóra érintsd meg. És legalul van hogy feltöltés.
Ott van a Onedrive is. Katt rá, és válaszd ki hogy nincs feltöltés.Bocsi az írás miatt, csak rohanva vagyok
-
-
-
szucstom
őstag
válasz
Becksman #21014 üzenetére
Ez puszta józanparaszti ész és persze találgatás, amit most leírok, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy azért nem csinálják meg normálisan lumiákra a rendszert, mert jövőre új név alatt (Surface Phone) akarják kidobni piacra, remélhetőleg már 100%-os, bugmentes verzióval.
Szóval, ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor jövőre javul a helyzet.
-
PuMbA
titán
válasz
Becksman #20953 üzenetére
Úgy próbálom ki a nadrágokat, hogy a 640 beleférjen a zsebbe és nem könnyű feladat
Egy maximum 4,3 colos telefon simán befér bármilyen zsebbe, de 5 colnál már válogatni kell rendesen. Baromi szomorú szerintem, hogy a telefonok 98%-a 5"-os, eltakarodhatnának a fenébe a gyártók.
-
starr
őstag
válasz
Becksman #20892 üzenetére
Így van, nekem is túl lassú a rendszer. Az én elvárásom, hogy 2016-ban tízed mp-en belül megtörténjen minden, de itt mindenre 1-2 mp-et kell várni, még a legegyszerűbb dolgokra is.
Az Edge-el speciel nincs bajom, gyors mobil böngészőt még nem láttam, de PC-set sem, pedig nemrég vettem új gépet. Egyszerűen az interrnet lassú. 120/10-es netem van otthon, de minek, ha minden honlap max 0,2-0,3Mbittel jön csak. Csak torrentnél lehet kihasználni. -
starr
őstag
válasz
Becksman #20890 üzenetére
Ha annyira lassú Nálad, hogy már-már használhatatlan, az nem normális dolog. Ha csak idegesítően tohonya, az normális.
Túl hosszúak az animációk, így még a legegyszerűbb dolgok is lassan történnek. Kikapcsolni még registry hack-kel sem lehet. A böngészés viszont ugyan olyan gyors, vagy még gyorsabb. Titka, hogy az Edgeben a megnyitott tabokat mindig be kell zárni.
Amúgy nemrég nyomtam egy HR-t, majd újra belaktam, és érezhetően javult a tempója.
Tapasztalatom szerint az Insider-es Release Preview ring is jóval tohonyább, mint a Production.
Ez is lehet az oka. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Becksman #15950 üzenetére
Mi az, hogy jobb már?
Ezalatt mit értesz? A hivatalos .318 teljesen ok, de egy lajhár lett, bár a .218-nál egy hangyafaxnyival gyorsabb, de .107-.164-től qrvára messze van, azok tényleg gyorsak, vagy gyorsabbak voltak még...
Éppen ezért vagyok Redstone Fast körön. Eléggé stabil és teljesen jó az egész, de ami a lényeg, hogy gyors a rendszer! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Becksman #14614 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy mi a ló....pikula programnak kell mind a 10 ujjad? De még a 3-5 közöttire is kíváncsi volnék.
De, ha ez zavar és megteheted, mert még bent vagy az időben, vissza kell vinni és addig kérni a készülékeket a polcról, míg nem találsz egy olyat, ahol az összes ujjadat be nem "olvassa" azonnal.
Én levenném a cipőt, zoknit és a lábaujaimmal is tesztelném az eladónál, miközben káromkodnék az üzletben, hogy micsoda gány egy munka ez a készülék! -
Peaceliker
addikt
válasz
Becksman #14612 üzenetére
De fura, asztalon tényleg többször "Villog" a tesztelő, de veszi a 10et ott is, de ölemben ügyesebben oldja meg, ott szinte tökéletes.
Na most még nyomogattam asztalon, van hogy egészet el is dobja, fura.
De kb fél éve van nálam, real life használatban nem vt vele bajom. -
Janker
csendes tag
válasz
Becksman #14573 üzenetére
Én Nillkin Frosted Shield tokot használok. (keményebb műanyag)
Egy hónapja sikerült lendületből betonjárdára reptetni a telefont, ami nagy csattanással a sarkára esett.
A tok megrepedt (azóta le is tört a kis darab), de ha nem lett volna rajta, biztos kijelzőtörés, sőt talán a burkolat is.
(akkor rájöttem hogy a Frosted a tulajok arcára utal egy ilyen esés után, és csak a Shield magára a tokra) -
mtomi95
senior tag
válasz
Becksman #14104 üzenetére
Melyen builden? Csak mert a .164 .218-on az időjárás app-ot már nem lehet kirakni. A 14295 RS build-en viszont HR után egy olyan időjárás app van ami még a 8.1-es verzió. Azt ki lehet tenni, de amint frissíted lőttek neki... Nekem is volt ilyen, hogy csak a kép volt, info sehol. RS preview-on (14295) HR után már ment, de csak a régi verzióval. Nem tudom a Windows 10 Mobile-os időjárás appal miért szpat körbe minket az MS... Az hogy lezárt képernyőre nem lehet kitenni, nekem nagy ér vágás! Nem tudom miért nem adnak már ki, hozzá egy olyan frissítést amivel ki lehetne tenni. A legújabb RS preview 14322 (jelenleg csak fast ringen elérhető) annyi változott, hogy már glance, azaz gyorsnézet képernyőre kiírja az időjárást 640-en! Persze a 640 nem támogatja a teljes rekeszes, funkció gazdag glance-t, szóval úgy kell elképzelni mint a dátumot, azaz egy sorba kis betűvel bevan biggyesztve, hogy hány fok van, hol és milyen idő a kijelző alján. De ez már a glance. Lezárt képernyőre ott is változatlanul shit, a W10M-os időjárás app-al.
[link]
8.1-es fajta időjárás app, RS preview-n, lezárt képernyőn.Szvsz bárki bármilyen rendszeren van és ha adódik olyan lehetősége, hogy még a régi időjárás app-ja van, azt ne frissítse és kitudja tenni zárolt háttérnek az időjárást, ami ugyan olyan jól működik(het) mint 8.1-en.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Becksman #14055 üzenetére
Igen mivel a teljes rekeszest nem támogatja 640, csak ennyit. Az időjárás lezárt képernyőre pedig el lehet felejteni TH-n. A Redstone previewban viszont már működik! Nem tudom azt miért basztak bele forgatni a .218-ba a srácok az MS-nél. Hát ez van. Én a következő slow ringi frissítéskor vissza is megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest